• pelsepuuppi

koton

aamul oli miitnki töissä, tuntuu et homma vois jopa pelittää. kunha sais tän vitun flunssan nyt kondiksee. tai siis pois. huome onneks vapaata taas ni voi ottaa rennosti himas. et naputtaa vaan juttui ja asioi. viikoloppu menee ihan kans siin kupees, ilman huikkaa. massit loppu ja muutenki, ei nyt enite maailmas nappaa ku koko ajan hiuka puolkuntonen.

mul edellee täs kämpäs asioi ku pitäs säätää ja hoitaa ja esim. kirjahyllyy ei o vieläkää ja kirjat laatikois nurkis ja huonekalui puuttuu mut ei jaksa sekää oikee pöyhästä. hommat hoituu aikanaa ja kaikkeen tottuu. mullahan ei esim. o hiusvaha ja kynsileikkuri ja -viilat viel tullu tähän torppaa saakka. pitäs hakee vimpat kamat jossai välis ja ne siel joukos. leikkasin eilen kynnet fiskarsin leveeteräsil ja jälki hiuka epätasanen mut sainpahan naskalit lyhyemmiks. siin samas paketis ku on kyniskamat on kans mun pinsetit ja kulmat olis kans syytä nyppii ku ne alkaa olee melko puskat jo.

mua nyt jyrsii. tekis mieli jotai mut en tiä mitä. mul ei o mitään mut en jaksa myöskää lähtee kauppaa. ainahan sitä voi teetä keittää. ja se on kans hyvää.

(koitin löytää jotai kliffaa kuvaa ku liittyis teehen ja siihen hyvää oloo mut ei löytyny mitää ni laitan sit muute vaan kuvan mist tulee hyvä olo.)

1 kommentti

Torontosta

22.2.2009 02:41

Olet komea mies!!!!!!!!!!!!!!!!!11