ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Nimenkeruu sateenkaariperheitä vastustavaan EU-kansalaisaloitteeseen alkoi

Sami Mollgren • 05.04.2016 15:27 • 9 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • EU

(kuva: ruutukaappaus)
Kannatusilmoitusten keruu on käynnistynyt EU-kansalaisaloitteelle, jolla haluttaisiin rajata muut kuin isän, äidin ja lasten muodostama yksikkö perhemääritelmän ulkopuolelle. Samoin avioliitto haluttaisiin rajata vain miehen ja naisen väliseksi.

Nimiä kerätään 11.12.2016 asti.

Nimellä Äiti, isä ja lapset – Eurooppalainen kansalaisaloite avioliiton ja perheen suojelemiseksi kutsutun aloitteen mukaan avioliiton määritelmän halutaan olevan miehen ja naisen muodostama pysyvä ja uskollinen liitto, jonka tarkoituksena on perustaa perhe, perheeksi halutaan määritellä isä, äiti ja heidän lapsensa ja perhesuhteeksi lakiin perustuva puolisoiden välinen suhde, tai vanhemman ja lapsen välinen suhde.

Aloitetta edistävän ryhmittymän taustavoimiin kuuluu esimerkiksi ranskalaisen La manif pour tous -kampanjan johtohahmo Ludovine de la Rochère. Suomessa aloitetta on pitänyt esillä tasa-arvoista avioliittolainsäädäntöä vastustava Aito avioliitto ry.

- "Perheen" ja "avioliiton" käsitteiden kasvava hajanaisuus on EU:n kannalta ongelmallista. EU:n lainsäädännössä viitataan molempiin termeihin, mutta niiden merkitys on yhä epäselvempi, ja määritelmät eroavat toisistaan EU:n eri direktiiveissä. Tässä aloitteessa ehdotetaan, että tilanne korjataan ottamalla kummastakin termistä käyttöön EU:n laajuinen määritelmä, joka on sopusoinnussa kaikkien jäsenvaltioiden lainsäädännön kanssa. Perusoikeuskirjan 9 artiklan mukaisesti siinä kunnioitetaan kaikilta osin kunkin jäsenvaltion toimivaltaa säätää avioliitosta ja perheestä, lukee aloitteen suomenkielisillä sivuilla.

Suurin osa EU-kansalaisista tukee homoparien oikeutta avioliittoon

Lokakuussa 2015 julkaistun Eurobarometrin mukaan EU:n alueella samaa sukupuolta olevien avioliitto-oikeutta tukee 61 prosenttia alueella elävistä. Eurobarometrin mukaan Suomalaisista tasa-arvoista avioliittolainsäädäntöä koko EU:n alueelle kannattaa 66 prosenttia vastaajista. Vastakkaista mieltä on kolmannes. Heikointa tuki tasa-arvoiselle avioliittolainsäädännölle on Latviassa, Bulgariassa, Romaniassa ja Slovakiassa, joissa on alle 30 prosentin kannatuslukuja.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Voisiko nuo uskovaiset käyttää aikaansa lähimmäisrakkauteen eikä ihmisryhmien oikeuksien kumoamiseen.
  Kaisa (ei rekisteröitynyt) • 05.04.2016 20:57
Kuten aiemmin kerrottu, tämän vaikealaatuiseen uskontopohjaiseen homo-ongelmaisuuteen perustuvan EU-aloitteen käynnistäjinä on joukko katolista kulttia edustavien homovihajärjestöjen foliohattupäitä, joiden tukena on tietenkin Amerikan vastaavat sekopäät.

Fundisaloitteen käynnistäjiin ja vastuuhenkilöihin kuuluvat mm.
1. Ludovine de la Rochère, La manif pour tous, Ranska
on järjestänyt useita homovastaisia mielenosoituksia Ranskassa ja muissa maissa, toimii ”yhteisessä rintamassa” AA-joukkion kanssa meidän oikeuksiamme vastaan Suomessa.
Tämän ranskalaisjärjestön kanssa toimii aktiivisessa yhteistyössä amerikkalainen homovihajärjestö NOM (National Organization for Marriage).
2. Grégor Puppinck
johtaa European Centre for Law and Justice -sekopääporukkaa, joka on amerikkalaisen televankelista Pat Robertsonin perustaman American Center for Law and Justicen ohjauksessa, kannattaa Venäjän homovihalakeja.
3. Maria Hildingsson, Ruotsi
toimii erittäin homovastaisen Federation of Catholic Family Associations in Europen pääsihteerinä; esiintyi jokin aika sitten mm. puhujana eri maiden fundisten kokoontumisessa (World Congress of Families) Utahissa.
3. Roger Kiska
toimii ADF Internationalin varapääjohtajana. ADF International on amerikkalaisen Alliance Defending Freedom -vihajärjestön eurooppalaishaara.
4. Edit Frivaldszky, Unkari
toimii seksuaali- ja sukupuolivalistuksen kieltämiseksi Unkarissa, seksuaaliterveyden opetusta, homojen oikeuksia ja ”genderideologiaa” vastaan euroopanlaajuisesti yms.
5. Željka Markic, Kroatia
on äärijärjestö Opus Dein jäsen, toimii Kroatian katolisen kultin johtamassa joukkiossa, joka kerää nimikirjoituksia tasa-arvoista avioliittolakia vastustavaan kansanäänestykseen yms.

