Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset toukokuulta 2008.

Kesä alkaa

Jeps pahin mahdollinen ei toteutunut. Muutoksia löytyi kuvasta muttei sitä pahinta. Joten voinee vähän hengähtää.
Ja pääsee nyt ehkä nauttimaan murun kanssa edes hetken aikaa kesästä. Vielä kun löytäs jonkun kivan matkan josta nallekin pitäisi. Kesä viikko Lapissa tai Pariisi kun eivät kolahtaneet :)



Oho

jeps ennusteeni meni suohon :D Ja suomi jatkossa.. No ottaen huomioon että joku kansanmusiikki yhtyekkin olis varmaan pärjännyt tos ryhmäs. Aivan kamalia kappaleita. Vironkaan kappaletta ei voinut katsoa tai kuunnella ilman että tunsi myötä häpeää.


Kevättä ilmassa..

No acer lepäilee kotona. kauppiaan takuukäsittelijää on melkein mahdotonta saada kiinni joten pitää turvautua muiden koneisiin jos nettiin haluaa. Työaikana menee aika ihan muuhun puuhasteluun koneiden kimpussa.
Oli pakko viikonloppuna todeta että ei se kesä ihan vielä tullutkaan ja laittaa sukat jalkaan.. Jeps mä en tosiaankaan pidä ahdistavista ja hiostavista sukista. (Jeps ei sitä fetissiä, monta muuta kyllä ;) )
On se kyl kumma miten kevät saa hormoonit hyrräämään. Nallea on ikävä ihan jokainen hetki. No ok tilanne on vähän kaoottinen muutenkin mutta kevät saa tunteet moninkertaistumaan.
Juuri aamulla katselin kämppää ja totesin että näkee että asuu yksin. "Kaikki paikat" (lue se yksi huone) mullin mallin. No kämppä onkin lähinnä kääntymispaikka. Mitä sitä yksin nurkissa homehtumaan. Varsinkin kun nyt on vähän parempi jakso eikä tartte joka ilta nukahtaa kipulääkkeiden avittamana.
Ja veikkauksia suomen jatkoon pääsystä euroviisuissa, jeps heittäisin arviolta että ihan 12 pojoa vois olla yhteis saldo ja tipahtaminen jatkosta. Hmm pitäisi varmaan agiteerata kaikki tutut äänestämään suomea säälistä. Siis moniko suomeksi laulettu kappale on menestynyt? Toisaalta oli tuol kyllä vallan kamalia kappaleita muitakin. (Pidän metallista mutta suomen kieli ei kuulosta kovin mahtavalta moisessa, lähinnä säälittävää räpellystä.)



Kaapeli ottaa ohimoon..

No nyt on koti melkein kuosissaan. Yksiössä löytyy nukkuma tilaa jopa neljälle. Mussu katsoi viisaaksi tuota tuliaisiksi sellaisen paksun ilmapatjan :) Hmm en ymmärrä mitä vikaa mun "vuodesoffassa" on ;) Ok onhan se vähän kova jne.
netti tosin ei toimi vieläkään.. Syynä voi olla se että nallelta saamani kone oli täynnä viruksen torjunta ohjelmia joita kaikkia en saanut edes päältä vai se että netti vain ei toimi. No hetken sen kanssa tempoiltuani totesin että ikkunasta en viitsi sentään heittää vaan hankin uuden ..
Sinällään harmillista meinasin laittaa pari mukavaa kuvaa nettiin "pieneltä" sunnuntai kävelyltäni (jeps päädyin lopulta uimahalliin yltäpäältä hikisenä) mutta kun eivät kyläpaikassa mukana :(