Mielipiteen anonyymi ilmaus Twitterissä johti potkuihin Hesburgerilta - henkilöys kaivettiin esiin (juttukommentit)

  • 1 / 30
  • Totuuden laukaus
  • 17.11.2016 9:13
Se on taas sitä että vihervasemmistolainen lgbt Suvakki saa 'uhkailla ruokiin sylkemisellä ja se pitäs antaa anteeksi ja silittää päätä mutta jos kyseinen myyjä oliskin ollut ps nuori ja kohde namu niin suvakkien murhanhimolla ei olis rajaa!
Eihän se valavuoren aleksikaan mitään konkreettista tehnyt mutta fudut tuli armotta.
Ei se ole pikaruoka-alalla mikään pikkujuttu että uhkaa sylkeä sapuskaan. Itte lakkasin briteissä käymästä intialaisissa ravintoloissa tykkänään kun kuulin että hlökunta oli jossain kerran runkannut mällit valittavan asiakkaan ruokaan.

Tässä muuten hupaisa video USA:n suvaitsevsiston tyylikkäästi menosta ja suvakithan on kaikkialla samoja:
https://youtu.be/TZ-FUptkUNY
Jos Totuuden hutilaukaus miettii muutaman prosentin tarkemmin, niin valjennee, ettei kukaan ole uhannut sylkemisellä, vaan purkanut ehkä hivenen asiattomin sanankääntein mieltään potentiaalisen ajankohdan jälkeen. Lisäksi mainitsematta työnantajaansa.

Valavuoren tapaus oli toki vakavampi, mutta ei minusta välttämättä sekään erottamisen arvoinen - varsinkin kun tämän aiemmin ilmaisema kantansa homoista tiedetään. Valavuori oli kuitenkin johtavassa asemassa ja antoi lausuntoja työnantajansa nimissä.
  • 3 / 30
  • Xx_Val_xX
  • 17.11.2016 10:00
Jos Totuuden hutilaukaus miettii muutaman prosentin tarkemmin, niin valjennee, ettei kukaan ole uhannut sylkemisellä, vaan purkanut ehkä hivenen asiattomin sanankääntein mieltään potentiaalisen ajankohdan jälkeen. Lisäksi mainitsematta työnantajaansa.

Valavuoren tapaus oli toki vakavampi, mutta ei minusta välttämättä sekään erottamisen arvoinen - varsinkin kun tämän aiemmin ilmaisema kantansa homoista tiedetään. Valavuori oli kuitenkin johtavassa asemassa ja antoi lausuntoja työnantajansa nimissä.

* Niin toinen purkasi nimettömänä ja toinen lainasi homoystävänsä kirjoitusta nimellään.
  • 4 / 30
  • Totuuden laukaus
  • 17.11.2016 10:37
Kyseisen kommunisti-julkaisun lukijakommeneteissa ulvotaan kostoa ja vaaditaan sylkeä S.Tynkkysen purilaisiin; se on nyt niin että kenenkään safkoihin ei syljetä eikä edes uhata. Eri asia tietenkin kannattaako tuommoista paskaruokaa syödä ensinkään 😝

Silmiin pisti myös PAM:in ämmän kiihkoilut että PAM "taistelee ihmisoikeuksien ja sananvapauden puolesta". Mitäs se Pam nyt jostain palkoista, työoloista sun muusta joutavasta?
  • 5 / 30
  • karhumiäs
  • 17.11.2016 10:43
Persunuorten suhtautuminen sukupuolivähemmistöihin on lähtökohtaisesti vihamielistä. Se konkretisoitui jo "tyttö, poika" -kampanjan aikana ja se henkilöityy pitkälti Tynkkysen opportunistiseen narsismiin. Tutkintapyyntö Tynkkysen toiminnasta olisi paikallaan.
  • 7 / 30
  • karhumiäs
  • 17.11.2016 10:57
Lisätään nyt vielä, että jos "Make Finland Great Again" lippistä käyttävä ilmaantuu hesen purilaisbaariin, on jatkossakin sopimatonta käytöstä henkilökunnalta kirjoittaa someen vastaavia mielipiteitä vaikka niihin ei mitään suoranaista uhkausta liitykään. Jos sitten jollekulle asiakkaalle tulee mieleen sanoa vaikka sebulle, että tekis mieli sylkeä sun vegepurilaiseen, on se eri asia.
Tässä tapauksessahan pois potkittu työntekijä ei ilmaissut viestittelyssään olevansa kyseisen hampurilaisketjun palveluksessa, vaan hänen henkilötietonsa ja taustansa kaivettiin ainakin jonkinnäköisellä vaivalla - ja julkaistiin verkossa. Ja tätä prosessia joudutti persunuorten Sebastian Tynkkynen. Tällaista toimintaa voi hyvällä syyllä pitää yksityisyyden loukkauksena - ja hampurilaisketjun toimintaa hyvinkin kyseenalaisena; se tapahtumien kulkua tarkemmin selvittämättä päätti työntekijän työsuhteen (kaikesta päätellen pakottamalla työntekijän yhteisymmärryksessä tehtyyn ratkaisuun - koska nuori ja ehkä hieman epävarma työntekijä on aika helppo saada hiljennettyä vaikkapa uhkauksella korvausvaatimuksesta).

