• pelsepuuppi

kengät

pistin tänää töihi kliffat kengät ku kaveri aikoinaa osti mul. ne ei o ollu jalas yli puolee vuotee, ettei jopa vuotee melkee ja sisso ku jalat on kipeet. mut ne niin hienot et ei haittaa.

hauisin uusii kenkii. oon hiuka kyllästyny kaikkii mun vanhoihi. ja ku niit tennarei ei oikee voi käyttää töis ihan koko ajan. tarvis saada duuni mis mun tehtävä olis vaan.. olla kliffa.

2 kommenttia

kesäpoika

15.9.2008 21:20

Sun on ehkä pakko alkaa julkkikseksi.

:D

pelsepuuppi

15.9.2008 21:27

pelse julkkiksena..? se olis paha rasti. men tiä mitää niin ahdistavaa ku turhat julkut. toisaalta mul ollu pitkää haave omast radio-ohjelmast mut siinäki se etu et olis naamaton ja ja ku ei kertois nimees olis viel nimetön. olis vaan pelse. paitti et pelse on jo mut en o ihan vakuuttunu sen juontotaidoist. ja mikä se sen kaveri oli?

mähän oon sangen allerginen esim. big brotheril ja idolsil. must ne aika pateettisii. johanna tukiainen ja jippu mene kans mun asteikol samaan possee, turhii ja julkisuudenkipei. must sillee et on julkkis tai kuulu nu iin sen verran old school jamppa et siihen oikeest must pitää olla joku ansio muuki ku et on antanu toosa keskisel tai ottanu suomen suurimmat silikonit, saati et ottaa tatskan "where there's will there's a road"..