• pelsepuuppi

perse

mulla on nyt muutama mappi paperei kadonnu, sellasii ku vois ihan ajatella et olsi virkaaki tai et olis jeessi et olis olemas ja talles JOS tulee kriittinen tilanne et haluaa esim. lukee vuokrasopimuksensa läpi ym. ja niit ei o missää. mua kismittää ku pystyn sieluni silmin ja ihan konkreettsestikin muistaan et olen ottanu mapin vanhan kämpän yläkerran portailta ja siin oli image kans (uusin nro) ja laitoin ne mustaan, kiiltäväpintasee kassii. image löytyy täält uudest kämpäst mut sitä paperimappii ei mistää ja mulla siis yks laatikko mihi oon kaikki säilöny työ- ja koulutodistukset ja verolaput ym paskat ja looginen pelse sanoo et olisin aittanu ne samaa settii sinne mut huithapeli pelse kuiskuttaa korvaa et eihän ne vaan o vahingos menny paperinkeräyksee lehtie ja pakkauskamojen mukana. viuttaa tällanen. vaik luulin jo et arena homme+ nro 26 olis kans ollu kadoksis mut tuli vastaa kuitenki fit fiu. josko ne paprut tulee kans yllättäen vastaa ku vhiten niit kaipaan. nyt vaan kaipaan niit ihan sikana. ei siks et tarvisin niit mut siks et sain asian päähäni ja mun on äärimmäisen vaikee hyväksyy et en saa jotai käsiini jos saan sen päähäni. oon aika kakara siin mieles.

huome olis ollu vapaapäivä mut työkaveri vattataudis (noro..?) ja soitti itkusena et menisin jeesaa mut mua ei nappaa. kiltti pelse sanoo et tottakai meet ku toisel kipee laps ja iteki kipeenä et pitää joustaa mut ilkee pelse sanoo taas toiseen korvaa et kuka käski hankkii lapsii ja et huomiseks sovittu kaikkee remppaa ja sellast juttuu et mun olis syytä olla koton ja esim. kirjahyllyn kasaus ym ja siit olis saanu kivasti sit samas loput kirjat roudattuu ja sillee. mitä tehdä. ku sit taas tää niin dominoo et jos ei mul o kirjahyllyy ja sillai en voi pitää uparei u en haluu pyytää kaverei laatikoitten keskel ja sit taas yks kamu ei o taas sen jälkee sit maisemis parii viikkoo ja sillai hankalaa.

pitää laittaa teetä tulel ja miettii oikee asioi syvält. ja olenkans tajunnu et haluun hirveest lisää värii mun kotiini. ja enemmä kukkakuosii ja mummon mökki mis asuu venäjän emigrantit kaikki arvoesineet sullottuna yhtee tilaan. samovaari porisee nurkas ja fabergen munat pakattuna jäkärii.

4 kommenttia

mopsi22

22.2.2009 16:15

oon kerra ihan hemmeti kaua ettiny papereit, jotka sitte löysin vahingos paperinkeräyksestä. se kävi helposti, ku tärkee pino papereit pöydäl ja kerran siihe iski mainoksii tms päälle ja sitte siitä kätee koko pino ja fuf, paperinkeräyspussii. onneksi löyty. en sit tiä saako mappia meneen...mut valitettavasti luovalle ihmiselle kaikki on mahdollista.

hmm, auttaa ois kiva ja reiluu, mut saa sitä itsekäski olla. mä autan mielelläni, mut jos joku vähääkää ei-lähipiiris, nii kyl mää sitte vähä laske, et onks sitä apuu mahollista saada takaski. en mä ilmaseks. kavereit autan ja varsinki siivoilen kämppii mielelläni ennen muuttoo, tai siis autan. sen osaan ja tyhjän kämpän siivous on suht helppoo ja sen pystyy kunnol tekeenki.

vai kukkaa ja venkkumummoo....juujuu. mus on semmonen romanttinen viba, mut en ehkä arkeani haluis semmosessa viettää. tää musta-valko-maitokahvi-kaakao-kulta-hopeeväritys siisteil linjoil ja persoonallisil esineil on mu juttu ny. mökille sopii mummoilu :P

Aboa

22.2.2009 19:03

Mä hankin vanhaintavarainliikkeestä just samovaarin ja käsittämättömän tyylittömän pikkupikkuteepannun siihen päälle. Nyt pitäisi päättää, alkaisiko näyttää Viktor Klimenkolta vai pukeutuisiko kukkakuviohuiviseksi luutamummoksi.

pelsepuuppi

22.2.2009 19:04

noo.. ku mun venakkomummu on kallellaa ruotsalaisii muotilehtii ja uskonnollisii ornamentteihi ja 3D-postikortteihi ni se lopputulos on ehken aika kaukana mummon mökistä. mulla on nyt alkanu joku tytkyttää into kukkakuoseihi ja oon miettiny et ne lois kliffan kontrastin mun muuten niin minimalistisee kotii. mietin jo et olisin koittanu löytää jonku uljaan tyykin mun kattolampun varjostimee mut siit olis tullu liian.. wanna be.

mulla on mökin vintillä muutamii laatikoit tavaraa ja luulen et sielt löytyy mun kokoelma tekoruusui lasipallois ja vanhan kämpän keittönkamat. vitsi ku pääsis käymää siel joku päivä.

pelsepuuppi

22.2.2009 19:06

kattos aboa ehti välii samal ku kirjotin.

mä sanon et luutamummo voittaa aina viktorin. mullaki on muutama esine ku iskä on tuonu aikoinaa eri puolilt maailmaa. mun kissataulu kiinasta on ihan otettavis mut mun vahtikoira pöytäkello on viel josai kateis.

ja nii ne paperit ei löydy mistää ja huome alkaa aamu kliffasti soittelemal ja pyytämäl kopioi sopparesit ym. mut sellast se on elämä.