• pelsepuuppi

harmi

eile olis ollu merkkipäivä ku oli 700. postaus, tää nyt sit nuummero 701. mut mullahanmeni ohi kans 666. bloggaus aikoinaa ku en huomannu. sellst se on, nyt täytyy skarppaa ja koittaa ottaa ees tuhannes sit jotenki sillai. vasiten työn alle. muahan aikoinaa juili hirmusti et nousin kuetuimpoien listal. kesäpoika muistaaksnei josku iloitsi et oli luetuimpien joukos mut ei lähimainkaan aktiivisesti bloggaavien listal ja mul oli aian missio ihjan päinvastainen. ei sil et sil olis mitää välii mut must se olis ollu vaan ihan vitun kivaa.

mula on tänää partuti ja käyn taisteluu päässäni et jatkanko samal fiftariteemal et sivut shinglaten ja torttu ojoon TAI pitäskö tehdä paluu hitler-jugendii ja ottaa siisti asiallinen miesten puolitukka, ja mun tekis mieli sit kyl maalata se tummaks taas. monta mones, kattelin vanhoi kuvii ja tumma klaniki näyttää jeessilt, ja olis helppo säätää. sillo seukkasin parturin kaa j aoli aika iisi saada uus tukka. mun fave olis ilti se bondattu huiska mihi liimattii tekotukkaa aika viljati ja sit piti tietty blondaa kulmat kans ettei olis epätasapainos.
--------------------------------
iha hirveest ei mul kolis emonet läpät mut joku täs biisis osuu hermoon. "hei rouvat oottekst suomalaisii vai ootteks venäjält? en mie haluu loukata, mut kato karvakauluksinen on." ah ha ha hah ahahah hahaa ...

http://www.youtube.com/watch?v=47h7AmZbYAA

4 kommenttia

Rokkihomo

30.1.2009 14:45

KIVA tukka -!

Näin eilen uimahallissa sellaisen rokkihomon, jolla paino vahvasti siinä rokissa: muodoton pitkä muttei kunnolla pitkä räikeästi mustaksi värjätty reuhka päässä.
Huomasin olevani iloinen etten jatkanut sillä suunnalla.
Nyt on tietty taas täysin ylikasvanutta omaasakin päässä, mulle käy aina niin, mutta:
Haluan pitää omani tuolla lailla kuin kuvassa sivuilta ja takaa (anaalisen) siististi lyhyenä,
ja edessä ja päällä saa olla sitten vähän enemmän, mutta se täytyy pitää läskillä kammattuna jakauksella.
Musta säväyttäisi ehkä tätäkin silmää. Siitä onkin aikaa kun viimeksi siihen suuntaan tässä osoitteessa.

stellagrrrl

30.1.2009 17:27

muhun kolahti laulussa eniten kohta: "hällä on laukussansa pulleassa nahkaisessa tavaraa niitä aina matkalla tarvitaan..." juuensittiiä.

mä olen aina hitler-jugendin kannalla.

stellagrrrl

30.1.2009 17:27

mä olen aina hitler-jugendin kannalla. lisään siis tarkennukseksi: tyylinä, ei muuten.

pelsepuuppi

31.1.2009 07:33

juu tuos kuvassahan ollaan matkalla tukholmaa ja tuuli kannella hiukan turhaan leyhyttää tukkaa otsal, mut mut.. mä nyt päädyin edellee hiuka enemmä fiftari-henkee, katton jos saa kans kammattuu hitler-jugendin suuntaan ja melkee voisin ajatella et asteen pari tummempi sävy olis jees tähän päähän taas.

ja stella, pelsen osottees kaikki on aian automaattisesti pelkän tyylin kannalt ajateltuna. ei hätää.