Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset kesäkuulta 2010.

Juhannus

Hääbileitä valmistellessa mennyt juhannus joten olipahan mukava viettää kerrankin ns. kuiva juhannuus. Toisekseen rakas lähti juuri töihin ettei muutenutkaan moiseen ollut mahdollisuutta :D


Kesä

Toivottavasti tämä sade kausi rajoittuu kesäkuuhun ja heinäkuussa olisi aurinkoista. Tarrvitsemme terassin käyttöömme hääbileissä :S ja ollisihan se mukava lomailla vähän aurinkoisemman kelin vallitessa.

Synttärit lähestyvät, ainakin niistä tulee mukavammat kuin viime vuonna. Nyt on rakastamani mies vierellä ja juhlitaan taannehtivasti täysiä pyöreitä jotka viime kesänä jäivät juhlimatta kaiken ero jne suhdesotkuilun vuoksi.

Tulisipas se rakas äkkiä töistä niin voisi osoittaa kuinka paljon rakastan ;))


Lomaa odotellessa

Rakas ahertaa vielä töissä ja itse pitäisi alkaa kai siivoamaan. Perjantaina tulee puolison serkku kylään ja paikka on täysin sekaisin.
Rottulit (4kpl) ovat opetelleet yhteiseloa kun yhdistimme häkit omalla patentillamme. Ja nyt näyttäisi että kaikki sillä rintamalla suht´koht kuosissaan.
On ollut olevinaan niin kiire ettei blogiakaan ole kerennyt päivittää. Onneksi töitä enää muutama viikko ja koko heinäkuu lomaa joten saa hääbileet rauhassa järkättyä.
Kesä tuonut mukanaan jotain yllättävääkin. Sohvaperuna (minä) on alkanut pyöräillemään töihin ja sen seurauksena on kilot karisseet niin että huomasin omaavani jopa vatsalihakset :D