Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset elokuulta 2007.
Seuraava

2007

kesä alkaa olee aika lopuillaan mun kohdal. lämmint viel ja näin mut koulujen alku aina merkkaa syksyy, kaikest huolimatta.

kesä 2007 on ollu hyvä. justus ja portsa, elämäni hauskin tukholman reissu, lähtö ja uus alku. paremmin ei vois lopulta olla. kaikki ollu vaan kivaa. aika viljalti tullu hengattua kavereiden ja ystävien kanssa, mikä on ollu niin kivaa. stella muutti pois just ja seki merkkas mul kesän loppuu.

mutsi ottaa yllättävän rennosti lähdön. olisin odottanu muuta. se on aika kova murehtimaan mut se kai kuuluu jossain määrin äitien toimenkuvaan? isä ei turhia hötkyile, ei o koskaa stressannu mistään sen kummemmin. molempi parempi.

justus haetaa kuudelt, nyt pakko ottaa ees pari kuvaa siit, mul vaan yks mis se nukkuu sohval ja se näyttää vaan vuorelta. paappa oli sillon aika tuhdis kunnos. kiitos mun. nyt pihal, juntusen pitää kaivaa kuoppaa.


jashå

sunnuntai aamu. juntunen herätti mut kuuden jälkee, en tiä miks. päästin pihal, herra haisteli hetken ruusupensast tuli sisää ja meni takas nukkuu. mä en sano et olisin mikään maailman pitkäunisin jamppa mut joku tolkku. olisin voinu kuitenki nukkuu vaik puol kasiin saakka. mut täs ollaan.

pitäs siivota. pakkaamiset aika mallillaan ja kaikki taakse jäävä pitäs koittaa saada jotenki järkevästi tilotettuu johonkin. olin niin kovaa poikaa et laitan tavaraa kirppiksel ja heitän pois ja my ass. kaikkihan mul edelleen odottaa pinois et asennan varastoo. takkei mitä en o ees koskaan käyttäny, liian pienii paitoi mitkä mahtu päälle ku olin tosi laihas kunnos, paljetti iltapukui ja glitter-paitoi. ei mitää järkee.

mul tuli paniikki saada suomalaist musaa mukaa ja lainasin kaverilt baddingii ja leevii, viel juicen kokoelma olis kova. pelle miljoonan 'moottoritie on kuuma' ja yön 'varietee' ja mun tukholman reissul kolissu ville leinonen.


plääni

oon eläny ilman telkkarii niin pitkään et mikä tahansa tuntuu topimivan nyt. konnankoukkuja kahdelle kust pääl ja ihanaa. vanha willis kyl toimii paremmi ku nuori bruce. vaik okei just ku ollu ilman telsuu ni huomaa et suurin osa kyl aika huttua mitä sielt tulee. katoin extreme makeoverin eilen/edellispäivänä (..?) ja se hiuka samaa sarjaa ku duudsonit. en aina ymmärrä. ja oprah kyl toimii myös mul monel tasol ja välil myös itseään vastaan.

vartin tirsat, sauna päälle, kliffan kaa lenkille ja seiskaks kaverin läksiäisiin. sit toisil puutarhakekkereihin ja varmaan baari illal ajankohtanen. mut ei edisonii.. susse olis kiva mut ei kukaa kuitenkaa tu mukaa.

justuksel oli nälkä yllättäen. se oli tosi outo. annoin sil luun ja se rauhottu. mite se on noin tiukasti ruuan perää? vast viidelt olis oikeesti ruoka-aika. ja annoin sil jo lammast silleen extra-herkkuna ruuan kans. mä oon niin hyvä hoitaja koiril. nyt paappa nukkuu tyytyväisenä jalois taas.


yksin

päätin jäädä kotii. oli niin kliffaa, telsust tulee huonoo viihdet ja yksin kiva olla välil. okei mut sit mikä mut herätti oli duudsonit ku tulee neloselt parhaillaan.

kaikki ketkä tuntee mut tietää et mun käsitys huumorista on sangen ala-arvonen. mitä huonompaa/tyhmempää = sen parempi. mutta ihan tosissaan; onko mussa jotain vikaa ku en nää duudsoneissa (tai jack assissa sen paremmin) mitään hauskaa? musta huonossa(kin) huumorissa pitää olla joku tarttumapinta edes. mua ei vaan innosta kattoo miten aikuset ihmiset teloo toisiaan. must ei o mitenkään huvittavaa ku kaverit sytyttää toisiaan tuleen tai lyö nukkuvaa munille pesis-mailalla. ja sama pätee aika pitkälti reality-sarjoihin. onk se oikeesti viihdettä? must monet aika surullisii kattoo. olenko yksin tässä asiassa?

samantha on subilla kadottanut orgasminsa. okei, sinkkuelämä = loistavaa, täydellist.

aa sori, mä oon vaan homo.


kliffa

justus tuli ja oh dear, se on laihtunu ihan sikana. se siis näyttää nyt sillee labbikselt, ei enää käpylehmält niinku mun gouda-kuuri aikana.. mut paappa on kovin innoissaa kyl ku pääs taas mun hoteisii. koitti jo kerjää ruokaa ja löysi bloody hell jonku vanhan ruokapussinsa jostai. annoin sil greippii ku mietin et ei se nyt sitä syö mut seki meni. se on aika kova poika syömään.. kuka ei olis, ju nou, mut silti..

kaveri helsingist tuli käymää, pitäs mennä sen kaa bisel jossa välis. ja saunaa tekis mieli mennä. ja kliffan kaa pitäs tehdä lenkki. ja avata punkku pullo. yksin juominen aiuna niin kivaa ja samal surullist. stella lähti ja turun ainoo homola tuntuu kolkolt paikalt mennä nyt. pakko pyörii muis kapakois.


justus

on se paksu vanha labbis mitä hoidin alkukesän, kulki kans nimel kliffa. ja tulos taas mulle hoitoon viikonlopuks tänää. mukavaa, se niin huvittava herra. pitää vaan imuroida sen jäljilt aika tehokkaasti. siit irtoo karvaa niin sairaana.

viimeks ku olin hollannis asuin sellases opiskelija-asuntolas mikä oli entinen mielisairaala. se oli ihan hieno rakennus sinällää, rakennettu josku 40-luvulla ja oli prameet leveet kierreportaat ja kaik hienot arkkitehtoniset yksityiskohdat kohdallaa mut se oli aivan umpihomeessa ja me oltii viimeinen porukka ku asu siellä ennen ku se purettiin. se on niin märkä maa kaikin puolin et sitä ei vaan pääse pakoon sitä kosteutta. saa nähdä miten tuon kämpän suhtee nyt sit. mä oon aika herkkä poika viel sairastelee ja angiina aina vieraana ku hiukanki flunssaa et jos putkeen menee oon kipee oitis ku pääsee maahan. ei maar, en usko.

ihana ilma, tahtoo ulos jo aamukahvil. tai sit vois vaan laittaa uuden pannun himas pihisee.


jesh

sain lisää infoo mun kämpäst. kliffaa. vanha talo, okei joo aika ankeet huoneet vissii mut eiköhä ne o aina suht ankeet opiskelija-paikois. en tiiä. enivei, oon tyytyväinen. mul on koti kanavan rannalla vanhas talos. ja pyörävajakin löytyy talosta. ai vitsi ku sais monarkin mukaa.. (ja justuksen..)


selvä

toi viime bloggaus tullu hoidettuu aika kaadossa. mulla ei ole ihan tietoa mitä oon tehny ja miks, mut salasanankion oonmenny vaihtamaan enkä sitö uutta tietty voinu enää mistään tietää. kreisii.

jesh jesh. 2 vko aikaa mun lähtöön. yks lähti eilen (vissii) ja toinen tänään ja tuntuu et kaik tekee lähtöö eri suuntii. aika aikaa kutakin. mul kaik ok, paitsi asumistukipäätös kelalta hollantiin viel tulematta. jänskä nähdä koska tulee. opintotuet ym jo ok ja hoidettu. mut ainakin mul on kämppä hollannis, mikä on aina kivaa. kanaalin varrella, numakade 1, aika kliffasti keskustassa.

et jos joku haluu viel mun kans rauhanpiiput polttaa ni be my guest, viel hetki aikaa. muuten se on vaan sorry boys, this ride is closing.


jaahas

sitä se onj nyt. isäntä päissään juu ja kovin pää hajalla. pelse koittanu saada asioi järjestyksee ja iha saanu kivasti kaike hoitoo. aika tyytyväine kyl itteeni. tavaraa lähdös mukaa iha sikana vähemmä mitä ekas mietin. ei ees mitäähaikeet tunnelmaa, odotan vaan et pääsen lähtee. pelse aika onnellinen. ja maire kans. maire sai hiukan käsillee alkukesäst mut seki kaikki jo mennyttä elämää. mul hirve morkkis ku lupasin et juu illal baarii mut ei vaa jaksa enää.. ihan huonos kunnos ja ajatus et joutus pyöräilee tuntuu tosi pahalt nyt..

varmaan lainan yhden frendit kauden kavereilt ja meen kotii touhuumaa. alkaa hiuka väsyttääki jo. hei mul ei taaskaa mitää järkevää sanottavaa kellee tai mistää, mut sitä se on se elämä pelsen ja mairen maailmassa. tyhjyttä, turhuutta, minää ja epävarmuutta.

juice laulo meille tänään rapujen lomassa. niin kaunista. miten se suomalainen aina löytää sen .. "häntä rakastin paljon, sua rakastan joskus enemmän, ole mulle vähän aikaa hän".

niin pahoillaan, menee liian pahaks nyt. ei kande välittää tai miettii, ei se elämä siitä parane. meen nyt nukkuu, hyvää yötä. maailma ja elämä asteikol 4-10 siin 9+ tai enemmänki.

Seuraava