ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Kristillisdemokraattien ja Aito avioliitto ry:n Familia-verkosto perustettiin eduskunnassa

Sami Mollgren • 18.05.2016 19:47 • 14 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA

Aito avioliitto -yhdistys keräsi nimiä myös Helsingin rautatieaseman katveessa (kuva: JuhaniV)
Eduskuntaan on perustettu miehen ja naisen suhteeseen perustuvien perheiden asemaa korostamaan pyrkivä Familia-verkosto. Verkoston perustamiskokous pidettiin eduskunnassa 17.5.2016 - kansainvälisenä homo-, trans- ja bifobian vastaisena päivänä.

Verkoston näkyvimmät nimet ovat kristillisdemokraattien ja Aito avioliitto ry:n riveistä, mutta perustamiskirjan allekirjoittajina kerrotaan olevan muidenkin puolueiden kansanedustajia.

Verkoston puheenjohtaja on kristillisdemokraattien kansanedustaja Antero Laukkanen ja varapuheenjohtaja Aito avioliitto ry:n puheenjohtaja Susanna Koivula. Verkoston toimintaan liittyvät läheisesti esimerkiksi kristillisdemokraattien entinen puheenjohtaja Päivi Räsänen ja perussuomalaisten kansanedustaja Mika Niikko.


Verkoston perustamisesta kerrotaan Antero Laukkasen Facebook-seinällään julkaisemassa tiedotteessa.

Verkoston mukaan sen tarkoituksena on "ylläpitää ja edistää perinteistä ja kestävää perhekulttuuria, joka perustuu miehen ja naisen keskinäiseen suhteeseen", joka verkoston mukaan "muodostaa lapsille luonnollisen kasvuympäristön". Sen on myös määrä tukea miehen ja naisen välisen avioliiton arvostusta lisäävää lainsäädäntötyötä ja "luoda edellytyksiä kansanedustajien ja ydinperheiden asioita hoitavien intressiryhmien väliselle yhteistyölle". Myös "lapsen ensisijaisen edun" huomioon ottaminen kaiksessa lapsia koskevassa lainsäädännössä mainitaan verkoston pyrkimyksissä.

Kansanedustaja Antero Laukkasen on määrä kertoa verkoston toiminnasta enemmän tiistaina 24. toukokuuta, jolloin Kristillisdemokraattinen eduskuntaryhmä järjestää eduskunnan kansalaisinfossa Avioliittolaki ja kansalaisaloitteet -seminaarin.

***

Aito avioliitto ry keräsi vuonna 2015 yli 100 000 nimeä kansalaisaloitteeseen, jolla vaaditaan 1. maaliskuuta 2017 voimaan tulevan tasa-arvoisen avioliittolain kumoamista. Aloitteen eduskunnalle luovuttamisen ajankohdasta ei ole vielä tarkempaa tietoa. Joidenkin arvioiden mukaan Avioliittolaki ja kansalaisaloitteet -seminaarilla pohjustetaan aloitteen luovuttamista eduskunnalle.

Loppuvuodesta 2015 yhdistyksen silloinen puheenjohtaja Jukka-Pekka Rahkonen jätti tehtävänsä. Rahkonen on esimerkiksi kritisoinut uskonnonvapautta ja vaatinut islamin harjoittamisen kriminalisointia Suomessa. Rahkonen ja Aito avioliitto ry:n tiedotussihteeri Pasi Turunen ovat tasa-arvoisen avioliittolain kumoamista vaativan kansalaisaloitteen vireillepanijat.

Aito avioliitto ry on yhteistyössä ranskalaisen La Manif Pour Tous -nimisen ns. perhejärjestön kanssa. Molemmat ovat edistämässä sateenkaariperheitä vastustavaa EU-kansalaisaloitetta. Aito avioliitto ry on lisäksi kertonut olevansa "yhteisessä rintamassa" amerikkalaisen MassResistance-homovihajärjestön kanssa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Noilla umpi-kristityillä tuota varastamis-intoaan sitten riittää.

