• pelsepuuppi

politiikkaa

must upeet et ilta-sanomien sivuil voi olla kantaaottava ja osallistua. esim. äänestää onko ilves eläinkuntamme uljain laji? i mean wtf.. mä äänestin et ei, koska on hirvet ja karhut ja kaikki mitkä sillee isompii ja hirel esim uljaat sarvet. muutenhan mä olen kovinkin kissanainen ja must ilves on on kyl upee elukka. äidin ystävättären äidin jäämistössä oli ilvesturkki ja minä hullu en ostanu sitä. edelleen kaduttaa. sama ku kaduttaa se harmaa issey miyaken college lontoos. ja ne sähkönsiniset 14-reikäset steelcapit glitteriset martensit tukholmas. kyl kyl, pelsen elämä on murheen alho ja katumuksen suo.
--------------------------------
en o millään tasol tietonen mistää mikä ei lue iD:s tai arena homme +:s ja niis ei o hirveest ollu juttuu suomen uudest ulkomaalaislaista. mä en kuulu mihinkää poliittiseen jengii, en ees nukkuviin koska oon sen verra hereil muis asiois et solis loukkaavaa sanoo et nukun (ja ottaen huomioon mun ajoittaiset unihäiriöt, vink vink..) ku mua ei vaan nappaa ku haluun vaan tanssii ja käyttää kimmeltävii korkokenkii. mutta sen verran eilen touhusin ilta-sanomien sivuilla (kyl mä luen hesariiki ja tutun sanomien treffii ja extraa) mut must oli jotenki liikuttavaa et astrid thors oli vallan itkeny ku uudest laist oli puhuttu ja sit ku kattelin eteenpäin ni kokoomusnuoret vaatii astridin eroa. en tiiä mistää mitää enkä o kenenkää puolel mut jotenki mua alko nyt kiinnostaa tää issue. sillee et draamaa ja suurii tunteita.

viimeks olin jotenki tohkeissaa politiikast ku tukiainen hoiti kanerval potkut, ja sillonki enemmä vanhana haahka-fanina, kuitenki oli tullu seurattuu jossun elämää jo jonkun aikaa.

mä oon nyt jotenki innostunu elvinest. joku fiksaatio mulla vaan vetää tuonne ruotsin suuntaa. hulluuttahan se on kaikki tyynni..

9 kommenttia

mopsi22

18.2.2009 09:12

niih, ehkä politiikkaa olis kiinnostavampaa, jos se naitettas kauniitte ja rohkeitte kans...

pelsepuuppi

18.2.2009 09:21

ehdottomasti mut ihan niin paljoo ei tarvis olla sitä ristiinnaimist. ku tää on just tää issue mikä mul mieles et tavallaa ihan kliffa et on olemas poliittikoi ketkä "tuntee" asioita ja kokee kuohuja ku luetaan vuoskymmenii vanhoi läppii lehdest mut samaan aikaan must tuntuu aika hurjalt et ministerisnainen ei hallitse tunteitaan sen enempää ku pillahtamal itkuu ja alkaen puolustelee isänsä hautuumaita. enkä me sen enempää komppaamaa perussuomalaisten toimintaa koska mikäli sen puheenvuoron kokonaisuudessaan luin josatin sivuilta ni mun korviis e oli hiukan turhan randomi liite siihe läppää ja aavistuksen verran kaivettii verta nenästä. mitä mä yleensä komppaan mut joku täs mättää, joka suuntaan.

mopsi22

18.2.2009 18:48

sori, elvine? muusikko...tsiisus ku en tiedä MITÄÄ musasta...huoh

joo, tota thorssii kans mietin, et mite toi parkuminen vaikuttaa poliittisesti siihe, onks hyvä vai huono. henkkoht mielipide on, et koko muija on turha eikä se parkumalla parane. muutenki vois vähä miettii siin ku puhelee parlamentarimin nostamisesta vahvemmaks (=pressalta valtaoikeuksii pois ja hallitukselle/eduskunnalle) et onks sit tos kontekstis mitää järkee, et yhel pikkupuolueel on pari vakipaikkaa hallitukses, ilma mitää suhdet siihe, kui paljo ne saa kannatusta...

ja rkp muutenki semmonen jees-puolue; ollaan kaikest samaa miäl kuha ruotti pysyy virallisen kielenä. parlamentarismin irvikuvaa, sillee semisti...*mopsi höyryy pakkoruotsin poistamiseksi*

pelsepuuppi

18.2.2009 19:26

elvine on siis vaatemerkki, mut enihuu..

mullahan on vaan niin sinikeltanen veri virtaamassa mun sinivalkosissa suonissa et must pakkoruåtsi ihan jees ja sillee. mua vaan ihan hippasen hämää toi koko.. tai nimenomaan se et mä tajuun kyl et ollaan kliffasti poliittisesti korrektii ja kaikkien kamuu ja sillee mutku se ei ikinä johdä mihinkää. mua nyt sylettää ku ei o mitää ollu updeittii missää et onk show jatkunu jotenki. aamutelsus olis vissii thors ollu mut mun koneel puuttuu joku plugini ni en saa katottuu mtv3 nettivideoi.. blaah.. onneks mul on tyttökullat.

Roope2

18.2.2009 21:28

No siis, nuoret, setä kertoo teille, että

a) Thors ei voi olla ihan huono, sillä se on naimisissa kokoomuslaisen kanssa Vaasan ex-kaupunginjohtajan ja (ex-kö jo) valtiovarainministeriön alivaltiosihteerin kanssa ja sit

b) silloin 70-luvun alussa kun olin jo melkein ala-asteella (joo, se oli silloin ala-aste) ja ryssä vyörytti tosissaan, RKP piti Suomen Oikealla raiteella kun sossut ja kepu yrittivät sosialisoida tätä maata.

Ja mitä tulee pakkoruotsiin, niin pois se massoilta peruskoulusta mutta absolut pakollista lukiossa, jonka tehtävänä on sentään yrittää kasvattaa tähän maahan sivistyneistö (mein Gott mikä tehtävä).

pelsepuuppi

18.2.2009 21:45

okei mä en tiä noit meriittei et kuka on kimpas kenen kaa. ja toisaalta ku ne ei merkkaa mulle mitää ku nimet ei sano mitää. but still.. itkeä tirauttaa nyt.. härregud, se ei vaan mun kohdal irrota pisteit vaik oliski svenssoni ja giftikses ex-kaupunginjohtajan kaa. nimenomaan svenska talanden pitää osata paremmin hillitä tunteensa ja nauttia elämän raflaavasta tyylikkyydestä.

mut kiitti roope2.

Rokkihomo

19.2.2009 00:51

Katoin just Marie Antoinette -leffan. Tiesin että halusin sanoa sulle jotain. Mutta siis katsoin sen just, lopputekstit pyörii vielä kun eject-nappula oottaa vuoroaan tän kirjoittamisen jälkeen.

Äh. Joskus tiedän niin vähän mitään mistään. But hey, I'm in history.
No.
I'm in sex & drugs & rock-n-roll.
No.
I'm in both.

martin

19.2.2009 02:02

Ystävällistä Sinulta, pelse, nähdä hyvää tapaa. Jag tackar Dig för min del hjärtligast.

Torontosta

19.2.2009 03:25

L'EAU D'ISSEY POUR HOMME INTENSE,, minulla on kaksi pulloa sita. PIDAN SIITA.