Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset syyskuulta 2008.

diana

sain kamuilt lahjaks dianan elämäkerran. nyt ollaan päästy jo naimisii ja molemmat prinssitki on syntyny ja homma kusee jo pahasti, tai son siis kussu aika hyvi koko ajan. kirja on aika puolueeton mikä ihan jeessii ku on tullu luettuu niit erilaisii opuksii viljalti. kuningashuoneest ei kyl sillti saa mitää järin upeet kuvaa, et aika tunnevammast possee. mut se kai kuuluu siihen.. tai sitä on siis vaikee oikee kuvitella mitä muutakaa se vois olla, isien ja äitien arvot ja asenteet aika hyvin periytyy tietty eteenpäi ja jos ei äiti ja isä ees kasvata omi lapsiaa ni ei kai siin mitää tunnesitei voikaa syntyy. en tiää kumpi must on kylmempi, elisabreth tai philip, aika tasois ne kai vaappuu. charles on aina ollu.. no, kukaan kuka haluu sutii camillaa ei voi olla täysin hyvä ihminen. for real. eikä dianakaan nyt ihan upeimman ihmisen pokaalii saa ton kirjan perusteel. ei siis sen kummempaa mitää mut onhan toi koko posse ollu vaan aika dysfunctionaalii jengii, possee ku ei pitäs laittaa samaa huoneesee ja sit ne viel naitetaa keskenää. et onneks en oo kuninkaalline. tai britti. tänää vapaapäivä ja mul oli mieles et kahvil kaverin kaa, parturi olis jeessii shittii ja sit jota vaattei ku menis kattelee ni voia toimii kans. ja kans mun tekis mieli vaa laittaa prasu pessää ja lukee dianast lisää. ku tavallaa haluis lukee kirjan äkkii loppuu mut samas sit janoais lisää infoo ja dataa. ja kuvii. ja olihan se ajan tyyli ja kaikkee, diana pitkänhuiskee mimmi ja näin mut miks se on puettu tantaks sillo parikymppisenä nuorena prinsessana?


helsinki

tänää pitkäst aikaa. BF kulmil pikasesti, kamujen kaa kattoo työhuonet ja stokel touhuu kortin kans uudet vaatteet keisaril. kamun kaa piti lähtee autol mut kamu pisti yöl vistin et tuli lähtö muuanne mut meneehä noit junii. jeessii shittii, elämä järjestyksee.

tulee ihanaa.


takki

harmaa puvuntakki, kapeet kaulukset, ruudutuksel. timmisi istuva ja näyttäs liffalt mustan poolon kans. olisko mul sit rahkeit? mua kyrsi just tää et mul siis tavalla aon duuni ja sit samaa aikaa pidän siit ja samal en ja sit mul ei sillee ihan suoraa o vaattei sinne pääl ja sit ei tohtis ostaa vaan duunii varte ku tuntuu et menee haaskoo rahat. toisaalta harmaa näyttää aina hyvält ja musta ja siihe vois sit asentaa sen punasen huivin ku sain lahjaks. what would madonna do?



syyllisyyt

mähän en sillee keskimäärin tykkää lapsist. tai en voi sanoo etten tykkäis mut en vaa nää nii smitää pointtii. mun bf sano et must tulis hyvä isä ku oon niin rento ja onki ihan oikees, mul on arvot kohdallaa ja oikee ote elämää. mut en vaan nää itteeni sillee isänä. mun BF sano et se haluis joskus lapsii , et se sillee tykkää mut et ei uso et se vältsyy koskaa ihan tapahtuu niines. mun bf ja sen tyttoystävä ei tu ikinä hankkii lapsii. mutku ollaa kolmekymppisii ni selviöhän son et kavereil alkaa olee lapsii.

sit pidetää bileet ja kutsutaa kaverei ni tokihan ne tulee lpsen kans. mutku lps on kliffa ja rauhallinn se ei ärsytä, ei järjetönt huutoo ja viel ku vanhemmat ottaa asian sillee hyvin ettei hötkyile liikaa (koska mikään ei o kamalampaa ku ylihysteerinen äiti). joo, ei vältsyy tykätä lapsist eniten tääl mut kun kaverit tulee lapsen kans kyään ni ei aleta dissaamaa niil vanhemmi et ihmiset on tyhmii ku ne hankkii lapsii, et sen verran ollaa samas juones kiinni eik nii.

