ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Yhteiskunta ja politiikka > Persujen free fall

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
Pete Vastaa1 / 301 
26.10.2015, 16:44
Viestiä on muokattu
Aioin ensin laittaa tämän viestin "Perussuomalaisten menestys" -threadin jatkeeksi, mutta koska sen otsikko ei enää kuulosta kovin ajankohtaiselta, avaan tässä uuden.

Lyhyiden Pinnojen Työ

Persujen takinkkäänöistä on puhuttu toki jo ihan tarpeeksi, mutta mielenkiintoisin niistä on mielestäni suhtautuminen itsenäiseen ajatteluun ja "omantunnon mukaan toimimiseen", joita Soini alussa julisti puolueen perusarvoiksi. Sittemminhän puoluekuri on alkanut purra rankemmin kuin tuskin missään muussa puolueessa, hyvänä esimerkkinä tasa-arvoiseen avioliittoon liittyvät keskustelut.
Ei liene suurikaan salaisuus, että ainakin enemmän kuin yhden käden sormilla laskettava määrä persujen kansanedustajia (ainakin esim. Elomaa ja ehkäpä myös "biseksuaali" Tynkkynen) olisi äänestänyt mieluusti lain puolesta, mutta ei sanktioiden pelossa niin tehnyt. Lisäksi erityisesti kunnallispolitiikan kentältä tuntuu lähes viikottain löytyvän puoluetoimiston kurinpitoon kyllästyneitä, ja siksi valtuustoryhmänsä jättäviä persuvaltuutettuja.

Ja nyt siis vasta on ruoska pantukin viuhumaan kuin nagaika kasakalla. Puoluehallitus erottaa oman jäsenensä, puolueen varapuheenjohtaja Tynkkysen, puolueesta. Mielenkiintoista sikäli, että se ei liene yhdistyslain mukaan edes mahdollista. Puoluehallitus kun ei voi kävellä ylemmän päättäjän, eli puoluekokouksen, päätösten yli.

Näin peruspessimistinä ja pahimpaan varautumisen puolestapuhujana ennustaisin, että lopun ajat ovat koittamassa.
Mutta onneksi persuille.

Hyvin moni persuja äänestänyt on syvästi pettynyt (kuka mistäkin syystä: pakolaispolitiikka, Kreikka, köyhät kyykkyyn jne.) puolueen hallituksessa noudattamaan politiikkaan, sehän on selvää. Toivottavasti kuitenkin yhteen tiettyyn asiaan pettyminen avaisi heidän silmänsä myös muille karseille väärinkäytökselle puolueessaan.

Nämä pettyneet lähtevät nyt kuka mihinkin. Toivottavasti mahdollisimman monelle taholle. Mitä pienempiin ryhmiin persut hajoavat, sen parempi koko sivistyneelle maailmalle (paitsi ehkä Demareihin saisi mennä enemmänkin).

Jotenkin vaan tuntuu siltä kuin tämä olisi nähty ennenkin.

Vähän yli 81 vuotta sitten (30.6.1934) eräällä toisella samanlaisen ohjelman -isänmaallisuus ja työväestön puolustaminen- puolueella oli samankaltainen ongelma...

Nazionalsozialistische Deutsche Arbeitspartei, Saksan Kansallissosialistinen Puolue, oli enemmän kuin kusessa.

Puolue oli alkanut jakautua kahtia nimensä mukaisesti "kansallisiin", (Adolf Hitler, SS ja ylä/keskiluokka = edellisestä, hävitystä sodasta revanssia haaveileva porvaristo ja markkinaraon nähneet ase- ja muut tehtailijat) ja "sosialisteihin". (Ernst Röhm, SA ja työväenluokka = sosialisteihin ja kommunisteihin pettyneet sotaveteraanit ja työväestö).
Hallituspuolue (ainut sellainen) NSDAP:n Adolfin puoli oli jo aiemmissa hallituksissa ollut hyvää pataa silloisten porvaripuolueiden eli varakkaamman väestön kanssa ja jopa upseeristo, aatelisto ja Saksalle tyypillisesti aatelisupseeristo/upseeriaatelisto tukivat häntä, joskin pitkin hampain.
Ernstin puoli taas oli kadun/kylänraitinmiehen, "kneipessa" olutta litkien istuvan ja siellä itsekseen/kaverien kanssa jurpottavan kansanosan kaveri.

Noh. Adolf otti aloitteen omiin käsiinsä ja määräsi SS:n lahtaamaan koko SA:n johdon, homoseksuaali Röhm mukaan lukien.

Kyseinen hauska sattumus tunnetaan muuten nimellä "Pitkien Puukkojen Yö".

Miksiköhän vaikuttaa tutulta?


Josef "Tiedotusministeri" Göbbels sitten selitteli homo-Röhmin kuvioista poistamisen ja poikkeavien mielipiteiden kieltämisen parhain päin kansalle.

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan miten Matti "Työmies" Putkonen selittelee bi-Tynkkysen kuvioista poistamisen ja poikkeavien mielipiteiden kieltämisen parhain päin puolueväelle.
Ylös
Pete Vastaa2 / 301 
26.10.2015, 22:03 Tällaisilla eväiillä siis persut porskuttavat.

www.kansanuutiset.fi
Ylös
smo Vastaa3 / 301 
27.10.2015, 10:08 En voi väittää erityisesti arvostavani Sebastian Tynkkystä tai olevani samoilla linjoilla kanssaan poliittisista kysymyksistä. Lisäksi kulmia kurtistavaa on se, että tämä itse seksuaalivähemmistöön kuuluvaksi ilmoittautuva vastustaa yhdenvertaisuuden edistämistä (avioliittokysymyksessä).

Mutta siitä tosiaan vieno hymyni Tynkkyselle, että - ehkä nuoruuden varomattomuuttaan - kävi potkimaan puheenjohtaja Timo Soinia nilkoille. Tynkkynen teki tempun, joka voi jollain aikavälillä lisätä Soinin ehdottoman vallan kyseenalaistamista. Vallan, jossa toisinajattelijuudelle on paikkansa yksittäistapauksina ja vain riittävän mitättömissä kysymyksissä.

Tynkkäyksen myötä meni Soinin konseptit sekaisin, vaikka yrittääkin pitää julkisuudessa pokkansa ja vähätellä tapahtuneen merkitystä.

Tynkkynen ei ilmeisesti täysin hahmota, että Timo Soinille puolue on enemmän-vähemmän osa häntä itseään. Soini on puolueensa luonut, kerännyt joukkonsa ympärilleen ja rakentanut (laskelmoidusti) mieleisensä paketin, joskin natisevan sellaisen. Tuon paketin ja sen saaman protestista kumpuavan kannatuksen ansiosta Soini on päässyt pyrkimäänsä: vallan polttopisteen luo. Muut, jopa Halla-Aholaisessa klikissä ovat kuitenkin osanneet julkisuudessa pitää suunsa riittävän soukalla tiettyjen peruskysymysten suhteen.

Koko tämä syntynyt kuhina osoittaa sen, ettei protestista voimaansa imevällä populistisella puolueella ole pysyvyyttä ilman Soinia keskipisteenään. Ja Soini tietää tämän oikein hyvin.
Ylös
human Vastaa4 / 301 
27.10.2015, 14:51
Viestiä on muokattu
Tuo persujen bisse Tynkkynenkin säheltää ristiriitaisena minkä ehtii.
Hänhän, itse umpikrisitittynä persunuorissa lanseerasi mm. islam-pilapiirroskisan - mutta hänessä ei ollut miestä lanseeraamaan samalla pilapiirroskisaa kristinuksomuksesta.

Hän myös netissä on kirjoitellut siitä, miten islamilaisissa maissa sorretaan naisia ja vainotaan homoja, mutta häneltä puuttuu kykyä tuoda samalla esiin, että äärikristitty maailma ei ole ainakana yhtään sen parempi.

Netissä mm. Grinderissä hän mainostaa olevansa jossain "kristittyjen homojen nettifoorumissa" moderaattorina tms. ja että "heitä on monia" kuulemma.
Tietääkös täällä joku, mikä tuollainen foorumi ylipäätään on?

Sitten hän on puhunut julkisuudessa, kuinka häntä bissenä ei ole muka hyväksytty homo-piireissä, vaikka hän on ristiriitaisesti suhtautuntu yhdenvertaiseen avioliittolakiin penseästi ja on sitä mieltä ettei sitä saisi kutsua avioliitoksi.

NYT:n taannoisessa haastattelussahan tuo Tynkkynen muotoili näin:
"Tynkkynen onkin biseksuaalisuutensa vuoksi saanut tottua monenlaiseen syrjintään. Paitsi seurakunnassa, hän kertoo vaikeuksia tulleen myös "homopiireissä".
"Sain paljon hyviä ystäviä, mutta liian monelle perussuomalaisuuteni oli liikaa. Monet ovat tulleet haukkumaan päästä varpaisiin ja osa homoista on dramaattisesti kääntänyt selän ja poistunut paikalta."

Oman puolueensa sisällä hän ei ole kokenut erityistä painetta.
"Mä en ole ainakaan kokenut, että puolueen sisällä seksuaalivähemmistöjä vihattaisiin. Varmaan on yksittäisiä perussuomalaisia, joille se tuntuu vastenmieliseltä. Ennakkoluuloja täynnä olevia ihmisiä löytyy kyllä joka puolueesta."

Viime kesäänä eduskunta äänesti sukupuolineutraalin avioliittolain puolesta. Tynkkyselle asia on "haasteellinen."
Hän viittaa Perussuomalaisten nuorten linjaan, jonka mukaan valtion papereista avioliitto-sana olisi pitänyt poistaa kokonaan.
"Jos siitä käytetään termiä 'avioliitto', niin en tiedä onko se hyvä, koska se jakaa kansaa niin rankasti kahtia. No, en ollut siellä äänestämässä", hän pyörittelee.

Perussuomalaisista kansanedustajita ainoastaan Arja Juvonen äänesti lopulta tasa-arvoisen avioliittolain puolesta."

P.S. Taisi se natsienkin Röhm olla bisse, eikä homomies.
Ylös
Pete Vastaa5 / 301 
28.10.2015, 16:45 Anteeksi virheeni. Jotenkin olin jäänyt siihen kuvitelmaan, että Sebastian Tynkkynen olisi myös persujen kansanedustaja, puolueen varapuheenjohtaja kun on...

No eipä ole, mutta eipä silti, keskustelu jatkuu jos ei ehkä kiivaana, niin ainakin vuolaana.

Aikalailla allekirjoittaneen kannalla olivat YLE:n AamuTV:n/Tänään otsikoissa panelistit...

areena.yle.fi

Persukommentointi alkaa kohdasta 12:10.
Ylös
Havainnoija Vastaa6 / 301 
28.10.2015, 17:30 Muutamia huomioita

Persueliitin päätös erottaa Sebastian Tynkkynen on yhdistyslakiprofessorin käsityksen mukaan lainvastainen ja mitätön. Se että epämääräisen erotuspäätöksen tekijöihin kuuluvat Suomen ulkoministeri Timo Soini, oikeusministeri Jari Lindström ja puolustusministeri Jussi Niinistö, osoittaa persueliitin ja sen hännystelijöiden vähät välittävän demokraattisista menettelytavoista. Monet persuaktiivit ja äänestäjät ovat raivoissaan Tynkkysen erottamisesta samoin kuin ”Lajat kiinni taatanan pelkele” -porukka, joka on väsännyt huonolla suomella jo liki tuhat kommenttia persulehteen.

Persut ovat sekoilleet niin paljon, että kannatus tuskin enää nousee, päinvastoin. Seuraavana on vuorossa sotahuuto-Immosen paluu eduskuntaryhmään ja ”harjaaminen”. Jonkin verran mielenkiintoa herättää myös persunuorten syyskokous, joka alkaa ylihuomenna Seinäjoella:
www.ps-nuoret.fi

Persunuorten uudistettu periaateohjelma, joka on tarkoitus hyväksyä ensi viikonloppuna, korostaa ”kristillistä etiikkaa”, ”perinteisiä arvoja” jne. En ole ehtinyt sen kummemmin tutustua, katsotaan nyt viitsinkö, mutta tässä kuitenkin kiinnostuneille iltalukemista:
www.ps-nuoret.fi
Ylös
Pete Vastaa7 / 301 
28.10.2015, 17:35 Human hyvä,

Ymmärrän (ja varmaan kaikki muutkin jo tässä vaiheessa ymmärtävät), että kristinusko vituttaa sinua niin, että hampaita vihloo.
Koittaisit nyt kuitenkin ymmärtää, että kaikki politiittiset/muut tapahtumat maailmassa ja varsinkaan Suomessa EIVÄT MILLÄÄN TAVALLA LIITY KRISTINUSKOON!!!

Meidän täytyy tälläkin foorumilla pystyä puhumaan niistä ilman uskontoon liittyvää hybristä.

Et voi syyttää kristinuskoa kaikesta pahasta. Suosittelen sinulle lämpimästi psykoterapiaa, ennen kuin alat polttaa kirkkoja tai kaataa hautakiviä.

Suosittelen sinua lukemaan Tom Hollandin mainion kirjan "In the shadow of the sword", joka kertoo Islamin maailmanvalloituksesta, sen taustoista, ja kuinka se sulautti itseensä kaikkein kiihkomielisimmät kristityt ja juutalaiset, tarjoten heille ihan oman areenan jolla teurastaa "uskottomia koiria".

Kas sellainen on ihmismieli. Jos on jumittunut jotenkin johonkin ajatusmalliin, on siitä vaikeaa lähteä. On itse asiassa helpompaa kääntyä äärijuutalaisesta tai äärikristitystä äärimuslimiksi, kuin omaksua oman uskon suvaitsevaisempi ajatusmaailma. Kun koko psyyke pyörii ehdottomuuden ja väkivaltaisen rangaistuksen ehdoilla, on hyvin vaikeaa miettiä, voisivatko asiat olla toisin...

Sinä olet jumittunut ääriateistiseen ajatteluun, ja siitä on tullut sinulle pakkomielle.
Mitä hyvänsä tällä sivustolla kirjoitetaan, yrität aina löytää asiaan uskonnollisen näkökulman, vaikka asiassa itsessään ei olisi mitään uskontoon vivahtavaakaan.
Mielestäni olet kuin käänteinen Riquman. Aina vouhkaamassa asiasta, joka ei muille merkitse yhtään mitään, mutta josta itse haluat rakentaa jotain merkityksellistä. Siinä kuitenkaan koskaan onnistumatta.
Ylös
human Vastaa8 / 301 
28.10.2015, 17:59
Viestiä on muokattu
Pete,

Ensinnäkin minua ei koskaan mikään "vituta", sillä en ole niitä miehiä, jotka sortuvat tuossakaan mielessä käyttämään nasellisuuksia kirosanoina tms.

uskomustemppeleitä ja hautoja tuhoavat lähinnä vain uskovaiset, sillä uskontojen nimissähän moista pahaa on tehty kautta aikojen, kuten teki tännekin tuotu kristinuskomus taannoin ja teki samoin ortodoksikrisitty stalininkin kristinuskomusversio.

Toiseksi tämän keskustelun keskeinen aihe, eli Tynkkynen on tunnustuksellinen kristitty ja persut on kristillisyyttä korostava populistipuolue, joten miksi sen asian vaikutukset hänen puuhissaan, persuissa ja asian käsittely keskustelussa pitäisi olla jokin tabu? Varsinkin kun Tynkkynen kristillisyydestään ja muista uskomuksista on vouhottanut varsin paljon. persuille ja Petellehän islam tuntuu olevan se "vääräuskoinen" uhkakuva, joka heidän mukaansa uhkaa "vääräuskoista" kristikuntaa - vaikka nuo kummatkin tahot rypevät samassa abrahamisessa tervassa.

persuillahan on sama jeesustelu-orientaatio, kuin eräällä olemattomalla renttu-maankiertäjälläkin taannoin. katoliselle Soinille ei varmaan tule mieleenkään yrittää ulkoministerinä tehdä mitään katolisen diktatuurin vaivaamalle Eritrealle, josta puskee persujen mielitiettyjä, maahanmuuttaja-kristittyjä katolilaisia tänne perukoille asti. Niistähän voi tulla vaikkapa ihan jopa persu-äänestäjiä.

Kaikki me tiedämme, vaikka jotkut sen ehkä kieltävätkin, että meille seksuaalivähemmistöille kuin monessa muussakin suhteessa kristinuskomus&islam ovat monen pahan alkulähde. Ja silkkaa typeryyttä ajatella, että ne siitä uskomusvaluviastaan paranisivat. uskomukset jotka perustuvat epätodelle, hölynpölylle, eivät voi koskaan olla kunnollisella pohjalla. Niissähän on perisyntinään niiden ristiriitaisuus, niiden luonnoton oppirakennelma.

Ja tuohan näkyy persuilussakin ilmiselvästi. Etenkin kun siellä persuilee katolisia, helluntailaisia yms. Luvataan yhtä, tehdä toista. Sallitaan itselle yhtä, mikä halutaan kieltää toisilta.

Eli Pete, jos sinulle on henk.koht. ongelma kristinuskomuksen tai muidenkin uskomusten ongelmallisuus ja niistä puhuminen, se on sinun ongelmasi ja koeta eheytyä asian suhteen - mutta älä sorru kristinuskomaiseen ajatusten vapauden kieltämiseen. Toki tiedän ettei kristinuskomuksessa sitä saisi arvostella, mutta sehän on vaiin tuon uskomuksen moraalinen heikkous - eikä meidän uskonnoista vapaiden ihmisten.

Jokainen tervehenkinen ihminen ymmärtää sen, että raamattu&koraani ovat täysin impotentteja sepustuksia ja roskalukemista, aikansa uskomusfanaattisia mielipidesekamelskakirjoituksia, koska niistä uupuu naisten, lasten ja muidenkin kulttuurien ja luonnon viisautta, sekä aivan olennainen: kehityksen henki ja elämä, eli niistä uupuu hyvin paljon hyvää. Ja sitten kun jos niillä aivopestään ihmisiä pienestä pitäen, niin huonoa jälkeä tulee meille kaikille.

Toki voihan se olla niinkin että ovela saatana kirjoitutti uskovaisille raamatun ja koraanin ja "vittuuntumisen" ihmelahjan - kun taas luontoäitijumalan sukukunta antoi meille muille kyvyt ajatella, keskustella ja vapauden olla sortumatta uskomaan hölynpölyjä : )
Ylös
Pete Vastaa9 / 301 
28.10.2015, 18:38 SMO:lle,

I rest my case.
Ylös
Pete Vastaa10 / 301 
28.10.2015, 20:06
Viestiä on muokattu
Human,

Oletko koskaan miettinyt sitä vaihtoehtoa, että Saatana tai Lucifer (valon tuoja) oli itse asiassa enkeli/avaruusolento, joka kapinoi Ylipäällikkö Jahven johtamaa intergalaktista imperiumia vastaan, ja päätti tuoda tietoisuuden ja älyn orjarotuna pidetyille protoihmisille geenimanipulaation avulla (toi valon)?
Tämän vuoksi hänet ja hänen kanssakapinallisensa karkotettiin Maahan, planeetalle, jossa hän oli luonut ajattelevan rodun.

Mikäli et ole, niin suosittelen tutustumista aiheeseen. On se ainakin piirun verran tervehenkisempää kuin jatkuva kristinuskon silmitön mollaus tai jonkinlaisen Maa-äiti -uskonnon julistaminen.

No joo. Ehkä puolen piirun...

Tehtäköön kuitenkin tiettäväksi: en ole enkä koskaan ole ollut ja vielä vähemmän tulen koskaan olemaan kristitty. Agnostikko ja ylpeä siitä ;-D
Ylös
JAMPPA Vastaa11 / 301 
28.10.2015, 20:47 Minä palvon Riikinkukkoenkeliä.
Ylös
Pete Vastaa12 / 301 
28.10.2015, 23:17
Viestiä on muokattu
Human,

Iankaikkinen, multiversaalinen ulkoavaruuden spagettihirviökin on USA:ssa ihan laillinen palvonnan kohde.

Itse suosisin kuitenkin "Oh My God!":ia eli Krapulan Jumalaa, Profeetta Terry Pratchettin (Rauha Hänen Sielulleen ja Ikuisesti Kilpikonna Häntä Kantakoon) ansiokkaasti esiintuomaa kalpeakasvoista, huonovointisen näköistä ensimmäisen vuoden yliopisto-opiskelijaa muistuttavaa randomina yltympäriinsä oksentelevaa jumalaa.
On itseäni huomattavasti lähempänä kuin mikään muu tähän mennessä tapaamani jumaluus (koska en ole tavannut ensimmäistäkään).

En ymmärrä nimimerkki "Humania" paristakin syystä:

a) Miksi ihmeessä pitää jauhaa uskonnonvastaisuutta täysin sille kuulumattomilla threadeilla, ja sitten julistautua Gaia -uskovaiseksi?

b) Miksi pitää jatkuvasti paasata kristinuskoa vastaan? Onhan se minunkin mielestäni typerä uskonto siinä kuin kaikki muutkin, mutta eikös fiksun ihmisen pitäisi antaa kaikkien tulla autuaaksi omalla uskollaan ja olla suvaitsevainen?

Minä yritin herättää keskustelua persujen syväsukelluksesta, en kristinuskosta.

P.S. "JAMPPA". En tiedä mikä Riikinkukkoenkeli on (Kalakukkkoenkeli kuulostaisi maukkaammalta. Ostan huomenna Hanna Partasen semmoisen), mutta siitä vaan palvomaan.
Itse taidan harkita Jumalaksi myös Pthuita, koiranpäistä oviaukkojen vartijaa, joka nostaa jalkaansa sisään yrittävien kintuille. Ai joo. mullahan on jo sellainen jota palvon. Sillä on tosin myös koiran ruumis ja se vaan nuolee vieraat, mutta ei kai se niin ihan oikeasti näin uskovien kesken merkitse mitään.
Ylös
smo Vastaa13 / 301 
01.11.2015, 11:38 Tänään, puolen päivän nurkilla pitäisi olla tiedossa, jatkaako persunuorien puhjeenjohtajana ja samalla piikkinä Timo Soinin pyllyssä Oulusta kotoisin oleva Sebastian Tynkkynen, vai nouseeko hänen sijalleen kuopiolaistaustainen Samuli Voutila. Molemmat ovat 26-vuotiaita. Voutila näyttäisi olevan avarakatseisempi samaa sukupuolta olevien avioliittojen suhteen kuin Tynkkynen - siitä huolimatta, että Tynkkysen tiedetään kuuluvan itsekin seksuaalivähemmistöön.
Ylös
smo Vastaa14 / 301 
01.11.2015, 13:28 Tynkkynen jatkaa äänin 42-22. Näyttäisi kapinamieli kytevän sen verran mukavasti, että Persu-reality jatkuu tältä(kin) osin.
Ylös
human Vastaa15 / 301 
01.11.2015, 16:14
Viestiä on muokattu
Pete, jos kerran olet agnostikko, eli epäilijä, niin miksi sitten olet agitoitunut puolustamaan (vain) kristinuskomusta ja kritisoimaan (vain) islamia?
Eikös sinulla pitäisi olla tasaveroinen suhtautuminen noihin uskomuksiin, jotka ovat kokolailla samaa hölympölyä.
Sekä agnostikkona epäilemään niiden hölynpölyjä ; )

Mutta toki tiedämme, miten risitiriitaisia kaappi-kristityt ovat :D

Itse suhtaudun hölynpöly-krisinuskomukseen ja hölynpöly-islamiin yhdenvertaisesti, eli samaa moraalitonta, pakanallista potaskaa kumpikin.

- - - - - - - - -

Tynkkynen tosiaan jatkanee persu-teatteria. Tynkkynen toivoo perussuomalaisislta ”isänmaallista, kansallismielistä ja eurokriittistä politiikkaa” ja on osallistunut natsi-henkisten ruotsi"demokraattien" kokouksiin, vastustaa yhdenvertaista avioliittoa, biseksuaalina mainostaa Grinderissä "pohjoisenpoika"na jotain "homojen kristillistä (netti)yhteisöä" ja kertoo olevansa sen moderaattorina tms.