Vastuu- ja nokkahenkilöissä on muitakin vastaavanlaisia, mutta ovat niin vastenmielisiä tapauksia, että antaa olla. Suomen Aa-seurakunta tai pikemminkin joukkio sopii kiihkokatolisten alaosastoksi mitä parhaiten. Keski-Euroopassa näitä fanaatikkoja kutsutaan katolibaneiksi ja kristofasisteiksi, mikä on mielestäni osuvasti ilmaistu.

Aa-joukkion verkkosivulle naamakuvansa tällänneet ovat jo alkaneet väsätä kirjoitelmiaan. Ilmeisesti lapsuudessa tapahtunut aivopesu ja uskonnon tuputus saa sekoilemaan aikuisenakin. Nythän on niin, että fundisten EU-aloite ei koskaan pääse edes varsinaiseen käsittelyyn, sillä se on EU:n perusoikeuskirjan yhdenvertaisuusmääräysten vastainen. Samoin käy Aa-joukkion epätasa-arvoista avioliittolakia vaativalle kansalaisaloitteelle Suomessa.
  Havainnoija • 06.04.2016 05:00
"avioliiton määritelmän halutaan olevan miehen ja naisen muodostama pysyvä ja uskollinen liitto"

Njoo, olisivatpa nämä uskikset tämän selittäneet minunkin HETEROVANHEMMILLENI aikoinaan. Sen sijaan sai kuunnella sitä jatkuvaa tappelua molemminpuolisten suhteiden takia, olla pelinappulana perkeleellisessä avioeroprosessissa ja päätyä uusperheeseen jossa diiliin kuului isäpuoli, joka edelleen on kuvottavin ja vastenmielisin ihminen johon olen koskaan joutunut tutustumaan.

Hieno meno, homot helvettiin ja sitä rataa. Lähimmäisenrakkautta parhaimmillaan.
  tekopyhät kuonat (ei rekisteröitynyt) • 07.04.2016 12:44
"avioliiton määritelmän halutaan olevan miehen ja naisen muodostama pysyvä ja uskollinen liitto"

Tuo on kyllä noilta umpi-kristityiltä niin saatanallsen ristiriitaista, kun koko heidän uskomuksensa perustuu fantasia-tarinaan siitä, miten Marian ja Joosefin avioliittoon tehtiin penska tuon avioliiton ukopuolelta, kun miesjumala kävi kiksauttamassa toisen miehen vaimoa - ja sitten sitä syrjähyppyä alettiin ihan profeetta-jumaloimaankin jopa.

Ja fantasia-uskomuskirja on muutenkin täynnä kaikenmoista pervoilua, mitä siellä vain kerrotaan, tuomitsematta. Mitenkähän se Noan perhekin jatkolisääntyi arkki-ruotsinlaivailunsa jälkeen ...

Kommenttia muokattu: 07.04.2016 klo 21:29
  human • 07.04.2016 21:26
@Kaisa: "Voisiko nuo uskovaiset käyttää aikaansa lähimmäisrakkauteen eikä ihmisryhmien oikeuksien kumoamiseen."

Nehän noudattavat homofobisen kirjaimellisesti sitä "tee toisille niin kuin haluaisit itsellesi tehtävän" -käskyä. homofobi-kristittyhän haluaa ettei itse eikä kukaan muukaan olisi muuta kuin hotero-kristitty.

