• pelsepuuppi

mieltsii

eilen nyt sit oli vihdoin titskun viimeinen ilta. halpaa hintaa ja turun kesäyö.. ai ai.. istuttiin muitten lähtijöitten kanssa ja funssattii elämää ja kiroiltii pakkaamist ja haaveiltii siit isost roviost mihi sais koko menneisyytes sysättyy (siis materian lähinnä, okei pari ihmist kans). sit tulin ajois kotii. nyt mietin iltaa ja sitä et akateelkises olis 3 kirjaa mitkä haluisin. yhtä olen kuolannu jo muutaman vuoden ja muutama oli uusii. kaverit sano etr läppärin saa viedä koneesee ihan "extrana" et saa viel käsimatkatavarat eli se muuttais taas hetken mun suunnitelmii.

en saanu mun läppärii huollost viel vaik piti olla 24.8. valmis eli de va de. ei olis ihan hirveest aikaa enää jäljel odottaa sitä et kai se ens viikol sit alkaa pelittää. toivottavasti.

kliffaa on se kans et mun kevri tulee viikonlopuks amsterdamii hengaa. siis sama kaveri kenen kans sit treffataa antwerpenis. stella laitto linkkivinkkii damin ja antwerpenin ostospaikoist. oon tietty kiitollinen et wow mut toisalta se kans saattaa olla tie turmioon et on se kartta siin hollil.. vaik eiköhän ne kaupat sielt löytyis muutenki, nyt se vaan paljo helpompaa j anopeempaa. siel siis arviot messis kaikist paikoist. oikke vaa juu kiva kiitti.

kaikki on vaan ihan mieletöntä taas/edellee. ai ni ja näin kovan takaa-ajon edellisyönä ku poljin kotiin päin, ajettii vastaantulevien kaistal poliisit (2 autoo) peräs pillit soiden. tänää oli lehdes siit kans juttuu, ja mä oon ollu todistaa tätä häppeningii.. mä kyl pelkäsin et se kurrvaa mun päälle ku se kaarsi mun nurkil päin et pakoon mutkittelee näit pikkuteitä mut ei onnistunu osumaan kohdal.

3 kommenttia

martin

25.8.2007 11:52

Olethan varovainen?

pelsepuuppi

25.8.2007 14:07

aina, martin, aina. ainakin pyrin olemaan.

audinkopoika

25.8.2007 17:36

Läppäri sun on saatava ihan ehottomasti, vauhtia siihen vaan...