Tässä asiassa vähintään jonkinlaista tahtipuikkoa heiluttanut Sebastian Tynkkynen (ps) nukkunee yönsä hyvin tämänkin jälkeen. Taannoin Sebastian Tynkkynen vuodatti katkeria kyyneliä Hesarin Nyt-liitteessä ( http://nyt.fi/a1305919111760 ) siitä, että hänelle on käännetty selkää "homopiireissä". Varsinkin tällaisen nyt nähdyn kuvottavan toiminnan myötä viimeisetkin höyryt empatian kyyneleestä haihtui olemattomiin. En katso jatkossa(kaan) Tynkkystä nenänvartta pitkin hänen "perussuomalaisuutensa" tähden, vaan jatkossa siksi, että hän osoitti itse sen, millainen hän on ihmisenä.
  • 9 / 30
  • karhumiäs
  • 17.11.2016 11:48
Persuissa on hyviä tyyppejä. Sääli, että Tynkkynen pilaa mainetta joka käänteessä. Varsinaisena julkkutyrkkynä on kritiikkinsä ansainnut ja aivan erityisesti sateenkaariporukalta.
Sebastian Tynkkynen (muistanette käyttää aina tuota etunimeäkin, koska muissa puolueissa on myös Tynkkysiä! Eli mm. Vihreissä Oras Tynkkynen) somettaa mitä sylki suuhun tuo, mutta sitten vetääkin herneet neniinsä, kun jos hänelle sylkyapua tarjotaan. On se niin ristiriitainen itsemäärittely-biseksuaali kristitty.

Nythän Sebastian Tynkkynen on tulisilla hiilillä siitä, kun hänet on haastettu oikeuteen kansanryhmä-julistuksistaan.
Vaikuttaa siltä että hän on viime aikoina etsinyt ja pyrkinyt rakentamaan tapauksia, joita voisi ehkä käyttää tuossa oikeudenkäynnissä puolustuksekseen.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/20161111200026273_uu.shtml

Sebastian Tynkkynenhän kertoo somessa myös että kävi kyseisen Hesburger-toimipistee paikkakunnalla puhujana tilaisuudessa, jossa aiheena on ollut asioita, joista Sebastian on politikoinnissaan erityisen kiivaan innostunut. Kyseisellä paikkakunnallahan on ollut tänä vuonna mekkalointia paikallisen nuorison, persu-porukan ja vastaanottokeskuksen kesken. Sebastian tuskin kävi siellä rakkautta ja rauhaa julistamassa. Ja samalla matkalla kävi mitä ilmeisemmin tuolla Herburgerin toimipisteessä peräämässä uutisoitua työntekijää. biseksuaali Sebastianilla on aika lailla hampaan kolossa olevia viestejä feministeistä(kin) some-yms-ulostuloissaan.

(Aiemmin syksyllähän Sebastian Tynkkynen kertoi käyneensä populistikonservatiivein kokouksessa Pyrenneitten niemimaalla ja hehkutti että sitä ennen koukkaa Istanbulissa jossain hlbt-yökerhossa haastattelemassa tuntoja islamista ... mutta siitä ei ole Sebastian vielä mitään kirjoitellutkaan, joten ilmeisesti pupu meni pöksyyn tai turkkilaiset eivät purematta nielleet Sebastianin agitointeja.)