Eli olisi edelleenkin mielenkiintoista tietää, mikä tuo bisse-Tynkkysen "homojen kristillinen (netti)yhteisö" on ja mitä se puuhastelee?

kristitty bisse Tynkkynenhän kiihkoilee islamia vastaan, mutta kumartaa kuitenkin samaa avioliittovastustusta.
Tynkkysen raamatussa tuomitaan "ne, jotka maakaavat miehen kanssa siten kuin naisen kanssa maataan" = bisset, mutta koraanin teksteissä ei ole bisse- eikä homotuomioita lainkaan. Sekä raamattu että koraani tuomitsevat aviorikokset, eli pettämiset yms ja molemmissa naiset alistetaan miehiin nähden, jesse katsoo avioliiton olevan ikuinen eli jessen mielestä erota ei saa.

Perin ristiriitaisesti Tynkkynen harrastaa raamattu-vihaansa islamia kohtaan. islamissa sentään mahdollisuus homovihan poispyyhkimiseen (joka tulee siellä vain kiertokautta, eli avioliiton ulkopuolisen seksin kieltämisen kautta - mikä kielletään myös raamatussa), mutta raamatussa bisse/homoviha on kiveenkirjoitettuna (ainakin tuomitaan raamatun teksteissä).
Ylös
Havainnoija Vastaa16 / 301 
01.11.2015, 18:25 Sehän meni nappiin, ja perusshow jatkuu piristäen meidän muiden syksyä. Uutisten mukaan Soini & Co. oli varoittanut valitsemasta Tynkkystä jatkoon. Äänestyksen hävinnyt Voutila toivoo, ettei persujen riitoja käsiteltäisi enää iltapäivälehdissä. Turha toive.
Ylös
puppeliassi Vastaa17 / 301 
01.11.2015, 20:17 Keskusta ja kokoomus sallivat persujen harrastaa rasismilla flirttailua sillä muuten hallitus hajoaisi, paljon ollut netissä esim eläkkeensaajan asumistuen romutus jota hallitusta tukevat perustelevat maahanmuuttovyöryllä johon menee satoja miljoonia mutta ovat hiljaa siitä että asia päätettiin jo aikaisemmin viedä läpi, nyt vain hallituksessa kaikki hiljaa että se leikkkaus olisi maahanmuuttajien vika eikä heidän, jolloin köyhiltä leikkaamisen vastustajat alkavat vihata maahanmuuttajia ja ne joille leikkaukset sopii voivat selittää että maahanmuuttajien vika että pakko.

Itseäni harmittaa että ennen neutraalit tuttuni ovat ruvenneet negatiivisesti suhtautumaan maahanmuuttajiin koska luulevat vaikka olen totuuden kertonut edelleen että maahanmuuttajien syy että köyhiltä leikataan.

Iljettävää että hallitus antaa valheiden ja rasismin lisääntyä eivätkä voi puhua totta ja sitten tapahtuu jotain pesevät kätensä vastuustaan viharikoksien lisääntymiselle ja voimistumiselle. Mutta niin taisi natsitkin saada jatkaa vihapuhettaan juutalaisia, homoja, kommunistejä, vammaisia, vääränvärisiä vastaan porvariston hiljaisella tuella ennenkuin saivat demokraattisilla vaaleilla sanottua vastustajilleen lopettakaa ininä vaalit on käyty!
Ylös
smo Vastaa18 / 301 
02.11.2015, 12:33 Persujen lehti uutisoi viiden virkkeen mittaisesti Tynkkysen saamasta jatkopestistä. Kohta Tynkkynen asetettaneen epähenkilön asemaan perussuomalaisten piirissä - kuten Neuvostoliitossa tehtiin aikanaan kiusallisille äänille, ja/tai luvassa on puolueen piiristä sopivanlainen lokakampanja.
Ylös
Rubix Vastaa19 / 301 
02.11.2015, 13:56 Persaukisten persujen ykkösagenda näyttää olevan kaapata yhteiskunnan rahat omalle Soinin & co johtamalle salaiselle säätiölle.
Ylös
puppeliassi Vastaa20 / 301 
02.11.2015, 20:54 areena.yle.fi Pätkän lopussa todetaan hyytävästi minkä itse kirjoitin aiemmassa viestissäni: (taloutta vahingoittavien ja turhien) leikkausten ihmisten hyvinvointiin ja lisättynä siirtolaisten tulo tulee aiheuttamaan järkyttäviä konflikteja varsinkin kun persujen kumppanit mielummin pitävät hallituksen kasassa vaikka se aiheuttaisi paljon pahaa kuin se riski että hallitus hajoaa ja tulee uudet vaalit jossa valittu eduskunta ei leikkaa kirveellä ja saavat kantasuomalaiset, maahanmuuttajat ja pakolaiset elämään rauhassa keskenään, mutta laittavat oman etunsa ihmisten edun edelle ja antavat kaiken pahan tapahtua hiljaisella hyväksymisellään.

Ekonomisti Robert Skidelsky varoitus: "Talouskurin vastustus kasvaa Espanjassa, Kreikassa ja Italiassa.​ ​Se ei itsessään aiheuta poliittista maanjäristystä.​ ​Myrkyllinen sekoitus muodostuu talouskurin vastustuksesta ja siirtolaisvastaisuudesta.​ ​Jos kaikki menee hyvin, siirtolaisvastaisuus pysyy kurissa.
Jos taloustilanne on huono, tunteet nousevat pintaan, ja sanotaan, että siirtolaiset vievät työpaikat. Mielestäni näiden kahden asian yhdistyminen on vaarallista.​ ​Euroopan eliitti suhtautuu vähättelevästi siihen, mitä kutsun "talonpoikien kapinan" mahdollisuudeksi.​ ​Eliitti uskoo pystyvänsä hallitsemaan kaikkea ja se on totta tiettyyn pisteeseen asti. ​ ​Jos ihmisten elintaso laskee ja siirtolaisuus lisääntyy, erityisesti pakolaisten myötä, se suututtaa ihmisiä. Silloin politiikassa voi tapahtua hyvin epämiellyttäviä asioita."

(Hlbt) ihmisten kannalta kapitalismin ja fasismin liitto joka esittäytyy suomen SSs(vai sSS) hallituksessa voi viedä ihmisoikeudet natsi saksan ja suomen sotilaallisen yhteistoiminnan aikojen tasolle. Missä menee se raja jolloin voidaan sanoa nykyisen hallituksen puolustajia fasisteiksi tai fasisteja suvaitseviksi porvareiksi? Ottaen huomioon tämän(kin) palstan eipä siihen kauaa mene kun hallituksen puolustelu ei enää ole hyväksyttävää kuin äärioikeiston mielestä.
Ylös
Pete Vastaa21 / 301 
02.11.2015, 21:54 SMO.
Olisiko ylläpidolle perusteltua torpata sekopäiden kirjoitukset, koska ne estävät/hidastavat keskustelua tällä palstalla. Viittaan nyt esim. Nimimerkkien "Human " ja "Puppeliassi" hengentuotoksiin.
En toki halua millään muotoa rajoittaa järkevien kommenttien esittämistä, mutta joku tolkku se pitää olla.

Kyseiset henkilöt hyppelevät niin yli kaikista aiheista ja ajavat omia agendojaan, että voihan vitsi :(
Ylös
puppeliassi Vastaa22 / 301 
02.11.2015, 22:17 Jos luet omat kirjoituksesi ketjussa ja sitten minun niin aika samankaltaista mutta ehkä et tiennyt mitä kirjoitit? Luepa aloitusviestisi ja sitten minun kirjoitukseni, ihan sama aihe, näkökulma, loppupäätelmä.

Itse vihaan hallitusta joka on syy miksi olen henkisesti dramaattisesti vuoden takaiseen verrattuna huonommassa kunnossa eikä ole edes ensi vuoden leikkaukset tulleet voimaan ja olisi kiva jos voin sen sensuroimatta kertoa SANOIN.
Ylös
Pete Vastaa23 / 301 
02.11.2015, 22:40 M.O.T.

Blokatkaa hörhöt, jotta oikea keskustelu voisi toimia.
Ylös
puppeliassi Vastaa24 / 301 
02.11.2015, 23:13 Tai ehkäpä ongelmana ei ole minä, human tai vaikkapa riquman jonka olet ajanut pois toivonmukaan ei sentään itsemurhaan vaan ihan itse olet ongelma tällä palstalla. Suvaitse muiden mielipiteitä tai ehdota sensuuria kuten näemmä koet järkeväksi koska sehän ratkaisee kaikki ongelmat ja on niin kivaa kun yksin voi ketjussa kirjoitella eikä kukaan ole muuta mieltä kuin sinä.
Ylös
Pete Vastaa25 / 301 
03.11.2015, 00:32 Minätässsä kunkirjoittelenniin yuny yhuusailtäettä vähäm halveksyteaan. Ja kaikki jotka ovat minua vastaan, ovat ilkeitä pikku paskiaisia, jotka vcdasan yrityväöt minhbn swdrfdfnv.

Kiitos.
Ylös
smo Vastaa26 / 301 
04.11.2015, 12:26 Tuoreimpien kannatuslukujen suhteen YLE otsikoi "Perussuomalaisten syöksy jatkuu, SDP:n kannatus pomppasi taas" ( yle.fi ). YLE:n uutisessa todetaan, että Perussuomalaiset putosivat jytkyä edeltävään aikaan.

21,7 Keskusta (0%)
20,7 SDP (+2,4%)
18,3 Kokoomus (+0,3%)
12,2 Vihreät (-0,5%)
9,8 Perussuomalaiset (-0,9%)
7,4 Vasemmistoliitto (-0,9%)
4,4 RKP (-0,4%)
3,4 Kristillisdemokraatit (-0,6%)
2,1 muut (+0,6%)

Persu-johtaja Timo Soini kutsui edellisen hallituksen pienempiä puolueita takiaispuolueiksi. Miksiköhän persuja voidaan kutsua? Tahmapallopuolueeksi?
Ylös
Havainnoija Vastaa27 / 301 
04.11.2015, 17:05
Viestiä on muokattu
Onpa hieno viikko: hyviä uutisia, auringonpaistetta ja lämpöä. Viiden (5) prosentin kannatus persuille joulukuussa olisi sangen ilahduttava joululahja. Joku oli sitä mieltä, että seuraava jytkäys kuuluu siitä, kun Timo tipahtaa ministerinpallilta, mutta katsotaan nyt...
Persujen kannatuksen lasku ei sinänsä ole yllätys, kun katsoo, millaisia surkeita tapauksia (Soini, Niikko, Hakkarainen, Immonen, Oinonen, Huhtasaari, Halla-aho, Terho, työmies Putkonen, S. Tynkkynen jne.) persueliitti pursuaa.
Ylös
Pete Vastaa28 / 301 
04.11.2015, 22:26
Viestiä on muokattu
Käväisin tässä lapsuudenmaisemissani kotikonnuillani Kontulassa (Hih. Ainakin kuulostaa hauskalta; konnuilla-Kontula) tapaamassa vanhoja luokkakavereita paikallisessa pubissa.
Naapuripöydän n. kymmenen henkilöä äityivät poliittiseen keskusteluun, jossa vähemmistöön 9-1 jäänyt (ja isoin, jotenkin Tony Halmeen kokoinen, näköinen ja oloinen-toivottavasti ei ollut haamu) kommentoija alkoi perustella omia mielipiteitään argumentilla "nyt minä en ymmärrä, mutta kohta minä lyön". Ilmeisesti pöydässä istuvista entisistä poliittisista persheimolaisistaan, nykyisistä demareista, vassareista ja nukkuvista suivaantuneena hän myös yritti panna periaatteensa toteen, mutta valitettavasti joutui ilkeän henkilökohtaisen ja poliittisen vainon kohteeksi tanssilattialle johtavien kahden rappusen, pudonneen jääpalan ja portsarin toimeenpaneman törkeän sananvapaudenriiston/niskaperseotteella pihalleheiton myötä.
Nenästäkin alkoi vuotaa verta, eikä saanut edes serviettiä hakea...

Voi ressukkaa voi.

Vakavasti ottaen:
Kyllä nyt luojan kiitos alkaa vaikuttaa siltä, että kaikki pinnavikaista polkupyörää korkeamman älykkyysosamäärän omaavat alkavat hakeutua persuista niin kauas kuin kykenevät. Toivottavasti kuitenkin sellaisiin puolueisiin, joilla olisi ihan oikeasti jotakin muskelia hyvän tekemiseen.
Kukin päättäköön mielessään.

Silti se ääliönpoisto oli kyllä ehkä hauskinta vähään aikaan näkemääni.
Anteeksi.
Olen huono ihminen.
Anteeksi.
(Hih.)
Ylös
Zephyr Vastaa29 / 301 
05.11.2015, 11:15 Poliisi: Ministeri Hanna Mäntylää(PS) epäillään petoksesta

www.iltasanomat.fi
Ylös
smo Vastaa30 / 301 
12.11.2015, 07:49 Nytpä tämä luomisopin asiantuntija ( suomenkuvalehti.fi ) Laura Huhtasaari (ps) on vakavissaan pohtinut, että Suomen olisi tarvittaessa rikottava kansainvälisiä sopimuksia ( yle.fi ), liittyen meneillään olevaan turvapaikanhakutilanteeseen. Kansainvälisen oikeuden professori sanoo Huhtasaaren lausunnon olevan oikeudellisesti "täysin vastuuton", ja toteaa, että valtionjohto ei rohkaise oikeuden noudattamatta jättämiseen.
Ylös
smo Vastaa31 / 301 
12.11.2015, 12:52 Case Tynkkynen saa jatkoa ( yle.fi ). Kuhina ehti jo hiljetä. Nyt uhkaillaan leivättömän pöydän ääreen menemisellä. Perussuomalaisten puolueesta erotettu 3. varapuheenjohtaja Sebastian Tynkkynen ilmoittaa tiedotteessaan, että asian voi vielä sopia (siis puoluehallitus kumota erotuspäätöksen) 18. marraskuuta kello 18 mennessä.
Ylös
human Vastaa32 / 301 
15.11.2015, 15:04
Viestiä on muokattu
persuilla kun on tuota homo-intoa ja ovat myös järjestäneet uskomushoito-seminaaria Eduskunnan lisärakennuksessakin,
niin mitäs arvelette / uskottelette persujen uskovan:

voodoo-etä-uskomusparansiko satukirjan jesse roomalaisen homo-upseerin rakkaan miespalvelijan?

www.gaychristian101.com

www.evl.fi
www.evl.fi
Ylös
smo Vastaa33 / 301 
03.12.2015, 12:43 Persupudotus jatkuu...

Yle / taloustutkimus, marraskuu ( yle.fi )

Keskusta 21,6 (-0,1)
SDP 21,0 (+0,3)
Kokoomus 18,3 (0)
Vihreät 12,6 (+0,4)
Perussuomalaiset 8,9 (-0,9)
Vasemmistoliitto 8,1 (+0,7)
RKP 4,6 (+0,2)
KD 3,5 (+0,1)
muut 1,4 (-0,7)

HS / TNS Gallup, loka/marraskuu ( www.hs.fi )

Keskusta 21,6
SDP 19,6
Kokoomus 18,4
Vihreät 11,6
Perussuomalaiset 11,9
Vasemmistoliitto 8,0
RKP 4,3
KD 3,5
muut 2,0
Ylös
Havainnoija Vastaa34 / 301 
04.12.2015, 17:02 Somessa on laskeskeltu, että persuista paenneita on paljon enemmän kuin Tornion raja-asemalle saapuneita toisia pakolaisia. Hemmo K. Rovaniemeltä kirjoittaa, ettei persujen työväestöstäkään ole enää juuri muita jäljellä kuin pääkonttorin työmies Putkonen ja hänen merkonomivaimonsa, joka on sosiaali- ja terveysministeri Hanna Mäntylän (ps) erityisavustaja.

Jukka Nieminen on esitellyt kirjoituksessaan julkkispersut. Timo Soini on ”todennut poliittiseksi sloganikseen että vaikka tinkiikin kaikista periaatteistaan ja vähät välittää mistään mitään, vaalit on vasta vuosien päässä”. Työ- ja oikeusministeri Jari Lindströmiltä ”väliin leimahtaa ihan älykästäkin”. Puolustusministeri Jussi Niinistö on ”hankkinut sotatietoutensa Esa Anttalan kaukopartioromaaneista”. Laura Huhtasaari on ”arvoiltaan vähäjärkinen, mutta sanavalmis”. Jussi Halla-aho on ”väritön ja saamaton nahjus”, Olli Immonen on turhake, joka edustaa samaa kuin Halla-aho, Sampo Terho on ”ilmeisesti keskinkertaisuus, joka on ottanut roolikseen virkamiesmäisyyden vaikuttaakseen älykkäältä” jne.
Jukka N. esittelee myös Riikka Slunga-Poutsalon, Teuvo Hakkaraisen, Matti Putkosen, Pentti Oinosen, Toimi Kankaanniemen ja Mika Niikon. Tässäpä perjantaipiristystä.
jukkanieminen11.puheenvuoro.uusisuomi.fi
Ylös
Frankieboy Vastaa35 / 301 
04.12.2015, 19:47
Viestiä on muokattu
Lisää huonoja uutisia kristillis-populisteille.

"Kansalaisaloite, jolla vaadittiin hoitohenkilökunnalle oikeutta kieltäytyä tekemästä raskaudenkeskeytyksiä, on torjuttu selvin luvuin eduskunnassa. Täysistunto torjui hankkeen äänin 136-33, hyväksyen sosiaali- ja terveysvaliokunnan mietinnön."

www.iltalehti.fi

Kansalaisaloitteen puolesta (siis mietintöä vastaan) äänesti 16 perussuomalaista, 12 keskustalaista ja 5 kristillisdemokraattia.

www.eduskunta.fi
Ylös
Havainnoija Vastaa36 / 301 
18.12.2015, 04:20 Tuorein HS/TNS Gallup

HS-gallupin mukaan persujen kannatus on laskenut viimekertaisesta prosenttiyksiköllä, joskin kyselyn mukaan pako persuista on silti kiihtynyt entisestään, sillä enää 40 prosenttia perussuomalaisia keväällä äänestäneistä äänestäisi puoluetta nyt, kun kaksi kuukautta sitten osuus oli 47.
Kristilliset ovat myös onnistuneet pitämään kannatuksensa alhaalla kiitos Sari Tanuksen, Sari Essayahin ja Päivi Räsäsen. Jatkakaa samaan malliin.

Sdp 21,1
Kesk 20,9
Kok 17,7
Vihr 11,3
Ps 10,8
Vas 8,4
Rkp 4,3
Kd 3,5
muut 2,0

www.hs.fi
Ylös
smo Vastaa37 / 301 
18.12.2015, 21:38 Vaan onko tapaus Tynkkynen onnistuttu tyystin arkistoimaan?
Ylös
Havainnoija Vastaa38 / 301 
31.12.2015, 00:40
Viestiä on muokattu
Taloustutkimuksen uusimman gallupin mukaan suurten puolueiden kannatus ei ole ratkaisevasti muuttunut, sillä muutokset mahtuvat virhemarginaaliin. Pienpuolueiden kuten perussuomalaisten ja kristillisdemokraattien kannatus on myös pysynyt ennallaan ( img.yle.fi ).
Perussuomalaisten kannatus voi vielä pudota, sillä puolueeksi pyrkivä ”Suomidemokraatit” aikoo haastaa persut. ”Suomidemarien” aktivistit koostuvat rassahtavista pikkunasseista, homo-ongelmaisista ja putinisteista ( suomidemokraatti.fi ).
---
Juhlia suunnitteleville tiedoksi, että jytkyjä ei ole enää saatavilla, joskin papatteja vielä löytyy:
www.kaleva.fi
Ylös
smo Vastaa39 / 301 
03.01.2016, 19:41 Maikkari kertoo, että pj Timo Soinin tähti alkaa himmetä omien keskuudessa.
Ylös
smo Vastaa40 / 301 
06.01.2016, 18:11 No niin. Sekalaisen protestiseurakunnan kattotoimija perussuomalaisten hajoaminen näyttää saaneen uutta vauhtia, kiitos hallitusvastuun, Sebastian Tynkkys -sompailun ja kaikenlaisen muun isomman ja pienemmän. Turun Sanomat kertoo, että "kansallismielistä väkeä kootaan Turkuun - uusi puolue voi syntyä" ( www.ts.fi ), ja tuossa astutaan aika isosti kuohitun perussuomalaisten tontille.
Ylös
Havainnoija Vastaa41 / 301 
22.01.2016, 20:50
Viestiä on muokattu
Tuoreimmassa HS/TNS -gallupissa perussuomalaisten kannatus on pudonnut alle 10 prosentin ja tammikuun puolella kannatus on laskenut edelleen. Gallupin tulosten mukaan perussuomalaisista enää 37 % kuuluu puolueensa ehdottomiin kannattajiin.
www.hs.fi
Sdp 22,8
Kesk 19,7
Kok 17,9
Vihr 11,1
Ps 9,6
Vas 7,9
Rkp 4,5
Kd 4,2
muut 2,3

Perussuomalaisten puoluehallitus päätti, että Sebastian Tynkkynen saa liittyä takaisin persupuolueeseen. Tapaus meni niin, että S. Tynkkynen erotettiin puolueesta, mutta oli sen jälkeen kuitenkin puolueen varapuheenjohtaja. Nyt Tynkkynen otetaan takaisin puolueen jäseneksi, mutta samalla hän eroaa puolueen varapuheenjohtajan paikalta. Tynkkynen joutuu siis eroamaan puolueensa varapuheenjohtajuudesta voidakseen liittyä takaisin puolueeseensa.
Persupuolue on kyllä ihmeellinen, ja ihmeellinen on myös sen hallitustaival.
---
Kansa kaikkosi perussuomalaisten tilaisuuksista, vaikka neljä ministeriä oli paikalla
www.iltalehti.fi
Ylös
smo Vastaa42 / 301 
16.02.2016, 21:32 Persujen Laura Huhtasaari on avioliittolain uudistamiseen liittyvässä keskustelussa ottanut esiin ns. "älykkään suunnittelun". Tiistaina eduskuntakeskustelussa Huhtasaari sanoi, että "Tässä on taustalla erittäin älykäs suunnitelma siitä, että vain nainen ja mies voivat keskenään saada lapsen, joten taustalla on ajatus siitä, että mies ja nainen on paras roolimalli ja paras kasvattamaan lasta" ( ranneliike.net ). Samaisessa keskustelussa myös mm. Niikko ja useampi muukin oli äänessä.
Ylös
Havainnoija Vastaa43 / 301 
17.02.2016, 11:56 Ensin myönteistä
Tiina Elovaaran (ps) puheenvuoro oli poikkeuksellisen myönteistä kuultavaa ( www.eduskunta.fi ).

Leena Meri valheiden verkossa
Leena Meri (ps), joka korostaa olevansa lakimies, esitti valheellisia väitteitä, että Suomi ei ole muka saanut huomautuksia ihmisoikeustoimijoilta siitä, että meidän lainsäädännössämme on ihmisoikeusongelmia. Meri väitti mm., että ”me emme ole saaneet siitä mitään huomautuksia” ja ”Kukaan ei ole koskaan väittänyt, että Suomessa on tapahtunut tämän suhteen ihmisoikeusloukkauksia.”
Sanna Marin (sdp) vastasi Merelle: ”Tämä (Leena Meren väite) ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Näihin epäkohtiin muun muassa translain osalta ovat kiinnittäneet huomiota esimerkiksi Eurooppa-neuvoston ihmisoikeusvaltuutettu sekä YK:n kidutuksen ja muun julman, epäinhimillisen ja halventavan kohtelun tai rangaistuksen erityisraportoija. Suomi on siis saanut huomautuksia näistä ongelmista, mitä meillä on esimerkiksi translaissa, joten se, mitä edustaja Meri tässä aikaisemmin totesi, ei yksinkertaisesti pidä paikkaansa.”

Leena Meri totesi myös, että ”nimenomaan adoptio-oikeuden kohdalla korostaisin sitä, että kyllä siinä on se lapsen oikeus saada kunnolliset vanhemmat...” Sateenkaariperheen vanhemmat eivät siis Meren mielestä ole kunnollisia vanhempia.
Leena Meren puheenvuoroissa oli runsaasti tuulesta temmattuja väitteitä, mitä pidän tahallisena valehteluna, ja ne kertovat, että Meri ei ole edes vaivautunut lukemaan käsiteltävää asiaa koskevaa aineistoa, ja kaiken kaikkiaan Meren suhtautuminen sateenkaarikansalaisten oikeuksiin on mielestäni niin halveksivaa, että Meri ei ole sopiva kansanedustajaksi eli pidän häntä kelvottomana.

Mika Niikko, Laura Huhtasaari, Simon Elo ja Teuvo Hakkarainen
halusivat puolestaan välttämättä esitellä kaikille, millaisia harhoja heille on kehittynyt foliohattu päässä elämisestä.
Ylös
human Vastaa44 / 301 
18.02.2016, 23:09
Viestiä on muokattu
Se persujen Sebastian Tynkkynen julistaa tuolla nettfoorumeilla "pitävänsä netissä ryhmää vakaumuksellisille sateenkaari-ihmislle".

Ottaen huomioon tuon Tynkkysen ulosannit sateenkaari-ihmiistä, millaistahan ryhmää se mahtaa pyörittää? Onko jollain kokemusta asiasta?

blogit.image.fi

Lisäys: Tuo Tynkkysen vettämä ryhmä on kuulemma kristityille satteenkaari-ihmisille, joita on kiusattu "omissa ympyröissään".

Ihan mielenkiintoista, miten Tynkkynen ja persut noudattavat näitä kristinuskomuksen ohjeita: www.cai.org

Vai olisiko persuissa jopa ihan sen saatanansa palvontaa?
Ylös
Havainnoija Vastaa45 / 301 
25.02.2016, 03:20
Viestiä on muokattu
Soini polvillaan?
Timo Soini kertoo saaneensa rukousaamiaisella opetuksen, että pitää tutkia todenperä ja vetää siitä omat johtopäätökset: ”Kun sinulla ei ole enää minne mennä, mene polvillesi. Obaman opetus. Hyytävän hyvä."
timosoini.fi

Toimin toimista voi puolestaan todeta, että sangen maallisia:
www.iltalehti.fi
Ylös
human Vastaa46 / 301 
25.02.2016, 12:55
Viestiä on muokattu
biseksuaali Sebastian tynkkynen ei sitten jaksanut kovin kauaa murehtia häviötään yhdenvertaisen avioliiton vastustamisessaan,
vaan johdattaa ps-nuorisojenginsä nyt ristiretkelle tyttöileviä bi-aviomiehiä, bi-vaatekaappiväkeä, genderblendereitä, bi-tyttöpoikakiinnostuneita, transsukupuolisia, ... vastaan:

www.ps-nuoret.fi

Mitähän Timo-täti siihen sanoo? 1.bp.blogspot.com

Tarkoittaakohan tuo ps-nuorten tytöt ja pojat erikseen -kampanja sitä, ettei ps-nuorissa kristittyjen tyttöjen tarvitse ahtautua enään samaan _samanlaisen_ _sukupuolettomaan_ muottiin poikien kanssa, eli ei palvomaan mies&poika-jumalaa, vaan voivat ihan tyttöinä palvoa tyttö&nais-jumalaa ;D
Ylös
Havainnoija Vastaa47 / 301 
25.02.2016, 13:20
Viestiä on muokattu
Persut näköjään tekevät kaikkensa päästäkseen otsikoihin, mikä tietenkin kuuluu pölhöpopulismiin.
---
Persunuorten hörhöilyä on jo kommentoitu
Suvi Auvinen: Persunuoret kakkaavat housuunsa saadakseen huomiota
"Minä ehdotan, että kehotamme tällä kertaa rauhallisesti Persunuoria siivoamaan jälkensä ja jätämme sen jälkeen nämä piehtaroimaan omaan paskaansa. Tämä ei tällä kertaa tästä selittämällä parane."
suviauvinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi
Ylös
smo Vastaa48 / 301 
25.02.2016, 21:43 Mistä erottaa perussuomalaisen tytön ja pojan? No lippalakista tietenkin!
Ylös
Zephyr Vastaa49 / 301 
26.02.2016, 15:36 Roope Salminen ajoi kohukansanedustajan ahtaalle – haastattelutyyli jakaa mielipiteitä

m.mtv.fi
Ylös
human Vastaa50 / 301 
29.02.2016, 03:42
Viestiä on muokattu
persuthan ovat varmastikin nyt ihan ihastuksissaan ja lääpällään Euroviisuistakin,
sillä mukavasti kyllä kansa tietää valitsi maahanmuuttaja-taustaisen laulajan, Sandhjan edustamaan meitä Ruotsiin Tukholmaan.

areena.yle.fi

Hänen sukujuurensa vievät Guayanaan ja edelleen Intiaan.
Eli sehän tarkoittaa että samoilta kolkilta maapalloamme, kuin romanitkin alunperin.

Sandhja on julkaissut levyn, ollut Helsingin Juhlaviikoilla Huvila-teltassa pääesiintyjänä ja
hän lauloi myös kesällä 2014 Helsinki Priden puistojuhlassa, mistä kommentoi näin:

www.helsinkipride.fi
Ylös
Havainnoija Vastaa51 / 301 
05.03.2016, 20:44
Viestiä on muokattu
Rukoilu Soinin kanssa 120 euroa

Neljä kansanedustajaa kutsuu maksulliseen tilaisuuteen, jossa Suomen loistava tulevaisuus kuulemma taataan Jeesuksen opetuksilla. Soinin kanssa rukoilemaan houkuttelevat persujen Lea Mäkipää, krisujen Antero Laukkanen, kepun Lasse Hautala ja demarien Harry Wallin. Tilaisuuden avaavat krisujen Sari Essayah ja Sauli Ahvenjärvi, virallisen tervehdyksen tuo eduskunnan toinen varapuhemies Paula Risikko (kok).

Tilaisuuden huippukohta on Timo Soinin esittämä raamatunluku ja rukous.
Ohjelmassa sanotaan, että ”on hyvä, että ihmiset kaikilla yhteiskunnan tasoilla jälleen löytävät rukouksen syvällisen merkityksen ja Jeesus Nasaretilaisen opetukset, silloin voimme tulla osaksi ratkaisua paremmasta tulevaisuudesta”.
www.iltalehti.fi
Mitähän seuraavaksi?
-----
Lisäys
Soinin rukoilu puhuttaa:
1203pl.puheenvuoro.uusisuomi.fi
Ylös
human Vastaa52 / 301 
07.03.2016, 01:06 Toivottavasti Soinin Timo ei mene koestamaan uskoaan, jäillä kävelynä tuolla Kalastajatorpan rannassa, sillä Munkkiniemen rannan jäät ovat jo varsin heikot kannattelemaan ...
Ylös
Havainnoija Vastaa53 / 301 
13.03.2016, 21:30
Viestiä on muokattu
Perussuomalaiset pohjoiskorealaisina
Timo Soini on pitänyt pitkiä saarnoja, joista on persulehdessä viisi juttua ( www.suomenuutiset.fi ), mutta niitä ei voi kommentoida. Ensimmäinen kommentoitava uutinen koskee puoluevaltuuston kokousta, ja jopa persuaktiivi Tossavainen ja joku muu kritisoi persujen toimintaa:
www.suomenuutiset.fi

Hallitustaivalta arvostelleet heitettiin ulos puoluehallituksesta
yle.fi
---
Soinin arvot
Soini kirjoittaa plokissaan sananvapaudesta. Ensimmäisinä asioina hän mainitsee, että ”tässä maassa saa syödä lihaa, vastustaa homoliittoja...”
timosoini.fi
Soini on mielestäni osoittautunut poikkeuksellisen typeräksi tapaukseksi.
Ylös
Public eye Vastaa54 / 301 
16.03.2016, 11:59 Jumala on sittenkin olemassa. Hän ilmoitti tänään Timo Soinille mielipiteensä maksullisista rukousaamiaisista.

www.iltasanomat.fi
Ylös
Havainnoija Vastaa55 / 301 
03.04.2016, 19:08 Tampereen perussuomalaisten puheenjohtaja ja Pirkanmaan piirin ensimmäinen varapuheenjohtaja Terhi Kiemunki on erotettu piirinsä varapuheenjohtajan tehtävästä:
yle.fi
Kiemunki on onnistunut persustelemaan useaan kertaan oikein kunnolla. Seuraavana heiluntavuorossa on Kiemungin jatko kansanedustaja Lea Mäkipään (ps) eduskunta-avustajana ja sen jälkeen pysyminen Tampereen perussuomalaisten puheenjohtajan pallilla.
---
Tässä tuoreimman puoluekannatusmittauksen tulokset:
yle.fi
Ylös
Havainnoija Vastaa56 / 301 
20.04.2016, 22:58 Timo Soinin päättymätön painajainen
Timo on taas avautunut plokissaan onkelmastaan, joka vaikuttaa pahenevan. No kun ne punavihreät. Vihreät ovat tietenkin kaiken pahan alku ja juuri, ainoastaan persut osaavat hoitaa hommat, satuilee Timo:
timosoini.fi
Jyrki Lehtola kirjoitti otsikolla ”Timo Soinin työnäyte”, suosittelen lukemaan koko kommentin:
www.iltasanomat.fi

Pääkonttorin työmies Putkonen
puolestaan satuili STT:lle, että persujen kunnanvaltuutetuista ei ole muka moni eronnut, vaikka eronneita on vähintään 90:
www.iltalehti.fi

Vilkaisin persuvaltuutettujen töppäilyjä, ja niitähän riitti. Mainittakoon tässä ainoastaan kaksi eli Pietarsaaren persuvaltuutettu ei ole viitsinyt osallistua valtuuston kokouksiin puoleentoista vuoteen ja lahtelainen persuvaltuutettu haistatti elintä SPR:lle yms.
Ylös
Havainnoija Vastaa57 / 301 
26.04.2016, 14:16 Timo Soini Jeesus-marssin pääpuhujaksi

Kyseessä on kristillinen perhetapahtuma, jonka järjestäjiin kuuluu useita homovastaisia tahoja.
yle.fi
Ylös
martin Vastaa58 / 301 
30.04.2016, 00:07 Minä olen aina halunnut osallistua Jeesus-marsseille, mutta nyt se tuntuu kovin vastenmieliselle ajatukselle. On ikävää, että Jeesus-marssi rajautuu tietyn tulkinnan kannattajien äänitorveksi.
Ylös
smo Vastaa59 / 301 
04.05.2016, 13:55 Näyttää siltä, että Persuja kannattaneiden usko odotettuun muutokseen hiipuu hiipumistaan. Kuten ounasteltiin, ei hallitusvastuu tee hyvää pelkästä protestista, populismista ja katteettomista lupauksista ammentavalle puolueelle.

SDP 21,5 (+1,2)
Kesk 20,4 (-1,3)
Kok 17,0 (-0,1)
Vihr 13,5 (+1,0)
Vas 8,5 (+0,2)
PS 8,5 (-1,0)
RKP 4,5 (-0,2)
KD 3,6 (+/-)
muut 2,5 (+0,2)

Soinin toiminta vielä vie puolueen imagoa lähemmäs uskontopuolue Kristillisdemokraatteja - ja veikkaanpa, että varsin suuri osa perussuomaalisia äänestäneistä lopulta vierastaa uskonnon vyöryttämistä politiikkaan siten kuin Soini on tehnyt.
Ylös
Havainnoija Vastaa60 / 301 
05.05.2016, 22:10 Soinin puhe tai höpötys Jeesus-marssilla oli kyllä sitä luokkaa, että vähemmän uskonnolliset lähtevät persuista, elleivät ole jo lähteneet. Soini veisaa samaa virttä muista puolueista ( timosoini.fi ), kun ei populistina muutakaan osaa.

Joku kirjoitti, että persujen puoliintumisaika on vuosi. Nimittäin vuosi sitten persujen kannatus oli 17,7 prosenttia, nyt 8,5. Vuoden päästä se olisi siis noin 4,3 %, seuraavana vuonna noin 2,1 ja sitten vaalivuonna noin 1,1 prosenttia. En nyt kuitenkaan usko, että kehitys olisi noin suotuisaa, mutta toteutuessaan se toki olisi sangen ilahduttavaa.
Ylös
Havainnoija Vastaa61 / 301 
07.06.2016, 23:22 Soini on plokannut lässytyksestä

Suurena ajattelijana tunnettu ulkoministerimme Timo Soini on kirjoittanut jälleen kerran ajankohtaisesta aiheesta. Timo kirjoittaa esimerkiksi:
”Vaaleissa mitaan (mitataan?) puolueiden kannatus. Ei sitä kuka on oikeassa ja kuka väärässä.”
Terävä huomio. Puolue voi olla vaikka kuinka pihalla kaikesta, mutta saa siitä huolimatta paljon ääniä ja puheenjohtajansa esim. ulkoministeriksi.
timosoini.fi

Eräs toinen Timo on syynännyt kesälomansa alkajaisiksi ulkoministerimme kirjallista antia:
taukovihko.puheenvuoro.uusisuomi.fi
Ylös
Havainnoija Vastaa62 / 301 
08.06.2016, 17:35 Timon ällä ja Vitteri

Tämänpäiväisessä plokissaan ulkoministerimme muistelee menneitä kirjoittamalla, että ”minulla oli äidinkielessä Laudatur”. Timo luo katseen myös tulevaan kommentoimalla viestintäkeinoja:
”Vitteriin mahtuu lyhyitä tokaisuja. Meikäläisen media sanoo markkinamies. Uutinenkin. Jos toisilleen viittaavat toimittajat niin haluavat. Vitteri kuulemma sopisi minulle. On ilmeisen yksinkertainen väline.”

timosoini.fi
Ylös
Havainnoija Vastaa63 / 301 
14.06.2016, 16:33
Viestiä on muokattu
Persukansanedustaja Ville Tavio tanssii murhattujen päällä

Ville Tavio (ps) päätti hyödyntää homojen ruumiita poliittisen agendansa ajamiseen valehtelemalla, että ”Perussuomalaisten toiminta tähtää koko Suomen kansan hyvinvointiin, myös homojen”.
Jokainen tietää tasan tarkasti, että persut ovat vastustaneet kaikkia sateenkaarikansalaisten asemaa parantavia lakeja ja levittävät halveksuntaa ja vihaa meitä kohtaan. Mikäli persuilla olisi ollut mahdollisuus päättää maamme asioista, homojen ihmis- ja kansalaisoikeudet olisivat Venäjän tasolla tai alemmalla. Persut eivät ole missään muussakaan asiassa tuoneet mitään myönteistä suomalaiseen yhteiskuntaan, kuten eivät populistit missään muussakaan maassa.
www.suomenuutiset.fi

USA:ssa republikaanien Trump aloitti tanssinsa murhattujen päällä, kun ruumiit makasivat vielä ravintolan lattialla. Tavio ja Trump kuuluvat samaan kastiin.
demokraatti.fi
Ylös
ulkosuomi Vastaa64 / 301 
15.06.2016, 10:17 Ville Tavio on äänesti avioliittolain puolesta helmikuussa, yhtenä harvoista Perussuomalaisista. Muuta olivat Tiina Elovaara ja Arja Juvonen. En siis sanoisi häntä miksikään haudoilla tanssijaksi.

Nyt joku varmaan kaivaa hänen vaalikoneensa vastaukset tähän aiheeseen liittyen. No, Vasemmistoliiton uusi puoluevaltuuston varapuheenjohtaja Suldaan Saed Ahmed vastusti ainakin vielä 2012 vaalikoneessa avioliittolain muuttamista ja abortinkin hyväksyi jossai facepäivityksessään vain äidille, joka on hengenvaarassa (ei raiskatulle!). Tietysti ranneliikkeen vihervassarihomot ei näe tätä ongelmana.
Ylös
Havainnoija Vastaa65 / 301 
15.06.2016, 14:20
Viestiä on muokattu
Nimimerkki ”ulkosuomi” sekoili:
”Ville Tavio äänesti avioliittolain puolesta helmikuussa...”

Eduskunta ei äänestänyt avioliittolaista helmikuussa, ei ainakaan tasa-arvoisesta avioliittolaista. Eduskunta hyväksyi tasa-arvoisen avioliittolain 12.12.2014 ja presidentti vahvisti sen 20.2.2015. Se löytyy tästä ( www.finlex.fi ).
Persukansanedustajia oli silloin 37, joista vain yksi eli Arja Juvonen äänesti tasa-arvoisen avioliittolain puolesta. Ville Tavio ei ollut silloin kansanedustaja.

Kasaryn puheenjohtaja Janne Hälinen on kirjoittanut hyvin haaskalintujen, kuten Ville Tavion typerehtimisestä. Hälinen kirjoittaa muun muassa:
”Siitä onkin jo aikaa, kun homoja on viimeksi käytetty keppihevosina maahanmuuttokriittisten (sic!) toimesta. Nyt Orlandossa tapahtunut, ilmisesti sisäisestä homofobiasta ja ääri-islamilaisesta ideologiasta kärsineen kaappihomon toteuttama järkyttävä verilöyly antaa tälle oikein oivat puitteet. Hyvä jos ruumiit ovat ehtineet edes kylmetä, kun haaskalinnut ovat jo apajilla.”
Hälinen toivoo persujen todella tekevän jotain homojen oikeuksien puolesta skeidan sijaan kirjoittamalla muun muassa:
”Tässä maassa on vielä paljon korjattavaa yhdenvertaisuuden saralla. Kutsunkin Tavion ja perussuomalaiset sankoin joukoin edistämään syksyllä eduskuntaan tulevaa äitiyslaki-kansalaisaloitetta. Myös kristillisdemokraattien viime vaalikaudella torppaama translain uudistus odottaa toteuttamistaan. Perussuomalaisilla hallituspuolueena on siihen mitä parhaimmat edellytykset.”
Suosittelen lukemaan koko kirjoituksen.

Janne Hälinen: Perussuomalaisista homopuolue?
jannehalinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi
Ylös
smo Vastaa66 / 301 
15.06.2016, 14:47
Viestiä on muokattu
Puolustamatta tai sen paremmin kurmoottamattakaan Taviota, tämä ei ollut kansanedustaja vielä silloin, kun eduskunta äänesti tasa-arvoisesta avioliittolaista. Juvonen oli; hänen myönteinen kantansa on selvä.

Tavio kuitenkin äänesti liitännäislakien hyväksymisen puolesta. Oliko taustalla aitoa halua parantaa samaa sukupuolta olevien parien asemaa vai kertooko Ylen vaalikoneen vastaus olennaisen: "Asian uudelleenkäsittely olisi ajanhukkaa."
Hesarin vaalikoneeseen ilmaistu kanta antaa toki lisäperspektiiviä: "Ihmisten tulee olla juridisesti yhdenvertaisia seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta. Biologisistakin syistä yhteiskunnan perusyksikkönä on kuitenkin pidettävä miehen ja naisen muodostamaa perhettä."
Vaikka hänellä näyttää olevan rajansa yhdenvertaisuuden suhteen, Tavio poikkesi asiassa myönteisesti puolueensa valtavirrasta.

Minusta on kuitenkin väärin rakentaa vastakkainasettelua hlbti-vähemmistöjen ja muslimien välille - jo siksikin, että muslimeissa on hlbti-vähemmistöihin kuuluvia siinä missä muissakin kansanryhmissä. Minusta kansanryhmä muslimit eivät ole vastuussa Omar Mateenin teosta, vaikka teon mahdollinen uskonnollinen motiivi varmistuisi ( ranneliike.net ).
Ylös
Havainnoija Vastaa67 / 301 
16.06.2016, 17:37 Persunuorten polttotalkoot

Persunuorten puheenjohtajan Sebastian Tynkkysen edellinen tempaus ( ranneliike.net ) läsähti parissa päivässä. Persujen pää-äänenkannattajan kommenteissa persunuorten miespuoliset suuresti pelkäsivät, että hirveät feministit vievät heiltä munat, mutta tilanne rauhoittui nopeasti.

Tulitikku- ja sytkärileikkejä aiemminkin harrastanut S. Tynkkynen ( www.lansi-savo.fi ) haluaa seuraavaksi jatkaa harrastustaan Kansalaistorilla:
www.iltalehti.fi

Sillä lailla.
Ylös
smo Vastaa68 / 301 
22.06.2016, 14:04 Maria Tolppanen loikkaa perussuomalaisista SDP:n riveihin.
Ylös
Havainnoija Vastaa69 / 301 
22.06.2016, 22:05 Toivottavasti demarit opettavat Tolppaselle käytöstapoja. Timo Suuri totesi Tolppasen häipymisestä, että ”elämä on raakaa sanoi teurastaja Kivelä”.

Olenko nero?
Timo kysyi itseltään, onko hän nero, ja vastasi, että ei ole, koska hän on populisti:
timosoini.fi
Timon tuore takapenkki:
www.kaleva.fi
Ylös
AAA Vastaa70 / 301 
23.06.2016, 00:24 Havainnoija kirjoitti: "Tulitikku- ja sytkärileikkejä aiemminkin harrastanut S. Tynkkynen ( www.lansi-savo.fi ) haluaa seuraavaksi jatkaa harrastustaan Kansalaistorilla:
www.iltalehti.fi
Sillä lailla."

Onhan tuo lipunpoltto tuommoinen humoristinen tempaus :)
Mutta Sebastianilla on ihan oikea projekti menossa: kansanäänestys Suomen EU-jäsenyydestä. euroopanpelastajat.com
Vaikka EU-jäsenyydestä voidaan olla montaa mieltä, niin tervehdin ilolla Sebastianin aloitetta. Jäsenyydestä on 20-vuotta, joten hyvä käydä lävitse ollaanko onnellisempia EU:ssa vai EU:n ulkopuolella.
Ylös
Havainnoija Vastaa71 / 301 
12.07.2016, 16:30
Viestiä on muokattu
Heteropersun vessa- ja pesutilafobiat

Persukansanedustaja Mika Raatikainen on suuresti peloissaan, koska hän on kuulemma ”seksistisen homokyyläyksen uhri”. Raatikainen haluaa siksi ”kyyläysvapaa alue” -kylttejä yms. ( puheenvuoro.uusisuomi.fi ).
Ylen uutinen
yle.fi
En tiedä, onko Raatikainen unohtanut panna korkin kiinni vai onko ihan syntymäpöliä.
----
Lisäyksiä

Sebastian Tynkkynen luovuttaa
Piristävän pöljistä tempauksistaan tunnettu persunuorten puheenjohtaja jättää sekoilemisen muille. Tynkkysen mukaan hänen tilalleen on tarjolla "loistavia ehdokkaita".
www.mtv.fi

Vitsi, vitsi
Persujen juristi-kansanedustaja Leena Meri on tunnettu huuhaahöpinöistään. Tällä kertaa Meri on typerehtinyt oikein kunnolla.
www.iltalehti.fi

Persut ovat näemmä päättäneet kiihdyttää vapaata putoamistaan.
Ylös
Havainnoija Vastaa72 / 301 
12.07.2016, 20:04 Setan puheenjohtaja
Panu Mäenpää toteaa persuedustaja Raatikaisen käyttävän äärimmäisen loukkaavaa kieltä, joka Mäenpään mielestä on vihapuhetta.

www.kaleva.fi
Ylös
JuhaniV Vastaa73 / 301 
14.07.2016, 07:18 Perussuomalaisilta tuntuu nyt olevan suunta hukassa. Tappio on häämöttämässä seuraavissa vaaleissa. Hallituksessa on pakko pysytellä vaikka hampaat irvessä. Samalla Soini jatkaa vaalilupaustensa syömistä ja seuraa kannatuksen hupenemista. Niillä eväillä, joilla Soini sai aikanaan voittonsa, ei kovin pitkälle pötkitä politiikassa. Kova todellisuus tulee vastaan kuin seinä.
Ylös
smo Vastaa74 / 301 
14.07.2016, 09:49 Minusta perussuomalaisilla ei ole koskaan oikein suuntaa ollutkaan. On ollut lähinnä protestia, osin keskenään ristiriitaistakin - ja kosolti populistista uhoa. Vaaleissa annetaan (katteettomia) lupauksia. Hallituksessa olo peilaa puolueen piirissä vellovien "suuntien" realististisuutta.

Perussuomalaisissa on nyt tapahtumassa se, mitä tapahtui SMP:lle. Hajoaminen on jo hiljalleen alkanut. Ja paikallisjärjestöissä toraillaan ihan huolella. Toistaiseksi Soini on puolueen kattoa kannatteleva pylväs tai kokonaisuutta kiinni pitävä lima. Soininkaan asemaa ei kuitenkaan enää pultata kahdella ruuvilla.

