Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset tammikuulta 2009.

huomenta

mä nukuin kamujen sohvalla ku olin eka melkee sammunu istuvaan asentoo siihe. ei niinkää et olisin ollu niin seipääs mut mul toi nukkuminen aika kreisii ja heräilen joka aamu aina vaan hiukan aikasemmija aikasmemi. oon kelannu et jossai välis saavuttaa lakipistee ja alkaa herää edellisenä iltan et tavallaa nukkuu tosi myöhää mut samaa aikaa säästää vuorokauden, tai et saa niinku elää uudellee. sit voi miettii et onk ne kaikki virheet ku on elämäs tehny ni hoidettavis samoi et heräis vaan hiuka aikasemmi ja eläis päivän uudellee. se olis kivaa. emmä sillee mitää kadu, varsinkaa tehtyi juttui, enemmä mul katkeruus ja itseinho kertyy tekemättömist jutuist, et olis pitäny sanoo ja mennä ja antaa ja palata ja jaksaa ja sillee mut sit samaa aikaa mul taas mieles et vitut, täs tä mun elämä on, kaikel on tarkotuksensa (mikä on täyttä paskaa ja ainoostaan tapa ihmisil työntää vastuu omist mokist jonkun toisen tahon harteil ja ku ei voi ketää konkreettist syyttää ni siirrytää suoraa "kohtaloO" tai muuhu yliluonnollisee ja abstraktii asiaa kuka ei voi kuitenkaa pistää oikeesti päätään vadil ku hommat kusee ja kaikki pääsee vapaal) ja sillee et mitä minä voin tehdä? tässä elämä on, kai täs jaksaa taas olla ja yrittää, ja seuraavana inki sit mieles et alan laittaa, kunha kotiin pääsen, paperil ylös mitä haluun tehdä ja kui pal maksaa. remppa siis. mul tapettii ja muuta jo mieles ja aika pläänit kokonaisuudessaa, et tulee upee koti. ja elämä. ja pelse vast upeeks tuleeki.


uni

olin kavereien bileissä, paikka oli helsingissä vaikka se kovasti muistutti turun portsaa, r-kioskeineen ja lääninvankiloineen.juttelin hesan tuttuni kanssa tulevast radio-ohjlemastani kun taivaalta putosi iso lentokone. räjähdyksestä alkoi valtava ilotulitus, joka jatku ja jatku. ekaluulin et kone oli siis räjähtäny mut hetken pääst äin taas sen laojailvan tuulen mukana, näin vaan sen varjon ku se meni sateisen harmaan taivaanrannan halki. se oli enemmänki sen koneen haamu ku ite kone. ilotulitus jatkuja mä en tienny olik se oikeesti räjähtäny tai ei.

mul pyörii mieles monia asioita, kuten asunto ym. ja illal lähden töiden jälkee kohti hesaa.


jaa..

ok, hommat etenee ja elämä rullaa hitaasti kohti huomista ja vakinaisia ja pysyvämpiä ratkasuja. hassuu, tavalaa pitäs tuntuu hyvält mut ei tunnu sen kumemmmalt ja samaa aikaa luulis et olis joptenki pelko sydämes ja kuristais mut ei tee sitäkää. toisaalta mä en o koskaa osannu elää sillain et.. pitäs olla jotain, enemmän sillai mitä on ite halunnu ja kokenu parhaaks. yleenä loppupeleis huomannu et vituille menny mut ainaki on ollu yrityst. mitä nyt? en tiiä. aik anäyttää. luultavasti olen kuses taas parin vuoden pääst.


turvoksis

kävineilen vaa'al illal, siis sillain ihan tosi pitkäst aikaa. not good, not nice, not pleasant.. kaverit sanoo et mul ihan homma hallus mut mä en o ite tyytyväinen. tänää töis visii jonkusorttist yt-neuvotteluu, mun pitää turvaa selusta, puukottaa ihmisii selkää ja pyytää palkankorotust. ja neuvotella omat polkuni parempan huomiseen.

sit taas sain kamult vinkkii et vois halee töitö muualt ja siin olis vissii ihan ok palkkaus siin duunis ja sillai, se antas mul mahdollisuuksii hoitaa muitaki juttui, noin taloudellisesti , kuten ylettömän shoppailun ja sil taval kansantalouden balanssis pitämisen.

täytyy kattella miten homma hoituu ja mikä olis paras. yhtä kaikki ens kesän pitää olla seilori-paita pääl. ja pystyy hymyilee ja nauramaa il,an et sydän itkee verta.

mun kädet on sairaan kuivat, pitä hankkii jotai kunnon styrkkii rasvaa. visii tä pakkanenki tekee osas ja sit ku säätää töis ni seki vaikuttaa asiaa.
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
jos sais diilattuu pienen osoitteenmuutoksen olisin paremmin kulmil ja des olis aina rennompi päivä ja sitä kautta sais hoidettuu oman rlämänsä kommervenkkei iisimmin. jos sais pomon kaa diilattuu muutaman ajatuksen läpi olisin monta askelta lähempänä unelmieni tukholmaa. jos alkaisin tarjoamaan itseäni yölliseksi leluksi oikeille tahoille voisin saada verkot veteen paremmin uuden uran puitteissa. ja kohteliaasti nielisin kaiken.