Äskettäinhän eräs VR;n konduktööri kajautti junan kuulutusjärjestelmästä rasistisen lausahduksen junassa juopotelleista, julistamalla heidän olleen "mamuja ja ihmiskunnan saastaa" - monet ihmettelevät sitä, ettei VR:n värkeissä ole liiemmin kuuluteltu umpi-kännäävien kantasuomalaisporukoiden örvellyksistä.
Sebastian Tynkkynen on tuossa jutussa konnarin teon puolella.

Mutta, tuohon liittyen sitten eräs korkeakoulun opettaja, tunnettu kristillisdemokraatti poliitikko meni lausumaan somessa että Sebastian Tynkkynen on juttuineen "ihmissaastaa" ... ja Sebastianhan otti siitä herneet neniinsä ja somessa nyt vertaa noita kahta ulostuloa toisiinsa.

https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15095008_1181014785316725_7496489184090915028_n.jpg?oh=702554d1f85b3278c0fdca8979006a9e&oe=58CB8506

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001953720.html

https://twitter.com/linjaaho/status/798212896224407552


TKHP bloggasi Sebastianista taannoin jo 2015 näin:
http://www.tamankylanhomopoika.fi/2015/01/totuus-sebastian-tynkkysesta.html

p.s. Sebastian Tynkkynenhän viestii myös että Ranskasta nuorin Le Pen olisi kutsuttu Trumpin neuvonantajaksi ...

Kommenttia muokattu: 17.11.2016 klo 13:41
Lähestyviä kunnallis- ja pressavaaleja kohti some-hysteria varmaan laantuu ;D
  • 12 / 30
  • Totuuden laukaus
  • 17.11.2016 15:19
Ei muuten pidä paikkaansa se väite että vihaisin naisia: Miten silloin voisin täysillä toivoa että Marine Le Pen valitaan Ranskan seuraavaks pressaks, eli riippuu naisesta. Jollekin lii anderssonille ei tietenkään heru muuta kuin ikuinen halveksuntani.
Ranska on tietysti vain Ranska mutta jospas se lietsois suvaitsevaiston raivokkaana vellovaa hulluutta johtaen lopulliseen luhistumiseen!
Tynkkysen toiminta on ala-arvoista ja hysteeristä. Mitä asiaa hän luulee ajavansa vainoamalla itselleen täysin tuntematonta henkilöä? Sykäisyllä uhkaaminen on aika mietoa verrattuna Tynkkysen puoluekollegoiden tehtailemiin uhkauksiin.
Uhkaus tarkoittaa sanoiksi puettua negatiiviseksi ymmärrettävää tekoa, jonka aikoo tehdä tulevaisuudessa.
Menneessä ajassa tapahtuneesta (toteuttamatta jääneestä) mieliteosta kertomista ei saa millään logiikalla väännettä uhkaukseksi.
Itseään voi vaan erotettu Hesburger-työntekijä syyttää. Hyvä oppitunti siitä, että julkisesti internettiin ei kannata eikä kuulu kirjoittaa tuon tyyppisiä ja varsinkaan tuolla tavoin muotoiltuja tekstejä.

Sebastian Tynkkysen suorittamat kuvan ja nimen jakamiset on sitten myös varsin heikkoa toimintaa, mutta enpä mitään fiksua Sebastian Tynkkyseltä koskaan odotakaan.
" Hyvä oppitunti siitä, että julkisesti internettiin ei kannata eikä kuulu kirjoittaa tuon tyyppisiä ja varsinkaan tuolla tavoin muotoiltuja tekstejä."

Hesburger-työntekijä voisi ottaa oppia vaikka Halla-Ahosta, joka aikoinaan sai poliittiselle urallensa ponttia vitsailemalla homojen ampumisella, ja vaikuttaa nykyään Eu-parlamentissa.
Totuuden laukaukselle:

Se nyt vaan on niin, että pitää kyetä erottamaan uhkaus ja purkaus, jotka on kaksi eri asiaa!
  • 18 / 30
  • suhteellisuudentajua
  • 18.11.2016 10:49
"Hesburger-työntekijä voisi ottaa oppia vaikka Halla-Ahosta, joka aikoinaan sai poliittiselle urallensa ponttia vitsailemalla homojen ampumisella, ja vaikuttaa nykyään Eu-parlamentissa."