Vaikka sitten kuinka se fantasia-uskomuskirjan profeetta veikin ristiltä toisen rikollisen miehen kanssaan paratiisiin:

luuk. 23:43 (ristillä) "Niin jeesus sanoi hänelle (toiselle rikolliselle, joka olli myös ristiinnaulittu): Totisesti minä sanon sinulle: tänä päivänä pitää sinun oleman minun kanssani paratiisissa."

katolinen uskomusoppihan sanoo ettei jesse ollut naimisissa niin että hänellä olisi ollut vaimoa tai lapsia, joten em. on ainoa "mustaa valkoisella todiste" jessen pariutumisesta. jessehän on fantasiakirjassa sitä mieltä että avioliitto on ikuinen, eli jos kun hän tuon toisen rikollisen miehen vei kanssaan paratiisiin, niin sen liiton on sitten pitänyt kestää hamaan tappiin, ihan uskomus-Aidosti - ja kait se jessen iskä on sen liiton siunannut, kun ei ole jesseä enään lähettänyt maan päälle henkisesti pahoinvoimaan ja kärsimään ; )

Kommenttia muokattu: 07.04.2016 klo 21:56
  human • 07.04.2016 21:50
Puolassakin nyt naiset, sekä naisten yhdenvertaisuutta ja itsemääräämisoikeutta tukevat miehet kampanjoivat Puolan nykyhallinnon ja katolisen kirkon abortti-täyskieltohanketta vastaan.

Siellä tehtiin mm. tämä protesti, missä naiset ja heitä tukevat miehet poistuivat kirkosta, kun katolinen pappi julisti abortti-täyskieltokantaansa

www.buzzfeed.com

katoliset ja Puolan nykyhallintohan ajavat hanketta, jossa halutaan kieltää abortti kaikissa tilanteissa, myös raiskatulta naiselta yms.

Kommenttia muokattu: 08.04.2016 klo 00:02
  human • 07.04.2016 23:59
Hyvä aloite. Vain isä, äiti ja lapset on perhe. Homokombinaatiot eivät ole perheitä!
  HeteroHeikki (ei rekisteröitynyt) • 11.06.2016 23:18
Fundisten aloite sateenkaariperheiden oikeuksien mitätöimiseksi
EU:ssa on tähän mennessä kerännyt hieman yli puolet maakohtaisista minimikannatusmääristä, kertoo Aa. Keräysaikaa on jäljellä vajaat kaksi kuukautta.

Aloite on Euroopan katolisten homovihajärjestöjen lanseeraama, jota Suomessa markkinoi Aa-joukkio johtajanaan Sarah Rizzo, joka on tullut tunnetuksi vaikealaatuisesta homo-ongelmaisuudestaan, halveksunnastaan sateenkaariperheitä kohtaan ja sekopäisestä riekkumisestaan, joten uskontopohjainen homoviha-aloite sopii kuin nenä päähän Aa-fundisten ajettavaksi.
Aloitteella ei ole tietenkään mitään mahdollisuuksia, koska elämme Euroopan unionissa.
aitoavioliitto.fi

Kommenttia muokattu: 15.10.2016 klo 14:35
  Havainnoija • 15.10.2016 14:34
Katolisten järjestöjen homoviha-aloite kaatumassa

Euroopan komissio ilmoittaa, että nimenkeruu katolisten homovihajärjestöjen aloitteeseen, jonka tarkoituksena oli vähentää sateenkaarikansalaisten oikeuksia, päättyi viime sunnuntaina 11.12.2016. Tiedotusvälineiden mukaan aloite ei olisi onnistunut keräämään tarvittavaa määrää eli miljoonaa allekirjoitusta. Paperisia kannatusilmoituksia on tosin vielä laskematta.

Fundisten aloitetta on kritisoitu mm. siksi, että kannatusilmoitukseen oli mahdollista kirjoittaa vaikkapa Aku Ankka eli siellä on taatusti paljon keksittyjä nimiä. EU:n ilmoitus nimienkeräyksen päättymisestä suomeksi:
ec.europa.eu

Aloitteen takana olevista henkilöistä ja järjestöistä saa hyvän käsityksen, kun tutustuu heidän verkkosivuihinsa. Esimerkiksi ihmisoikeusjärjestö ILGA Europe on ”sodomiittijärjestö”, homous on ”seksuaalinen häiriötila”, samaa sukupuolta olevien avioliitot ovat "sodoavioliittoja" ja paljon muuta. Eipä ihme, että juuri Aa-seurakunta mainosti homovihajärjestöjen aloitetta.
agendaeurope.wordpress.com

Kommenttia muokattu: 15.12.2016 klo 17:25
  Havainnoija • 15.12.2016 16:30
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy