• pelsepuuppi

läppäri

tulitasjust. ei ollu löytyny mitää vika (as if..) mut ei myöskää maksanu mitää. eli molemp parempi. ei huuda enää ja tuntuu mutenki et toimii ihan kliffasti. ans kattoo ny, kai se jotenki alkaa kusemaa heti ku pääse kauas pois. blääh..

ny on sit ipodi testis ku se enite ryppyili mul.

ostin eilen logitechin hienon kajari-systeemin. se on kyl valkonen, musta olsi ollu mieluisampi. mut se oli niin halpa et turha alkaa ny miää länkytää. ja hyvät äänet. en tiä miten tietuyt tahot nyt suhtautuu siihen et valkonen laite.. siit oli hiukan juttuu muutama hetki sit toisaalla. et onk ipodi ja must tai valkone ja työläisyydes. ja sen mukaan mä olen nynny.. hmm.. se kyl korjttii ku annoin asiast palautetta.. nyt oon kova jätkä. jep jep.

1 kommentti

stellagrrrl

28.8.2007 11:57

mullaki on logitech, joka on ostettu sillon, kun ipodissa ei vielä ollu clickwheeliä eikä todellakaan mustaa väriä... se on loistokapine oli väri mikä tahansa. mut tajuun kyl kokonaisuuden merkityksen. mustavalkoinen ei välttämättä ole yhtään sen huonompi vaan ehkä vahvasti alexis carrington.

sitä paitsi kovat jätkät ei kuuntele musanörttien hifistelyä. keep it real, man. or gay. käy kattoo mun blogi; siel on musikaalipätkä!!