1. Halla-aho ei vitsaillut homojen ampumisella, kylläkin yhden homon ampumisella.

2. Tämä samainen homo oli häirinnyt häntä seksuaalisesti aika törkeällä tavalla. On aika luonnollista, että sellaisessa tilanteessa monelle muullekin saattaa nousta mieleen varsin barbaarisia ajatuksia. Ainakin itselle on noussut kun minua on pari kertaa häiritty seksuaalisesti (toisten homojen toimesta).
"1. Halla-aho ei vitsaillut homojen ampumisella, kylläkin yhden homon ampumisella."

- Tämä onkin lieventävä asianhaara..

"2. Tämä samainen homo oli häirinnyt häntä seksuaalisesti aika törkeällä tavalla. On aika luonnollista, että sellaisessa tilanteessa monelle muullekin saattaa nousta mieleen varsin barbaarisia ajatuksia. Ainakin itselle on noussut kun minua on pari kertaa häiritty seksuaalisesti (toisten homojen toimesta)."

- Ketään ei saa seksuaalisesti häiritä missään tilanteessa, valitettavasti tämä on varsin yleistä varsinkin humalahakuisten homojen keskuudessa. Eri asia on miten siihen suhtautuu: fantasioiko siitä kuten Halla-aho ja asettuu ehdolle vaaleihin, vai nistiikö 50 homoa homobaarissa kuten Orlandossa kävi. Kumpikin tapa reagoina on melko luonnoton, jälkimmäinen vielä enemmän, hyvä "suhteellisuudentaju".
  • 20 / 30
  • suhteellisuudentajua
  • 18.11.2016 13:14
Ketään ei saa seksuaalisesti häiritä missään tilanteessa, valitettavasti tämä on varsin yleistä varsinkin humalahakuisten homojen keskuudessa. Eri asia on miten siihen suhtautuu: fantasioiko siitä kuten Halla-aho ja asettuu ehdolle vaaleihin, vai nistiikö 50 homoa homobaarissa kuten Orlandossa kävi. Kumpikin tapa reagoina on melko luonnoton, jälkimmäinen vielä enemmän, hyvä "suhteellisuudentaju".

- Kyllä minä olen haaveillut joskus vaikkapa koulukiusaajieni kuolemalla, mutta tietenkään kukaan täysijärkinen ei tuollaisia tee. Paskapuhetta, etteivätkö ns. normaalitkin ihmiset olisivat joskus haaveilleet jonkun ihmisen kuolemalla. Mutta jos on niin pyhimys niin hyvä hänelle. Jos sinun fyysistä tai henkistä loukkaamattomuutta on koskettu, niin väittäisin rajujenkin ajatusten olevan enemminkin normi kuin poikkeus.
Tynkkysellä on välillä profiili Grinderissa missä kertoo etsivänsä seuraa, voisi ottaa siitä kuvankaappauksen ja jakaa sen.
"Kyllä minä olen haaveillut joskus vaikkapa koulukiusaajieni kuolemalla, mutta tietenkään kukaan täysijärkinen ei tuollaisia tee. Paskapuhetta, etteivätkö ns. normaalitkin ihmiset olisivat joskus haaveilleet jonkun ihmisen kuolemalla. Mutta jos on niin pyhimys niin hyvä hänelle. Jos sinun fyysistä tai henkistä loukkaamattomuutta on koskettu, niin väittäisin rajujenkin ajatusten olevan enemminkin normi kuin poikkeus."

Haaveilu on eri asia kuin sen kirjoittaminen blogiin ja selittää jälkeenpäin vain vitsailleensa asiasta. No, murhafantasia parempi vitsinä kuin tekona jota ihan oikeasti harkitsee... eller hur?


"Tynkkysellä on välillä profiili Grinderissa missä kertoo etsivänsä seuraa, voisi ottaa siitä kuvankaappauksen ja jakaa sen."

Jaa myös Tynkkysen GayRomeo ja Scruff profiilit jos ne siellä vielä on. Olen blogannut hänet kuten myös muutamia muita itselleni epämiellyttäviä henkilöitä.
  • 23 / 30
  • Totuuden laukaus
  • 19.11.2016 8:34
En ole koskaan ollut persuista kiinnostunut koska mulle on aina ollut selvää mikä tuo nk. äärioikeistopuolue todellisuudessa on: poliittisen uransa ministerin pallilla kruunata halunneen soinin vietävissä oleva pässilauma. Todellisen äärioikeiston irvikuva.