Kun Soini jossain vaiheessa luopuu, kiihtyy puolueen alasajo. Sopivaa seuraajaa Soinille ei ole. Kuka tahansa muu hommaan mietitty pystyy ehkä pitämään puolueen jonkin aikaa henkitoreissaan, mutta repeäminen on vääjäämätöntä.
Ylös
human Vastaa75 / 301 
25.07.2016, 15:38 biseksuaaliksi itsensä luokitellut persu Sebastian Tynkkynenhän laati propagandajulisteensa 2013 yhdenvertaista avioliittoa vastaan, kuulostaen ihan ääri-kristittymuslimilta:

static.blogbook.fi

Ja hän on meuhkannut muslimeita vastaan, vaikka hän itse umpi-kristittynä toimii ihan kuten ääri--muslimit.
Ylös
Didact Vastaa76 / 301 
25.07.2016, 18:12 Tuohan näyttää jotakuinkin asialliselta listalta. Ystävällistä Tynkkyseltä koota tälläinen tiekartta seurattavaksi. Omasta mielestä transnaisten kilpaileminen naisten sarjassa tuntuu tosin vähän epäreilulta. Eikä uskonnollisilta järjestöiltä varmaan kielletä heteroparisuhdemallin opettamista mitä se sitten tarkoittaakin. Jos taas "nimien historialliset sukupuolimerkitykset neutraloidaan"(siis juridisesti?) niin tuskin tulee suurta ryntäystä nimetä tyttöjä Jaakoiksi tai poikia Liisoiksi.

Tuosta ei käy ilmi tukeeko Tynkkynen tämän mallin toteutusta. Ilmeisesti kun on nähnyt niin paljon vaivaa sen tekemiseen
Ylös
Zephyr Vastaa77 / 301 
05.08.2016, 16:11 Terhi Kiemunki tylyttää alkoholin välitystä alaikäisille yrittänyttä maahanmuuttajaa Facebook-päivityksessään - "toivon että poliisi on saanut paskaläjän kiinni"

m.iltalehti.fi
Ylös
Zephyr Vastaa78 / 301 
10.08.2016, 16:09 Keskusta selvästi suurin puolue, SDP nousi kokoomuksen ohi – perussuomalaiset vajoaa edelleen

yle.fi
Ylös
Havainnoija Vastaa79 / 301 
11.08.2016, 02:13 A-studio vai Iltalypsy?

Puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo jatkoi puolueensa suvihörhöilyä selittelemällä ihan vakavalla naamalla, että perussuomalaisten heikko kannatus naisten keskuudessa johtuu perussuomalaisten asiapitoisesta linjasta. Naiset kuulemma menevät tunteella. Slunga-Poutsalon mukaan asiakeskeisyys erottaa perussuomalaiset tunnepohjaisesta politikoinnista.
Katsojat kommentoivat S-P:n suvihörhöilyä:

twitter.com
Ylös
Zephyr Vastaa80 / 301 
20.09.2016, 20:46 HS: Perussuomalaisten kovalla siivellä yhteyksiä ainakin viiteen äärinationalistiseen liikkeeseen

Perussuomalaisten jäsenet ovat tehneet yhteistyötä tai tukeneet Suomen vastarintaliikettä, Suomen Sisua, Soldiers of Odinia, Rajat kiinni -liikettä ja Suomi ensin -liikettä.

www.hs.fi
Ylös
human Vastaa81 / 301 
22.09.2016, 21:15
Viestiä on muokattu
persujen ei tarvitse kuin vilkaista Lähi-idän suosikkiruokiin, niin näkee miten lähisukulaisia Lähi-idän kanssa ollaan.

Syyra, mm. kaalikääryleet herkku.wordpress.com

Irak, Kurdistan, mm. lihapullat herkku.wordpress.com
ja lihapullaporukkaa ne afgaanitkin herkku.wordpress.com

Libanon, mm. perunaruoat ja paistettu kala herkku.wordpress.com

kahvista ja väkiviinasta ja mämmistä/sämänusta nyt puhumattakaan.
fi.wikipedia.org
www.farsinet.com
Ylös
Havainnoija Vastaa82 / 301 
18.11.2016, 01:00
Viestiä on muokattu
Populistista persustelua

Kansanedustaja Juho Eerolan huume- ja pornovideo
Hallintovaliokunnan puheenjohtajaksi valittu kansanedustaja Juho Eerola (ps) julkaisi sadomasokistisen videon, jossa örvelletään humalassa, vedetään huumeita nenään ja työnnetään seksilelu takapuoleen.
www.iltalehti.fi
Persuissa on seinät leveällä eikä kattoa ole ollenkaan, joten persujohto silitti päätä. Muissa Pohjoismaissa Eerolan kaltainen tapaus ei olisi päässyt yhteenkään valiokuntaan. Suomessa ei näköjään ole enää millään mitään väliä.

Juho Eerolan sairaalloinen homo-ongelmaisuus
Eerola on tullut tunnetuksi persuilustaan useamman kerran. Eerolan blogista selviää, että hän pitää homoutta sairautena, jonka kuulemma aiheuttavat oireyhtymät. Lisäksi Eerola valehtelee, että homoseksuaalisuuden poisto sairausluokituksesta päätettiin pelkästään äänestämällä, eikä pohjana käytetty akateemisia tutkimuksia. Pride-kulkueesta Eerola on kirjoittanut mm. että ”seksiasiat on aikuisten juttu ja pedofilia on rikos. Lapsensa tuollaiseen tilaisuuteen (prideen) vievät eivät ansaitsisi adoptio-oikeutta”. Suosittelen lukemaan seuraavan blogin, joka kuvastaa hyvin Eerolan sekopäistä ajatusmaailmaa:
juhoeerola.wordpress.com
--------
Persunuorten pj Sebastian Tynkkynen Saksan rasistisen homovihapuolueen ylistäjänä

Saksan AfD (Alternative für Deutschland=Vaihtoehto Saksalle) on tunnettu rasismistaan, mutta se on myös erittäin homovihamielinen. AfD taistelee tasa-arvoista avioliittolakia vastaan, järjestää mielenosoituksia koulujen opetussuunnitelmia vastaan, polttaa sateenkaarilippuja, pitää homoja alempiarvoisina ihmisinä ja levittää osavaltioissa homovihaa kaikin mahdollisin keinoin.
AfD:n nuorisojärjestö on nimeltään Junge Alternative (JA). Sillä on myös paikallisosastot eri osavaltioissa. Persunuorten puheenjohtaja S. Tynkkynen on käynyt toisen persunuoren kanssa ylistämässä JA:n toimintaa Thüringenin osavaltiossa. Tynkkysen ohella JA:n toimintaa kehumassa olivat ruotsidemokraattien ja Ranskan äärinationalistisen Front Nationalin edustajat.
Videolla Tynkkysen puhe rasistisen ja homovihamielisen nuorisojärjestön tilaisuudessa:
www.youtube.com

Sebastian Tynkkysen vihakampanja
Tiedotusvälineet ovat kertoneet Tynkkysen käynnistämästä vainosta, jota pidetään transfobisena vihakampanjana:
blogit.kansanuutiset.fi
--------
Persujen työllistämispaketti
on toiminut jo pitkään. Jo vuosia persut ovat työllistäneet poliiseja, käräjä- ja muita oikeuksia. Tällä hetkellä tutkittavana on ainakin persunuorten puheenjohtajan Sebastian Tynkkysen, Tampereen persujen pj Terhi Kiemungin ja kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen sanomiset ja kirjoittelut. Lisäksi persujen paikallisyhdistyksissä on monenmoista käräjöintiä. Persujen työllistämiskampanja on epäonnistunut mm. siinä mielessä, että se työllistää pelkästään hyvin toimeentulevia lakimiehiä ja tuomareita.
--------
Kansanedustajien ja paikallispoliitikkojen persusteluja
on esiintynyt runsaasti, mutta niihin on jo niin totuttu, että useimmat eivät vaivaudu niitä edes lukemaan. Tässä pari esimerkkiä.
Helsingin kaupunginvaltuuston varavaltuutettu Olli Sademies sai syytteen kiihottamista kansanryhmää vastaan ( www.iltasanomat.fi ),
Espoon kaupunginvaltuutettu ja perussuomalaisten ryhmäpuheenjohtaja Seppo Huhta kirjoittaa mm., että ”vihernuoret ovat pahempi loissakki kuin Hitlerjugend” ynnä muuta, lukekaapa tästä ( puheenvuoro.uusisuomi.fi ),
Satakunnan perussuomalaisten hallituksen jäsen ja Suomen Sisun varapuheenjohtaja haluaa virkakunnan ja lehdistön puhdistuksia, jotka koskisivat mm. ”vihervasemmistolaisia mädättäjätoimittajia” ( yle.fi ),
kansanedustaja Laura Huhtasaari puolestaan tykkäsi vihaviestistä, jossa ylistettiin tuhopolttoiskuja vastaanottokeskuksiin ( www.kaleva.fi )
jne.
--------
Putkosen räjähtelevät lepakot
Pääkonttorin työmies Matti Putkonen kertoo kuulleensa Nakkilan torilla 20. elokuuta, että tuulivoimasta aiheutuisi terveyshaittoja. Putkonen meni googlaamaan ja löysi jutun, jossa kerrottiin, että lepakot muka räjähtäisivät tuulivoimalan läheisyydessä. Tässä tutkijan vastaus Putkoselle:
www.iltalehti.fi
Putkonen ei lopettanut, vaan järjesti pseudotieteellisiä tilaisuuksia eduskuntaryhmässä ja muualla.
--------
Soini: ”Ei helkkari. Taidan jatkaa näissä hommissa, ainakin ministerinä, vaalikauden loppuun.”
Tarkoittaa mielestäni sitä, että Soini on luopumassa puolueensa puheenjohtajan pestistä, mutta haluaa jatkaa ilmastoidun ministeriautonsa takapenkillä vaalikauden loppuun. Soinille on se ja sama, tuleeko puolueen johtoon sahuri Hakkarainen vai Halal-aho, pirstoutuuko puolue pillan päreiksi, koska vaalikauden alussa säädetty Lex-Soini takaa, että persuilla pysyy sama puoluetuki puolueen hajotessakin, vaikka sillä olisi vain yksi edustaja, esim. Soini.
--------
Pekka Vennamon mielipide persujen Suomen Uutiset -lehdestä: ”Vaihtakaa nimi Suomen Ulostukseksi”
demokraatti.fi
Ylös
Havainnoija Vastaa83 / 301 
19.11.2016, 00:10 PS:n tuorein tuotos: Epäneutraali sukupuolikirja

Ajatuspaja Suomen Perusta on julkaissut ”Epäneutraalin sukupuolikirjan”, jossa pääsevät ääneen kuplassaan elelevä ex-tiedetoimittaja Marko Hamilo, Aa-seurakunnan ex-puheenjohtaja Jukka-Pekka Rahkonen ja pornovideokansanedustaja Juho Eerola. Muut sekoilijat ovat Henry Laasanen, Musta Orkidea, Timo Hännikäinen ja Tiina Ahva.
Ajatuspaja Suomen Persustan toiminnanjohtajana toimii Simo Grönroos ja säätiön hallitukseen kuuluvat mm. Simon Elo, Laura Huhtasaari ja Juho Eerola, joten tuotos on tekijöidensä näköistä.

www.suomenuutiset.fi
Ylös
Public eye Vastaa84 / 301 
24.11.2016, 12:31 Saku Timosen ytimekäs arvio Perussuomalaisten hallitustaipaleesta:

blogit.image.fi

Osuu ja uppoaa.
Ylös
Havainnoija Vastaa85 / 301 
12.12.2016, 22:05 Ryhtiliike, Teuvo Hakkarainen ja ”Me”

Helsingin perussuomalaisten nuorten toiminnan kulmakivenä on heidän ilmoituksensa mukaan kerho nimeltään Ryhtiliike. Lisää ryhtiä kerhoon tuo keskiviikon vieras, joka on Teuvo Hakkarainen.
www.ps-nuoret.fi

Salattua tietoa?
Ajatuspaja Suomen Perusta tuo julki Me-kirjan, joka kuulemma ”valottaa perussuomalaista ajatusmaailmaa” ja ”avaa näkökulmia liikkeen jäsenten ajatuksiin ja maailmankuvaan”. No nyt on sanottava, että persut ovat kyllä suorastaan kiitettävästi ”valottaneet ajatusmaailmaansa” useamman vuoden ajan. Siitä on seurannut, että persujen määrittelemät ”me” ja ”kansa” ovat kutistuneet hämmästyttävän nopeasti, mikä on sinänsä sangen ilahduttavaa.
www.suomenuutiset.fi
Ylös
Havainnoija Vastaa86 / 301 
15.12.2016, 22:08 Perussuomalaisia sattumuksia
Helsinkiläinen kaupunginvaltuutettu Harri Lindell eroaa perussuomalaisten valtuustoryhmästä ja Helsingin perussuomalaisten yhdistystä uhkaa erottaminen Uudenmaan piiristä.
yle.fi
------
Timo Soini ja ulkoministeriön vessagate.
www.iltalehti.fi
Ylös
AAA Vastaa87 / 301 
18.12.2016, 14:20 Mestari Jussi Halla-Aho palaa Suomen politiikkaan EU-parlamentin jälkeen. Ensin voitetaan kunnallisvaalit vuonna 2017 ja sitten mennään eduskuntaan 2019. Mukava sinänsä, koska pidän Halla-Ahoa suht. järkevänä tyyppinä.
www.hs.fi

Ehkäpä persut saa nyt edes jonkinmoisen kannatuksen tulevissa eduskuntavaaleissa. Mikä olisi hyvä, koska he ovat EU-kriittinen puolue verrattuna esim. kokoomukseen ja demareihin. Sääli vain, että heillä on tämä arvokonservatismi ohjenuoranaan.
Ylös
Public eye Vastaa88 / 301 
18.12.2016, 19:02 Heh, "suht järkevä tyyppi" taitaa olla melkoista liioittelua. Ja kun tarjolla on oikeastikin järkeviä tyyppejä, niin miksi äänestää jotain yhden asian kouhottajaa joka ei ole toistaiseksi saanut aikaan muuta kuin eripuraa puolueensa sisällä.
Helsingin kunnallispolitiikassa häntä tuskin nähdään ensi kevään vaalien jälkeen sen enempää kuin tähänkään asti. Kunhan mittauttaa henkilökohtaista kannatustaan ja kerää ääniä Perussuomalaisille. Nähtäväksi jää, minkä nimisen puolueen listoilta Halla-aho pyrkii eduskuntaan seuraavissa vaaleissa.
Ylös
smo Vastaa89 / 301 
27.12.2016, 18:29 Perussuomalaisten puheenjohtaja, ulkoministeri Timo Soini kertoo "plokissaan" funtsineensa. Hän kertoo siihen olleen aikaa joulunpyhinä.

Vaan mitäkö Soinilla sitten mielessä? No homot tietysti!

"Saadaanko kansalaisaloitteella muuta aikaan kuin homoliitot ja (armo)murhat. Mahtavat voimat ovat liikkeellä. Aito avioliittoaloite ollaan vesittämässä ja eutanasiaa viedään läpi."

Onhan tuossa Soinin tekstissä kaikenlaista muutakin; näyttää remmi läpsyttävän ihan huolella.
Ylös
Havainnoija Vastaa90 / 301 
29.12.2016, 00:10
Viestiä on muokattu
Timo Soini ei tykkää
kansalaisaloitteista. ”Homoliittoaloitteesta” Soini sopertaa, että ”homoliittoaloite oli kuin oppikirjasta. Tunnettuja eri alan vaikuttajia ja mediarummutus päälle, jonka tutut tiedotustoimijat tekivät Nordenstrengin hengessä”. Eutanasia-aloite ja ilmeisesti muutkin ovat kuulemma ”vuodeosaston vallankaappaus” ja ”Yle vetää vuodeosaston vaalivankkureita”.
timosoini.fi

Persunuorten Tynkkysen tuorein tempaus
Julkisuudenkipeä ja tyhjäpäisiä puhuva Tynkkynen konttaa vaippahousuissa ruoskittavana Jeesus-hahmona Helsingin tuomiokirkon portailla persuilevan rukouksen siivittämänä "pakkoruotsin vallan murtamiseksi":
www.iltalehti.fi
Tässä lisätietoa Tynkkysen töppäilystä, uutisen alla kommentteja:
www.kaleva.fi

Persun elämä nyky-Suomessa ei ole auvoista. Onneksi meillä muilla on hauskaa.
Ylös
Niksu Vastaa91 / 301 
29.12.2016, 19:44 Ah toi Soini, kyllä sitä harmittaa urakalla nyt kun epäaitoavioliitto-aloite sukeltaa syvälle. Mut seuraavissa vaaleissa persut tulee varmasti sukeltamaan ja huolella.
Kun juppiskootterit ja huvikuunarit menee verolle moottoripyörien kanssa, on ihmiset niin v.....neita ja niissä on paljon tuon persun kannattajia.
Ylös
human Vastaa92 / 301 
29.12.2016, 20:47 uskovais-nationalismi"seurakunta" Soini ja persuthan lupasivat Suomelle maat ja taivaat ... mutta näköjään sitten siellä "tuonpuoleisessa".

Mitä nyt sitten persu"saavutuksia" Hakkaraisen piippelikuvalevitykset, ex-kd:läisen akkamies Kankaanniemen harrastukset vikitellä nuoria naisia netissä ... ilmeisesti polvirukoilemaan kanssaan.

persu-puolustusministeri&työministeri-parivaljakko on keskittynyt asevarustelun lisäämiseen ja jonkinlaiseen "arbeit macht frei" -kyykytystoimintaan.

lesta-kepu-pääministeri laulavat samassa virsikuorossa ja valtiovarainministeri-Ospo se kans asettui firmi"staraksi" kauppaamaan kristinuskomusta kirkon mainos-spotissa leffateattereissa. Ilmeisesti hallitus panostaa rukoilun "voimaan".
Ylös
Zephyr Vastaa93 / 301 
29.12.2016, 21:00 Human näköjään taas jättänyt lääkkeet väliin.
Ylös
Havainnoija Vastaa94 / 301 
30.12.2016, 15:30
Viestiä on muokattu
Halla-aho persujen puheenjohtajaksi?

Halla-aho ilmoitti, että hän asettuu ”todennäköisesti” ehdolle puheenjohtajakisaan ( www.hs.fi ), mikä poliittisten tarkkailijoiden mukaan tarkoittaa, että lähtee ryminällä mukaan.

Halla-aho haluaa takaisin Suomeen, koska EU-parlamentissa häntä pidetään kummajaisena. EU-parlamentista kerrotaan, että Halla-aho toimii siellä täysin marginaalissa tai jopa sen ulkopuolella. Kansalaisvapauksia ja -oikeuksia käsittelevässä valiokunnassa Halla-ahon näkemyksiä pidetään sekopäisinä yli puoluerajojen, myös hänen omassa puolueryhmittymässään ECR:ssä. EU-parlamentissa keskustelua ei tosiaankaan käydä Halla-ahon hengessä eikä hänellä onneksi ole monta hengenheimolaistakaan. Halla-ahon aatetoverit löytyvät lähinnä ranskalaisfanaatikko Marine Le Penin joukoista, jotka ammentavat voimansa muukalaispelosta ja muukalaisvihasta. Persujen euroedustajana toiminut Sampo Terho sai aikoinaan Brysselin suomalaistoimijoiden listauksessa nolla (0) pistettä ( www.iltasanomat.fi ). Olen vakuuttunut, että Halla-aho on ollut yhtä surkea.
Kansanedustajana ja Helsingin kaupunginvaltuutettuna Halla-aho on puolestaan ollut turhis, jolla ei ole ollut mitään annettavaa.

Mielenkiintoinen vuosi tulossa. Jos Halla-aho tosiaan lähtee puheenjohtajakisaan, niin sitten selviää sekin, kuinka suuri kannatus persujen natsi- ja rasistisiivellä on.
Viimeinen taisto käydään Seinäjoella.
www.tamperelainen.fi
Ylös
Havainnoija Vastaa95 / 301 
30.12.2016, 16:44 Puoluekannatuskyselyn tulokset
kertovat, että sdp on tällä hetkellä johdossa, kesk on kakkonen, kok ja vas hieman laskusuunnassa, kun taas vihr ja ps hienoisessa nousussa:
yle.fi
Ylös
Public eye Vastaa96 / 301 
30.12.2016, 17:42
Viestiä on muokattu
Persujen syöksykierteessä ei ole lainkaan mahdoton ajatus, että Timo Soini lyö hanskat tiskiin nyt kun viime vaalien ansiosta puolue paistattelee edelleen vallan valokeilassa, sillä häviäjän rooli vaaleissa 2019 ei varmaan tunnu Soinista mitenkään houkuttelevalta.
Mielenkiintoiseksi tilanne kehittyy siinä vaiheessa, jos Halla-aho ei saa varteenotettavaa kilpailijaa puheenjohtajakisaan vaan tekee Trumpit ja tulee valituksi puolueen johtoon. Halla-aho ulkoministerinä (kunnes hellituskriisi väistämättä iskee ennemmin tai myöhemmin ennen seuraavia vaaleja) olisi viimeinen naula Suomen kansainvälisen uskottavuuden arkkuun.
Ylös
TonTon Vastaa97 / 301 
02.01.2017, 09:17 PS on kuitenkin viime viikkoina ollut vahvassa nousussa.
Ylös
Pete Vastaa98 / 301 
12.01.2017, 22:41 Hallelujaa... Sitten ollaan pahemmin kusessa kuin jenkit Trumpin kanssa...
Ylös
human Vastaa99 / 301 
15.01.2017, 20:55 Tuo persujen seuraava puheenjohtajavalintahan on pirun kutkuttava.

Nimittäin, olisikohan persujen rukouksiin sitten täysin vastattu, jos katolilais-"paavi" Timo Soini jälkeen persu-joukkoja alkaisikin johtamaan ihan itse Jussi hALLA-aHo ?

;D
Ylös
Niksu Vastaa100 / 301 
15.01.2017, 21:08 Minä luulen että jo kunnallisvaaleissa saa persut vähän maistiaisia mätkyistä, eduskuntavaaleissa sitten tulee loppu hautajaiset. Soinin juppiskootteri ja huvikuunarivero kun osui täydellisesti heidän jäsenkuntaan.
Ylös
TonTon Vastaa101 / 301 
16.01.2017, 09:45 Jenkit vielä kiittelee Trumpia. Obamaltahan on jo ehdoteltu Nobelin palkinnon perumista, koska hän valehteli saadakseen sen.
Ylös
TonTon Vastaa102 / 301 
16.01.2017, 09:46
Viestiä on muokattu
Ennustan, että Halla-aho on seuraava puheenjohtaja. Tuki on jo nyt suurempi kuin Soinilla. Ja Halla-aho nostaa PS:n kannatusta, kun osa Soiniin pettyneistä palaa.
Kuntavaaleissa PS on 15% kannatuksen tienoilla.
Ylös
Public eye Vastaa103 / 301 
16.01.2017, 12:43 TonTon, osaat varmaan myös kertoa, mitä Obama valehteli saadakseen Nobel-palkinnon. Sanamuodostasi voi päätellä, että olet samaa mieltä niiden kanssa, jotka "ehdottelevat" vuoden 2009 Nobelin rauhanpalkinnon perumista.
Ylös
TonTon Vastaa104 / 301 
16.01.2017, 13:19 Obama lupasi vähentää mailman ydinaseita ja edistää maailmanrauhaa. Obama sai lupauksellaan Nobelin, jota ihmeteltiin jo 2009, koska Obama ei ollut vielä tehnyt mitään, vain luvannut tehdä.
Euroopassa ydinaseiden määrä kaksinkertaistui Obaman aikana. Yhdysvallat on sijoittanut lisää ydinaseita Eurooppaan. Aasiassa määrät lisääntyneet myös.
Vain Yhdysvaltojen omalla maaperällä niiden määrä lienee vähentynyt. Tosin aseiden teho on kasvaunut.
Ylös
Public eye Vastaa105 / 301 
16.01.2017, 13:35 Norjan parlamentin nimittämä Nobel-komitea ei myöntänyt palkintoa minkään "lupausten" perusteella. Lausunnossaan se totesi: "We have not given the prize for what may happen in the future. We are awarding Obama for what he has done in the past year. And we are hoping this may contribute a little bit for what he is trying to do".
Obama itse totesi palkintoa vastaanottaessaan: "Throughout history, the Nobel Peace Prize has not just been used to honor specific achievement; it's also been used as a means to give momentum to a set of causes. And that is why I will accept this award as a call to action — a call for all nations to confront the common challenges of the 21st century."
Palkinnon myöntämiseen vaikutti varmasti paljon Obaman aikaansaama uusi positiivinen ja optimistinen ilmapiiri, joka Yhdysvalloissa ja maailmassa oli syntynyt Bush nuoremman kahdeksanvuotisen synkän valtakauden lopulta päätyttyä. Se, että Obama ei presidenttikaudellaan pystynyt toteuttamaan kaikkia tavoitteitaan, on tuskin hänen vikansa.
Ylös
TonTon Vastaa106 / 301 
17.01.2017, 07:45
Viestiä on muokattu
Eipä norjalaiset maininneet mitä Obama oli vuoden aikana tehnyt. Tuossahan mainitaan, että palkitsevat mitä hän yrittää tehdä "trying to do"! Ei lue, että "he has done". Sitä tekojen puutetta ihmeteltiin ihan Suomenkin uutisissa.
Obama itsekin tuossa lainauksessasi sanoo, että ottaa palkinnon "as a call to action" - eli kutsuna tekoon. Vielä ei ollut mitään tehnyt. Hänen kannattajansa vain olivat mainostaneet, että hyvältä tuntuu, kun heidän suosikkinsa valittiin presidentiksi. Se oli se ainoa "teko".

No, nyt Trumppikin on luonut positiivista, energistä ja optimistista ilmapiiriä. Hänen kannattajansa ovat erittäin optimistisia! Tosin Clintonin kannattajat tekevät kaikkensa luodakseen pelkoa ja pahaa mieltä. Joko Trump saa kohta Nobelin tuosta positivisuuden ja energisyyden levittämisestä? Tilannehan on avian sama kuin Obaman kauden alussa.
Myös Trump on sanonut vähentävänsä sotia ja ydinaseita. Myös Trump on luvannut luoda rauhan maailmaan. Nobelia odotellaan... ja Darwinin Award Clintonin kannattajille, kun luovat pahaa mieltä!!
Ylös
smo Vastaa107 / 301 
17.01.2017, 07:51 Suomen ulkoministeri Timo Soini (ps) sanoi Turkin pääkaupungissa pitämässään puheessa, että Suomella ja Turkilla olisi yhteinen arvopohja. Jäi mietityttämään, että millainen se olisi. Minusta sellaista ei oikein ole.
Ylös
TonTon Vastaa108 / 301 
17.01.2017, 08:09
Viestiä on muokattu
Turkin johtoa pitää tyynnytellä ja mielistellä, jotta eivät avaa rajojaan EU:hun. Heillä on siellä iso pommi valmiina, jos joku hermostuttaa heidät.

Arvopohja-sana lienee suomalaisen toimittajan keksimä? Oliko lähteenä democratic values, jota Soini kuvaili samanlaisiksi Suomen kanssa? - Mielistelyä.
Soinihan sanoi, että kunnioitamme ja tuemme nykyistä Turkin johtoa. - Mitä muutakaan voi sanoa? :D
Soini sanoi meidän toivovan Turkin pysyvän lähellä EU:ta ja sen arvoja. - Ei siis osana EU:ta.
Ja Soini toivoi Turkin kääntyvän noudattamaan meidän arvojamme. - Nyt ei siis niin vielä ole.
Soini myös kertoi Turkin kanssa neuvottelemisen olevan tärkeätä. - Tietysti, eihän kukaan sotaa halua?
Tietysti Soinin ja PS:n vihaajat esittää, että kaikki meni väärin. Mutta tuskin keksivät mitä olisi voinut tehdä paremmin?
Ylös
TonTon Vastaa109 / 301 
20.01.2017, 13:44 Nyt ISIS ja Clintonin kannattajat suunnittelevat iskuja Trumpia vastaan.
Jos Clinton olisi voittanut, juhlisivatko ISIS:n ja Clintonin kannattajat yhdessä?
Ylös
Public eye Vastaa110 / 301 
20.01.2017, 16:09 Nimimerkki TonTon on ilmeisesti päättänyt, että Donald Trump on arvomaailmaltaan perussuomalainen. Kieltämättä yhtymäkohtia löytyykin. Nyt kun vaan saatais Nalle Wahlroos ryhtymään persujen presidenttiehdokkaaksi seuraavissa vaaleissa, niin saataisiin Suomeenkin oma Trump.
Ylös
Havainnoija Vastaa111 / 301 
21.01.2017, 03:03 Perussuomalaisten kannatus vähentynyt
TNS:n tekemän kyselyn tulosten mukaan ps:n kannatus on alempana kuin koskaan vuoden 2010 jälkeen.
www.hs.fi

Perussuomalaisista eronneet Järvenpään ps:n valtuustoryhmän puheenjohtaja Jarkko Wallenius ja valtuutettu Jaana Siukola kertovat eron syyksi mm., että puolueeseen on tullut vierasta väkeä: poliittisia pyrkyreitä ja radikaaleja maahanmuuton vastustajia ja jatkuva kohuissa rämpiminen on väsyttänyt. Siukola kokee, ettei ole pystynyt paneutumaan esim. vanhustenhoitoon ja mielenterveystyöhön, kun aika on mennyt puoluetoverien tekemisten selittelyyn. Walleniuksen mielestä puoluejohdon olisi pitänyt ottaa tiukempi kanta rasistisiin möläytyksiin.
Ylös
TonTon Vastaa112 / 301 
23.01.2017, 08:44 Enpä usko, että PS haluaisi Suomeen Trumpia. Suomalaiset ovat paljon fiksumpaa porukkaa kuin jenkit.
Eikä Nallesta ole PS:n arvomaailmaan.. enemmän Kokoomuslainen.
PS.n kannatus on pyörinyt samoissa luvuissa parin vuoden ajan.
Ylös
Havainnoija Vastaa113 / 301 
30.01.2017, 05:19 Suljetussa MV-ryhmässä, jossa toivotaan kadulle jäätyneiden turvapaikanhakijoiden polttamista ja haikaillaan keskitysleirejä sekä toivotaan viestintäministeri Anne Bernerin ja Tarja Halosen tappamista, on perussuomalaisia poliitikkoja ja ainakin 31 ps:n kunnallisvaaliehdokasta.

www.iltalehti.fi
Ylös
TonTon Vastaa114 / 301 
30.01.2017, 07:56
Viestiä on muokattu
Onhan noita foorumeja vasemmistollakin.. jossa mm. juutalaisten polttohautaamista toivovat, kuten Jimi Karttunen kirjoitti.

Lisää: "Vasemmistoliiton kuntavaaliehdokas Jussi Marttila lähetti itsenäisyyspäivänä Tampereelle Kiakkovieras-mellakkaan lähteville tovereilleen hyytävät terveiset:
– Heittäkää minunkin puolestani kivi/polttopullo. Tai molemmat, Marttila kirjoitti."
Kommentista oli muutama jopa tykännyt. - Ei reaktiota?

"Vantaan demarinuorten varapuheenjohtaja Kamal Palani Jafi julkaisi Twitterissä kirjoituksen jossa viitattiin aseelliseen vastustukseen. Aseellinen vastustus on joskus tarpeellista."
- Ei reaktiota?

Kerropa mulle joku suosittu foorumi, jossa ei ole Berneriä haluttu hengiltä?

Vassareiden lauluissakin yllytetään polttamaan autoja ja tappamaan poliitikkoja (mm. Paleface). Eikö sellainen yhtään huolestuta? ;) Ja heidän musavideoilla esiintyy terroristeja, raiskaajia ja tappajia. Se on ihan ok?
Brunila yllytti Peli Poikki - puheessaan jengiä vastustamaan poliisia sen etsiessä laittomasti maassa oleskelevia. Moni kansanedustaja taputti ja hurrasi Brunilan kiihoitukselle vastustaa rasistista poliisia. Poliisia sai haukkua rasistiseksi ja kansaa sai kiihottaa käyttämään väkivaltaa poliisia kohtaan. Ei reaktiota!

Trumpista vielä sen verran, että kun hän nyt väliaikaisesti kiristi maahanpääsyä muutamalta terroristimaalta, niin siitä nousi iso meteli. Mutta kun Obama sulki (väliaikaisesti) kaikilta irakilaisilta maahanpääsyn terrorismiin vedoten 2011, ei siitä kukaan metelöinyt.

Moni maa on sulkenut rajansa juutaisilta. Ei reaktiota? Saudi-Arabia (ja muutama muu Lähi-Idän maa) on sulkenut rajat vääräuskoisilta. Ei reaktiota? Silti meidän kansanedustajat presidenttiä myöten vierailee näissä maissa ja tottelee niiden rasistisia lakeja. Suomen sisäministeriö vielä kehottaa noudattamaan isäntämaan (rasistisia) tapoja. Jenni Haukio alistui käyttämään huivia siellä vieraillessaan.
Obaman vaimo ei suostunut käyttämään huivia vieraillessaan Saudi-Arabiassa 2015. Onko Michelle Obama hirvittävä rasisti? Saksan ministerikään ei huivia suostunut käyttämään pari kuukautta sitten Saudi-Arabiassa vieraillessaan. Hän halusi olla vapaa nainen päättämään asiasta itse. Mutta meidän ensimmäinen nainen alistui.
Ja kun sieltä tullaan tänne, ollaanko täällä maassa maan tavalla? Ei vaan tuodaan omat tavat mukana ja poljetaan meidän lait ja tavat. Ja meidän kuulemma pitää siihen alistua.

Samoin sen "muurin" kanssa. Obama aloitti muurin rakentamisen, ei sitä silloin Suomessa vastustettu. Mutta kun Trump lupasi jatkaa Obaman aloittamaa projektia, on hän hirvittävä rasisti?
Ylös
vetti Vastaa115 / 301 
30.01.2017, 14:21 TonTon:

Tässä heti yksi (lätkän ystävä kun olen) missä Berneriä ei ole virtuaalisestikaan haluttu tapettavaksi: keskustelu.jatkoaika.com

Persut, tarkemmin sanottuna Kiemunki, on taas vauhdissa:
Terhi Kiemunki kunnostautuu jälleen, vasta kun ollaan haettu valituslupaa oman rikosilmoituksen aiheuttamasta tuomiosta, siirrytään jo trumpmaisiin vaihtoehtofaktoihin.

Suljetussa MV-ryhmässä haaveillaan keskitysleiristä ja poliittisista murhista: www.iltalehti.fi

Iltalehden juttu suljetusta MV-ryhmästä, lainaan olennaisen, niin ei tarvitse klikata:
"Hakkaraisen jälkeen tunnetuin ryhmään kuuluneista perussuomalaisista on tamperelainen varavaltuutettu Terhi Kiemunki.
Kiemunki kertoi STT:lle perjantaina, että ei ole itse hakeutunut ryhmään ja aikoo poistua sieltä.
-   En ole koskaan liittynyt tuollaiseen ryhmään, enkä kannata sitä julkaisua millään tavalla. Joku voi varmaan lisätä siihen kenet vain.
En ole koskaan lukenut sieltä mitään, enkä käytä sitä millään lailla."

Kuvakaappaus sekä Kiemungin postauksesta ryhmään sekä Janitskinin purkaus samoin kuvakaappauksena saatavilla... tänne ei näköjään niitä pysty laittamaan.
Ylös
Public eye Vastaa116 / 301 
30.01.2017, 14:37 TonTon, jos olet huomannut, niin tässä ketjussa pohditaan Perussuomalaisia puolueena ja sen näkyvien hahmojen edesottamuksia. Totta kai vaikka mitä voi yrittää puolustella sillä että "kun tuokin". Esittämäsi esimerkit eivät kuitenkaan oikein vakuuttaneet perussuomalaisten kansanedustajien ja näiden taustajoukkojen edesottamusten rinnalla...
Ja ainahan voi perustaa oman ketjun jossa päivitellään "vihervassareiden" (= kaikki muut paitsi perussuomalaiset) ylilyöntejä, eikö?
Ylös
vetti Vastaa117 / 301 
30.01.2017, 17:31 TonTon:lle vielä yksi vastaus tähän ketjuun. Jos haluaa, niin jatketaan muualla. Jenkit/Israel/tms eivät tähän enää kuulu. Laiskuuttani en viitsinyt avata uutta ketjua.

TonTon kirjotti (lainauksilla siis kirjoittamansa)
”Trumpista vielä sen verran, että kun hän nyt väliaikaisesti kiristi maahanpääsyä muutamalta terroristimaalta, niin siitä nousi iso meteli. Mutta kun Obama sulki (väliaikaisesti) kaikilta irakilaisilta maahanpääsyn terrorismiin vedoten 2011, ei siitä kukaan metelöinyt.”

Ei Obama sulkenut kaikilta Irakilaisilta maahanpääsyä. Vain turvapaikanhakijoilta. Trump sulki rajat seitsemän maan kansalaiset lähes kaikilta. Tuossa on aika moinen ero.

”Moni maa on sulkenut rajansa juutaisilta. Ei reaktiota? Saudi-Arabia (ja muutama muu Lähi-Idän maa) on sulkenut rajat vääräuskoisilta. Ei reaktiota?”

Ei juutatalaisilta, vaan Israelilaisilta. Ja ko kielto on molemmilta puolilta. Lisäksi en henkilökohtaisesti odota esim Saudi Arabialta, Syyrialta tms vastaavaa länsimaisten arvojen noudattamista mitä Yhdysvalloilta. Kukaan ei täällä (minä ainakaan) kiellä em maiden ongelmia ihmisoikeuksien suhteen. Yhdysvalloilta olisin odottanut huomattavasti enemmän, väittävät olevansa ihmisoikeuksien puolustaja – nyt Trump yrittää mennä ohi perustuslain. Tarkoituksenani oli taas mennä ko valtioon elokuussa (nettikone ollut ahkerassa käytössä), mutta olen hyvin vakavasti harkinnut jättäväni väliin. Sääli, sillä NY on suosikkikaupunkejani maailmassa. Tiedän, ettei NY edusta kuin hyvin pientä osaa valtiosta (jossain määrin kupla), mutta taidan silti jättää menemättä.

”Silti meidän kansanedustajat presidenttiä myöten vierailee näissä maissa ja tottelee niiden rasistisia lakeja. Suomen sisäministeriö vielä kehottaa noudattamaan isäntämaan (rasistisia) tapoja. Jenni Haukio alistui käyttämään huivia siellä vieraillessaan.
Obaman vaimo ei suostunut käyttämään huivia vieraillessaan Saudi-Arabiassa 2015. Onko Michelle Obama hirvittävä rasisti? Saksan ministerikään ei huivia suostunut käyttämään pari kuukautta sitten Saudi-Arabiassa vieraillessaan. Hän halusi olla vapaa nainen päättämään asiasta itse. Mutta meidän ensimmäinen nainen alistui.
Ja kun sieltä tullaan tänne, ollaanko täällä maassa maan tavalla? Ei vaan tuodaan omat tavat mukana ja poljetaan meidän lait ja tavat. Ja meidän kuulemma pitää siihen alistua.”

Kukaan ei ole Jenniä tai Tarjaa pakottanut käyttämään huvia. Hyviin tapoihin se toki kuuluu. Michelleä (tai Merkeliä) ei missään tapauksessa voi tuon mukaan väittää rasistiksi. Ja jos tänne turvapaikanhakijat jäävät – niiltä osin kuin jäävät – on syytä olettaa että sopeutuvat yhteiskuntaan. Ei täällä eletä samalla tavalla kuin esim Syyriassa, mutta en silti aio heitä alasti minun kanssani saunaan pakottaa, vaikka kuinka kuuluu ”tapoihin”.

Samoin sen "muurin" kanssa. Obama aloitti muurin rakentamisen, ei sitä silloin Suomessa vastustettu. Mutta kun Trump lupasi jatkaa Obaman aloittamaa projektia, on hän hirvittävä rasisti?"

Obaman aloittamasta muurista olisi kiva saada lisäinfoa, en ainakaan muista (vanhuuteen kuuluu kaksi tautia, toinen dementia, toista en muista) hänen sitä aloittaneen. Muutenkin tuo Trumpin touhu on Netanjahun kanssa veljeilyä; toinen saa laajentaa siirtokuntia, toinen Netanjahun kehumana muurin (”kun se toimii meilläkin”) ja yllättäen nämä seitsemän maata, joista Yhdysvaltoihin on nyt maahantutulokielto, ovat samoja joihin Israelilaisilla ole menemistä (toki molemmin puolin). Ja tietenkin samoja joissa Trumpilla ei ole, eikä ole ollut, liiketoimintaa. Saudeihin oli tarkoitus mennä, mutta se pistettiin jäihin loppusyksystä.
Ylös
Vetti Vastaa118 / 301 
30.01.2017, 17:48 Korjaus: "tietenkin eri maita, joissa Trumpilla ei ole, eikä ole ollut, liiketoimintaa. Saudeihin oli tarkoitus mennä, mutta se pistettiin jäihin loppusyksystä."
Ylös
TonTon Vastaa119 / 301 
31.01.2017, 07:53
Viestiä on muokattu
Hillary Clinton äänesti muurin puolesta 2006 ollessaan senaattori. Tässä video hänen puheestaan:
www.youtube.com

Myös Obama äänesti muurin puolesta 2006 ollessaan senaattori. Presidenttinä hän sitten piti lupauksensa ja aloitti muurin rakentamisen. 2011 hän mainosti, että muuri on "basically complete".
www.politifact.com
(En tiedä lähteen luotettavuudesta, mutta hakusanoilla löytyy paljon muitakin lähteitä. Mm. Wikipedia)

2009: U.S.-Mexico fence building continues despite Obama's promise to review effects
www.nytimes.com

"Kukaan ei ole Jenniä tai Tarjaa pakottanut käyttämään huvia."
- Sisäministeriö vahvasti käski. Ei nyt sentään ihan pakottanut, mutta..
Ylös
TonTon Vastaa120 / 301 
31.01.2017, 07:55
Viestiä on muokattu
Esitän esimerkein, ettei persut poikkea muista puolueista tai edes kansasta. Eikä "free fall" ole menossa. Ennustan nousua keväällä (verrattuna joulukuun 2016 kannatukseen).
Ilman Bernerin panettelua siis löytyi yksi potkupalloilijoiden foorumi, jossa ei politiikasta varmaan muutoinkaan keskustella..
Ylös
vetti Vastaa121 / 301 
31.01.2017, 09:08 Eli äänesti puolesta ollessaan senaattori. Bush tyhmempi siis rakensi, jos tarkoitetat vastaavaa "rakentamista" kuin Trump nyt.
Ylös
TonTon Vastaa122 / 301 
31.01.2017, 13:36
Viestiä on muokattu
2008 Obama kannatti "muurin" rakentamista:
dailycaller.com
www.thepoliticalinsider.com

Eli Obama on senaattorina ja ensimmäisen presidenttikautensa kannattanut sitä? Hän lupasi sen äänestäjilleen.

Ilmeisesti G. Busch aloitti sen rakentamisen 2006 (Obaman ja Clintonien tukemana).
en.wikipedia.org
Ylös
Public eye Vastaa123 / 301 
31.01.2017, 14:15 Yksi Obaman ja Trumpin välisistä suurista eroista on siinä, että toisin kuin seuraajansa, Obama kuinnioittaa lakeja.
Republikaanit olivat ajaneet läpi lain vuonna 2006 muurin rakentamisesta Yhdysvaltain lounaisrajalle ja Bush nuorempi hyväksyi sen. Obamalla ei olisi ollut republikaanien vastustuksen vuoksi mitään mahdollisuuksia kumota lakia, joten hän pyrki mahdollisuuksien rajoissa toteuttamaan sen.

www.politifact.com
Ylös
TonTon Vastaa124 / 301 
31.01.2017, 14:58 Mitä lakeja Trump ei kunnioita?
Muuri on siis ollut rakenteilla jo yli 10 vuotta. Trump on kuitenkin rasisti, koska jatkaa muiden aloittamaa ja kymmenien miljoonien amerikkalaisten haluamaa projektia?
Ylös
Public eye Vastaa125 / 301 
31.01.2017, 17:02 Kyllä Trump käynnisti ihan oman muuriprojektinsa, jolla ei tietenkään ole vielä lainvoimaa eikä kenelläkään ole harmainta hajua edes siitä, miten se rahoitettaisiin.
Ylös
Havainnoija Vastaa126 / 301 
01.02.2017, 02:00 Janitskin: Kiemunki valehtelee

Terhi Kiemunki väitti aikaisemmin, ettei hän ole liittynyt suljettuun MV-ryhmään, jossa haaveillaan keskitysleireistä ja poliittisista murhista ( www.iltalehti.fi ). MV:n Janitskin ihmettelee, kuinka Kiemunki voi valehdella niin paljon. Janitskinin mukaan Kiemunki on ollut aktiivisesti mukana ( www.tamperelainen.fi ). Tässä lisää Kiemungin touhuista ( www.tamperelainen.fi ).

Terhi Kiemunki on Tampereen perussuomalaisten puheenjohtaja, kaupunginvaltuutettu ja kansanedustaja Lea Mäkipään (ps) eduskunta-avustaja. Lea Mäkipää puolestaan kuuluu persujen homo-ongelmaiseen kiihkouskovaissiipeen. Eduskunnan käsitellessä tasa-arvoista avioliittolakia Mäkipää sekoili useampaan kertaan maalaillen mm., kuinka tasa-arvoisen avioliittolain myötä Suomesta tulee rietas bordelli yms. Mäkipää kertoo, että hänen tärkeimpiin harrastuksiinsa kuuluu osallistuminen Kihniön kirkonkylän rukouspiirin toimintaaan.
------
Tiina ja Timo Soini valtion kustannuksella rukoilemaan Trumpin kanssa
Soinit lähtevät aamiaisrukoukselle Amerikkaan. Ulkoministeriö ei kerro matkan kokonaiskustannuksia eikä sitä, mitä Soinin ohjelmaan kuuluu rukousaamiaisen lisäksi. Soinin kabinetista ei myöskään kerrota, oliko Soinin tarkoituksena tehdä virkamatka Yhdysvaltoihin ennen rukouskutsun saamista vai alettiinko matkaa valmistella vasta rukouskutsun jälkeen.
www.iltalehti.fi

Rukousaamiaiselle osallistuvat myös kansanedustajat Antero Laukkanen (kd) ja Laura Huhtasaari (ps). Huhtasaari on tullut tunnetuksi mm. hilpeyttä herättäneistä kreationismihöpinöistään. Tässä Jyri Tiimonen vastaa Huhtasaarelle ( jyritiimonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi ).
Huhtasaari paljastaa tuoreimmassa kirjoitelmassaan miesihanteensa ( laurahuhtasaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi ). Huhtasaari kuuluu persujen nuiviin, joskaan ei vielä kymppikerhoon, sillä häneltä puuttuu 10 päiväsakkoa.
Ylös
TonTon Vastaa127 / 301 
01.02.2017, 07:34
Viestiä on muokattu
Jenkit oli niin pettyneitä Obaman (ja Clintonien ja Bushien) "aitaan", että Trumpin toivotaan nyt tekevän vähän paremman aidan. Trump lupasi muurin. Rahoitus tuskin on ongelma, koska raja- ja huumevalvontaan uppoaa jo nyt monta miljardia vuodessa.

Nythän Trump vaatii Meksikoa maksamaan 5-10miljardia tai se keskeyttää laittomasti maassa olevien rahalähetykset Meksikoon. Meksikoon kulkeutuvan rahamäärän on arveltu olevan 25miljardia vuodessa. Tosin en oikein usko, että ainakaan tuo Meksikolta vaadittu rahoitus toteutuu.

Ei tullut vastausta tuohon, että mitä lakia Trump ei noudata?
Jokainen maa saa ihan itse päätää keitä se maahansa päästää. Siksi UK ei päästänyt Ranskan kautta tulevia elintasopakolaisia maahansa tunnelin kautta vaikka Ranska ja EU kovasti painosti.

Minkähänlaista muuria Norja suunnittelee, kun jos Ruotsista tulee Lähi-Itä ja se romahtaa?