mut sama jamppaa on muutenki hiuka rasittava välil. hirvee pätemisentarve. sama pätemisne tarve ku ihmisil onmonasti ja pätee musiikii ja sellasee kaikkee, leffoihi ynnä muihi läpändereihi. ku mä en tykkää siit et mun "pitäis" ja "ei pitäis" tykätä jostai tai olla tykkäämät jostai, e ei toimi nii. mul ei tulla sanomaa et "musiikki on mul niin paljo tärkeempää ku sul" koska tollaset läpät on tyhmii ja ku niis aina jotenki alle kätkettynä ajatus et mä oo sen verran tyhmempi ja alempan et mua tulee opettaa ja joku mu tietää paremmin mun elämäni ajatukseni ja mut.

mä oon kelaillu yhteenmuuttoo mun BF:n kans. joo ollaan tavattu livenä vast 4 kertaa (jos oikee muistan) ja sehän on joissan tyypeis herättäny kitkaa et voin ees ajatella asiaa ku eka pitää (just pitää) olla yhdes haamurajan veran ennenku voi muutta yhtee esim. vitut. molin exän kans yhdes 4 vuotta ennenku muutettii kimppaa ja reisil meni. kaveripariskunta oli yhdes 11 vuotta osti kämpän ja eros viikkoo myöhemmi. e la vii, vitustako sitä tiiä mikä toimii ja mikä ei.

mairen tarvii kertoo sen vaatteist nyt ni mä lopetan.


ihanaa

eilen oi kliffat iltamat. mun täytyy tunnustaa et taidettii pari lasii kuohuvaa siin juoda. meil li yhteiset hipat, 3X syndet, saatii laatulahjoi ja hyvii lahjoi. mul kamut oli ostabu dianan elämäkerran. ihan uus versio ja paksu ja iso opus, et vissii aika kattava. toivon vaan et olis sillee suht neutraali,. mula on hirvee fiksaatio elämäkertoihi ja must sillee hauska lukee samast tyypist peräkkäi eri tyyppien versiot. dietrichin kohdal aikoiaa luin eka tyttären kirjan ja sit marlenen man ja kreisii miten vahvasti oli kirjat tehty eri ihmisist. madonnan kohdal lukenu lukemattomii opuksii ja nyt sain mutsilt sen madonnan veljen kirjottaman kirjan, vast ihan alkumetreil mut katkeruus kuultaa jo läpi. mahtavaa.

mein yks kaveri on humalas hiuka musiikkinatsi ja leffanatsi. se hermostuttaa. mut viel enemmän hermostuttaa satunnaiset tyypit ku joku roudaa messii ja sit ne ei osaa käytäytyy. ku mein posses se ain ollu kliffaa et joo dokataa joo ollaa lärvit joo sammutaa pöydä alle aamuseiskalt gunnarreitten tahtii mut meist ei ikinä kukaa rähise mitää tai muut sikaile, et klivast ollaa. ja eilen taas sen kerran ku tuli uus tuttavuus mukaa ni eik se sit ollu ärsyttävä ämmä. jätkä repeli paikkoi ja rikko lasei ja vittuili ihmisil ja haasto riitaa, huoritteli friidui (eikä sillee hauskal taval mite me huoritellaa) ja sättis emäntää. me ei tykätä.

kverit lähtee tänä takas lontoosee ja mein olis plääni mennä saattaa ne kentäl ja sit ihmetellä tätä elämää. tänää olis turun päivä mikä meinaa upeeta showta ja ilotulitust illal. sitä ennen pitäs vissii tehä klassiset ajelut kakskerras, ruissalos ja hirvensalos ja käydä ihmiset läpi ja asiat ja konseptit. eka kahvii ja tällast rentoo oloo.


copycat

rokkihomo sano et "Get a haircut and get a real job" ja mä komppaan tätä ajatust oman elämäni suhtee. tukka mul ei o niin kriittinen ehken, eikä ees parta. moon vaa kyllästny tähä elonn näines. ens viikol olis hesa ja säätö josko alkas hommat rullaamaa ja duunii. kuulemma olis jo joku juttu ja tilaus ja mielenkiinto olemas. pitäs vaan sit sumplii rahat ja asiat. mut muuten.

