• pelsepuuppi

töihin

kyrsii mennä töihin oikeestaa. ja viel ku joku v--naikanen palaveri ysilt ja mul olis vast myöhemmi töihinmeno. no, tunnit alkaa siitä kun lähden kotoo. en ees tiiä.. tais siis nii, meillähän on töissä hirmuset kriisit ja riidat meneillää ja voi olla, iha vaan saattaa olla et täs kans olis aika hiukan käydä läpi asioi ja kyselyi sun muita. mut silti ei yhtää jaksas alkaa nyt jo vaappuu sinne tantereel-

mun kämpää ei o enää yhtää niin kylmä ku se on ollu, enemmänki sillee sopivan viilee. tääl on joku käyny ruklaas patterei ja tsekkailee ja lappuu tulee pöydäl aina välil et mittaukset ym jatkuu ja silleesti. huomen onki sit heti jo vapaapäivä ja huomisen kulutan työhakemusten kirjottamiseen tyystin. jag vill out of that place. nyt vaan aika ankaus vissii aikana hakee töitä ku vanho ipotkitaa pois ja lomautellaa ym et uusii ei ihan kreisin paljoo otella sisää mut hei hei, usko pystyy.

2 kommenttia

mopsi22

19.2.2009 09:48

e tie ihan tarkallee mitä teet, mutta oli ala mikä tahas, nii vähä nihkeet on duunimarkkinat, valitettavasti :S Vaiks nykyine duuni oliski iha shaissee, nii voipi olla, et joutuu sitä sietää. mut kute sanottu, en tiä sun alaas tai sen näkymii.

inhoon huoltomiehii, en tiä kui, mut jotenki en välitä niist. oha se kiva, et voi vaa soittaa et tulkaa rassaa mun putket (hihii, vitsi..) mut jotai niis o. mul on aina semmonen olo, et ne kattoo mua vinoo...ja jos ne ei ota kenkiä pois, nii prkl!

pelsepuuppi

19.2.2009 17:43

kyl se hiuka sellanen tilanne on. siis et ei niit töitä varmaa jaella kulmil ihan hioltittomasti. mut mut, en anna sen masentaa. työllistän ite itteni ja alan toteutta unelmii. vaapun tuoö duunis et saan palkkaa ees jotai et saa maksettuu vuokraa ja sillee.