• pelsepuuppi

zeppelin

kattoin eile teemalt sen dokkarin hindenburgin uutiskuvist, siis se arkistojen aarteet, kukuitenkin diggaan kattoo tuhoo ja tulta, räjähdyksii ja sen kaike voi sit nähdä kans dekadenssina ja wanhan maailman luhistumisena. no täst sit rehaannuin ku led zeppelinin ekas kannes oli just sut hindenburgin tuho (tai ainankin jonkun tuho..) ja ku mullahan on tää, et en voi sietää ihmisii kenel hyvää musaa ei o tehty vuode 72 jälkee ja kaikki uopeet tyypit kuolee 27 okennuksee ja huumeisi ja sillee at haistakaaha työkii paska, ei jaksa sellast pelleilyy, et vastareajtiona mul on moni tollain vanha musa tosi myrkkyy. mut nyt ajattein et kai zeppelinil vois antaa yhden ohikiitävän zäännssin, jos siel kuitenki olis jotai kliffaa. ja ku ajattelen asiaa kans sillai et ei ne olis varmaa monet bändit ollu suosittui ja edellee jotenki jos ne ei eolis kans hyvii. kaiken voin testaa ja kuunnella mut doorsii en ala kuuntelee. tai nirvanaa. ne on sit jo niin kuraa et ei kykene.

mula on muutto edes tänää. huonekalut melkee kaikki jo viety, enää kirjahylly ja petauspatja. peili, taulu ja keittiön lamppu. ja sit vaatteet kengät ja asusteet. ja kimonot. ja keittiöön astioi, kuohari ja snapsii varte lasit.
--------------------------------------------------------------------------------------------
edit. ja tuomio. led zeppelin kuulostaa ihan jeessilt. mun korvaa paremmat mitä esim. black sabbath.

5 kommenttia

mopsi22

31.1.2009 13:11

tykkään tost analogiasta, et hindenburi oli tavallaan semmonen yltäkylläisyyden loppumisen (yläluokan siis) alku. jotenki vaikee kuvitella ku aatellaa, et lentokoneet vasta ollu se juttu ku ilmoihin mennää, mutta mitä mun käsitys kertoo, on se, että ei ne varsinasesti noil isoil ilmapalloil kauheen vaatimattomasti matkustaneet...jotenki outo ajatus...sama ku isot valtamerilaivat, vitun stylee ollu jos rahat riittäneet matkustaa mukavasti...

oli se aikaa. nyt saat karibial semmsosen vegasmuovivärivalohärpäkkeellä mennä miljoonan eläkeläisen kaa...ei mitää HOHTOO JA LOISTOO.

kannatan bf, joka haluaa käyttää joskus sit ku ollaan rikkait ja mahtavii (sillä lakifirman osakkuus ja mä johdan jonku globaalin firman henkilöstöpolitiikkaa) käyttää yhen 10000 euroo pariisin Ritzii, semmonen kiva sviitti ja kaikki kerma mitä maailmast löytyy...kannatan! :D

Rokkihomo

31.1.2009 15:53

Led Zeppelin. Eka levy? Aika bluesia. Vaikka yhden "Suuren Tarinan" oksennukseensa kuollut rokkieläin soittaakin niillä kaikilla 70-luvun levyillä, ja saatanan itsensä väitetään vierailleen levytyssessioissa, pidän aivan hemmetisti kolmosesta ja nelosesta.

pelsepuuppi

31.1.2009 16:09

mula nyt kuuntelussa I-IV mut en osaa viel sen enempää antaa viiltävää kritiikkii mistää, kunhan olen positiivisesti yllättyny so far. se et joku kuolee omaa oksennukse ei mua pöyhäse, suuntaa tai toisee. kuolee mihin kuolee koska kuoleeku mun silmis se ei tee kestää sankarii. ehken pikemminki päinvastoin. saatana mukana kuvioissa aina plussaa.

Rokkihomo

1.2.2009 01:40

Hurut ja höröt on löytäneet sen Saatanan ainakin IV:n peräkkäisistä "Battle of Evermore" ja "Stairway...".
Tää hörö on löytänyt Jimmy Pagen unelman "Hammer of Gods" -musiikillisesta jackpotista tai bull's eye:sta ainakin kolmosen alusta kun "Immigrant Song" ja sitä seuraava "Friends" ovat vaan... upeita.
Kuten nelosen päättävä "When the leevee breaks."
Rokkihomolle ehkä just nuo. Eihän sitä vanhoja levyjä jaksa kokonaan kuunnella.

martin

1.2.2009 14:42

Siirry, pelse, Beethoveniin!
Menestyksekästä muuttoa!