Siksi en ole S. Tynkkystäkään seurannut, vasta nyt googletin sen kuvan ja sikäli outoa ettei ST:n seksiseura kelpaa sillä onhan se suomalaisten homo/bi miesten tason huomioiden selvästi keskiverron yläpuolella.

Itse en kyllä tietenkään "panis" koska äärioikeistolainen näkemys on puhdistanut minut mm. häpeällisestä ja masentavasta gay seksistä ja sen tarpeesta. Ja ei, turha nyt riekkua että seksiestot ovat syynä ÄO sitoumukselleni, siihen on muut syyt mutta irstaudesta puhdistuminen on yksi sen monista hyvistä puolista.

Kyllähän esim. useatkin julkkishomot tuntuvat olevan hyvää pataa Kike Elomaankin kanssa joka -pyhänhäväistys- vastusti homoliittoa eli S.Tynkkysen torjuminen yääk persu! -perusteella ei loogista.
Itseäni ei hänen senssi-murheensa tietenkään kiinnosta
puoleen tai toiseen.
Kike, joka ylioppilaan sivistyksellä on huolissaan siitä, että ydinvoimalat on rakennettu juuri mannerlaattojen päälle.
  • 25 / 30
  • Havainnoija
  • 19.11.2016 22:05
Sebastian Tynkkysen aiemmat tempaukset kuten tämä ( https://www.stara.fi/2011/09/26/bb-sebastian-mokasi-ulosti-housuunsa-viikkotehtavassa/ ) tai tämä tulitikuilla leikkiminen ( http://www.lansi-savo.fi/uutiset/lahella/emopuolue-ei-arvostanut-eu-lippu-paloi-maljassa-272329 ) olivat kehittymättömän yksilön narsistisia sekoiluja. Tämä ”sukupuolikampanja” ( http://ranneliike.net/teema/perussuomalaiset-nuoret-kaynnistivat-sukupuolikampanjan-setan-verkkosivuilla-ruoditaan-kampanjaa?aid=12217 ) perustui lähinnä tietämättömyyteen ja typeryyteen.

S. Tynkkynen on kuitenkin muuttunut entistä vihamielisemmäksi sateenkaarikansalaisia kohtaan eli iän myötä järki ja empatia ovat kadonneet ja jäljelle on jäänyt ääripopulistinen öyhötys ja ala-arvoinen käytös. Taustalla on ilmeisesti hänen valitsemansa epäinhimillinen uskonto sekä se, että persujen vastustamat tasa-arvoinen avioliittolaki liitännäislakeineen on hyväksytty, äitiyslaki hyväksytään, tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuslaki ovat voimassa, opetussuunnitelma opetusoppaineen on voimassa ja transsukupuolisten oikeusturvaa parannetaan. Tynkkynen äärioikeistopopulistina tietenkin polkee jalkaa ja kohdistaa pahan olonsa ja vihansa muihin. S. Tynkkysen saamat kaksi syytettä ja muut sekoilut kertovat, millainen vaikea ja vastenmielinen tapaus Tynkkynen on.
Perussuomalaisten tekosista voi lukea lisää seuraavasta linkistä, tuoreimmat kommentit 82 ja 83:
http://ranneliike.net/keskustelu.php?act=rthrd&grpid=20&thrdid=14918
------
Nimimerkki ”suhteellisuudentajua” kirjoitti:
”Tämä samainen homo oli häirinnyt häntä (Halla-ahoa) seksuaalisesti aika törkeällä tavalla.”

Et voi sanoa, että niin olisi tapahtunut, koska kyseessä on pelkästään Halla-ahon kertomus ja Halla-ahoa ei todellakaan voi pitää luotettavana.
------
Nimimerkki ”Totuuden laukaus” valitti:
”Itse en kyllä tietenkään "panis" koska äärioikeistolainen näkemys on puhdistanut minut mm. häpeällisestä ja masentavasta gay seksistä ja sen tarpeesta. Ja ei, turha nyt riekkua että seksiestot ovat syynä ÄO sitoumukselleni, siihen on muut syyt mutta irstaudesta puhdistuminen on yksi sen monista hyvistä puolista.”