oon alkanu kelailee et mun tyyli vois alkaa liukuu tylsempää suuntaa. lisää harmaat ja mustaa ja simppelimpää ja helpompaa. simplicity and utility, ei täs enää jaksa kikkailla. niinku mun beibe sanoo "mikään ei o kamalampaa ku nuorekas homo". ja son niin totta, niin totta.


takki

löyty kans, sellain farkkutakki mitä havittelin. meinas mennä hiuka hankalaks mut ku jaksaa ja on viitteliäs ni löytyyhän se mitä haluu. ku löyty se kundikaveriki.

meil illal hiuka juilintaa mieles ku londoniumin kamut just hetki sit haettii kentält ja haettii skumpat alkost ja yks kamu kelas t olis duunattu jotai jäätelöpaukkui. ne on kyl hyvii ja sillee ku kamu duunaa ne ni morjens, niis on vodkaa aika reippaasti. siin miele skiva ettei mul o koskaa darraa tai mitää ni saa ton huomisen työpäivänki hoidettuu ihan jeessisiti. kelaisn et olisin pitäny juhlat jossan välis ja huomiseks ollaa kaavailtu at rapujuhlat mut mene ja tiedä, ei siit kuitenkaa sen kummempaa tuu. ku ilmeisesti on kaikkee possee turus kans nyt sillee ketä ei muute nä nii paljoo ja ens viikol pitäs vaappuu tuonne helsinkii pariks päivää kattoo työhuonet ym. shittii ja kaavailee tulevaisuut elämän kannalt. beibe on kuulemma jouun duunis et ens joulun sit vst meil oma perhejuhla jos niin kauan ollaa kimpas. tai tottakai ollaa, sehä kaikis suhteis ja avioliitois kai on s elähtökohtane ajatus mut loppupeleis.. aika pal kans niit suhteit menee viturallee. se on elämää.

nyt pitäs lähtee ku kaveri odottaa ja sil on selkä paskana ja se ei ki sit muka jaksa seistä kauaa.


syndikaali

huomenta 32-vuotias herra. miten on aamu alkanu? ihna kivast kiitti. silee virallisesti isäntä on nyt varattu herra ku on toi poikakaveri ja kaikkee, et nyt niinku alettii olee sillee virallisesti, et feissarissaki vissii voi statuksen virallisesti vaihtaa et suuhtees ollaa.

sain mun pomolt synttärilahjaks eilen punasen pashminan. Tai no, ei ihan ehta pashmina, kashmiria kyl mut ei pashminaa. enivei, se on sellain iso pehmee ja just oikee punanen, sellanen huivi mitä toisaal jo kaipasin. se farkkutakki ku viel olis hallus ni olisin eri tyyttis. lähdetää mun kundikaverin kaa aamiaisel nyt. aika jeessii shittii tää elämä ja päivä.


väsy

jalat särkee.. ja pakarat. kreisii.. eri kengät vaikuttaa niin paljo ihan koko kroppaa. pistin saunan pääl just ku tuntuu et se lämpö vois jeesaa. samas sais sit puhdistettuu ittes oikee kondiksee huomisii treffei varte. ne kuitenki johtaa alastomuutee ja läheisyytee. pitäs varmaan pläästii hunajat naamaa saunas. kuorin eilen naamani ja ei viiti taas sutii etten repele koko nahkaa piloil. puita pitäs mennä lisäämää pesää.. sit tää et olis kiva jotan juoda saunan jälkee, bisse tai siideri, mut mul ei o mitää. enkä kyl ees bissee juo. tukholmas join kovasti viime kesän bissee, ja hollannis ku ne niin kreisii possee et niil bissee kaikkial mut sidukkaa ei ollenkaa. mut niil kans puiste kengät ja vosut ikkunois.. en tajuu aina sitä maata. kiva maa kyl.

meil kolmen hengen syndet ens la. kavwri tulee lontoost käymää ja meil kaikil ikäeroo vajaa viikko. ei sn kummempaa kunha juodaa malja mein kunniaks. mul joku vanha sherry pullo kaapis, mietin et veisin sen mun kaveril ku se niin tykkää. ja huome saan varmaa moettii sit beibelt. hirveet mut must niin kiva tissutella.. ku on hyvää seuraa. ei yksin nii kiva o.