Norway’s Prime Minister Warns Sweden Is About To Collapse, Seals Borders
Sweden is about to collapse due to the overwhelming influx of refugees in the country.
speisa.com
www.zerohedge.com
yournewswire.com
www.youtube.com
Ylös
TonTon Vastaa128 / 301 
01.02.2017, 07:40
Viestiä on muokattu
Kävihän Soini siellä Obamankin rukousaamiaisella 2014. Mukana silloin oli Räsänen, Essayah ja Korhola. Miksi nyt pitäisi kieltäytyä?? Se ei olisi kohteliasta ;)
Jos Soini olis kieltäytynyt, olisi otsikoissa isolla, että Soinikin vihaa Trumpia :D
Ja jos Soini olis kieltäytynyt Obaman rukousaamiaisesta, olisi otsikoissa: Soini on rasisti :D
Jotenkin kaikki, mitä Trump tekee samoin kuin Obama, on paheksuttavaa? Miksi? Jotenkin kaikki, mitä Soini tekee Trumpin kanssa samoin kuin teki Obaman kanssa, on paheksuttavaa? Miksi?
Ylös
Public eye Vastaa129 / 301 
01.02.2017, 13:12 Tuollaiset rukousaamiaiset ovat hömppää, joissa vallanpitäjien nuoleskelijoille annetaan tunne siitä, että he ovat jotenkin tärkeitä ja heitä muka arvostetaan. Lisäksi saadaan osoittaa, kuinka hyveellisiä ja puhtoisen hurskaita tässä ollaan, pahan maailman keskellä. Kun paikalla on kolme ja puoli tuhatta aamiaisvierasta, siellä ei joku Soini tai Huhtasaari paljon ehdi verkostoitua. Näiden hypokraattien matkan me kuitenkin kaikki maksamme, olimmepa tästä tilaisuudesta mitä mieltä tahansa.

Tapahtuma ei ole Yhdysvaltain presidentin järjestämä, vaan sen takana on hieman hämärä kristillinen Fellowship-järjestö, joka on esimerkiksi Ugandassa rahoittanut avokätisesti äärikristillistä toimintaa ja edesauttanut suuresti syrjivän lainsäädännön aikaansaamista Afrikan maissa.
Tähän presidentti Obama kiinnitti myös aikanaan välillisesti huomiota rukousaamiaisella pitämässään perinteisessä presidentin puheessa, jossa hän totesi muun muassa:
"We may disagree about gay marriage, but surely we can agree that it is unconscionable to target gays and lesbians for who they are -- whether it's here in the United States or, as Hillary mentioned, more extremely in odious laws that are being proposed most recently in Uganda."
Tällaista tekstiä tuskin tullaan kuulemaan Trumpin puheessa.

Ja mitä Trumpin lainkuuliaisuuteen tulee, eikös hän rehennellyt jo kampanjassaan, miten hän on onnistunut kiertämään veroja. Jotain kertoo myös se, että kun oikeusministeri olisi halunnut arvioida Trumpin määräysten lainmukaisuutta, seurauksena olivat välittömät potkut.
Eikä perusteeksi kelpaa se, että Trumpille mieluista oikeusministeriä odotellessa virkaa tekevä ministeri oli edellisen presidentin nimittämä, sillä lainmukaisuudella ei ainakaan pitäisi olla mitään tekemistä sen kanssa, mikä on ihmisen puoluekanta. Päävaatimus oikeusministerin tehtävässä on lain tuntemus (paitsi tietysti vaikkapa Suomessa).
Ylös
TonTon Vastaa130 / 301 
01.02.2017, 14:05
Viestiä on muokattu
Olet oikeassa. Olisi tyhmää lausua rukousaamiaisella samat sanat kuin edeltäjäkin. Odotellaan nyt mitä Trump sanoo ja tuomitaan vasta sitten?
Mutta verkostoitumista se varmasti edistää. Soinikin pääsee tutustumaan ketkä ovat Trumpin porukkaa.

Verojen kierto ei ole laitonta. Suomessakin sitä melkein kaikki harrastaa.

Tyhmä veroja maksaa - hyvätuloiset suomalaiset käyttävät yleisesti erilaisia veronkierron välineitä
www.talouselama.fi
yle.fi

Erotettu oikeusministeri töppäsi. Sai kenkää siksi. Kaikki tietää, että Trumpin maahanmuuttorajoitusten kiristäminen oli laillista. Obamakin teki niin 2011.
Meidän professori Martti Koskenniemikin totesi sen olevan näin: "Professori Martti Koskenniemen mukaan valtiot saavat itse päättää, keiden ne antavat maaperälleen saapua. Pakolaisten oikeudet eivät ole suurempi arvo kuin kansalaisten turvallisuus."
www.hs.fi

Kyse ei siis tässäkään ollut siitä, että Trump olisi jättänyt noudattamatta lakia.

Väite, että Trump ei noudata lakia on yhä osoittamatta ;)
Toistaiseksi se on vain ennakkoluuloisen ihmisen keksimä valhe.
Ylös
Public eye Vastaa131 / 301 
01.02.2017, 14:39 Okei. kannatat siis veronkiertoa. Tiedoksesi, että verosuunnittelu (laillinen) on eri asia kuin veronkierto (laiton).

Trumpin lainkuuliaisuudesta esimerkiksi täällä:

edition.cnn.com

Miksi hän muuten ei sietänyt sitä, että hänen toimiensa laillisuus olisi tutkittu? Jos ongelmaa ei ole, ei kai tutkintaakaan tarvitse pelätä.
Trumpin lätkäisemä maahantulokielto ei muuten paranna USA:n kansalaisten turvallisuutta tippaakaan, vaan päinvastoin. Pakolaisten oikeuksia se kyllä rikkoo.
Ylös
TonTon Vastaa132 / 301 
01.02.2017, 15:13
Viestiä on muokattu
Hmm.. miten Trumpin muuri muka ei parantaisi USA:n kansalaisten turvallisuutta? Eikö se ole selviö, että se parantaa sitä?

Miksi USA muutoin käyttää miljardeja rajojen valvomiseen, jos se ei ole turvallisuusasia? Huvikseenko sitä tehdään?
Huvikseenko Unkari, Sveitsi, Espanja, Itävalta, UK ja muut Euroopan maat rakentelee raja-aitoja?

Pakolaisilla ei ole sen suurempia oikeuksia maahantunkeutumiseen kuin muillakaan maahantulijoilla. Meksiko ei ole kenellekään vaarallinen maa.

Ai, taisitkin tarkoittaa tuota maahantulokieltoa muualta. Sehän on vähän sama asia. Miksi Obama sitten teki saman tempun, jos siitä oli vain haittaa?

Meinaatko, että koska jo maassa olevat voisi suuttua siitä, niin siksi se ei ole hyvä asia? Eli uhkailuun tulisi antautua?
Meinaat, että oikeilla pakolaisilla on varaa ostaa lentolippu jenkkeihin ja nyt eivät saakaan lentolupaa? Heidätkö päästetään lentokoneeseen vaikkapa Ranskassa tai Dubaissa ilman papereita ja sillain? Nyt eivät sitten vaan pääse USA:aan, mutta koneeseen pääsisivät??

Veronkierto on ihan yleinen termi. Sitä käytti Taloussanomat ja Yle noissa antamissani linkeissä. Itse en kannata edes kaikkia laillisia tapoja minimoida veroja.

Trump on varmasti ollut usein syytettynä ja myös kantajanakin. Sellaista se bisneselämä on. Monenlaista kiistaa painitaan oikeudessa.
Ylös
Havainnoija Vastaa133 / 301 
02.02.2017, 01:33
Viestiä on muokattu
Terhi tervehtymässä
Terhi Kiemungin muisti palautuu pätkittäin. Nyt hän sattui muistamaan, että hän on ”joskus saattanut kirjoittaa facebookin suljettuun MV-ryhmään ja kommentoida kirjoituksia”. Terhi kuitenkin lisää, ettei hän kykene muistamaan, mihin hän on kuukausia sitten kirjoitellut. Kuulostaa sen verran vakavalta, että Terhin olisi syytä kääntyä tohtorishenkilön puoleen ongelmassaan.
www.kaleva.fi
Kiemunkikeisin uusimmat käänteet:
www.tamperelainen.fi

Persujen kuntavaaliohjelma
julkaistiin persujen pää-äänenkannattajassa pari päivää sitten, mutta en viitsinyt siihen sen kummemmin paneutua, koska sillä nykytilanteessa on vain vähäinen merkitys. Ohjelmassa on muutamia asiallisia kohtia, mutta sitten on tietämättömyyttä ja vähä-älyistä persustelua. Saku Timonen puuttui muutamaan kohtaan ja teki yhteenvedon. Persujen mielestä esim. pyöräily on mukava harrastus, mutta työmatkapyöräily mahdollista vain harvoille. Koska pyöräily on "fillarikommunismia", niin persut haluavat pitää sen vain harvojen mahdollisuutena vastustamalla pyöräilyn mahdollistavaa liikennesuunnittelua. (Timo Soini polkemassa munamankelilla Erottajalla, mutta no, saahan sitä kuvitella...)

Sitten persut pääsevät ”todellisiin asioihin” eli vessoihin, tyttöihin ja poikiin. Tämä viittaa Sebastian Tynkkysen hilpeyttä herättäneeseen lippistempaukseen, jossa lippiksillä kerrottiin, onko tyttö vai poika. Sebastian kasvatti jossain vaiheessa varmuuden vuoksi parran, jotta ei muistuttaisi tyttöä.
Suosittelen lukemaan koko kirjoituksen ja sen alapuolella olevat kommentit.
blogit.image.fi
Ylös
TonTon Vastaa134 / 301 
02.02.2017, 08:01
Viestiä on muokattu
Mitenkähän yhdistit pyöräilyn kommunismiin?
Työmatkapyöräily päivittäin on mahdollista vain harvoille. Se on fakta. Kolmasosa käy pyörällä töissä joskus. Ehkä 10% käy päivittäin. Suurimmalla osalla työmatka on yli 10 kilometriä. Keskimäärin se on 15km tienoilla. Eli todella monilla se on yli 20km. Tuossa matkat keskimäärin:
yle.fi

Moni lisäksi kuskaa lapsensa hoitoon työmatkalla. Sekään ei fillarilla yleensä onnistu, etenkään sillä yli 10km:n ajolla. Lisäksi on paljon selkä ja jalkavaivaisia, jotka eivät juurikaan voi pyöräillä.
Miten ihmeessä 20km kilometrin työmatkapyöräily olisi fillarikommunismia?? Se vaatii aikaa ja kuntoa, ei kommunismia.

Sitäpaitsi eikös siellä ohjelmassa ollut väylien kunnossapitovaatimus pyöräilijöitä varten? Onko sekin jotenkin väärin vaatia kunnollista pyöräteiden kunnossapitoa?
Jos ajateltais aina ensin pyöräilijöitä, ajateltais 10% työmatkalaisista. Tällöin ne 90% saastuttaa entistä enemmän, jos niiden matkat vain pitenee huonon liikennesuunnittelun seurauksena.

Jos Vasemmisto tai Vihreät vaatisi noita samoja asioita, niin olisivatko hekin fillarikommunismin kannattajia? Ai mutta hei, hehän vaativat ihan samoja asioita! Kyllä julkisen liikenteen suunnittelun tulisi olla etusijalla. Vai oletteko eri mieltä? Vihreätkin on samaa mieltä kuin PS.

Vihreiden Kuntavaaliohjelmassa esitetään, että julkista liikennettä tulee kehittää, mutta toteavat, että myös oma auto on monelle ainoa vaihtoehto. Kuinka he julkeavat? Ihan fillarikommunismia sanoa, että autoakin tarvitaan! Vihreätkään eivät esitä, että liikennesuunnittelu tulisi tehdä pyöräilijöiden ehdoilla. Kamalia fillarikommunisteja ovat.
Ylös
Public eye Vastaa135 / 301 
02.02.2017, 09:40 Kyllä se on itse isä aurinkoinen, joka yhdisti fillarit kommunismiin viime toukokuussa haastamalla kunnallisvaaleja ajatellen plokissaan "fillarikommunismin, pakolliset kasvisruokapäivät, tarpeettomat kaupunkibulevardit, tuhoisat tietullit, turpeenkäytön rajoitukset, turkistarhauksen tuhoamisvimman, kotiäitien kyykyttämisen, pakkopaitafeminismin". Eli kannattaa kysyä sylttytehtaalta, mitä yhteistä näillä kahdella on. Tuskin vastausta tulee siihen, mitä nuo tuhoisat vastustettavat asiat käytännössä tarkoittavat ja mitä ongelmaa vastaan tässä nyt itse asiassa taistellaan, uusia sloganeita varmasti sitäkin enemmän.
Ylös
TonTon Vastaa136 / 301 
02.02.2017, 11:55 Näköjään fillarikommunismi on haastettu. En tosin löytänyt Soinin blogista sitä, että mitä se tarkoittaa. Onko se hyvä vai huono asia haastaa fillarikommunismi? Mitä se haastaminen tarkoittaa? Eihän se vastustamista ole, vaikka niin ehkä uskotkin.
Mutta jos PS:n vaaliteema on haastaa fillarikommunismi, niin vastava ohjelma on Vihreilläkin: Vihreät haluaa kehittää, pyöräteiden lisäksi, julkista liikennettä ja henkilöautoilua. ;)
Ylös
Public eye Vastaa137 / 301 
02.02.2017, 12:25 Perussuomalaisilla on yleensäkin tapana kertoa, mitä he vastustavat (tietysti senkin mahdollisimman epämääräisin sanankääntein). Ja haastaminen on minusta todellakin vastustajan haastamista taistoon.
Muut keskittyvät enemmän tuomaan esiin sitä, mitä he pyrkivät saamaan aikaan.
Ylös
TonTon Vastaa138 / 301 
02.02.2017, 12:33
Viestiä on muokattu
Ehkä sinulla on vain vahvat ennakkoluulot. Etkä ole edes tutustunut mitä asioita PS kannattaa.
Kaikki puolueet vastustavat joitakin asioita ja kannattavat toisia asioita. Monet puolueet, kuten Vasemmisto ja Vihreät, eivät aina kerro mitä he vastustavat, ja siksi he välillä kannattavat ja välillä vastustavat samaa asiaa. Riippuen ovatko hallituksessa vai eivätkö ole..
En näe sellaisessa mitään hyvää. Näetkö sinä?

Esim Vihreät vastustavat ydinvoimaa. Sinun mielestä on siis huono asia vastustaa ydinvoimaa? Välillä Vihreät vastustaa vesivoimaakin. Vastustavat ilmeisesti kaikkea energiantuotantoa? Kyllä ne jaksaa vastustaa.. mutta mitä he sitten pyrkivät saamaan aikaan, jos kerran vastustavat kaikkea? Lähinnä pyrkivät haaskaamaan verorahoja..
Ylös
Public eye Vastaa139 / 301 
02.02.2017, 14:09 Ennakkoluuloja hälventtääkseni luin Perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin "plokin" kirjoitukset vuodenvaihteen tienoilta tähän päivään.
Hieman tuskallista oli, lyhyistä virkkeistä huolimatta. En onnistunut löytämään sieltä visioita enkä näkemyksiä tulevasta, siitä mitä pitäisi uudistaa ja mikä on tärkeää. Valitusta ja nälvintää toisten tekemisistä, aloitteista ja mielipiteistä kyllä oli, ja sitäkin enemmän kehuskelua omista ja oman puolueen menneistä saavutuksista. Ai niin, tulevaisuuteen tähtäsivät kyllä huolet siitä, saavatko perussuomalaiset aikaan oman presidenttiehdokkaan ja pari viittausta puolueen tulevaan puheenjohtajakilpaan.
Make Perussuomalaiset great again! Perussuomalaiset first!
Ylös
TonTon Vastaa140 / 301 
02.02.2017, 14:23 Vihreiden puheenjohtajalla Ville Niinistöllä ei ole edes ollut mitään sanottavaa tänä vuonna ;)
Vihreät on siis ihan pihalla ilman minkäänlaista tulevaisuutta? Viimeisin kirjoitus on 13.12. ja siinäkin vain valitetaan eriarvoistamisesta. Sitä edellisessä ollaan huolissaan sotesta. Vain valitusta ja nälvintää toisten tekemisestä.
Ylös
Pete Vastaa141 / 301 
03.02.2017, 20:12
Viestiä on muokattu
Ylläpidolle:
Nimimerkki TonTon on trolli.

Selvästi.
Toimikaa sen mukaisesti!

Toivoo maj evp (SPOL).
Ylös
Havainnoija Vastaa142 / 301 
05.02.2017, 22:35 Päätoimittaja Karri Kannalan terveiset Terhi Kiemungille:
”Kiemungin toiminta on uskomattoman typerää, kestämätöntä ja ala-arvoista. Ala-arvoisuutta korostaa hänen asemansa Tampereen perussuomalaisten puheenjohtajana ja kansanedustajan avustajana, näissä tehtävissä tulisi kyetä osoittamaan edes hieman parempaa harkintakykyä.”
www.tamperelainen.fi
---
Kreationistihörhö Laura Huhtasaari oli pissiä housuihinsa, kun sai aamiaisrukouksella istua 15 metrin päässä vauvakeisari-miesihanteestaan.
www.iltasanomat.fi
Ylös
TonTon Vastaa143 / 301 
06.02.2017, 07:18
Viestiä on muokattu
Eli kun haukkuu perusteetta perussuomalaisia mm. pissahousuksi, on asialinjalla. Persuja saa arvostella aiheetta? Kun arvostelee aiheesta vihreitä, on trolli?
Ylös
Havainnoija Vastaa144 / 301 
09.02.2017, 21:00
Viestiä on muokattu
Persujen ja Aa-joukkion aktiivien yhteinen valesivusto

Persujen ja Aa-joukkion aktiivit ovat perustaneet ns. vaihtoehtoisia faktoja tyrkyttävän sivuston eli suomeksi sanottuna valesivuston. Sen toimittajiin tai ”toimittajiin” kuuluu esimerkiksi ex-kansanedustaja Reijo Tossavainen (ps) ja entinen tiedetoimittaja Marko Hamilo, joka aloitti persustelun noin 10 vuotta sitten Tiede-lehdessä, erosi/erotettiin, ja on sen jälkeen kirjoitellut valitusvirsiään persujen pää-äänenkannattajaan. Hihhulilahkoja ”toimituksessa” edustaa Aa-joukkion entinen puheenjohtaja Jukka-Pekka Rahkonen, joka tuskin esittelyä kaipaa. Haastateltaviin kuuluu mm. krisupuolueen Sari Tanus ja homovihamielisen Suomen evankelisen allianssin johdossa ollut kiihkoilijatapaus.

Kun persujen nuivaliston ja Aa-joukkion lahkolaisten ihmis- ja maailmankuvat yhdistyvät, niin skeidan määrä on uskomaton. Ei ole väliä, lukeeko sivuston uutisia (lue: ”uutisia”) vai blogeja, sillä molemmat edustavat ns. vaihtoehtoisia faktoja ja/tai hihhulilahkojen homo-ongelmaisuutta ja sekopäisyyttä.
Tässä Marko Hamilon työntämä aivopieru:
beta.oikeamedia.com
Tässä Jukka Rahkosen:
beta.oikeamedia.com
Tässä haastattelussa krisupuolueen Sari Tanus sekoilee väittämällä, että vähäosaisiin, lapsiperheisiin ja eläkeläisiin kohdistuvat leikkaukset eivät ole lainkaan niin vakavia kuin sukupuolineutraali avioliittolaki, joka muka hävittää avioliiton ja lisäksi ”gender-ideologia” vahingoittaa herkässä kasvuiässä olevia lapsia ja nuoria yms. skeidaa.
beta.oikeamedia.com
Lahkolaisten Patmos-bisnessäätiön sekoilija Juha Ahvio oli hekumoissaan, kun nyt Suomeenkiin saadaan amerikkalaistyylinen valesivusto.
------
Kaksi kannanottoa
Markkinointi&Mainonta -lehden Maija Tamminen:
www.marmai.fi
Timo Kilpiäinen: Oikea media puski päänsä mäntyyn
taukovihko.puheenvuoro.uusisuomi.fi
------
Hieman ihmettelin, että ex-kansanedustaja Reijo Tossavainen ja ex-tiedetoimittaja Marko Hamilo ovat vajonneet niinkin alas, mutta persuissa on näköjään kaikki mahdollista.
Ylös
TonTon Vastaa145 / 301 
10.02.2017, 07:18
Viestiä on muokattu
Kun olet noin ennakkoluuloinen ja asenteellinen, niin voisitko antaa jonkin esimerkin parjaamasi tahon vaihtoehtoisesta uutisesta tai valeuutisesta?
Tuohan on kuin sanoisi, että homous on mielisairaus, onhan se. Hassu väite täysin ilman perusteluja.

Esimerkiksi etusivun juttu alaikäisestä homosta ei ole valeuutinen, eihän?
Seuraava juttu: Suomi 100 Tallinnassa. Mitä valetta siinä on?
Myöskään juttu kaksoiskansalaisuudesta ei liene valeuutinen?
Ylös
TonTon Vastaa146 / 301 
10.02.2017, 11:59 Kuten edellistenkin kuntavaalisen alla: Perussuomalaisiin tunkee porukkaa. Ja tietysti myös Soinin vaihto parempaan kiinnostaa monia kesällä.
www.iltalehti.fi
Ylös
Pete Vastaa147 / 301 
13.02.2017, 01:06 TonTon Kremlistä siis tunkee tännekin...
Ylös
Havainnoija Vastaa148 / 301 
13.02.2017, 01:30 Timo Soini tuoreessa haastattelussa

Haastattelija: Jos Jussi Halla-aho lähtee kisaan ja tulisi valituksi, mitä se tarkoittaa hallituksen kannalta?
– Minä sanon vaan sen, että jos minä lähden, minä voitan.
Mitä se tarkoittaa hallituksen kannalta, jos Jussi…?
– Ei mitään, kun mä voitan, Soini sanoo kesken kysymyksen.
demokraatti.fi
----
Mikäli nuivien Halla-aho valittaisiin persujen puheenjohtajaksi, ps kilpailisi krisupuolueen kanssa pienimmän puolueen tittelistä, mikä olisi sangen ilahduttavaa.
Ylös
TonTon Vastaa149 / 301 
13.02.2017, 07:13 Jahas. Kun jää alakynteen, alkaa toisen henkilökohtainen solvaus. Sitä myös vihapuheeksi kutsutaan..
Ylös
TonTon Vastaa150 / 301 
13.02.2017, 07:19 Jotkut roskapuolueet ovat jo väläyttäneet, etteivät ala yhteistyöhön Halla-ahon vetämän PS:n kanssa. Se on heidän ongelmansa.
PS on samoilla linjoilla, kuin mitä on muutama sata miljoonaa eurooppalaista. Itse asiassa viimeisten kyselyjen mukaan suurin osa eurooppalaisista on samoilla linjoilla. Ja täällä valitetaan yhä siitä, mitä enemmistö haluaa..
Jotta PS:n nähdään olleen oikeassa, tarvitaan ensin ikäviä tapahtumia. Valitettavasti vasta sitten tyhmimmätkin havaitsevat, mihin maailma on menossa, jollei muutosta tapahdu.
Ylös
Public eye Vastaa151 / 301 
13.02.2017, 10:21 Niitä "ikäviä tapahtumia" ns. maahanmuuttokriittiset ovat vesi kielellä odotelleet jo vuosikausia. Ikäviä tapahtuu koko ajan, avaatpa minkä päivän lehden hyvänsä, aina on jossain päin maailmaa räjähtänyt, pommitettu, ammuttu summittaisesti väkijoukkoon, puukotettu, parhaassa tapauksessa ehditty estää rikoksia tapahtumasta.
Eniten ihmisiä taitaa kuitenkin jatkuvalla syötöllä kuolla hukkumalla Välimereen. Se tosin ei ole joidenkin mielestä lainkaan ikävää, ja hukkuvien ihmisten auttamisesta Halla-ahot ja TonTonit haluaisivat tehdä rikollista. Ja näitä Halla-ahoja omaa napaansa pitemmälle näkemättömät sitten äänestävät.
Ylös
TonTon Vastaa152 / 301 
13.02.2017, 10:26
Viestiä on muokattu
Euroopan liikenteessä kuolee paljon enemmän kuin mitä Välimereen hukkuu. Ja hukkumiskuolemia tulee jatkossakin, mikäli Välimeren ylittämistä tueteaan ja matkaan kannustetaan yrittämään. Se on ikävää, että jotkut haluavat ihmisiä kannustaa hukkumaan.
Suurin osa eurooppalaisista haluaa lopettaa nuo hukkumiskuolemat, ei kannustaa niihin. Suurin osa eurooppalaisista haluaa, että kaikki Välimeren laittomasti ylittävät kännytetään takaisin. Siten meren yli yrittäminen ja hukkumiset lopetetaan.
Ylös
Public eye Vastaa153 / 301 
13.02.2017, 10:56 Kielletään siis liikenne Euroopassa ja kriminalisoidaan ambulanssien käyttö liikenneonnettomuuksissa, niin ihmisten halu lähteä tien päälle lakkaa? Loogista.
Ylös
TonTon Vastaa154 / 301 
13.02.2017, 11:57
Viestiä on muokattu
Kyllä meren yli yrittävät voidaan palauttaa takaisin. Siten meren yli yrittäminen vähenee huomattavasti ja hukkumiset vähenee merkittävästi.
Jotkut typerykset haluavat kannustaa ihmisiä hukkumaan kannusten heitä ylittämään meri. Melko julmaa touhua hukuttaa ihmisiä tuolla tavoin.
Aivan samoin on ajotien ylittäminen kielletty muutoin kuin suojatietä pitkin. Siten on saatu huomattavasti vähennettyä auton alle jäämisiä. Sama rautateiden kanssa. Kielloilla ei tietysti kaikkia typeryksiä saa pelastettua, mutta luonto karsii tyhmimmät.
Joka tapauksessa ylityskiellon ja palautusten kannalla on jo suurin osa eurooppalaisista. Paikoin yli 90% ihmisistä kannattaa sitä. PS:n kannattama malli ei siis ole tässä mikään vähemmistön pyyntö, vaan Euroopan enemmistön vaatimus. Ja kannatus kasvaa jatkuvasti.
Ylös
Public eye Vastaa155 / 301 
13.02.2017, 12:39 Tarkoitatko että "PS:n kannattama malli" on yhtä kuin kuin "Halla-ahon kannattama malli"?
Ylös
TonTon Vastaa156 / 301 
13.02.2017, 13:37
Viestiä on muokattu
Tarkoitan mallia, jota suurin osa perussuomalaisista ja jota moni Kokoomuksen ja Keskustankin edustaja kannattaa (mm H. Harkimo). Mallia, jota suurin osa briteistä kannatti ja siksi Brexitin puolesta äänesti. En tiedä mikä on Halla-ahon tarkka malli, enkä tiedä tarkasti millainen on PS:n nykyinen malli. Tai siis se monien perussuomalaisten kannattama malli. Kukin kannattaa omaa malliaan. Mutta pääperiaate kaikissa näissä on sama: Ei enempää kansanvaellusta, ei enempää asiattomia hakijoita, ei enempää turvapaikkaturisteja. Kiitos.
Kaikki järkevät ymmärtää, että emme voi kaikkia halukkaita sieltä Eurooppaan päästää. Se olisi tuhomme ja paluu keskiajalle. Nykyinen vaelluksen ja meren yli kulun tukeminen rikastuttaa lähinnä vain rikollisia ja lisää ihmiskauppaa. Italian mafia tienaa miljardeja. Se tienaa pakolaisilla enemmän kuin huumekaupalla. Ja me maksamme sen.

Kyselyn karu tulos: Eurooppalaiset tyrmäävät maahanmuuton
www.uusisuomi.fi

Suomalaiset epäilevät islamilaisten sopeutumista
57 prosenttia suomalaisista on sitä mieltä, että islamilaisista kulttuureista tulevat eivät sopeudu Suomeen
www.iltalehti.fi
Ylös
Public eye Vastaa157 / 301 
13.02.2017, 16:04 Oletin, että tunsit Halla-ahon ajatukset kun häntä tunnut lämpimästi kannattavan.
Mielipidetiedustelujen vastaukset perustuvat usein luuloihin, kun taas poliittisten päätösten ainakin pitäisi perustua tietoon eikä suosion kalasteluun. Kyllä ne turvapaikanhakijat seulotaan aivan riittävällä tarkkuudella niin, että "asiattomat" ja "turistit" käännytetään aikanaan. Kuinka tehokasta tämä toiminta on, riippuu taas kerran siitä, miten poliitikot priorisoivat toimintoja ja miten he osaavat laskea eri vaihtoehtojen kustannus-/hyötysuhteen.

Siitä Halla-ahon mallista on tietoa vaikkapa täällä:
www.hs.fi
Ylös
Xander Vastaa158 / 301 
13.02.2017, 18:43 Ikävä kyllä TonTonin esilletuoma muslimien huono kotoutuminen taitaa olla ainakin osaltaan totta. Ylellä esitetty ohjelma Tanskan sharialaki oli aika karua katseltavaa. Suurimpien moskeijoitten imaamit julistivat suoraan kameralle kunnioittavansa Tanskan lakeja, mutta todellisuus oli toinen, kun kamerat eivät olleet paikalla. Uskovaisia suorastaan rohkaistiin siihen, etteivät he olisi kotoutuneet tanskalaiseen yhteiskuntaan. Sharialakia harjoitettiin niin pitkälle kuin mahdollista, jopa Tanskan lakien vastaisesti. Ohjelma laittoi miettimään, mitä oppeja moskeijoiden suljettujen seinien sisällä oikein opetetaan, tuskin nuo muutamat moskeijat olivat poikkeus. Toivottavasti Suomeen ei rakenneta mitään suurmoskeijaa, jonka suojissa nuoret muslimit pääsevät radikalisoitumaan.
Ylös
Xander Vastaa159 / 301 
13.02.2017, 18:43 Ikävä kyllä TonTonin esilletuoma muslimien huono kotoutuminen taitaa olla ainakin osaltaan totta. Ylellä esitetty ohjelma Tanskan sharialaki oli aika karua katseltavaa. Suurimpien moskeijoitten imaamit julistivat suoraan kameralle kunnioittavansa Tanskan lakeja, mutta todellisuus oli toinen, kun kamerat eivät olleet paikalla. Uskovaisia suorastaan rohkaistiin siihen, etteivät he olisi kotoutuneet tanskalaiseen yhteiskuntaan. Sharialakia harjoitettiin niin pitkälle kuin mahdollista, jopa Tanskan lakien vastaisesti. Ohjelma laittoi miettimään, mitä oppeja moskeijoiden suljettujen seinien sisällä oikein opetetaan, tuskin nuo muutamat moskeijat olivat poikkeus. Toivottavasti Suomeen ei rakenneta mitään suurmoskeijaa, jonka suojissa nuoret muslimit pääsevät radikalisoitumaan.
Ylös
TonTon Vastaa160 / 301 
14.02.2017, 12:04
Viestiä on muokattu
Tämä onkin erinomainen aihe. Halla-aho esitteli ongelman: Liian moni hukkuu Välimereen.
Kaikki tietää miksi ihmisiä hukkuu niin paljon: Koska moni lähtee matkalle meren yli täysin merikelvottomilla aluksilla ja liian lisäksi monta ihmistä ahtautuu niihin. Ja tuo on bisnestä. Miljardien eurojen bisnestä.
Kaikki tietää myös miksi meren yli yrittäjiä riittää: He ovat kuulleet, että heidät pelastetaan ja viedään paikkaan, jossa saa ilmaista rahaa ja ilmaisen elämän.
Halla-aho esittää ongelman korjaamiseksi, että merelle lähtijöitä ei enää pelasteta. Kun tämä tieto kerrotaan myös meren toiselle puolelle, ei lähtijöitä enää ole (niin paljoa).
Tällöin hukkumisetkin vähenee. Ja lisäksi mereltä kiinni saadut tulisi palauttaa takaisin. Tämäkin vähentäisi vaaralliselle matkalle lähteviä.

Tuo uutinen taas keskittyy Halla-ahon syyttämiseen hirviöksi, koska jokin moraalinen sääntö velvoittaa "pelastamaan" ihmiset mereltä silläkin hinnalla, että siitä seuraa yhä useampien hukkumiskuolemat ja rikollisuuden kasvu multimiljardibisnekseksi. Mutta sille ummistetaan silmät, koska uskotaan "pelastamisen" olevan oikein. Nämä uskovat eivät suostu ajattelemaan järkevästi tai näkemään toimiensa seurauksia.
Miten sinä estäisit nämä hukkumakuolemat?

Ja lisäksi: Poliittiset päätökset harvoin perustuvat oikeaan tietoon, vaan useimmiten näkemyksiin ja politiikkaan.
Ylös
Kolmoisritti Vastaa161 / 301 
14.02.2017, 12:28
Viestiä on muokattu
Ongelma on, ettei eurooppalainen heteronainen synnytä, niin työntekijöitä ja synnyttäjiä otetaan muista maista. Se alkaa olla pakko, koska ikäpyramidi on heilahtanut nurin ja vanhusten määrä kasvaa.

Uskontotieteilijät ennustavat, että sekularisoitumisen jälkeen kristinuskon korvaa islam. Siihen ollaan menossa luonnollisen väestönkavun myötä.

Naisten tasa-arvoliike halusi abortit ja ehkäisypillerit. Tulos on sitten tässä. Naiset ovat ryhmänä aggressiivisia ja sotaisia. ( Naisvaltaisilla aloilla riidellään ja tapellaan loputtomiin, kun eivät osaa tehdä ryhmässä työtä. Miehet osaavat ryhmätyön ja saavat paremmat palkat ).

Minusta on erikoista, että naiset haluavat olla steriilejä ilman kuukautisia suurimman osan elinvuosistaan. Tällaista luonnotonta kemikaaleilla pelaamista. Miehillä ei ole tällaisia koskaan. Naiset aloittaa hyvin nuorina ehkäisypillereillä tai hormonikierrukoilla ja jatkavat estämällä vaihdevuodet. Tuntuu, että terveydenhulto ja tiede painottuu näihin "naisten vaivoihin". Sitten miehet kuolee aikaisemmin, mutta vanhoja naisia hoidetaan toistakymmentä vuotta vanhustenlaitoksissa.

Miehet painaa duunia ja kuolevat ennenaikaisesti. Heidän terveydestään ei olla niin kiinnostuneita: saavat kuolla. Ovat hyvin sairaita eivätkä valita.

Naiset täyttävät lääkäriasemat ja päivystyspoliklinikat ja ovat joka paikassa suu auki valittamassa. Valittamalla kun saa.
Ylös
TonTon Vastaa162 / 301 
14.02.2017, 16:39
Viestiä on muokattu
Ikäpyramidin muuttuminen ikätolpaksi on hyvä asia. Ei se mikään vääristymä ole. Se on tavoite! Maapallo ei kestä jatkuvaa pyramidikasvua. On maailman etu ja toivottavasti pelastus, jos ihmisten määrän lisääntyminen pysähtyy, tai edes hidastuu. Emme me tarvtse Eurooppaan emmekä Suomeen lisää iihmisiä, etenkään huollettavia ihmisiä.
Lisäksi automaation tulosta on puhuttu jo pitkään. Sen pitäisi korvata työtä tekevä ihminen.
Lisäksi useat tuhannet vanhukset muuttaa joka vuosi pois Suomesta.
Ylös
Public eye Vastaa163 / 301 
14.02.2017, 19:51 Suomen ongelma on juuri siinä, että kohta täällä on pelkkiä huollettavia ihmisiä, kun uusia syntyy harvakseltaan ja rajat halutaan pistää kiinni. Niillekin, jotka tänne on armosta hyväksytty, perheen yhdistäminen tehdään mahdollisimman hankalaksi. Sitten ihmetellään, jos kotouttaminen ei onnistu ja yksinään ajelehtivat, marginaaliin sysätyt miehet, joiden ainoa yhteys perheeseensä on puhelimen ja skypen kautta, alkavat oirehtia,

Automaatio ja robotisaatio vähentää joillakin aloilla manuaalisen ihmistyön tarvetta. Ongelmana on vain, että robotit eivät maksa veroja eivätkä käy ostoksilla.
Ylös
TonTon Vastaa164 / 301 
15.02.2017, 08:12
Viestiä on muokattu
Rajat halutaan laittaa kiinni nimenomaan huoltoa hakevilta juuri siksi, ettei huollettavia tulisi enää lisää.
Nyt on tullut jotain 40.000 ihmistä, joista 30.000 oli täällä vuoden verran vain huollettavana. Ja jääneistä 10.000:sta noin 9.000 jää tänne huollettavaksi.
Näiden 30.000 elintasosurffaajan täällä käynnin kustannus oli pari miljardia euroa. Ja se raha meni täysin hukkaan. Ei meillä ole sellaiseen varaa.

Miten tuolla toiminnalla hoidetaan huoltosuhdetta, kun tänne otettaan pääosin vain huollettavia? Rikollisuus nousee, kulut nousee ja suomalaisten turvattomuus lisääntyy.
Töihinhän tänne saa tulla kyllä, ei rajoja hyötymuutolta kiinni laiteta. Vain haittamuutolta.
Tänne kyllä tullaan töihin heti, kun töitä on tarjolla. Suomestakin nuoret lähtevät pois töihin Norjaan, Saksaan ja Ruotsiin.

Kannattaisi myös olla huolissaan siitä, kun suomalaiset koulutetut nuoret muuttavat pois. Jo reilusti yli 100.000 nuorta on muuttanut tällä vuosituhannella pois Suomesta, koska täällä ei ole ollut työtä. Tilalle on otettu näitä huollettavia. Eli takkiin on tullut pian 200.000 ihmistä. Onko se mielestäsi hyvä asia? Ketään ei kiinnosta nuorten pako Suomesta. Halutaan vain tänne lisää huollettavia. Omituista.

Robottien ei tarvitse maksaa veroja, kunhan vain tuottavat hyödykkeitä myytäväksi, joilla valtio tienaa ja antaa sitten rahan kansalaisille käytettäväksi. Mutta jos kaikki yksityistetään, niin silloin automaation tuoma hyöty valuu ulkomaille eikä jää suomalaisille.

Et kommentoinut hukkumiskuolemien ehkäisyä lainkaan?
Ylös
Public eye Vastaa165 / 301 
15.02.2017, 13:19 TonTon, ei ongelmia ratkaista niiden suuruutta voivottelemalla vaan pohtimalla niihin ratkaisuja.

Tyypillinen perussuomalainen/perustrumpilainen ratkaisu on rakentaa muuri ja työntää pää pensaaseen. Ihmisyys tarkoittaa keskinäistä muiden auttamista, yhteistä elämistä tällä planeetalla. Ne, jotka pitävät itseään parempana kuin muut ihmiset, ovat valmiita mihin tahansa, kunhan "meidän" omat edut säilyvät. Jokainen, joka ei ansaitse tulla luetuksi "meihin", ei ole edes ihminen vaan ansaitsee kuolla - ihan riippumatta siitä, onko tämä "toinen" lähellä vai kaukana. Tämä vain ei ole mikään ratkaisu pitkän päälle, sen on historia osoittanut moneen kertaan. Tuloksena on uusia, entistä pahempia ongelmia, ja ahneella ja itsekkäällä on paskainen loppu.

Minusta idea ihmisten jättämisestä hukkumaan Välimereen on niin barbaarinen ajatus, että se ei ansaitse enempää kommentointia. Ja ajatus, että venematkojen järjestäjät muka mainostaisivat tätä meren yli pyrkiville, on täysin absurdi. Ikäänkuin ihmisiä ei jo nyt hukkuisi aivan riittävästi hillitsemään lähtöhaluja. Eipä näytä hillinneen.

Resurssit pitäisi osoittaa olojen parantamiseen lähtömaissa, tarvittaessa roistohallituksiin kohdistetuilla kansainvälisillä pakotteilla ja pakkokeinoilla ja luomalla paikallisia työmahdollisuuksia vaikka aluksi YK:n ja muiden järjestöjen ohjauksessa. Taakanjako pakolaiskriisin hoitamiseksi Euroopan maiden kesken kunkin maan todellisten voimavarojen mukaisesti taas on saatava toimimaan ja säännöt yhdenmukaisiksi kaikissa maissa. Tällaisia aloitteita on turha näiltä halla-ahoilta odottaa.
Ylös
TonTon Vastaa166 / 301 
15.02.2017, 14:07
Viestiä on muokattu
Ei tässä ole kyse siitä, kuka on parempi ihminen. Kaikkia Afrikan ihmisiä ei vaan voi pelastaa meidän voimin. Maapallo ei kestä sellaista väestöräjähdystä, että kaikki syntyneet tuodaan Eurooppaan jossa eläisivät 100-vuotiaaksi Taikaseinän rahalla.
Historia on osoittanut, että nykyisenlainen toiminta johtaa tuhoon.

Et näytä tuntevan tilannetta. Italian mafia tienaa satoja miljoonia pakolaisilla. Lue uutisia.
Miksi muuten meren yli lähdetään kuoleman uhalla, jos ei siksi kun heille on uskoteltu pelastajien olevan lähellä ja vievän Eurooppaan, jossa annetaan kaikki. Näinhän ne tulijat itse on kertoneet. Ovat maksaneet matkasta rikollisille tuhansia euroja. Ovat saaneet ohjeet ja kuljetuksen. Lue uutisia.

Eivät ne siellä meren takana juuri tiedä hukkuneista. Rikolliset myyvät matkaa paratiisiin. Meren toisella puolella ei ole mitään merkitystä hukkuuko mereen tuhat vai kymmenen tuhatta ihmistä vuodessa. Matkasta maksavia ihmisiä riittää. Siellä on sata miljoonaa ihmistä joka vuosi haluamassa Eurooppaan. Se kymmenen tuhatta ihmistä kuolee joka tapauksessa joko rikoksiin, murhiin, väkivaltaan tai muuhun. Sitä paitsi miljoona ihmistä kuolee jo matkalla sinne rannikolle. Jos pari tuhatta vielä hukkuu mereen, ei sillä ole minkäänlaista ehkäisevää merkitystä.

Resursseja on osoitettu jo monta sataa miljardia lähtömaiden olojen parantamiseen useiden vuosien ajan. Auttaako?
Rahat kulkeutuu rikollisille. Afrikassa on paljon enemmän enemmän rahaa kuin Euroopassa. Afrikan viidellä rikkaimmalla ihmisellä on enemmän rahaa "pankissa" kuin koko Suomessa. Miksi heiltä ei pyydetä apua??
Afrikassa on luonnonrikkauksiakin paljon enemmän. Ne rahat ja varat vaan on jakautuneet huonosti. Miksi pitää jatkuvasti antaa miljardeja jo ennestään monimiljardööreille??

Arabimaillakin on enemmän rahaa kuin Euroopalla. Miksi he eivät auta? Siellä käy presidenttimmekin huiskuttamassa ja pyytävät heitä tänne juhlimaan. Mutta ei, ei vaadita heitä auttamaan. Miksi ei? Ovat paljon meitä rikkaampia. Ilmeisesti myös parempia, kun heidän ei tarvitse osallistua auttamiseen.
Tai auttavathan he. He tukevat sodassa omaa puoltaan ;) Siksihän siellä sota on, koska arabimaat maksavat sodan.

Miksi ihmeessä meidän pitää maksaa, kun rikkaat samalla vain rikastuvat? Miksi ei vaadita rikkaita auttamaan? Miksi pitää meidän köyhiltä ja sairailta ottaa ne rahat?

Ja jos Välimereen hukkuvat muutamat tuhannet muslimit itkettää, niin miksei itketä heidän joka vuosi raiskaamat tuhannet eurooppalaiset tyttölapset?

Ja lopuksi, Eurooppaan ei mahdu kaikki halukkaat tulijat. Pakolaisia tulijoista on vain murto-osa. Oikeilla pakolaisilla ei ole rahaa maksaa tuhansia euroja matkasta. Oikeat pakolaiset ovat pakolaisleireissä rahattomina. Vain britit on noutaneet sieltä pakolaisensa. Muut on keskittyneet nyt elättämään Euroopan läpi vaeltavia elintasopakolaisia. Salakuljettajat ja rikolliset on tienanneet sillä kymmeniä miljardeja. Me maksamme sen.
Kyse ei ole siitä, että ketkä on parempia ihmisiä. Kyse on siitä, että tällä tavalla miljoonat kuolee, rikolliset rikastuu ja meidän kulttuurimme, ja lopulta kansamme, tuhoutuu. Olemmeko me huonompia ihmisiä ja ansaitsemme tulla hävitetyksi?
Ylös
TonTon Vastaa167 / 301 
15.02.2017, 14:34
Viestiä on muokattu
Ehkä Halla-aho vielä kokoaa PS:n rivit takaisin suureksi puolueeksi. Monissa EU-maissa halutaan EU:sta eroon. Suomessakin eroa kannattaa jo ehkä 40%.
www.iltalehti.fi
Ylös
Public eye Vastaa168 / 301 
16.02.2017, 10:43 Tuo oli tumma maammon marja
syntymässä säikähtänyt,
näki kauhut kaikkialla,
haltiat pahat havaitsi,
ei hyviä ensinkänä.

Pani äiti paimenehen. -
Paimen metsästä palasi,
tuli outona tupahan,
haasteli haralla hapsin:
"Oi emoni, älä minua
pane karjan paimenehen!
Lempo seisoi suon selällä,
Hiidet hirnui kankahalla,
juuttahat jälestä juoksi,
maasta Maahinen kohosi."

Ei pojasta paimeneksi. -
Pantihin kalan kutuhun.

Palasi mereltä poika,
tuli valjuna tupahan,
kertoi kynnet kylmillänsä:
"Kauhea saloilla kansa,
meren kansa kauheampi!
Näin minä Tursahan tulevan,
meren kahtia menevän,
Kalpea karilla istui,
Tyhjä alla ammotteli.

Ei pojasta merelle miestä. -
Pantihin palon tekohon.

Palasi palolta poika,
tuli vauhkona tupahan,
sanoi silmin seisovaisin:
"Hirveät meriset hirmut,
tulen hirmut hirveämmät!
Sylki kyyt kyventä, liskot
puhui liekkiä punaista,
Syöjätär porossa keitti,
Kehno käänti kattilata."

Suku jo surmata saneli:
"Mitä työstä tyhjän miehen!"

(Ote Eino Leinon Helkavirsiin kuuluvasta runosta Tumma)
Ylös
TonTon Vastaa169 / 301 
16.02.2017, 11:57 Hmm. Pitäisköhän kopsata tähän muutama sata riviä Kalevalaa..
Ylös
Public eye Vastaa170 / 301 
16.02.2017, 12:04 Kaikin mokomin.
Ylös
TonTon Vastaa171 / 301 
16.02.2017, 13:39 Ehken viitsi, kun sekään ei liittyne keskustelun aiheeseen.

Onko tämä rasistinen lause?
"Hoitelehan turkkilainen asia kuntoon ensin Turkissa ja tule sitte tänne huuteleen"
Ylös
smo Vastaa172 / 301 
16.02.2017, 13:57 Minusta tuo lause täyttää rasistisuuden määritelmän; siinä henkilön syntyperää käytetään perusteena vaatimukselle vaieta. Rasismi ei sinänsä liity alatyyliseen kielenkäyttöön (jota tuossa toki on mausteena), mutta syntyperän käyttämiseen aseena sitäkin enemmän.
Ylös
TonTon Vastaa173 / 301 
16.02.2017, 14:20 Mutta perussuomalaisen haukkuminen pissahousuksi perussuomalaisuuden takia ei ole rasismia?
Tai perussuomalaisen haukkuminen rasistiksi siksi, kun joku toinen persu on pyytänyt turkkilaista hiljentymään, koska hän on turkkilainen, ei ole rasismia?
Ylös
smo Vastaa174 / 301 
16.02.2017, 16:03
Viestiä on muokattu
Rasismi liityy aina ihmisen etniseen taustaan. Rasismia ei siksi ole esimerkiksi homojenkaan haukkuminen. Sellaiselle on kyllä toinen nimi. Molemmissa tapauksissa haukkuminen kuitenkin kohdistuu henkilöön liittyvään ominaisuuteen. Molemmissa tapauksissa kyse on jonkin ominaisuuden omaavista yksilöistä, ilman muuta suoranaista yhteyttä samaan viiteryhmään kuuluviin. Yksilön ei voi katsoa tällaisen ominaisuuden kautta olevan vastuussa muiden samaan viiteryhmään kuuluvien mahdollista teoista tai tekemättä jättämisistä.

