Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset tammikuulta 2009.

americcaan

margaret mitchell lienee ollu kovastikin jenkki sydämeltään.. aika rankkaa dataa ja suht silotellut kuvat etelän possest ku kattoo hiuka sillai.. toisin silmin tätä tuulen viemää. mua yleensäki alkanu kovasti kiinnostaa america beautiful varsinki marraskuisen roadtripi jälkee. se on ihan kreisi maa ja ne ihmiset on vaan strange and not in a good way.. en muista kerroinko et tavattiin texasis holy roller, se kovasti siunas mein reissuu. mut ei meit sinällää. en tiä olisko siin ollu aihet ottaa ittees? kai kaikest voi ottaa ittees ku vaan haluu.

mua ärsyttää hirveesti ihmiset kenel on joptenki hirveen tärkee et niil on rooli, tai joku maski ja image mist ne ei voi luopuu. kusipäätki on ihan ok mut jos ne on kusipäitä vaan kusipäisyyden vuoks se on must aika pateettist.

mun teksi mieli syödä jotai mut en tiiä mitä. kaali olis paljon ja lanttuu ja nauriit. pääki sattuu hiuka ja odotan et alkas napit vaikuttaa.

america on kyl ihmeellinen maa. sinne sinne uudelleen. pitää nyt kattoo, meil se italia suunnitteil ens syksyn mut kattellaa, voi olla ettei pelsen massit riitä siihen.


kyrsii

olo ei vieläkää mikään ihan hyvä, hiukan lämpöö, hiukan kurkku kipee, hiukan yskittää, keuhkot juilii. hermot kiristää, tosi pahasti. vituttaa kaikki. koko ajan joku naputtaa takana ja kertoo miten mun pitäis elää. kun kaikki muut tietää aina paremmin miten teen ja miten mun pitäs tehdä, miten isoa kämppää mun pitäs katto, mistä sitä pitäs kattoo, kuinka paljon kandee ottaa lainaa, miten koska millai ja bla bla bla b vittu la..

vituttaa mun duuni koska mulla ei o siellä mitään sen suurempaa etenemismahkuu tai muuta, vituttaa moni asia, oikeestaan kaikki. rahattomuus vaik tekee ihan töitä. mua kyrsii tää pohjaton hinku ostaa kämppä kun niitä hyvii kämppii ei just nyt täl hetkel o oikeestaan yhtään tarjolla. vituttaa. vituttaa. vituttaa. kaikki, yhtälailla ja tasapuolisesti.

mulla on upeet pläänit miten diilaan elämäni, mut se kaikki vaatis osittain kans massii. ei vältsyy mut jonkun verran, koska kaikki mitä ... vittu moi antaa olla. mul viel hiuka lämpöö, otan buranan ja meen makkaamaa.
------------------------------------------------------------
en ottanu buranaa ku en haluu et mun kroppa alkaa sekoilee liikaa. i enää kyrsi yhtään niin paljoo. maksoin laskui, kattelin asuntoi, jäin funssaamaa niitä näitä aj nyt aloin kattelee taas kerran tuulen viemää. vitsi miten hienoelämä on ollu wanhas eteläs..
------------------------------------------------------------
en muistanu et täs leffas on ihmisil näinkin korvii raastava puhaääni monel.. omg, prissy ja scarlett, shut up already..



ruokaa

aamul katoin jamien koton aku mul suuri fiksaatio kokkausohjelmii mikä on kreisii ku en oikeest kokkaa mitää. siel oli parsa-spesu ja hyi fan, paistettii kalmarii ja kampasimpukkaa ja parsan kans. mul on melkoset issuet ja asenteet meren antimii kohtaa. yh.. monikin niist on vaan yh.. eniveis, jimilt tule joku oudot ruuat pia ja siel on tarjol naudankiveskeittoo. siin on muutama issue mul kans. oon ihan fiiliksis et tulee dokkarii obamast. ja kuorosotaa on mainostettu niin thokkaasti et vaihdan kanavaa aina ku nelosel mainoskatko ja en usko et pystyn yhtä jaksoo kattoon siit. vituttaa jo valmikks se koko ohjelma. mul vadelmii odottaas ja mehuu, sit appelsiinei.


uuh

mä loveen kuumees sitä et lämpötila vaihtelee koko ajan. eka hirmu vilu ja mittzri näyttää 38,4 nja sit tulee röyhkee hiki ja makaat nakkena lattial ku muute hikoilet alastomalt ruholtas sohvaa kreisit hikijäljet.


