Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset maaliskuulta 2010.

Hymyssä suin

Ollut vähän kiire parisuhteen rekisteröimistilaisuuden ja ensi kesän juhlien takia. Nyt kuitenkin vähän helpottaa kun jännittävin on takana.
Tosin voin kyllä sanoa että rekisteröintitilaisuus oli lyhyt ja ytimekäs.. aivan liian lyhyt.. ei sormusten vaihtoa tai muutakaan.. no henkikirjoittaja sanoikin että kyseiseen ei vielä ole keksitty mitään kaavaa.. Ja miksihän normi siivilivihkimisen kaava ei sitten kävisi???



Vihdoinkin

Eilen kävivät todistajat todistamassa esteettömyystodistuksen allekirjoitukset oikeiksi ja nyt sitten vain odotellaan sovittua päivää joka onkin jo tässä kuussa.. Menemmekin rekisteröityyn parisuhteeseen nyt ja kesällä sitten juhlitaan.. Syy se että saamme näin paikalle kaikki jotka haluamme ja kas honeymoon onnistuu koska saatiin sumplittua työvuoroja niin että kerrankin 2 päivää yhdessä oloa :D pitkään aikaan :)) Eli 22.3 sitten todellakin ukkomies X)


Oho.. nyt jos ei lehmä kohta lennä

Rakas hieroi aivan upeasti selkää ja johti sitten eteenpäin siihen pisteeseen että no. Tulipahan röörit nuohottua todella pitkän tauon jälkeen.. :)
Siis eka joka oikeasti hoiti asian niin etten edes huomannut asian siirtyvän tuohon suuntaan.. Top otti askeleen takaisin versaksi sen verran hyvältä tuntui. 10 p. to my man ;)