ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Turvapaikkaa hakevien majapaikassa Berliinissä hyökkäys homopakolaisia vastaan

vaeltaja2006 • 07.10.2015 14:42 • 2 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA
Arvostettu berliiniläislehti Tagesspiegel kertoo tänään, että viime yönä tehtiin homofobinen hyökkäys homopakolaisparia vastaan Ostpreussendammilla Berliinin Lichterfeldessä. Kolme hyökkääjää asuivat samassa pakolaiskeskuksessa.

Homopariskunta, 21- ja 28-vuotiaat miehet asuivat keskuksessa yhdessä. Toinen heistä jouduttiin käyttämään sairaalan ensiavussa. Tilanne alkoi klo 23.50 suunsoitolla, mutta se eskaloitui fyysiseksi väkivallaksi. Hyökkääjät olivat 15-, 24- ja 25-vuotiaita. Kaikki välikohtaukseen osallistuneet ovat lehden mukaan ”arabimaista”. Poliisi pidätti hyökkääjät, mutta myöhemmin heidät päästettiin vapaiksi. Polizeiliche Staatsschutz, joka tutkii lähinnä poliittisia rikoksia, tutkii tapahtumaa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Ja tällaisia sitten otamme Suomeen? En ole yleensä suhtautunut maahanmuuttoon kielteisesti, mutta jos sen seurauksena on joutua pelkäämään oman turvallisuutensa puolesta, niin se pistää kyllä miettimään. Maista, joista suomeen tulee eniten pakolaisia, esim. Somaliassa ja Irakissa homoseksuaalisuudesta rankaistaan ankarasti. Käytössä voi olla jopa šharia: köysi kaulaan. Jos entisessä kotimaassa ihmisiä on teloitettu seksuaalisen suuntautumisensa vuoksi, niin asenteet homoja vastaan ovat kyllä varmasti aika karuja. Miten estää ja ennaltaehkäistä muslimipakolaisten viharikoksia homoja vastaan?
  Ristiriitainen (ei rekisteröitynyt) • 08.10.2015 17:53
Miten estää ja ennaltaehkäistä muslimipakolaisten viharikoksia homoja vastaan?

Varmaankin samalla tapaa kuin ateistien, kristinuskoisten, saatananpalvojien, Persuja äänestävien. Eli, ei mitenkään. Toisaalta sitä voi hillitä omia pelkojaan ja yrittää olla lietsomatta pelkomielialaa.
  riitaristinen (ei rekisteröitynyt) • 08.10.2015 20:02
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy