Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset elokuulta 2007.

harmaata

josko eilen sit oikeesti oli se kesän viimeinen lämmin ja nätti päivä? aamu aika harmaata, ei huvittais mikään. pakko kirjottaa ja koittaa saada uus pakkaus tehtyy. jotenki sulloo nuo kamat ja saada kaikki pysyyn alle 45 kilon.

intouduin eilen kuuntelee tosi pitkäst aikaa rikard wolffii ku siit eilen tuli hiukan länkytettii. en muistanu et se oli lopulta niin kliffaa musaa.

okei koska tää on aina tätä samaa tyhjää länkytyst otan esil oikeen ison aiheen. kahvinkeittimet. mun vanhemmil on moccamaster ja monet aina ihan liekeis et aivan ihanaa mut ku mä en oikesti ihan hirveesti tykkää. mä oon viimeset monta vuotta aamu-tsufeet tehny pressokeittimel ja must sil tulee vaan aivan ehdottomasti paras kahvi. toki se on kahvilaadustakin kiinni mut silti. i miss my presso, se jäi hesaan erolapsena. mun pakko hollannis hankkii oma keitin omaan huoneesee, aamut mul hiuka sillee et jos en saa juoda 4 kuppii ei päivä lähde liikkeel ja elintoiminnot ei käynnisty. nyt menos eka kuppi ja se on jo hetken jähhtynyttä. mun kaveril on sellanen perkalaattori (?) keitin ja siit tulee aivan mieltsii kahvii kans. enhän mä nyt herra siunbaa sylke jos joku tarjoo kahvii mul

okei viimist viedään. huomen sovittii et olis sellanen läksiäis-ilta et syömää ja skumpal ja sit lisää juomaa ja h ahaa aha. (viimeks ku lähdin hollantii mun kaverit teki mul tepposet ja juotti niin tukkihumalaan ettei o ensimmäistäkään muistikuvaa loppuillast. oon kuulemma tanssinu ja ollu "aivan ihana"..) osa jengist lähdös tänää jo ja mua painostettii eilen et pakko lähtee hiukan tänäänkin. pitää kattoo ny, jotenki ei ihan eniten (täl hetkel) tunnu silt et jaksas ulkoilla. huome juu mut tänää vois vaan lojuu himas ja saunoo ja SAADA KAMAT PAKATTUU. se on niin ikuisuus-projekti. mut onneks siin on deadline.
mun täti kuto mulle uuden harmaan villapaidan hollantiin. se on hieon, just sellanen ku pyysin. sitä lankaa jäi yli ka saan viel harmaat villasukat mukaan mis on mustat raidat. pyysin niin pitkät varret et tulee maiharin varren yli mut ssit aloin spennaa et onk siin liikaa uus-nazi fiilistelyy. mut en usko ku mun maiharit on kirkkaanpunaset ja hennosti kiiltonahkamaiset.. et aika gay. mun mustat ihanat vanhat maiharit päätin jättää suomee (sydän vuotaa verta..) ku niis on pohja halki ja ei kestä märkää kelii siis ja hollannis saattaa olla märkää.

stefan wallin juttelee telkkarissa kulttuurista ja kulttuuriviennistä jörn donnerin kanssa. mua oikeesti kinnostaa ja jotenki aika viljalti rispektaan donnerii. pakko kuunnella. mul on myös noussu arvostettavien ihmisten piiriin kaija saariaho. ei musiikin takia mut sil on ollu aivan älyttömän hyvää juttua ja mielipidettä ku oon lukenu sen haastattelui muutaman. en siis ees tiiä sen musiikist hirveesti eli pitäs varmaan sivistää itteensä ja hakee kirjastost.


kollei

olenk mä yksin tän uuden ihastuksen kanssa mut must tuo jannu muuttohaukantiessä on niin kuuma. oi voi. ja sit shokki ja järkytys luin mutsin vanhaa dam tidningii ja mun vanha ihastus rikard wolff on menos juorujen mukaan naimisiin 19 v. kundikaverinsa kanssa. se on kuitenki jo 48. ja edelleen kuumaa kamaa mun silmil. tuo kloppi näyttää hiukan lapselt mun mielest.