kuumet

keitin itte mehuu. mä oon ihan kreisi kotitalousihminen. poikkis anto lisävinkkii meses marttojen sivuilt. nyt makaan vaan. syön appelsiinin ja buranan. telsu tarjoo 4 jksoo frasierii.


telkkari

aivan upee päivä ollu. oon maannu telsun eds koko päivän ja sen hetken mitä en o kattonu telsuu oon imuroinu netist sarjoi ja kaikkee. mullahan ei o telkkarii ja nää riehat on sellasii harvinaisempii festarei. mun suosikki oli tänää dokkari mainonnast, lapsil suunnatust mainonnast mist jäi mielee opettava kommentti jostai konferenssist, siel mainosmies kerto et jos lapsi on epäsosiaalinen jonkin tuotteen takia se on hyvä merkki. se kerrosleipä oli kans amul iha jeessii, pitkäst aika katoin kakkutehtaan ja mua alko heti kismittää et miks en menny baltimores sinne ikkunan taakse kykkii ja kirkuu? no koska en just sillo muistan u et se sarja onolemas ja et pidän siit ku en ollu nähny aikoihi. miamin tautointitarinaton kans kliffa mut se enemmä mul sillee runkkumateriaalii. ja sit ku on pukki kaalimaan kakarana ni pistin taltee viel kommunismi-dokkarin nauhal ja samal sen rikoksen ja rangaistuksen. nycin täydelliset naiset veti tavallaa hiljaseks monel tapaa ja nyt viel larry flynt. teemalt tulee joku pätkä kurtist ja cortneyst ja pakko seki oli nyt sit asentaa menee taltee. mä tavallaa snaijaan et telsuu voi jäädäkoukkuu ja kaikkee mut samaa aikaa näist ei o mikää sellanen juttu et ku ens lauantaina oon terve ja konteillani et jäisin kaipaamaa tai jaksaisn seurata sen enempää. ku loppupeleis mä en enää nykyää jaksa kattoo telkkarii. olin aikoinaa kovasti et wa wau tv ja ohjelma ja komedia ja kaikkee mut ei vaan innosta enää. olo iha jeessi ku oon syöny tänää 2 valkosipulii ja kaikkii maustei mut kurkku tai siis alkanu yskittää sikana.

ace of cakes.



ihanaa

hetke pääst alkaa ohjlma kerrosleivän historiast. edellee mua vituttaa ettei isattu kaverin kaa laittaa tai tallettaa dokkarii ku tuli jimilt aikoinaa aamiaisen historiast. paras dokkari ikinä. ei o puuppien huutava perhe istunu niin hiljaa telsun ääres koskaa ja viel niin pitkää aikaa putkee. the earl of sandwich. i respect you, my good sire. http://en.wikipedia.org/wiki/John_Montagu,_4th_Earl_of_Sandwich ja viel http://www.flickr.com/photos/jeremyglover/sets/72157603796850610/
_______
tä ohjelma on jo nyt ihan helmi. "sukumme jumaloi kerrosleipiä".


jessus

löysin digiboksin syövereist tallennetun loirin konsertin siis joulun aikoihi visii sin laitettu mut hei.. mitä sil on tapahtunu? onk se vaan se yletön dokaaminen ku on laittanu uutee uskoo kropan ja kaiken? aika pahan näköst jälkee..

heitin eilen roskiin tavaroita ja nautintoaineita.

flunssas ja kait hiuka kuumeeski koton. nukuin aika hyvin viime yönä. soli aika kreisii. orin rannekorut yljs pois mut pistin ne takas hetki sit. ärsyttää et lauantaisi alkaa vast kasilt ohjelmta telkkarist. pitää pari tuntii eka potkii netin kans mut toisaalta moon nyt aika liekeis sit flamencost ja martiriost.

sillo ku aloin bloggaa ni joku tuli opastaa mua kommanteis miten mun pitäs kirjottaa oikeeoppisemmi. mua sillo lähinnä huvitti se reissu mut oon huomannu et olen hiuka jopa suistanu tapojani sen jälkee.. miks? ei pelsen pitäs nöyritellä mitää itseriittosii pellei ku opettaa ja nöyrtyy ja alentuu. nyt ryhdistäydyn taas.