Kuulostaa kiihkouskovaisuuden aiheuttamalta ongelmalta. Silloin tällöin tällekin sivustolle on viime aikoina pulpahtanut itseinhosta kärsivien homomiesten purkauksia. En oikein pysty nimimerkkiä auttamaan, koska minulla ei ole ollut vaikeuksia hyväksyä itseäni ja seksuaalisuuttani, mutta suosittelen ”Totuuden laukausta” kääntymään ongelmissaan esimerkiksi Sinuiksi-palvelun asiantuntijoiden puoleen ( https://www.sinuiksi.fi/tietoa-palvelusta ).
Tynkkynen ilmeisesti yrittää tempauksillaan provosoida keskustelua siinä sen paremmin onnistumatta. Parempi näin.
  • 27 / 30
  • Totuuden laukaus
  • 20.11.2016 14:12
Miten voi olla 'kiihkouskovainen' jos ei usko jumalaan? Kristinuskoa puolustan koska kristityt ovat vainottu ryhmä nykyisen suvaitsevaiston hurmuvallan alla. Kristitty taas ei ole minulle mikään SPR:n irakilaisten sotarikollisten hyysääjä tai homoliittojen hyväksyjä, nuo ovat itse suvaitsevaistoa. Kristinusko on tärkeä yhteiskuntarauhan säilyttäjänä ja auktoriteettina sekä islamisaation vastavoimana.

Minulla ei ole mitään halua keskustella yksityiselämästäni mutta olen kyllä nuorempana viettänyt hyvin irstasta elämää, paljon pahempaa kuin monet täällä, se oli sitä "itsensä hyväksymisen" ja halosen äänestämisen aikaa.

Miten voin "inhota itseäni" kun olen viimeiset 4+ vuotta ollut parisuhteessa toisen miehen, joka myös äärioikeistolainen, kanssa? Mutta kuten sanottu yksityiselämään en teille avaa.
"Miten voin "inhota itseäni" kun olen viimeiset 4+ vuotta ollut parisuhteessa toisen miehen, joka myös äärioikeistolainen, kanssa?"

Kertomalla että miten "äärioikeistolainen näkemys" on puhdistanut sinut "mm. häpeällisestä ja masentavasta gay seksistä ja sen tarpeesta". Miten tämä käy yhteen äärioikeistolaisen miesystäväsi kanssa. Onko harjoittamasi homoseksi jollain tavalla puhtaampaa nyt , kun harjoittat sitä toisen rotuhygienistin kanssa? Vai onko homoseksi on puhtaampaa Niinistön olessa presidentti täällä Soinistoliitossa?

"Mutta kuten sanottu yksityiselämään en teille avaa."

Olet avautunut enemmän kuin tarpeeksi, jatka toki kun olet aloittanut. On erittäin kiinnostavaa miten äärioikeistolaisuus sopii yhteen homoseksuaalisuuden kanssa. Eikö tässä ole mielestäsi ristiriitaa, äärioikeistohan ei oikein homoistakaan tykkää?
Kertoisitko minulle, Totuuden laukaus, miten suvaitsevaisto nykyään vainoaa kristittyjä? Olen yrittänyt kysyä tätä monelta keskustelupalstalta, mutta en ole saanut vastausta. Totuushan on, että nimenomaan kristityt vainoavat sateenkaari-ihmisiä. He olivat vastaan, kun homoseksuaalisuus poistettiin rikoslaista. He olivat vastaan, kun homoseksuaalisuus poistettiin sairausluokituksesta ja erityisesti he olivat vastaan silloin, kun laki rekisteröidystä parisuhteesta tuli Eduskunnan käsittelyyn. Pelkästään historia näyttää meille, kuka meitä on vainonnut ja vainoaa yhä.
"---suvaitsevaisto nykyään vainoaa kristittyjä?"

Tällä palstalla tuntuu olevan muutama kirjoittaja, jotka ilmeisesti kuvittelevat olevansa suvaitsevaisia omasta mielestään ja "vainoavat kristittyjä", samalla tapaa kuin kristittyinä itseään pitävät "vainoavat homoja". Kumpikin näyttää saavan voimaa toisistaan ja näistä äärilaidan tyypeistä tehdään yleistyksiä, joita liitetään kumpaankin ryhmää. Suurin osa homoista kuin uskovaisista kuitenkin onnistuu olemaan aika maltillisia ja elämään suhteellisen sopuisasti loukkaamatta toisiaan.