• Mahakas

Vaellusta..

Tulipahan taas yövyttyä ulkona pari yötä. Käveltyä vallan mukavasti (jalat tosin asiasta toista mieltä) ja katseltua komeita maisemia. Varsinkin lammella niitä näkyi.
Siinä sivussa tuli käytyä juomassa parit sidukat Tnkulmalla ja ihmettelemässä Kuopiota. On se kumma jos tuollaiselle määrälle ei gayclubin perustaminen kannata.

4 kommenttia

sleepygay

16.7.2007 16:33

Kai tänne Kuopioon on jotain gaypaikkaa yritetty pykätä, mutta joku rahoitusyhtiö tai muu vastaava oli sitä mieltä, että Kuopiossa on jo niin paljon ravintoloita, että täällä ei ole tilaa. Pöh, sanon minä. Kun ei sitä gayklubia voi ihan tavalliseksi jokaisen ravintolaksi laskea.

Mahakas

16.7.2007 20:44

Ottaen huomioon minkä verran Tampereella asukaslukuun nähden on ravintoloita ihmettelen moista. Siis täällä melkein joka kadulla on ainakin pari raflaa. Ja gayraflojakin on kaksi. Luulisi sitä että Kuopiossakin yksi pärjäisi, varsinkin kun siellä ravaa ihmisiä muualtakin ;)

audinkopoika

16.7.2007 21:49

Kyllä Kuopiolaisilla on niitä omia iltoja, ehkä vielä joskus joku ravintolakin :)

sleepygay

19.7.2007 17:20

Samaa mieltä olen minäkin, mahakas. Eivät vain siellä rahoittajalla tms. älynneet, että gayravintola on jotain ihan muuta kuin tavallinen paikka.