Perheitä on monenlaisia, on aina ollut ja tulee aina olemaan.

Mitenkäs, ottavatkohan exä-kdläisen, nyxä-persun Toimi Kankaanniemen tuon poppoonsa kunniajäseneksi, naismies-syrjähyppely-perhearvoja vahvistamaan ; )
  human • 19.05.2016 05:48
Luultavasti porukka on sellaista jota en äänestäisi muutenkaan, mutta löytyyköhän jostain listaa ketä tohon kuuluu ni ei pääse vahinkoja sattumaan.
  Äänestäjä (ei rekisteröitynyt) • 19.05.2016 11:43
Äänestäjän tavoin kierrän todella kaukaa moisen aisankannattajan edukkuuden ja äänestämisen.

Mistä näitä itsensä vihaajia oikein sikiää?
  oscari • 19.05.2016 16:03
No, jos tutkailee heterojen avioerotilastoja, perheväkivaltaa ja yksinhuoltajaäitien määrää, niin ehkä kauivataan jonkilaista yhdistystä joka "ylläpitää ja edistää perinteistä ja kestävää perhekulttuuria".
Ns. "perinteiseksi" ymmärretyn miehen ja naisen välisen avioliiton uhka lienee tulevan sen konstruktion sisältä, ei ulkopuolelta. Ehkä KD ja Aito avioliitto ry:n Familia-verkostoinen voisi keskittyä näihin ydinperheen sisäisiin ongelmiin nyt, kun tasa-arvoisen avioliittolain vastustaminen meni mönkään. Yhdessä rintamassa niiku lasten oikeuksien puolesta.
  xxx (ei rekisteröitynyt) • 19.05.2016 16:57
Näiden Aito avioliitto -seurakunnan paimenten ja lampaiden kohdalla näyttäisi olevan vähän sellaista taustalla, että jos seksuaali- ja parisuhde-elämää ei säännellä tiukasti laeilla, niin saattaa lipsahtaa. Jotenkin olen tässä edesottamuksiaan seuratessa yhä enemmän tullut vakuuttuneeksi siitä, että ainakin joillakin on ollut pelkoja siitä, mitä "vapauden tuulet" voisivat tehdä itselle.
  smo • 19.05.2016 17:51
Niikon ja Laukkasen eheyttämiskerho:) kd:n pueluesihteeri sopisi samaan joukkoon.
  Kaisa (ei rekisteröitynyt) • 19.05.2016 19:43
Tietonne on väärä. Verkosto ei ole Aidon avioliiton ja Kristillisdemokraattien, vaikka heitä mukana onkin. Verkostolla on laaja kannatus useissa puolueissa.
  Asiasta tietävä (ei rekisteröitynyt) • 19.05.2016 21:28
Jaahas, sama pieni poppoo, joka puuhastelee epätasa-arvoista avioliittolakia, on nyt perustanut oikein ”verkoston”. Nokkahenkilöt näyttävät olevan Amerikasta tuotujen äärilahkojen edustajia eli voidaan todeta, että heissä ei ole mitään suomalaista. Agendaan kuuluu tietenkin homojen ja sateenkaariperheiden oikeuksien vastustaminen eli ihmis- ja kansalaisoikeudet ovat heille kauhistus, koska Raamattu. Lapsista he eivät välitä lainkaan, jos välittäisivät, silloin he toimisivat myös sateenkaariperheissä elävien lasten puolesta sekä vastustaisivat syrjintää ja homovihaa. Onneksi heitä ja heidänkaltaisiaan homo-ongelmaisia tapauksia on niin vähän, että eivät kykene uskontopohjaisella fanatismillaan myrkyttämään suomalaista yhteiskuntaa juuri lainkaan. Odotettavissa on lähinnä entistäkin sekopäisempää hihhulointia ja laaja-alaisempaa typerehtimistä, mikä kertookin heistä oleellisimman.

