• Mahakas

Kevättä ilmassa..

No acer lepäilee kotona. kauppiaan takuukäsittelijää on melkein mahdotonta saada kiinni joten pitää turvautua muiden koneisiin jos nettiin haluaa. Työaikana menee aika ihan muuhun puuhasteluun koneiden kimpussa.
Oli pakko viikonloppuna todeta että ei se kesä ihan vielä tullutkaan ja laittaa sukat jalkaan.. Jeps mä en tosiaankaan pidä ahdistavista ja hiostavista sukista. (Jeps ei sitä fetissiä, monta muuta kyllä ;) )
On se kyl kumma miten kevät saa hormoonit hyrräämään. Nallea on ikävä ihan jokainen hetki. No ok tilanne on vähän kaoottinen muutenkin mutta kevät saa tunteet moninkertaistumaan.
Juuri aamulla katselin kämppää ja totesin että näkee että asuu yksin. "Kaikki paikat" (lue se yksi huone) mullin mallin. No kämppä onkin lähinnä kääntymispaikka. Mitä sitä yksin nurkissa homehtumaan. Varsinkin kun nyt on vähän parempi jakso eikä tartte joka ilta nukahtaa kipulääkkeiden avittamana.
Ja veikkauksia suomen jatkoon pääsystä euroviisuissa, jeps heittäisin arviolta että ihan 12 pojoa vois olla yhteis saldo ja tipahtaminen jatkosta. Hmm pitäisi varmaan agiteerata kaikki tutut äänestämään suomea säälistä. Siis moniko suomeksi laulettu kappale on menestynyt? Toisaalta oli tuol kyllä vallan kamalia kappaleita muitakin. (Pidän metallista mutta suomen kieli ei kuulosta kovin mahtavalta moisessa, lähinnä säälittävää räpellystä.)