• pelsepuuppi

kahvii

mun kaveri flippailee.oltii eile ajelees taas illal ja puhuu ihmisist. se on hauskaa puuhaa, ajelu ja hengailu. aina autos pitää syödä koska se vaan kuullu mein juttuu. eile maistettii kans uusii vichyi. tai siis olvin kevyt olo mis messis sitruunamhuu. ist gut. ja sama oli se toinen vichy mihi on lisäty kalsiumii. mullaha on sillee kroonine tarve pitää luusto kunnos ja varmistaa etei tu mitää klappii. nyt en o ehtiny käymää salil pitkä aikaa mut se pitäs polkasta käyntii ku elämäs alkaa olee hiuka kondikses asiat.ja ku on se kliffa jamppaa nyt kulmil pyöriis bni olisha se kiva et kaveri olis nätti ja toien pitäs kans. tai pitäähä se. se o iha liekeis must, ja miks ei olis. i'm a catch.

oon pistelly työhakemuksii menee eri suuntii, nythä ei o tietty mistää kuulunu mitää. mul on olu tää issue mieles et mis sitä isäntä haluu asuu aj kyl se siit alkaa selkiintyy. mua vaan korpee monet asiat, esim. hesas kämppien hinnat jne, ja toisaalta ku mua on alkanu taas nostaa päätää se hesa. tavallaanhan mun tekis mieli sinne muutta takas ku kaik haavat ym ok jo ja exä muuttanu pois sielt ettei tarvi pelätä et törmä siih mut sit taas.. hesa on hesa, been there done that, ei se lopulta o ihan nii upee kauopunki ku monet (hesalaiset) luulee. mut mene ja tiedä, olis siel enemä duuni varmaa tarjol. mun kaveri piti mul hirveet luennot (tai no, "kaveri".. tyyppi kuka tunkenu kaveripiirii knst kukaa i tykkää) et mun pitäs olla mun exän kaa tekemisis. miks? men tajuu, oikeesti. jos tää o kmul hyvä tapa diilaa asian kans et moi ja ei soitella ni mikä siin mättää? jos joillan menee iha ok hommat et ollaa yhteyksis ja käydää lunssisl fine, so be it, mut ei mun tarvi omaa mielentarveyt uhrata et joku pelle jossa on tyyttis. ihmiset niin tyhmii välil.

mut happy happy, beibe tulee huome ja.. mua kyrsii hiuka et eile duunis pyöri kaks aved kutsuu johonki horrorii sedun mestaa mut siel olis ollu ilmast huikkaa ja safkaa ja olis ollu vil mun syndenä ja kutsut hävis ja meni roskii vissii.. et voi perse. täytyy sit vaa juoda moettii. se yks ero meis, must moetti parast ja beibe tykkää taittingerist. ei nyt suuri ristiriita eikä sellain issue minkä kans ei vois elää mut sit kans se et must Stolichnaya suoraa pakkasest on se way to go ja hänest taas russki standard huonelämpösenä on paras ratkasu. et onhan täs tätä allokkoo mist pitää selvitä. hän juo bissee, mä kuivaa valkkarii (niinku spritzerinä). hän syö kiken vois ja kermas ja mul ongelma tää kroppa et koitan elää rasvattomas ja hiilarittomas todellisuudes. mä hakuisin nukkuu mustis (tai ihan valkasemattomis) puuvillalakanois hän pinkeis satiinilakanois.

mä oon vittu ihn in lööv..

2 kommenttia

martin

16.9.2008 13:28

Jee, kahvii ja söpö pelsepuuppi!

pelsepuuppi

16.9.2008 19:54

nobody's ever called me 'söpö' before.. thanks for that, sweetie..