• sleepygay

Hmph!

Sitä paitsi, koko koe oli syrjivä, koska jo heti ensimmäisessä paperissa kysyttiin siviilisäätyä ja vaihtoehtoina oli vain sinkku (oli jotenkin paremmin), seurustelu, avolitto, avioliitto, eronnut ja leski. Mitähän minun olisi sitten pitänyt laittaa, koska rekisteröity parisuhde ei nimenomaan ole avioliitto?! Eikä homppelit voi olla avoliitossa. Enkä minä kyllä enää "vain seurustele".

6 kommenttia

martin

18.7.2007 19:29

Tällaisissa tapauksissa, joihin tietenkin tulee puuttua, kannattaa itse kirjoittaa jo koetilanteessa oma puuttuva vaihtoehto, jonka sitten rastittaa. Näin minä olen tehnyt ja teen edelleen.

sleepygay

18.7.2007 20:03

Tein niin, että kirjoitin tuon "avioliitto" vaihtoehdon ylle, että "rekisteröity parisuhde".

audinkopoika

18.7.2007 20:22

Huh..mun mieleen tuli ihan hirviä ajatus. Jos se hylkäys tuli sen johdosta, kun ei ollut ns. virallisessa kaavassa.
Anna mun olla kumminkin väärässä. Ei semmoista voi tapahtua nykypäivän Suomessa..eihän?

sleepygay

18.7.2007 22:21

No suoraan sanottuna sitä minä kyllä vähän pelkään. Mutta pitää nyt selvittää tätä asiaa.

Ja kyllä vain, sitä voi tapahtua tämän päivän Suomessa. Onhan niistä homofobisista psykologeista ollut juttua tuolla keskustelujen puolella. Ja kun se psykologi oli vielä oikein homofobikon stereotyyppi eli keski-ikäinen heteromies (ainakin sillä oli sormus).

Mika

20.7.2007 00:31

Kyllä keski-ikäisillä homomiehilläkin on sormus, jos ovat rekisteröineet parisuhteensa, eli sormus ei enää kerro mitään suuntautumisesta.

sleepygay

20.7.2007 17:12

Onhan se tietty niinkin, mutta gaydar ei kyllä värähtänyt. Sen sijaan homofobian tunnistusvaroitin pärähti heti soimaan!

Ja onhan ne sormukset meilläkin. :) <3