Amerikkalainen homovihajärjestö MassResistance, jonka kanssa Aa-kuppikunta toimii yhteisessä rintamassa, on levittänyt valheita USA:ssa jo vuosikausia, ja on tällä hetkellä yrittämässä kaataa eri osavaltioiden syrjintäsuojalakeja. Mainen osavaltiossa ovat jo niin pitkällä, että keräävät nimiä kansanäänestykseen, jolla voitaisiin kumota voimassa olevat syrjintäsuojalait eli homoja ja transsukupuolisia saisi sitten syrjiä ja solvata kaikkialla mielin määrin. Poikkeuksellisen ihmisvihamielinen joukkio.
massresistance.org

Tässä viime vuodelta olevassa jutussa vihajärjestö MassResistance kertoo yhteydenpidostaan Suomen Aa-kuppikuntaan:
massresistance.org

Kommenttia muokattu: 20.05.2016 klo 00:38
  Havainnoija • 20.05.2016 00:05
Minä epäilen vahvasti mitään "laajaa kannatusta". KD on tietysti selvä asia, ja perussuomalaisissakin on varmasti useitakin myötämielisiä. Keskustassakin lienee joitakin. Kokoomuksesta ja SDP:stä taitaa löytyä yksittäisiä. Voi kuitenkin hyvällä syyllä todeta, että "se siitä laajuudesta".

Nämä aitoavioliittolaiset ja familiaverkostolaiset toimivat kyllä mitä törkeimmällä tavalla sateenkaariperheissä elävien lasten etuja vastaan, kuten myös nuorten hlbti-vähemmistöihin kuuluvien hyvinvointia vastaan.
  smo • 20.05.2016 11:00
Aika uudenaikaista krisuilta ja aitolaisilta!!! Olen törmännyt netissä Familia-materiaaliin.

putinho.net
  karhumiäs (ei rekisteröitynyt) • 20.05.2016 14:18
Verkoston mukaan sen tarkoituksena on "ylläpitää ja edistää perinteistä ja kestävää perhekulttuuria, joka perustuu miehen ja naisen keskinäiseen suhteeseen" RL

Luulisi että tässä olisi ihan riittävästi tehtävää yhdelle pienjärjestölle. Mutta ei, energia käytetään sensijaan vähemmistön vainoamiseen.
  Minna B (ei rekisteröitynyt) • 21.05.2016 20:12
Fundisten hörhöilytapahtuma on päättynyt

Ranskalaisfanaatikko de la Rochere väitti mm., että isä ja äiti olisivat muka kadonneet julkisivusta ja että samaa sukupuolta olevien avioliittoja olisi vain muutama tuhat. Todellisuudessa 25 889 samaa sukupuolta olevaa pariskuntaa (51 778 henkilöä) on solminut avioliiton tasa-arvoisen avioliittolain voimaantulon jälkeen.

Laukkanen, Anttinen ja muun hörhöt jatkoivat saman virren veisaamista:
www.kdlehti.fi

Kommenttia muokattu: 24.05.2016 klo 21:50
  Havainnoija • 24.05.2016 21:10
Ministeri laittoi jauhot suuhun persujen hihhulille kirjallisessa vastauksessa Opetushallituksen oppaasta:
www.eduskunta.fi
"Sukupuolten tasa-arvoa edistettäessä on tärkeää varmistaa, että koulussa on tilaa erilaisille tytöille ja pojille sekä niille lapsille, jotka eivät koe olevansa syntymässä määriteltyä sukupuolta. Tasa-arvolaissa velvoitetaan ennaltaehkäisemään sukupuoli-identiteetin ja sukupuolen ilmaisuun perustuvaa syrjintää sekä ottamaan huomioon tämä oppilaitoksen tasa-arvosuunnitelmassa."
  jarmo (ei rekisteröitynyt) • 28.05.2016 22:11
Onneksi olen eronnut kirkosata, koska siellä näkee liian paljon kristillisdemokraatteja.
  Ihana elämä (ei rekisteröitynyt) • 31.05.2016 12:34
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy