ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Homoseksuaaleille turvapaikanhakijoille oma talo Saksassa

Sami Mollgren • 01.02.2016 20:22 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • EU
Saksan Nürnbergissä on avattu homoseksuaaleille turvapaikanhakijoille erillinen vastaanottokeskus. Taustalla erillismajoituksen järjestämiseen on se, että seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvat pakolaiset kohtaavat ennakkoluuloja, syrjintää, uhkailuja ja hyökkäyksiä muiden pakolaisten taholta.

Uutistoimisto AFP:n mukaan Nürnbergiin avattavaan majoitukseen "pienessä kaksikerroksisessa talossa" mahtuu kaikkiaan kahdeksan henkeä, ja lähipäivinä sinne muuttaa ensimmäiset neljä turvapaikanhakijaa Iranista, Irakista, Syyriasta ja Etiopiasta.

Fliederlich-niminen järjestö päätti avata majoituksen sen jälkeen, kun siihen oli ollut yhteydessä 20 pakolaista, jotka kokivat olonsa uhatuksi niissä paikoissa, joihin heidät on sijoitettu.

Berliiniin on helmikuun aikana tulossa suurempi vastaavanlainen majoitus, jonne mahtuu 120 henkeä.

Saksalainen sateenkaarijärjestö LSVD kertoo tiedossaan olevan viime vuoden toiselta puoliskolta 95 seksuaalivähemmistöön kuuluviin kohdistunutta väkivalta- tai häirintätapausta tapausta Berliinin ja Brandenburgin osavaltion alueelta. Tilastoja kaikista Saksassa tapahtuneista hyökkäyksistä ei kuitenkaan ole. Saksaan saapui vuoden 2015 noin 1,1 miljoonaa turvapaikanhakijaa.Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy