• pelsepuuppi

mystist

kiva päivä, hengailuu, ystävii, lisää hengailuu. pian taas huinimaa. tulin kotii, luin wallanderii, otin torkut. mä haluaisin jo olla poissa. bf:n treenit loppuu pian, sit käydään jossain. tehdään jotain. kaikki se mitä eniten inhoon ja halveksun ja oon kyllästyny täs on samal se mitä eniten tulen syyskuun 3. alkaen kaipaamaa.

luppoaikaa. ja darra. liikaa ajatuksii pääs ku ei haluis eikä jaksais ajatella mitää. so fucking boring, haluisin päästä lähtemää jo. tai siis olla poissa jo. tajusin et mul on viel muutama aika iso asia ku pitää hoitaa. kamat lähtee eteenpäin jo keskiviikkona, mä peräs torstaina.

oli kuitenki hiukan hassuu sanoo moi muutamil ystävil ja kavereil eilen yöl ketä en tu näkee enää ennen torstaita. ehken o sit kuitenkaa oivaltanu kaikkee viel. tai ei, kaikes jotenki omituinen sävel soimas. jotenki hyvin haikee.

stella, me nähdään pian.

mul tehtiin humalassa diili tai ehdotus tai whatever mikä olis aivan mahtavaa jos se toteutuis. ja nyt odotan et hommat menis kaikki niinku haluan. enkä ees tiiä ihan tarkkaan mitä haluan. kaikki aika sekavaa välil, pää hakkaa tyhjää.

silmäilin muita blogeja ja tajusin et mä aivan ehdottomasti tarviin ja haluan ihan oman kodin, oman tilan. hollannin luukku täyttää kaikki tarpeet seuraavakas en tiä kuin pitkäks aikaa. sit pläänit mieles, mut se miten niitten käy ei voi kukaan vielä tietää. en taida ihan ees uskoo et mua suurempi voima ohjais. tai siis että olis mitää suurempaa voimaakaan kuka tai mikä sen vois tietää.
mulla on mun oma koti täysin valmiiks suunniteltu mieles, unelmakoti. ehkä joskus. sit ku on saanu oikeesti kaikki opinnot loppuu.

oltiin syömäs svarten buffetis. aivan mielettömän hyvää ruokaa. naapuripöydän maailman rasittavin äijä hetken häiritsi meit olemassaololla mut onneks he lähtivät siit aika pian.

2 kommenttia

audinkopoika

26.8.2007 22:01

Hmm...oma tila. No se varmaan siulla on siellä, pääset nauttimaan siit. Mutta muista myös et sulla jää rakas myös tänne, bf jota varmaan kaipaat rinnallesi. Nauti nyt hänestä kaikin siemauksin :)

stellagrrrl

26.8.2007 22:25

mua risoo, kun en päässy sun läskiäisiin. vaiks ihan kohta meil on omat, ni silti mutku mutku... byyhäähyybyyhyy.

on se siltappa jännä juttu, miten buffeteis tupataan häiritä naapuripöytäläisiä... vähän niinku me ruåttinlaivalla. tsih.