mun pitää alkaa perehtyy hollannin kuningashuoneesee. sielt ei o vissii mitää niin menevää porukkaa tullu ku muualt. eik tanskan margareeta ottanu 60 v. päivänä niin kovan humalan et oli vaan kontannu parkkipaikal iltapuvus ja tiaras. enivei, beatrix näyttää ihan iloselt kaverilt. kai se handlaa maansa hyvin. oi pakko mennä, niklas kokkaa telsus.


virhearviointi

olin jotenki liekeis et menee pakkaamine hyvin ku oon saanu karsittuu tavaramäärää. okei toinen matkalaukku pakattu, kaik sillee hyvin et jes. nyt piti alkaa toista pakkaamaa ja siis ongelmahan on siinä et mulla on kengät pakkaamatta. elki ne pitäs saada tilotettuu johonki. se ei liene ongelma, mut kyl se silti on. sain kaverilt rinkan lainaks mut kengäthänei sovi siihen ollenkaan itse asiassa. ja might i add et oon karsinu tavarat vaatteet ja kengät minimiin. kysykää stellalt, se ainaki komppas mua mun touhuis..

enää ei oo mitään karsittavaa. pitääk sit vissii kentäl toivoo parast ettei mee liikamaksui.. toisaalta aikoinaan tulin hollannist takas 74 kilon kans enkä joutunu maksaan sillon yhtään ylimääräst. oli kiva friidu tiskil. mut se kans finnair, en tiiä mite tuo blue1 hoitaa hommat kotiin. blääh.. pakko jatkaa pakkaamist ja koittaa jotenki saada asiat ojennukseen. tai sit pitäs jättää yhdet kenät pois..? ei.. onk pakko..? kai se on.


hääpuku

kaik hienosti. ollaan samois aatoksis. samaan settiin sain tehtäväks sulhasen paidan teon ja puvun teettämiseen liittyvät konsultoinnit. ihan oukkeli doukkeli. mukavaa porukkaa, so far liikutaan .. no, aika sekavis lähtökohdis. pitää saada sidottu yhtee sujuvasti aika monta aikaa ja tyylisuuntaa. ans kattoo ny.

ja morsiamen kans meil tällit sovittu antwerpenii syyskuun lopul. haetaa kankai ja funssataa. oon ollu antwerpenis yhden päivän sillon ku olin vaihdos hollannis ja se on aivan älyttömän ihana paikka. ootan innol. viel ku pääsis sinne berliinii käymää jossai välis.. tokihan mulla on pääpointti se opiskelu jes mut tarviihan ihminen sitä inspistä. ja hauskaa seuraa över allt europa.

piti treffaa kaverei viel ja ajella mun pää tänää mut ei kaverit vastaa. tylsää.. porukat tuli takas mökilt. sähellys aika korkeis lukemis jo. huome pitäs roudaa mökin vintil kaik loput laatikot mitä jää suomee. ja sit tajusin et mun pakko kaivaa pari takkii sittenki esii ja ottaa mukaa mitä olin ja daiju luullu etten tarvii/haluu. jossain välis mietin ihan tosissaa et olis lähteny jonku kaverin kaa autol ajaa hollantii et olis saanu ihan sikana kamaa mukaa mut toisaalta.. ehkä ihan hyvä ettei o niin paljoo vientimahist.


sadattelua

kirjotin sikapitkän bloggauksen tänne just, täynnään nokkelaa kommentointia ja älyllisesti stimuloivaa keskustelua liittyen painooon ulkonäköön ja muuhun mitä tääl sivuttiin muissa blogeissa. mut jotain tapahtu ja se katos. se la vii. ehkä mun kone ja nettiyhteys koittaa kertoo mul jotain. hmm..

mä koitin just mun jumppahyrrää ja nyt sattuu paikat. kai se sit toimii ku lihakset tomppii. ja viel pitäs tänään polkea kastuun ja puhuu hääpuvusta. mä olin niin kovaa poikaa et ei mikää ongelma tehä kolttuu, ens kesänä häät. haloo, mä oon toises maassa. miten oon kuvitellu et sovitukset ym hoituu on mysteeriin kätketty salaisuus täl hetkel. kai se jotenki hoituu.

