3 kommenttia

smo

18.4.2011 12:32

Minusta muukalaisvihamielisyydellä ei ole tekemistä vasemmistolaisuuden tai oikeistolaisuuden kanssa.

Minä näen oikeisto-vasemmisto -akselin ensisijaisesti talouteen liittyvänä. Perussuomalaiset ovat tässä melko keskellä.

Toinen akseli liittyy sitten arvokonservatiivisuuteen ja arvoliberalismiin. Persut ovat huomattavasti lähempänä arvokonservatiivisuutta kuin arvoliberalismia.

Minä kuvailisin Persuja keskustalaiseksi kristillis-konservatiiviseksi populistipuolueeksi.

Riquman1990

18.4.2011 12:47

Mukavaa näissä vaaleissa on se, et Vihreet on tippunu marginaalipuolueeks oppositioon. Persuthan ei oo äärioikeistolainen samalla tavalla ku esim. Ruotsidemokraatit, joten mä en tajuu joidenkin (Vihreitä kannattavien) ruikutusta siitä, miten Suomesta muka tulis jäykän impivaaralainen takapajula. Vihreiden johdollahan Suomesta tulis monikulttuurisuusfasismii ensisijasena arvonaan korostava muslimiyhteiskunta, jossa kantaväestö on korvattu uudella ja sharia-laki hallitsee ja homoi potkitaan ja hakataan.

Mä oon tyytyväinen vaalitulokseen, vaikka ainoo pettymys olikin Jani Toivolan pääsy eduskuntaan. Mulle ainakin jäi epäselväks, mitkä sen vaalitavotteet taas olikaan.

Toki hallitusneuvoitteluista tulee vaikeet.

Mahakas

19.4.2011 07:19

Suosittelen tutustumaan kafka blogiin. Googlella, kafka perustettu , pitäisi löytyä sitten katso perustaja jäsenet. Jos tuon luettuasi olet edelleen sitä mieltä että pssällä ei ole kytköksiä ääriliikkeisiin olet sokea.