monta mones, elämä aik akreisii ja siisiti. mul vaan nestet kertyny kroppaan viljalti ja pitäs saada se nytkähyämään eteenpäin. suolaa vähemmä ja helmikuus lekuri ja uskon vahvasti et hellitetää taas hetkeks, et menee paremmi. hammaslääkäri pitäs viel vissii varaa ku yks viisaudenhammas on mädäntyny suuhun.
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
mä näin unta mopsist, me tavallaa tunnettii mut silti mopsi22 oli täysin vieran näkönen. mut oli kovin asiassa kiinni et joo joo sä oot sä. ei siin sen kummempaa tapahtunu, oltii baaris. miks mun uniin tulee tyyppei ranneliikkeest ketä en ees tunne tai tiiä? that's sad, eik mul o muita asioi elos mist unelmoida..? ei vissii.

tajusin just et ei mul oli varaa salikorttii.. vaik sais jäsenet kuin melkee puolee hintaa.. that's sad.. enksmä käy kuitenki töis? no joo käyn mut ei se riitä mihinkää. noyryyttävä palkka.


vittu

jalat särkee ja nivelet kolottaa ja rahat o loppu ja vituttaa kaikki. saappaat ollu jalas koko päviän ja jalat haisee. pitäs mennä suihku mut ei jaksa liikkuu. ei o nälkä mut jotain tekis mieli, pitäs syödä mut samaa aikaa kaikki oksettaa.

mitä sitä sit keksis? ei o ees massii alkaa dokaamaa.
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
kävin suihkus, pohdin asioi, söin muroi ja mieli on jo upeempi. tuskin maltan odottaa et.. olis viel parempi pössis.
(koitin löytää kliffaa kuvaa otsikon teeman mukaa mut ei tullu vastaa ni laitetaa sit kliffa kuva täst paremmast ajast mitä odotellaa.)




ding..

mun kaveri haluaa hakkaa kätes täytee kuvii. ja mä komppaan koko sydämestäni hänt ja haaveilen samast kunha saan tän kroppani jotenki iskuu (not bloody gonna happen..). mun toinen ystävä on päättäny alkaa tatuoijaks, et alkas opiskelee ja sillai, ja tää kaveri kuka haluu kätes täytee on luvannu lähtee messii yrityksee et ostas laitteet ym. muteet ja shitit. must se kuulostaa ihan sikahyvält, ja kunhan on laitteet ja taidot saa mua hakata ihan koska tahansa (edellyttäen et kroppa on iskus) ku mul on visio et tarviin lisää nahkasii seilorihattui, muutaki ku mustan, ja sit voin alkaa käyttää sitä kliffaa t-paitaa (tai oikeammin wife beaterii) mis upee ankkuri printti ja kreisin iso teksti edes et "sailor". mut se on aika kittanan kokonen, et ihan täl mahal ei laiteta sitä kläninkii päälle. mullahan olis fiksaatio ottaa just hyvin klassisii tatskoi, hienosti tehtyjä ja kliffasti panostettuna mut silti hyvin old school ja klisee. et ankkuri ja sydän ja nuoli ja nauhaa alla mis lukee Åbo ja merenneitoo tai siis merenmies.. onk selast sanaa ja kaikkee järkevää.

mullahan olis haave kans et joskus olis merillä, et pääsis sillee reissuun.. ees lemmenlaival. (ja tukholmaa, aina vaan tukholmaa..)

mul muutenki mieles et alan ottaan oppituntei uusis asiois ja duunaa juttui, kliffoi juttui. mustana ja valkosena, ehkä kans harmaana.


sweet..

must on liikkist et facebookis on are you interested aplikaatio ku sit voi treffaa siel kaikkii upeiy karjui tel avivist ym ja niit matchei on kaikil hirveesti ja sillai lähetellää lahjaa ja poukkaillaa ja kaikkee ja sit sä jossan välis klikkailet menemää niit naamoi et kuka kiinnostaa ja kuka ei ja sillai ja sit sinne tulee sun oma naama ja info et XXXXX 32 finland are you interested ja pakko siihe on laittaa et totta munas koska vittu moon sen verran kliffa ja kuuma jannu et ku tapaisin itteni baaris olisin iha myyty. muuten aika harva on ollu must myyty. vaik onha sitä sit taas ollu kaikesorttist kiimast jannuu välil et tuleks flikka tanssiin.. ihan jopa seukkaavaa jannuu et olisivat olleet kiinnostuneit pettämään kumppaniaan mun kanssani. raukat, ei kai sitä nyt ihan ekan horoperseen matkaan kande lähtee parisuhdetta tuhoomaan. kreisit..

enivei, mä oon nyt mun uusin match ja en tiiä kuin pal alan lähettelee itelleni kaikkee kissanpentuu ja kukkaa ja sydänt. ja JOS oikeen menee putkee ja löytyy yhteinen sävel ni voipi olla et säädän itelleni sokkotreffit hesaan ens lauantaiks. voi olla et tarviin esiliinaa jos alan ottaa hirveet kaadot ja ehdottelee lemmenyötä ("haittaak sua jos mä runkkaan täs ku sä et anna?").

sit mietin et pitääk mun pukeutuu seiloriks ku tykkään niin kovasti? et ainaki olis täsmäiskuu sit itellee.

aina yhtä hauska.

http://www.youtube.com/watch?v=LTNAF4FSx2k

hello prettty....