Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset elokuulta 2008.

Miksi

Kirjoittelin yhdessä vaiheessa erään henkilön kanssa paljonkin. Välillä vallan otimme ns. yhteen mutta kuitenkin... Jäi kirjottelut ja yhteyden otot vähiin viime vuosina. Sen verran tiesin että nallen kaveri piiriin kuului hän. Nyt sitten sain tietää kyseisen kuolleen. Ja vielä mies parhaassa iässä. Äsh vaikea sanoa mitä tunnen. Sitä vanhaa aikaa tavallaan ikävä ja sanailua.


Juhuu

Tili tuli ja meni. Onneksi ajallaan. Tosin palkanlaskijat tekivät töitä yötä myöten.
Töissä ollut niin kiire että kun kotiin on päässyt, ajatuskin blogailusta on tuntunut työstä =). Nallen kanssa jaksanut hetken jutella. Tosin ei toi mitenkään nukkumiseen ole auttanut pyörin sit aamutunneille sängys ja herään kaikkea muuta kuin virkeänä töihin lähtöön.
Sen verran olen sentään saanut aikaiseksi että kämppä alkaa olla taas ihmisasumuksen näköinen.
Luku elämykset jatkuvat. Fantasia osasto alkaa olla loppuun koluttu joten seuraavaksi ovat vuorossa elämänkerrat. =D


Kipeä

No kaiken kukkuraksi iski flunssa. Ei onneksi kuumetta... kai en ole mitannut.. mutta kun ei voi vain olla poissa töistä niin pakko jaksaa.. pari päivää viel ja alkaa viikonloppu sit voi huilia :D


Töissä

Jiihaa. On se niin mukava kun kaikki tehdään sähköisesti verkossa jopa palkanmaksu. No pienehkö ongelma tietysti on tuo että jos palkanmaksu järjestelmään tulee vika niin palkat jää saamatta. Jeps kirjanpito ohjelma meni nurin kaupungilla joten palkanmaksu siirtyy herra ties mihin päivään. Ja mikäs se on ollessa näillä suurilla liksoilla :D Jeps tulee täs odotellessa palkkaa ehkä jyrsittyä sormien kynnet juuria myöten että saa rahat riittämään.
Eihän tos muuten mitään hätää olis mutta kun on elänyt osan kesää lainarahoilla :S Perkules..