• pelsepuuppi

diana

sain kamuilt lahjaks dianan elämäkerran. nyt ollaan päästy jo naimisii ja molemmat prinssitki on syntyny ja homma kusee jo pahasti, tai son siis kussu aika hyvi koko ajan. kirja on aika puolueeton mikä ihan jeessii ku on tullu luettuu niit erilaisii opuksii viljalti. kuningashuoneest ei kyl sillti saa mitää järin upeet kuvaa, et aika tunnevammast possee. mut se kai kuuluu siihen.. tai sitä on siis vaikee oikee kuvitella mitä muutakaa se vois olla, isien ja äitien arvot ja asenteet aika hyvin periytyy tietty eteenpäi ja jos ei äiti ja isä ees kasvata omi lapsiaa ni ei kai siin mitää tunnesitei voikaa syntyy. en tiää kumpi must on kylmempi, elisabreth tai philip, aika tasois ne kai vaappuu. charles on aina ollu.. no, kukaan kuka haluu sutii camillaa ei voi olla täysin hyvä ihminen. for real. eikä dianakaan nyt ihan upeimman ihmisen pokaalii saa ton kirjan perusteel. ei siis sen kummempaa mitää mut onhan toi koko posse ollu vaan aika dysfunctionaalii jengii, possee ku ei pitäs laittaa samaa huoneesee ja sit ne viel naitetaa keskenää. et onneks en oo kuninkaalline. tai britti. tänää vapaapäivä ja mul oli mieles et kahvil kaverin kaa, parturi olis jeessii shittii ja sit jota vaattei ku menis kattelee ni voia toimii kans. ja kans mun tekis mieli vaa laittaa prasu pessää ja lukee dianast lisää. ku tavallaa haluis lukee kirjan äkkii loppuu mut samas sit janoais lisää infoo ja dataa. ja kuvii. ja olihan se ajan tyyli ja kaikkee, diana pitkänhuiskee mimmi ja näin mut miks se on puettu tantaks sillo parikymppisenä nuorena prinsessana?

5 kommenttia

Rokkihomo

26.9.2008 17:28

Tanttamaisuus tietty löi kättä perinteiden ja konservatiivisuuden kanssa.
Charles, tuleva kuningas Kaarle ties-kuinka-mones, tunnetaan myös lempinimellä Prince Horceface. Admiring indeed.

Mutta kun Camilla ja Horseface menivät naimisiin, olin maassa. Liputtivat ja soittivat kirkonkelloja halki valtakunnan, ja katsoivat tietty suurin joukoin seremoniaa ja juhlaa tv:stä.
Se maa on tosiaan "ihan oikeasti" kuningaskunta.

Rokkihomo

26.9.2008 17:31

...Ja aikamoinen vallalla ollut Camillavastaisuus laukesi tuona päivänä myös, koska Camilla hymyili ja vilkutti ystävällisesti, ja koska sillä oli kuulemma upea hattu.

On se hyvä että tuleva kuningatar osasi valita eli valituttaa hattunsa oikein.

pelsepuuppi

26.9.2008 19:00

jeessii, mut se mitä meinasin oli et tanttamaisuus ei o sama asia aina ku konservatiivisuus, et siin on kans harmaa alue. mut yhtäkaikki, ruma possee, luonnevikast.

camillal tais olla philip treacyn hattu pääs? ja joo, monet ei varmaan voi hyväksy kui olennaist muoti on ku on olemas saniaisetki.

Rokkihomo

26.9.2008 22:20

Pakko sen on olla olennaista, tuo hattu ohittamattomana esimerkkitapauksena.

pelsepuuppi

27.9.2008 07:18

äläl älä älä nyt ryntäile liikoi.. ettes anna itestäs pinnalist kuvaa.