• pelsepuuppi

tulevaisuus

mähän en ihan eniten diggaa mun työstäni. tai ei työssä sinällää o mitää vikaa, välil vaan se on kovin turhauttavaa. mutta nythän on se aika maailmaa ilmeisesti ku ei kannata hakee (tai siis aina kaikki kannattaa, ei saa sanoo noin) enemmänki tarkotan et työpaikkoja ei vissii liiemmin ole tarjolla. eli, mulla kuitenki on työpaikka mikä on ihan fine. saan palkkaa ja tuntuu et jos nyt jaksaisin olla vaan ni ehkä sieltä jotain kliffampaa olis kulman takana odottaas. ja samalla mulla plääni et alan sivutoimisesti touhuumaan kaikkee muuta. sounds like a plan to me sanoo pelse.

odotan kevättä ja kesää. vihaan kovasti kylmää ja tätä helmikuuta. en o koskaa ollu talvi-ihmisii. vaikka pimeyden lapsi olenkin ni ei se meinaa etten sais nauttii auringosta ja lämmöstä. mulla ei mitään hajuu kuin pitkä kesäloma mul on ja koska sen haluisin pitää. kai ne kaikki selvii täs jossai välis. elokuu ainaki oli vissiin kaverille jo varattua aikaa. kesäkuus en haluis viel pitää ku sillo ei o yleensä kesä viel kukkeimmillaan. meinaak se sit heinäkuuta? ja juhannus jo pulkas. mite mahtavaa.

mut eka pitää saada tuparit pidettyy ja diilattuu, ja katottuu miten elämä alkaa rullaamaa sivutoimien kanssa. sit moettii.

3 kommenttia

mopsi22

21.2.2009 10:28

nii vaiks tää elämä nykyää o semmosta, että kannatetaa riskii tyylii kaikki juuret irti vaa, heitat duuni mäkee ja isket pomoo märäl rätil ja raikue uutee elämää, nii...jos o vakinaist tai semivakinaist duunii, nii suosittelen kyl pitää siit kiinni ja katteleen siin ohes mitä maailma tarjoo. turvallisuus o jotenki aliarvostettuu nykyää, sitä pidetää nynnyilyn, vaiks se olis vaa järkevää...

kuulostaa suunnitelmal siis :)

moetti on kallista köyhälle :(

pelsepuuppi

21.2.2009 15:43

joo ja moon pari kertaa elämässäni ottanu hypyn tyhjyytee ja huomannu et kliffoi kokemuksii kertyy ja kaikkee mut samaa aikaa kans.. so far ihan jeessi et on se palkkapäivä kerran kuus.

ja moetin ansiost mun visa suljettii viime kesänä lopullisesti. mua nauratti hirveesti ku ne soitti luottokunnast. kaua ne jakso mua. ihmeen kauan.

martin

21.2.2009 20:02

Moneen kykenee, kun on itse aktiivinen ja samalla on puuhaa, että ei turhaudu. Toivon suuresti, että aktiviteettisi menestyvät. Aurinko lämmittää jo...