• pelsepuuppi

kappas

joku kenkä perkele on iskeny asioihi ja mul vähennettii tuntei eilen. tai siis.. nii vähennettii tuntei. eikä ees hirveesti haittaa. jännä. otin sne jotenki merkkinä et mun ei kande muuta ku koittaa lähtee tuolt paikasta, asap. mula on ollu selanen fiilis koko ajan ja nyt sais sit ihan varmistuksel et mihinkään ei voi luottaa, rivien välist ymmärrettiin viel kamun kaa et voi koko lafka lähtee alta. sellast se on, elämä.

ainaki mula on nyt aikaa alkaa funssaa ja tekee ja touhuumaa. ja sissos miten happy oon ettei o asuntolainaa just allekirjotettu. sit voisin olla hiukan epätoivonen. ja lauantaina otetaa kamujen kaa skumppaa ja elämä jatkunormaalisti.

ja oon ihan liekeis lanvinín ens syksyst. ihan sairaan kliffan näköst meisinkii, klassisen tyylikäst ja nättii. ja jopa viktor&rolf yllätti ilosesti, vaiken yleensä o ihan nii liekeis ollu siit merkist. aina. mut mut, lanvin oli silti kovimmillaan parhaimmillaan. mun täytyy mennä ostaa iD ja king & man tänää. eiku ei, vaan iD ja king. ja odotellaa cafe collectionii.

tajusin just et mul tulee palkka perjantaina ja se onki sit vimppa kunnon palkka hetkee, kunnes saan toisen duunin tai jotai.. toinen puoli mus sanoo et sääsät ja kituta, toinen puoli sanoo et vitut, elämä kantaa ja uus duuni saattaa olla ihan kulman takana.

8 kommenttia

mopsi22

28.1.2009 09:49

Päädyttii just eilen bfn kanssa ku käytii kertussa syömässä (taivaallista vuohenjuustoa vuohenjuustosalaatissa, vaikka ihte salaatti olikin outoo...) siihen, että säästeliäs voi olla, mutta kituuttaminen ei onnistu vaikka yrittäs; budjetti paukkuu saleen 150 %

Joten suosittelen että ei vedä möet vaan tyytyy kuohariin ;)

pelsepuuppi

28.1.2009 10:16

toi on totta. eilen olin ikeas ku loveen ruåttalaisii juttui ja halpaa shittii ni meinasin ostaa kaikkee kamaa mut tajusin et ei, nyt ekaa kertaa elämässäni sillee järkevästi ostan vaan sen mitä tarviin. viinilaseiks saa kelvata ikean halvat, mul ja mun kamul kans martinilasit ian ikeast. okei bestiksel mietin et täytyyk mun ostaa sil oikee kunnon punkkulasi jos se tulee joskus käymää mut ei taida olla vara siihen.

joo alle 10€ saa tosi hyvii skumppii, ei se ole silai, ja sit kans ku muutan enemmä keskustaa ni säästyy massii taksimatkois ihan sikana.

mopsi22

28.1.2009 11:35

Taksi= kallis (ei raaski opiskelija ajella, ku taksimatkan hinnalla syö opiskelijaravintolassa viikon 8/)

Mut hei, ikean vinkkulasit on hyviä, kestäviä ja halpoja. Jossei olis noit essencei nii ottasin sieltä ehottomasti! harmi, ettei niil oo kivoi kapeit skumppalasei, mut toisaalta me preferoidaan bfn kanssa laakeita (stokkal on kivat Schott swieselin laakeet, eikä oo ku 6,5 € tsipale...miinuksena koko: yhteen lasiin menee 1/4 skumppapullosta :P)

Raha on siitä outo konstruktio, että sitä ei oo koskaan tarpeeks...

Roope2

28.1.2009 13:34

We might not be millionares but we do have our standards, sanoi jo Hyacinth Bucket.

mopsi22

28.1.2009 14:03

character ämpäri on kyllä aika gay-idoli, omalla tavallaan....

pelsepuuppi

28.1.2009 18:32

mullahan ei o siis ongelma löytää hyvii skumppii edukkaammalla, ei tarvi olla champagnee aina. eikä kaikki samppis ees oo niin superii et olis jeessii, lanson on must aika apeaa kamaa kun taas blondel on hintaas nähden jeessi juoma. muttapa mutta, silti en luovu kuohuvasta. punkku, hyi. bisse, hyi. valkkari, tarpeeks kännis iha oukkeli doukkeli mut melkee mieluusti soodal.

taxil tulee sahattuu välil känäs ja ihan liikaa. nyt asun kävelymatkan pääs kaikest ni seki jees.

noist viinilaseist.. ku mullahan on skumppa se mun juttu, muuyt viinit voi must lussuttaa mist tahansa maitotuopist (joo tiiän..) mut mun bestis nyt tarvis melkee sit riedelin lasin ja mul oma lasi kans ollu skumppaa varte riedel kunnes kamu känäs hajotti sen vahingos tietty.. ja sit just näitä juttuja et jos ja kun tulee kamui kylää ni eihä mul ees oo dekanterii..

mopsi22

29.1.2009 11:47

Otan vapaudekseni sen verran snobbailla, ettei mistä tahansa juoda mitä tahansa. Sen verra on kompromissii, et on muoviset vinkku- ja skumppalasit noi ulkokäyttöö, mut muuten lasii ja oikee malli oikeelle nesteelle (joskin laakee lasi on amerikaano, ei originaali ranskis..se ois semmonen tulppaaninmalline ja oon ettiskelly semmosii, muttei oo kivoi tullu. oikee skumppalasi on lähellä valkkarilasii, mut kapeempi vähäsen, muodoltaa muute melkei sama...snobsnob)

me vedetään tasasesti eniten punkkuu (jus klaarasin parin kuun pullot, vaivaset 40 kpl 8[ ) mut jonnin verran kuahariiki (marque monistrol on hyvää, semmonen tasapainoinen eikä liian makee/kuiva, joskin ei se cava ei sit oo; Valdivieso on ihanan semmonen persikkainen ja makeahko; la Pievé (vai miten oli) on hyvää kuivakkaa ja pirtsakkaa; Kir Royal on tod hyvää, mutta se onkin sitten jo perusjuopolle hintavaa, 12-13 eppuu pullo, mutta todella marjaisan kirsikkainen...nam :d). On kaapis usein iha kirkastaki, siitä saa jäitten kanssa tuoremehuun sotkettuna ihan mukavat paukut (eli toisin sanoen varalla ku iskee tarve ja Alko on kiinni...)

pelsepuuppi

29.1.2009 18:54

kato ku mähän en juo muuta ku skumppaa ja vodkaa. mul oikeest olis riedelin lasi ainoo oikee skumppaa ja kamu ei juo punkkuaan muusta.. siks mulle on sama mist mut juo punkkuns akoska en ite siihen tavaraan koske. ja joo, tiiän toki lasien erot.

mulla on aikas mageet laakeet (amerikkalaiset) skumppalasit ku löyty antiikkikaupast, muten on noit perusjuttui, lasisii. mä en juo skumppaa ikinä muovist. jos ei o lasei se menee pullon suusta.