• Massa

Homopappien homosutinat

Blogini isännän eli Ranneliikkeen aktivistit ovat taas ehtineet huolestumaan. Paavi on yrittänyt vierittää skandaaleitaan homojen niskaan samaan aikaan kun aktivisteilla on ollut täysi työ vakuutella ettei yksikään homo voisi syyllistyä mihinkään rikolliseen missään tilanteessa. Sehän on heteroiden juttu.

Ymmärtääkseni kaikki ovat yhtä mieltä siitä että homoseksuaaleja on maailmassa paljon enemmän kuin pedofiilejä. Niinpä myös katolisissa papeissa on määrällisesti huomattavasti enemmän homoja kuin pedareita. Kuitenkaan nämä homot eivät voi toteuttaa seksuaalisuuttaan vaan joutuvat pedareiden tavoin yrittämään sen tukahduttamista.

Eli hyvät Ranneliikkeen lukijat, katolisessa kirkossa on käynnissä melkoiset homopappien homosutinat. Varmasti löytyy myös ihan oikeita pedofiilejä, mutta suurin osa lapsia ahdistelleista papeista on mitä ilmeisemmin tavallisia homoseksuaaleja jotka eivät ole voineet luvallisesti jahdata toisia karvapyllyjä vaan ovat joutuneet sortumaan paremman puutteessa teini-ikäisiin kuoropoikiin.

On muuten varmaan ollut melkoinen homoeroottinen lataus noissa katolisen kirkon asumuksissa, varsinkin ennen vanhaan. On tietysti ollut surullista ja tuomittavaa hyväksikäyttöä mutta epäilemättä myös ihan hyvässä hengessä tapahtunutta homoilua. Eli papit ovat duunailleet keskenään, pojat keskenään ja välillä ollaan menty ristiin. Ei aina varmaankaan väkipakolla. Melkoinen vilske noissa asumuksissa on täytynyt käydä. Paavi varmaan voisi julkaista parhaimmat tarinat bestsellerinä.

Homoaktivistit näkevät valtavasti vaivaa yrittäessään jaotella ihmisen seksuaalisuutta. Olisiko se niin valtava isku homoliikkeelle jos jossain olisi pappi joka olisi puoliksi homoseksuaali ja puoliksi pedofiili? Luultavasti homot yrittäisivät piilottaa tämän ihmisen jonnekin luolaan ettei kukaan saisi ikinä tietää kyseisen friikin olemassaolosta. Jottei maine menisi.

Mikseivät sitten heterot tunne omaa asemaansa yhtä uhatuksi kun isä käyttää hyväksi tytärtään? Kuka tulisi mussuttamaan että on häpeällistä väittää tätä perheenisää heteroksi? Olisiko syy ehkä siinä ettei heteroiden tarvitse ostaa oikeuksiaan. Yläpuolella ei ole enää ketä voisi nuoleskella, korkeintaan jumala ja sen edustajat eli kapitalismi ja kirkko.

Teikäläisten aktivistit uskovat kovasti oman ulkokuoren kiillottamiseen. Kirjoitellaan positiivisia juttuja homoista, varsinkin ihmisistä jotka ovat tyylikkäitä, trendikkäitä ja menestyneitä. Ajatellaan että näin jopa kaikkein asenteellisimmatkin juntit ottaisivat homot paremmin vastaan. Olenko ainoa jonka mielestä tuo on aika läpinäkyvää ja koomista?

Onneksi en pidä itseäni homona joten mun ei myöskään tarvitse joka hetki ajatella mitä muut minusta ajattelevat. Teillä mahtaa olla aikamoisen rankkaa kun kaikki energia kuluu puhdasoppisen homouden vaalimiseen. Itse näen ihmisen seksuaalisuuden olevan omalaatuinen sekoitus kaikkea mahdollista. Täysin puhdasta, hohdokasta ja kiiltävää homoseksuaalisuutta on ainoastaan aktivistien omissa märissä unissa.

Ilmeisesti homoaktivisteilla on nykyään tekemisen pulaa ottaen huomioon että olette pääsemässä tai jo päässeet osaksi valtaväestöä. Jos pienen toiveen saisi esittää niin mua itseäni kiinnostaisi tietää mitä sen kiiltävän julkisivun alla tapahtuu. Kuinka yksinäisyys näkyy ulkokuorta ja nuoruutta palvovassa kulttuurissa? Melkoinen osa suomalaisista aikuisista homoista jotka tunnen on katkeroituneita vanhojapiikoja jotka eivät hae seuraa uskoen etteivät sitä enää ikinä saa. Mitä tekevät ne homot jotka eivät osaa sisustaa tai tehdä ruokaa?

2 kommenttia

Rokkihomo

13.4.2010 22:47

"puhdasta, hohdokasta ja kiiltävää homoseksuaalisuutta on ainoastaan aktivistien omissa märissä unissa."

Tai sitten nimenomaan ei niissä? ja sitten havahdutaan pulssi koholla ja haarat nihkeinä että tätä ei sitten kukaan muu saisi koskaan tietää...

martin

26.6.2010 11:26

En yhdy homoaktivistien arvosteluusi. Minusta suuntautuneisuus saa olla mikä tahansa. jos kuitenkin tilanteessa, jossa kaksi samaa sukupuolta olevaa ihmistä rakastaa toisiaan (ja/tai harrastaa seksiä keskenään), niin en halua institutionaalista väkivaltaa. Tämän yksittäistapauksen olen valmis ulottamaan moneen seksuaalisuuden muotoon. Määrittelyä kannatan siksi, että pidän esim. pedofiliaa haitallisena.