• Kauneuspilkku

vanhanaikanen eristäytyjä

Nassu on facebookissa, mesettää ja skybettää kavereiden kanssa. Eli pitää aktiivisesti yhteyttä ystäviinsä. Lisäksi facebookin kautta hän on saanut kontaktin moneen vanhaan kaveriin, jotka olivat välillä hukassa. Onkin kiva seurata miten pelkkä virtuaalinen kohtaaminen pitkän ajan päästä tuottaa hyvää mieltä.

Tunnen itseni välillä ihan muumioksi koska mikään noista välineistä ei puhuttele minua. Blgaaminen on moderneinta mihin itse kykenen.
Ehkä kyse on vaan siitä, että Nassu on aidosti yhteisöllinen ihminen ja uusi tekniikka antaa hänelle lisämahdollisuuksia toteuttaa itseään.

Ainakin tällä hetkellä tunnen kaipuuta lähinnä eristäytyä ulkomaailmasta, muuttaa jonnekin mahdollisimman kauas ihmisistä.

2 kommenttia

martin

17.10.2007 14:17

Tarvitsen itse hyvin paljon aikaa itselleni. Minulla myös bloggaaminen on rajana kuten Sinulla. En innostu uudesta tekniikasta ja vaivoin saan uuden jonkinlaisen hallinnan omaksuttua. Kännykkääkin aloin käyttää vasta jokunen vuosi sitten ystävien painostuksen alaisena. Onhan se apuvälineenä ajoittain hieno, mutta ajoittain melkoinen riesa. Yritän tasapainoilla.

Kauneuspilkku

17.10.2007 15:26

En ole siis tässäkään asiassa yksin.
Minäkin pidän kännykkää aika usein äänettömällä.