• sleepygay

Jännä tehtävä

Mukavaa opiskella sairaanhoitajaksi. :) Meillä on nyt sellainen kirjoitustehtävä, jossa pitää muutaman kirjan ja lehtiartikkelin (ruotsinkielisen :P) pohjalta pohtia sairaanhoitajan ammatin historiaa ja hoitotyötä. Alussa ajattelin, että plääh taas kirjoitettavaa. Nyt, kun olen ryhtynyt töihin olen huomannut, että tehtävä on tosi mielenkiintoinen. :)

Oikeastaan hyvä, että tässä alussa on tälleen sopivanmittaisia kirjoitustehtäviä, että pääsee opiskelemiseen paremmin mukaan. Puutarhakoulussa ei pahemmin kirjoiteltu ja tentit oli niin lässyjä, että ei pahemmin tarvinnut lueskella niin on opiskeleminen päässyt unohtumaan. Ja sitten, kun nämä aiheet eivät ole kuitenkaan niin "vakavia", niin on oikeastaan aika "rentouttavaa" paneutua. Ja nyt kun taas alkaa muistamaan, miten opiskellaan, pystyy paremmin opiskelemaan myös "vakavampia" juttuja.

Eilen kävi pari kultsin tätiä tuparikahvilla. :) Oli mukavaa, kun kävi vieraita. Muuten olisi vaan tullut istuskeltua tuijottamassa seiniä. :P Ja illalla kävin koiran kanssa oikein pitkällä kävelyllä Käpylässä. :) Oli tosi ihanaa! Käpylässä on tosi kivoja vanhoja puutaloja (siellä Käpylän kirkon suunnilla). Minusta jotenkin tuntuu, että täällä on vähän enemmän kiinnitetty huomioita asuinalueiden ulkonäköön kuin Kuopiossa. Kaikkialla on kivoja puita ja jotenkin on tosi viihtyisää. Kuopiossa on taidettu alkaa vasta ihan viime vuosina ajattelemaan katujen viihtyisyyttä. Sen huomaa siitä, että monet tienvierustojen puista on tosi nuoria. Vanhoja ei ole kovinkaan monessa paikassa.

1 kommentti

martin

6.10.2008 15:14

Ihmisten vapaus ja suuri kyky luoda (toivottavasti hyvää) kunniaan!