• pelsepuuppi

jes

moottoritie vihdoin kokonaa auki, nyt ei mikää pidättele mua tääl, voin lähtee hesaa vaikka joka päivä. ja ajaa tunnelii ja tunnelis. kreisin siistii..

koitan runnoo huomist vapaapäiväks et sais pakattuu ja sitä ennen maalattuu ja lauantain sit muutettuu. eipä mul nyt ees oo kamaa sillai hirveesti. vaattei ja kenkii, muotilehtii ja kirjoi. pyykkikone ja sänky. huomen on palkkapäivä ja meinaan et se on haettava lamppu sit siin vaihees. ja varasin eli tilasin sen pierre&gillesin kirjan vihdoin ja viimein, siit tulee tekstari kunha se hallus eli akateemises. ja huome mulla on parturi. saa sivut shinglattuu ja tortun pystyy. mä oon ihan in lööv lanvinin ens syksyn mallistoo, se onjotenki päihittäny kaikki muut ens syksyn jutut. mula on sellain musta glitterinen baskeri/myssy minkä ostin täält turust eräästä hansikkaisiin ja hattuihin erikoistuneesta liikkeestä ja se on just silai et sen kans voisn alkaa imitoimaa lanvinin poikii. ja oikeen hyvän mustan trenssi tarvittisin, nykynen on jotenki mot helvete.

ei maar, hyvää yötä ja huomenta, moottoritie on kuuma. laitan kahvia lisää ja jatkan netis touhuumist. pitää lukee kaikkii uutisii niinku just obaman talouspaketit ja kaikkee.

4 kommenttia

mopsi22

29.1.2009 09:52

moon pudonnu kyydist (ei uutta mun kavereille, niil on takataskus aina rautalankakerä :P) mut siis, oot muuttaas, muttet oo shopannu kämppää vielä??

toi kuva...

siin on jotain tyylikästä ku sitä kokonaisuutta kattoo...klassista muotoo mutta uudella leikkauksel...jotenkin...tasapainoinen ja KÄYTETTÄVÄ (toisin ku monet luomukset...vaikka eihän niitten tarkotus ookkaan olla, taidetta ne o, mutta...)

tossa on semmosta...mun tyyliä (minus the pipo) mutta joo, se siinä lämmittää mun vanhoja aivoja, tossa on mun tyyliä :) (notice Mun Tyyliä)

mopsi22

29.1.2009 09:52

..ku sen puutteesta valitin, tyylin siis (tsiisu että oon epäselvä nykyään)...

pelsepuuppi

29.1.2009 18:57

pelsel on se vaikutus ihmisii, et alkaa hapertuu selkeys. lanvin ei o mulle muuten se mun merkki sinällää mut ens syksy kolahti kovaa. siin on jotai wanhan maailman klassista tyylikyyttä, silti modernil otteel, ja muhun vetoo kaikki viittaukset .. no ei täs tietty o viittausta mut muistuttaa kovasti mua henk koht.

mun motto on simplicity and utility. mustaa ja harmaata, se on siinä. ja kreisit asusteet eli lähinnä mula niitten määrä. ja kans värit. mähän loveen huivei ihan kybäl. ja nahkahanskoi. ja nahkatakkai. ja korvakorui ja rannekorui. ja rukousnauhoi.

pelsepuuppi

29.1.2009 18:58

ja joo muutan, en ostanu kämppää.