Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset kesäkuulta 2007.
Seuraava

täydellisyys

mä oon niin.. kävin kattoo autoo tänää ja oon ihan liekeissä. okei, mulla ihan tosi väärät vaatteet päällä ku en ehtiny vaihtaa sävy sävyy mut you get the point. ja jos kuvas ei kunnol näy niin katto on valkoinen. pure perfection.. ja okei, tsekatkaa rekkari. se on TIPU. i'm so in lööv.. (ja ihan sikana pahoittelen et laitan kuvani tänne.. mut come on, mun unelma-auto ja minä, sweet..)


sunshine

lollipops and rainbows. kesä. stina pukenut sanoiksi niin monet mun ajatukset.

Butterfly

It happened again last night
It happened again alright
Honey it makes me want to cry
Too late I fell out of bed
Hit the ceiling instead
I'd turned into a butterfly

God didn't spend much time
This was a hit and run
Clearly the wings were oversized
In all, nothing was right
Still it was quite a sight
I'd turned into a butterfly

But the last time I looked in a mirror
It looked like it was going to be fine
And the last time I looked in the mirror
It looked like it was going to be fine

Baby I don't know why
I was the average guy
And I was almost satisfied
To be just one in the crowd
Not too tall or too loud
I turned into a butterfly

Tired but always clean
Staying away from dreams
So I lie sleepless by your side most nights
A twitch in my back
Gently life would attack
I'd turned into a butterfly

But the last time I looked in a mirror
It looked like it was going to be fine
And the last time I looked in the mirror
It looked like it was going to be fine

Once past the drowning panic
And the longing to fly
Whatever I see in the mirror
I'm sure that it's going to be fine
-stina nordenstam-

ja minäkin am sure that it's going to be fine.


sitikka

bloody hell, kaveri sopi huomiseks sitikan koeajon. mä niin ajan kemiöst himaa omal autol.. ei saa ei. sanoin kaveril tänää et oon menos kattoo autoo ja se käski mun lupaamaa etten osta autoo. lupasin. mut jep jep, huomen ollaan kaunottaren kyydis.. okei se on kyl vihree ettei mun lempiväri mut kuulemma harvinainen et olu vaan yhtenä vuonna käytössä. hmm.. mut on kyl aika helppo puhuu ympäri. mä oon tahdoton ämpäri (tyhjä sellainen).


helvetti..

lähdin aamukahville kaverin kanssa, eksyttiin ennen 12 jo siiderille ja siltä reissulta pääsin kotiin nyt. ja pakko alkaa minimoimaan vahinkoja. hommat hiukan (..) rästis tält päivält, aamust tiukal otteel ja kiukul asiat taipumaan. mut oli mun elämäni ehkä ihanin päivä, ainakin top 10 pääsi kevein askelin tämä sunnuntai. pitäs vaan alkaa hiukan skarppaamaan. kesä vast alus et saa nähdä mis kuosis ollaan sit elokuun aikoihin. kesäkuu olis aika tiukas kaikkii hommii ja ja juttui ku pitäs saada tehtyy. okei, huomenna pelse laittaa hanurin soimaan. kovaa. hyvää yötä ja elämä on ihanaa.


sunnuntai

ja aurinko paistaa. tänään edessä ihana päivä, siivoan hetken, teen hommia, pesen pyykkiä, koitan jallittaa kavereita kahville (vink vink, koira kainaloon ja kulman takana brahe..) ja ajattelin jopa tapojeni vastaisesti lukea päivän lehde. Okei, viimesen jätän väliin mut ajatuksen tasolla olis kiva luke päivän sanomat. eilen olin töissä ja pääsin vasta yöllä, väsytti mutta ei nukuttanu, kliffa oli jotenkin aivan fiiliksissä. annoin sil ruokaa ja herkkui ja sit pari herkkupala ja sit viel juustoo. ja kaveri tuli taas söpösti jalkihin kerälle nukkumaan. (ja kliffa kerällä jaloissa ei o ihan pieni kerä) olin ihan koviksena lähdös tiistaina hesaan ku oon sopinu muutaman miitingin ja illalla anthonyn keikka, mut eilen sit kuulin et se keikka onkin siis jo huomenna. hyvä et tuli ees puheeks kaverin kaa eilen kun olisin muuten missannu sen reissun. tää nyt jo hyvä päivä, ja vast eka kuppi menossa. ja nukuin piykään. das kliffa elämä.


skumppaa

juhlat meni ok, sukulaisten kanssa jopa tuli puhuttua, ihan kivaa porukka yllättäen. serkun kanssa jopa puhuttiin että voisi tavata jossain välissä kesällä uudelleen. not gonna happen, mut kiva ajatus. riita jatkui siinä määrin että juhliin ei tullut eräs tietty sukulainen kuka onneks oli laittanu ilmeisesti tekstiviestejä menemään tilantesta. whatever. tänään pitäis lähtee kummitytön kanssa ostamaan lahjaa. eli pitäis polkasta monarkki liikenteeseen ja hypätä veljen kyyiin. yö meni hyvin, baarissa kavereiden kanssa. paikalla oli myös yksi blast from the past. outoa. kotimayka sujui hyvin. sain seuraa hetkeksi aikaa, loppumatkan knife rytmitti polkemista. valo alko hiukan kajastella jo ja tajusin taas kerran miten pohjattomasti olen tähän kaupunkiin ja kaupunginosaan ja tämänhetkiseen tilanteeseeni rakastunut. okei, muutama pikkuasia olis kiva jos olis toisin mut ne ei mun hallussa ja en ala sorkkimaan herhiläispesää. nyt kahvia lisää, vast ek kuppi menossa. sit liikenteeseen. pitäis ostaa udet sukkahousut illaks. join eilen aika paljon skumppaa.


blaah..

okei ihana ilma. ihanaa tämä elämä. mutsin juhlat alkaa jossain välissä ja eka riita jo hoidettu. ei tullu kelleen yllätyksenä et sen tietyn sukulaisen kans joku ottaa yhteen mut hiukan yllätyttii et jo tässä vaiheessa. nyt eletään jännitykses tuleeko enää illal ollenkaan. no, kilari mikä kilari. nii ja mä olin se kuka sai matsin aikaan. mut sekään ei ollu kelleen yllätys. illal muutamalle (taas) ja huomenna onkin sit töitä. onneks pääsen jo ajois ni ehtii huomennakin muutamalle. muutamat elämän nautinnot. vaik savuttomat nykyään. mut c'est la vie. c'est la fucking vie.


Seuraava