• pelsepuuppi

läksiäiset

oli eilen, yhdet tavallaa. tai siis oli. oltii vaan syömäs. meil oli oma kabinetti ja nerokkaasti mun ystäväl oli oma poppi-laite mukan ja saatii kuunneltuu kliffasti rufusta, curee, hagenii ja kaikkee. ja käytiin viimeistä kertaa sussessa. oli kiva ilta mut 2 olennaist elementtii puuttus sussest. you know who you are.
kaikki on jotenki viimistä nyt. mennään huinimaa kauppoihi tänää ku ne viimist kertaa auki sunnuntaina ennen jouluu, titskul oli viiminen ilta yks päivä (olik eilen setan disko?)..

törmäsin eilen vanhaan kaverii, tai aikoinaa siis aika hyvään ystävään daily newsis. ei olla oltui missää yhteydes 12 vuoteen. mimmil oli uus miesystävä (kukaan ei must käytä termii miesystävä..) ja sekin oli ihan et mahtavaa tavata, sust on niin paljon hyvää puhuttu. oli hiukan hassua must. se muisti mun synttärit ja kaikkee edelleen se mimmi. ilmeisesti joku on tehny joskus vaikutuksen johonkin.

tv hajos, vanhempien tv. mä sekoon.

ja tapasin yhden ystävän uuden poikaystävän eilen. he eros 10 vuoden jälkeen sen miehen kanssa ja nyt oli uus löytyny, kliffa tyyppi, puhuu ihan rajattomasti. se aina bonus ihmisis.

ja ei ollu ei nokiat, audinkopoika, oli ratsastus-saappaat..

1 kommentti

audinkopoika

26.8.2007 13:34

Hih..en pistäs hanttiin vaikka tavattaiskin ;) Ratsastuksesta en tie kyl mitään...