omenat kuivu nätisti, ne on sillee.. kuivii. ja ruskei. ei ehkä ihan houkuttelevimman olosii mut maistaa ihan kliffal. luulen kyl et mun kuivaajan ura tyssäs tähän. jätän banaanien kohtalon perikunnal. tää kaikki vaan sen kunniaks et tää oli mun sadas bloggaus tänne. pitäs lähtee aamukahvil kaiffan kaa pian. voin juoda hyvät lattet asian kunniaks.

poijjaat ja tyttäret, loistavaa keskiviikkoa kaikille.


kuivuri

mä oon niin kova poika innostuu kaikest hetkeks (ai nii se bow wow wow:n kokoelma olis vissii tullu..) ja sit unohtaa paljon. mut mun vanhemmat on ostanu sellasen kuivurin, et kaikkee yrttii j akaikkee saa kuivattuu. oon aivan liekeis siit. nerokasta. tänää testattu omenaa. basilika ja persilja meni ok ja ne on jo pakattu pusseihin ja kaappii, mustikat meni täysin reisil, banaani olis seuraava sit mitä haluun testaa. mansikoi tekis mieli kans testaa ja kiivi hedelmää. vois elää loppuikäs kuivatuil ruuil. niinkätevää. lisää vain vesi. ku ei ne yrttien kasvattamiset onnistunu ni voi ostaa valmiin kaupast ja kuivattaa. paitsi et basilikat ja persiljat oli mutsin ite kasvattamii et joku osaa kyl mein perhees jotai. omenat ostokamaa ku joku bloody rupi-koi raiskannu koko sadon tääl puutarhas.


tiistai

mutsi ihan tohkeissaan. pitäs mennä ostaa kankai et sais tehtyy hänel viel jotta vaattei ennen lähtöö. son ihan fine kun ei täs niin hirveesti muutakaa oo. pari paperi juttuu, muutama kuva pitää etsii, kirjottaa hiuka jotai dataa kouluu varten. sit ollaa puhuttu et risteilyl viel kerran, ens viikonloppuna jotai kliffaa ja ei tosiaa edisonii. se tappaa aina kivan illan. mut kattoo sen sit, turha siit alkaa nyt jo märsäämää.

jep audinkopoika, lupaan laittaa kuvii tänne ja kaikkialle kunha kulmil ja saanu itteni tilotettuu jotenki. meil eka viikonloppu pulkas. miten elämä heittelee, yks vanha kaveri muuttaa amsterdamii jotai tutkiin asioi. nyt, viikko ennen mua. ja hänen tyttöystävä myös. must ihan kivaa, onhan ainaki muutama kaveri lisää siel sit olemas jo. asuvat ihan kuulemma damin keskustassa. nice.

ook rait, ta taa. pitäs lähtee prismaan ostaa parsakaalii.



utrecht

kun kysyttii ja mulla myös pohjattoman tylsää täl hetkel laitan uutta dataa. tai kuvan utrechtista. siel on 288tuhatta asukasta, hiukan amsterdamista etelään, hollannin 4. suurin kaupunki. jotenki ylpee vissiin siit kirkontornistaan. kliffa paikka. mukavaa porukkaa. mulla asunto keskustassa, pari kilsaa koululta (mun mittataulukon/kartanluvul). joka lauantai kangasmarkkinat kun kaupungissa ainakin viimeks aika hiljast kangaskauppojen puolest. mut kivoi baarei ja kauppoi, tosi kliffa pikkukaupunki.


hautausmaalla

ollaa menos aamukahvil kaverin kaa. sen tyttöystävä pyys et mentäs häne työpaikalle (hautausmaalle) kahvil. okei mä en ehkä tiiä asioist niin hirveesti (joo vai..) mut mitä hautausmaal onk siel kahvila? onk se kova suksee? no pian selvii, kaiffa tulos hakee mut kyytii just pian.

kaaos alkaa oleen tosi hyvin hallus. kamat pesty ja suureks osaks pakattu mitä en enää tarvi tääl, loput mitä jää varastoo aika kliffasti kans pinois ja varastoissa. pe saan oman koneen takas huollosta eli loppuu tää järjetön kirjotusvirheiden määrä. en voi ymmärtää miten voi olla niin hankalaa kirjottaa muulla ku omal koneel vaik samat kirjaimet samopis paikois.. tää herättää taas sen kysymyksen vaativist kirjallisist hommist opiskelus..