Sen sijaan jokin poliittinen taikka aatteellinen viiteryhmä (vaikkapa perussuomalaiset) syntyy samoin ajattelevien ihmisten lyöttäytyessä yhteen. Tällöin on perustellumpaa yleistää viiteryhmän piiristä ilmaistut kannat viiteryhmää koskeviksi. Perussuomalaisten piiristä tulee aika-ajoin selvästi rasismin tunnusmerkit sisältäviä ulostuloja, joten ei ole ihan tuulesta temmattua pitää tällaisia ajatuksia tiukemminkin viiteryhmään liittyvinä.
Ylös
Geschwitz Vastaa175 / 301 
16.02.2017, 17:03 Lisäksi yrityskin siihen suuntaan että kansanedustajan pitäisi vaieta jostain asiasta tekee Seppo Huhdan huutelut vielä törkeämmiksi: poliittinen keskustelu ja erityisesti kansanedustajien, kuten Ozan Yanarin oikeus puhua ja kirjoittaa on osa sellaista järjestelmää jonka Perussuomalaiset ilmeisesti haluavat lopettaa.
Ylös
Xander Vastaa176 / 301 
16.02.2017, 17:58 Geschwitz, jos täällä voisi peukuttaa, niin peukuttaisin kirjoitustasi. Juuri noin perussuomalaiset haluaisivat tehdä.
Ylös
Havainnoija Vastaa177 / 301 
16.02.2017, 23:13 Persupoliitikkojen typerä öyhöttäminen senkun lisääntyy

Kuten jo edellisistä kommenteista ilmenee, tällä kertaa Espoon perussuomalaisten valtuustoryhmän puheenjohtaja Seppo Huhta esitteli perussuomalaisuutta kaikelle kansalle, lukekaapa:
www.iltalehti.fi
Jopa eräs persu närkästyi Huhdan öyhötyksestä:
www.hs.fi

Seppo Huhta ei ole ensimmäistä kertaa päätään aukomassa. Sitä mukaa kun persujen kannatus vähenee, persupoliitikkojen oikeusjutut ja typerehtiminen lisääntyvät.
Ylös
TonTon Vastaa178 / 301 
17.02.2017, 07:52
Viestiä on muokattu
Kiitos. Noilla spekseillä maahanmuuton vastustajat ja maahanmuuttokriittiset eivät ole rasisteja. Ja etenkään perussuomalaiset eivät ole rasisteja. Perussuomalaisissa on monenlaista etnistä taustaa omaavia mukana.
Jos haluaa rajat kiinni, se ei ole rasismia. Jos haluaa puolustaa omaa etnistä vähemmistöään ja toimii oman etniset vähemistön selviytymisen puolesta, ei ole rasisti.

Moni kansanedustaja on pyydetty vaikenemaan tekojensa takia, joskus jopa erotettu. Ministeri Ilkka Kanerva, pääministeri Jäätteenmäki, Juhantalo ja moni muu. Tässä Huhdan tapauksessa oli kyse ihan samasta. Yanarilla ei ollut paljoa varaa arvostella, koska hän toimii selkeästi eri tavoin kuin sanoo. Huhdan käytös oli silti virhe. Ei valehtelijaa saa sanoa valehtelijaksi. Se on sääntö.
Ylös
TonTon Vastaa179 / 301 
17.02.2017, 07:55 Eli Huhdalla ei ollut oikeutta kirjoittaa mitä kirjoitti, vaikka kansanedustajalla mielestäsi tulisi olla oikeus kirjoittaa?
Ylös
smo Vastaa180 / 301 
17.02.2017, 08:51 Huhta ei ole kansanedustaja. Tosin ei sillä oikeastaan pitäisi olla merkitystä. Kansanedustajankin sietäisi ymmärtää olla käyttämättä aseena henkilöön liittyviä ominaisuuksia, kuten henkilön etnistä taustaa. Ja toki Yanar on Suomen kansalainen siinä missä Huhtakin.
Ylös
TonTon Vastaa181 / 301 
17.02.2017, 09:47
Viestiä on muokattu
Demarikansanedustajat haluaa perussuomalaiset vaientaa ja pois eduskunnasta. Katainen leimasi perussuomalaiset vaarallisiksi sivilisaatiolle. Miksi perussuomalaisilla ei ole ilmaisunvapautta tai oikeutta kansan edustamiseen? Heitä kuitenkin äänesti suuri osa kansasta.
Turkkilaisuus ei ole sen etnisempi ryhmä kuin perussuomalaisuuskaan. Turkkilainenkin voi olla kristitty, muslimi, kurdi tai moni muu etninen ryhmä. Turkkilaisuus ei ole sen kummempi etninen tausta.
Turkkilaiset itse ovat kansanmurhanneet ihan hiljattain mm. armenialaisia. Nytkö kansanmurhaajamaasta tullut saa väittää, että perussuomalainen on paha rasisti, kun turkkilaiselle vihjaillaan oman kansa tapojen olevan kansanmurhaamista, naisten alistamista ja muuta vastaavaa. Kotona saa naisia alistaa ja Suomeen saa tulla huutelemaan naisille oikeuksia, vaikka oikeasti vastustaa niitä? Kuullostaa ihan samalta kuin Tanskan moskeija valehtelee, ettei Tanskassa ole sharialakia tai että imaamit noudattaa Tanskan lakeja :D
Yanar ei kestä oman etnisyyytensä karmeiden tekojen arvostelemista, vaan haukkuu suomalaisia ja etenkin perussuomalaisia itsensä pienestäkin arvostelusta jota poliitikon tulee kestää! Yanaria voisi turkkilaisena verrata Hitleriin. Ainoa syy, miksi turkkilaiset ei kelpaa EU:iin on juuri tuo rasistisuus muita kansoja ja etnisyyksiä kohtaan. Vai eikö Yanar olekaan "oikea" turkkilainen?
Ylös
smo Vastaa182 / 301 
17.02.2017, 10:01 Etnisellä ryhmällä tarkoitetaan ihmisjoukkoa, jonka katsotaan muodostavan erillisen ryhmän, joka perustuu sen jäsenten yhteiseen kulttuuriperintöön, uskontoon, kieleen, alkuperämaahan tai ulkonäköön. Etnisyyden käsite viittaa niihin kulttuurisiin piirteisiin, joita käytetään tämän ryhmittelyn pohjana. ( fi.wikipedia.org )

Turkkilaisuuden määritelmä nimenomaan perustuu etnisyyteen ja syntyperään. Poliittinen viiteryhmä taas ei perustu sen paremmin etnisyyteen kuin syntyperäänkään, vaan yhteiskunnallisiin mielipiteisiin.
Etnisyydessä ei ole mitään arvosteltavaa. Ei turkkilaisen yksilön syyksi voi panna turkin valtion tekemiä rikoksia.

Perussuomalaisuudelle (ja muillekin poliittisille/aatteellisille ryhmille) tunnusomaista on se, että joukko ihmisiä on mielipiteidensä perusteella lyöttäytynyt yhteen. Jossain poliittisessa ryhmittymässä toimivan yhteiskunnallisia mielipiteitä ei voi erottaa samalla tavoin yksityiseksi, sillä poliittiset yhteenliittymät perustuvat nimenomaan siihen vapaaehtoisesti liittyneiden henkilöiden yhteiskunnallisiin mielipiteisiin.
Ylös
TonTon Vastaa183 / 301 
17.02.2017, 10:14 Turkkilaisuus on monen etnisen ryhmän yhteisö. Wiki voi väittää mitä haluaa. Etnisyys on kuitenkin enemmän heimoperäinen termi kuin syntymämaaperäinen.
Kansalaisuus on yhtä lailla valittavissa. Moni suomeen muuttanut pitää itseään lopulta suomalaisena. Sitten, kun valitsee olevansa suomalainen, on suomalainen.

Mutta miksi edes päästämme puolueisiin kansanmurhaajakansaa? Kun ei sinne haluta persujakaan, jotka ei sentään ole ketään murhanneet. Eikö turkkilaiset ja muut kansanmurhaajat ole sivilisaatiollemme vaaraksi? Eihän heitä hyväksytä EU:hunkaan juuri siksi.

Jos joku sanoo olevansa natsi, hänet heitetään vankilaan vaikka ei olisi ketään vahingoittanutkaan. Mutta jos sanoo olevansa turkkilainen, otetaan heti mukaan ehdolle, koska turkkilaiset, vaikkakin ovat kansanmurhaajia, on niin ihquja ;)
Ihmiset on niin eriarvoisia ja heitä kohdellaan eriarvoisesti, etenkin demareiden ja vihreiden taholta.
Ylös
Public eye Vastaa184 / 301 
17.02.2017, 12:06 Upeaa persulogiikkaa, kerrassaan mahtavaa!

TonTon, olet saanut minut taas kerran sanattomaksi! (Mahdoitko itse lukea ajatuksella sepustustasi?)
Ylös
TonTon Vastaa185 / 301 
17.02.2017, 13:58 En, kirjoitan aivan sokkona :)
Ylös
Havainnoija Vastaa186 / 301 
17.02.2017, 14:04 Joka päivä jotain
Helsingin perussuomalaisten valtuustoryhmä hajoamassa:

www.hs.fi
Ylös
Geschwitz Vastaa187 / 301 
17.02.2017, 14:23 TonTon, kerropa kuka on heitetty vankilaan sanottuaan olevansa natsi? Perussuomalaisten(kaan) sananvapautta ei ole kukaan kieltämässä, mutta jos julkisuuteen jonkun mielipiteen heittää niin saattaa käydä niin että joku on eri mieltä. Sitä sanotaan myös kritiikiksi.
Ylös
TonTon Vastaa188 / 301 
17.02.2017, 14:45
Viestiä on muokattu
Ei ole Suomessa linnaan (kaiketi) joutunut, mutta pidätetty muistaakseni on. Ja Saksassa on pidätetty natsitervehdyksestä ja saanut vankeutta, kun opetti koiralle natsitervehdyksen ;)
Mutta sanoin, että on vaadittu perussuomalaisia poistumaan hallituksesta ja eduskunnasta. Katainen jopa hiljattain kuvaili perussuomalaisia vaarallisiksi. Jos sitten tokaisee turkkilaisen olevan soveltumaton johonkin asiaan, niin onko se pahempi? Sehän oli periaatteessa totta.
Ylös
Public eye Vastaa189 / 301 
17.02.2017, 17:30 TonTonin ja monien muiden persujen itse julki lausumasta omasta rasisimistaan huolimatta ein usko. että kaikki Perussuomalaisia äänestäjäneet ovat rasisteja. (Siis ainakaan viime vaaleissa persuja äänestäneet, ensi vaalien jälkeen tilanne voi olla toinen.)
Ylös
TonTon Vastaa190 / 301 
20.02.2017, 07:47
Viestiä on muokattu
Lähes jokainen meistä on rasisti. Suunnilleen 90% suomalaisista ei haluaisi mustalaisia naapurikseen. Ja 80% ei haluaisia huumeidenkäyttäjää naapuriksi.
Ja 98% muslimeista ei haluaisi meitä naapuriksi ;)

Kun homot marssii ja haukkuu heteroita, se on ok.
Kun mustat marssii ja haukkuu valkoisia, se on ok.
Kun muslimit marssii ja haukkuu eurooppalaisia, se on ok.
Kun valkoiset marssii ja arvostelee muslimeja, se on rasismia.
Ylös
Public eye Vastaa191 / 301 
20.02.2017, 10:33 TonToin,
odotan kiinnostuneena tietoja siitä, milloin homot ovat marssineet haukkuakseen heteroita, mustat ovat marssineet haukkuakseen valkoisia, muslimit ovat marssineet haukkuakseen eurooppalaisia (siis myös eurooppalaisia muslimeja?).
Ylös
TonTon Vastaa192 / 301 
20.02.2017, 12:24
Viestiä on muokattu
Tuossa toisessa ketjussa joku (Kolmoisriitti) sanoi, että vain homot hakevat oikeata tasa-arvoa. Tavallaan muiden haukkumista.
Peli poikki - tapahtumassa haukuttiin persuja ja poliiseja.
Gay-ihmiset haukkuivat presidentti Trumpia: "Not my president"
Tanskan moskeijoissa haukutaan avoimesti tanskalaisia ja Tanskan lakeja. (Siitä esitettiin dokumentti just ja joku siitä jo kommentoi aiemmin). Vastaavasti voidaan olettaa, että samaa tapahtuu Suomessakin.
Muslimit kokoontuneet haukkumaan aika monesti Suomessakin suomalaisia.
Jotkut homot ovat marssineet homoavioliittoa vastaankin.

Tens of Thousands in Paris March AGAINST Gay Marriage
www.bbc.com
www.ambrosekane.com
Ylös
Public eye Vastaa193 / 301 
20.02.2017, 13:00 Mielenkiintoista, TonTon, mutta vaikka kuinka yritin, en löytänyt viestistäsi vastausta kysymykseeni noista kuvittelemistasi marsseista. Se, mitä jotkut yksittäiset henkilöt tekevät jossain julkisessa tai yksityisessä tilaisuudessa ei täytä mielenosoitusmarssin tunnusmerkkejä.
Rajakit sen sijaan ovat mm. perussuomalaisten hiljaisella tai konkreettisella hyväksynnällä järjestäneet lukuisia marsseja ja mielenosoituksia, joiden aiheena on nimenomaan tiettyjen kansanryhmien vastaisuus ja iskulauseet.
Ylös
TonTon Vastaa194 / 301 
20.02.2017, 13:23
Viestiä on muokattu
En puhunut erityisesti mielenosoitusmarsseista vaan marssimisesta ja joukolla kokoontumisesta.
Toisaalta Suomen media on tosi huonosti uutisoinu muslimien marsseista Helsingissä. Onhan niillä nytkin meneillään jo ties kuinka monetta päivää (paikallaan oleva) marssi, jossa haukkuvat Suomen lakeja. Poliisikin jopa kuskas laitonta porukkaa sinne.
Rajakit on marssineet ihan samoin kuin muutkin. Tosin he ovat saaneet monenlaista väkivaltaista vastustamista osakseen. Eikös sieltä poliisikin ottanu jonkun kiinni, kun se piteli taskulamppua kädessä ja osoitti valon poliisiin. Toisaalla taas laittomasti maassa oleva komentaa poliisia ja poliisi tottelee :D
Sehän se pointti tässä olikin. 98% ihmisistä vastustaa rasistisesti jotakin.
Ylös
Public eye Vastaa195 / 301 
20.02.2017, 13:37 Kehotan lukemaan uudestaan oman viestisi nro 190.

Mutta näinhän niitä vaihtoehtoisia "totuuksia" tehdään.

Ei pitäisi edes kysyä... mutta miten Rautatientorin turvapaikanhakijoiden mielenosoittajat ovat "haukkuneet" Suomen lakeja (tai komentaneet poliisia, et voi olla tosissasi)?
Tietääkseni ainoat, jotka ovat kyllä kärhämöineet poliisin kanssa ja rikkoneet lakia, ovat olleet vastamielenosoittajia.

Ja kyllä, olen lukenut ja kuullut molemmista mielenosoituksista ihan oikeista tiedotusvälineistä.

Mistä tutkimuksesta on peräisin "98 % ihmisistä vastustaa rasistisesti jotakin"?
Ylös
TonTon Vastaa196 / 301 
20.02.2017, 14:54
Viestiä on muokattu
Siellähän he (laittomasti maassa olevat) ovat Helsingissä vastustamassa (=haukkumassa) Suomen lakia. Miksi sinä kuvittelet heidän siellä olevan?
He eivät suostu poistumaan maasta eli vastustavat poliisia ja Suomen lakia.
"Oikeat" tiedoitusvälineet kertoo välillä mitä sattuu, niin kuin muutkin mediat. Kannattaa aina myös katsoa kuvat ja videot tapahtumista.
98% on oma arvioni. Eikä ole tutkimusta joka sen kumoaisi. Ulkomaisia pohdintoja toki aiheesta löytyy.

Tässä tutkimus kertoo, että 68% valkoisista on tietämättään rasisteja mustia kohtaan (2007).
qz.com

Ilkan kyselyn mukaan 80% ei halua pakolaisia edes lähistölle.
www.ilkka.fi

Joskus 10-15 vuotta sitten oli uutisissa julkaistu joku kysely, ja siinä oli tulos, että lähes kaikki kysytyt vastasivat, etteivät halua mustalaisia naapurikseen. En nyt löytänyt sitä netin syövereistä..
2016 kyselyn mukaan kolmasosa ei halua moskeijaa naapuriinsa. Paikallisesti tällaiset kyselyt antaa paikoin jopa yli 90% vastustuksen. Euroopassakin paikoin yli 90% ihmisistä ei halua muslimeja naapurustoon tai edes maahansa.

Siitä päättelin, että 98% suomalaisistakin on rasisteja, ainakin jotakuta kohtaan. 98% suomalaisista rikkoo liikennesääntöjäkin joskus.
Ylös
Public eye Vastaa197 / 301 
20.02.2017, 15:30 Jep jep. Näinhän nämä asiat koetaan.
Kiinnostavaa, kuinka suureen osaan suomalaisista nämä persutotuudet vielä tulevissa vaaleissa uppoaa...
Ylös
TonTon Vastaa198 / 301 
20.02.2017, 19:33
Viestiä on muokattu
Et vastannut kysymykseen, miksi luulet rikollisten pitävän leiriä Helsingissä?
Heistä on paljon haittaakin. Se mainostamasi oikea media ei näistä puolista viitsi kertoa. Kokoomuslaisen näkemys:
dennispasterstein.puheenvuoro.uusisuomi.fi
Ylös
Geschwitz Vastaa199 / 301 
21.02.2017, 09:49 Oikeus osoittaa mieltään on tärkeämpi oikeus kuin se mitä siivouskustannuksia siitä mahdollisesti tulee.
Ylös
smo Vastaa200 / 301 
21.02.2017, 09:58 Toki on hyvä muistaa, että mielenosoituksen järjestäminen missä hyvänsä ei ole perustavaa laatua oleva oikeus. Mielenosoitukselle voidaan osoittaa toinen paikka, jos alkuperäinen paikka syystä tai toisesta katsotaan esimerkiksi häiritseväksi. Leiriytyminen ei myöskään ole itsestään selvästi mielenosoituksen kriteerit täyttävää toimintaa.

Edellinen ottamatta yksilöidysti kantaa mainittuun Rautatientorilla tapahtuvaan.
Ylös
Geschwitz Vastaa201 / 301 
21.02.2017, 10:12 Totta. Leiriytymisen ja mielenosoittamisen välillä on jokin juridisesti piirrettävä ero. Olen itse sitä mieltä että kysymys turvapaikasta ja karkotuksista on niin tärkeä että se pitää ensisijaisesti turvata. Migrin päätöksen ovat epäinhimillisiä, enkä tällä tarkoita sitä että Suomen pitäisi olla koko maailman sosiaalitoimisto. Ei ole eikä se siihen pysty.
Ylös
Public eye Vastaa202 / 301 
21.02.2017, 10:13 TonTon, ilmoita toki poliisille, jos tiedät rikollisten pitävän jossain leiriä. Rikollisethan kuuluvat vankilaan. Tosin tietääkseni Rautatientori oli poliisin osoittama paikka mielenosoituksille, vaikka se ei välttämättä olisi kaikille "rikollisille" heti kelvannut. Mielenosoitusten syykin lienee sinulle selvinnyt, jos olet tiedotusvälineitä seurannut. En osaa siitä tarkempia tietoja antaa, kun en kuulu kummankaan tapahtuman järjestäjiin.
Ylös
Geschwitz Vastaa203 / 301 
21.02.2017, 10:14 Onko TonTonilla yksilöityä tietoa siitä että mielenosoittajat ovat rikollisia? Kerro nyt ihmeessä meillekin mitä pykälää ja ketkä siellä ovat rikkoneet.
Ylös
TonTon Vastaa204 / 301 
21.02.2017, 17:17 Nyt siellä on varmaan muitakin, kun bussilla ovat niitä sinne kuljettaneet.
Alunperin olivat elintasosurffareita, jotka olivat saaneet turvapaikkahakemuksiinsa (useampaan hakemukseen) kielteisen päätöksen. Heitä oli käsketty poistumaan Suomesta. Eivät totelleet. Ovat laittomasti masssa = rikollisia.
"Suomessa oleskelulle on laissa määritelty tietyt edellytykset ja paperittomat oleskelevat täällä laittomasti."

Polisin tulisi ottaa laittomasti maassa olevat kiinni: "Jos henkilöllä ei ole oleskelulupaa eikä edellytyksiä maassaoloon, hän on ulkomaalaislain mukaan laittomasti maassa oleskeleva henkilö. Nämä henkilöt kiinnostavat poliisia ja heitä tavoitellaan aktiivisesti, toteaa rikoskomisario Pekka Gavrilov Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen ulkomaalaisyksiköstä."
www.kymensanomat.fi
Ylös
Public eye Vastaa205 / 301 
21.02.2017, 18:14 Ilmeisesti TonTon on perehtynyt hyvin tarkkaan jokaisen Rautatientorilla mieltä osoittavan henkilön tilanteeseen ja statukseen.
Ihmettelen edelleen, miksi hän ei sitten mene kertomaan tietojaan poliisille? Vai johtuisiko siitä, että "varmaan" ei kuulosta kovin vakuuttavalta rikosilmoituksen perusteelta...
Ylös
TonTon Vastaa206 / 301 
21.02.2017, 20:40 Siellä on se toinen leiri ihmettelemässä miksi poliisi ei puutu asiaan. Ja sitten kansanedustajat kirjoittelevat blogeihinsa, että miksi poliisi ei tee työtään.
Nyt ei kukaan tiedä kenen pitäisi poliiseja käskeä tekemään työnsä. Siellä ne leiriläiset ulostelee kadulle ja roskaa paikat. Jos suomalainen tekisi niin, tulisi sakko. Ja jos ei korjaisi jälkiään, joutuisi putkaan.
Ylös
Public eye Vastaa207 / 301 
21.02.2017, 21:29 Kaipa tästä sitten on joku putkaan viety...
www.helsinginuutiset.fi
Ylös
Havainnoija Vastaa208 / 301 
21.02.2017, 21:46
Viestiä on muokattu
Kansanedustaja Laura Huhtasaari (ps) roskajoukkoa ylistämässä

Suomi ensin -joukkio koostuu räyhäävistä ja rasistisia mielenosoituksia järjestävistä sekopäistä, jotka häiritsevät urheiluseuroja, vastaanottokeskuksia ja yksittäisiä ihmisiä. Joukkio on pitänyt leiriä Helsingin keskustassa toista viikkoa parissa paikassa, ja poliisi on joutunut toistuvasti puuttumaan sen toimintaan, pidättämään välillä sen sekopäisen johtajan Marco de Witin ja paljon muuta.

Kansanedustaja Laura Huhtasaari kävi ylistämässä Suomi ensin -roskajoukkoa:
”Kansallismielisyys, terve isänmaallisuus on tulossa valtavirtaan. Kiitos siitä, että te pidätte siitä huolen.”
”Meidän suvaitsevaiset ovat menneessä maailmassa. Me ollaan nyt sitä tulevaa.”
www.youtube.com
Uutinen, jossa kerrotaan Suomi ensin -joukkion tekemisistä
seura.fi

Koska uskon, että useimmat lukijat haluavat tietää, mitä todellisuudessa tapahtuu, suosittelen lukemaan Saku Timosen laatiman kirjoituksen. Siitä selviää, kuinka alas Laura Huhtasaari on vajonnut ja millaisia Huhtasaaren ihannoimat "kansallismieliset" ovat.
blogit.image.fi
------
Pieni pyyntö/toive
Koska nimimerkki TonTonin kommentit eivät liity millään tavalla aiheeseen eli perussuomalaisiin, vaan sisältävät öyhötystä muista asioista, toivon, että hänen kommenttinsa siirretään pois johonkin toiseen keskusteluketjuun.
Ylös
TonTon Vastaa209 / 301 
22.02.2017, 07:32 Varmasti joku vaaditaan vastuuseen. Onhan ne sentään suomalaisten jätöksiä. Samaan aikaan kuitenkin toisaalla saa ulostaa kadulle, koska ei ole suomalainen.
Ylös
TonTon Vastaa210 / 301 
22.02.2017, 07:36
Viestiä on muokattu
Saku Timonen taitaa vihata kaikkia, jotka haluaa puolustaa Suomea. Hänellä on isoviha. Etenkin perussuomalaisia hän vihaa sairaanloisesti. Suomea ja suomalaisia ei olisi, jos timosia olisi ollut 100 vuotta sitten nollaa suurempi määrä.
Hänellä toki on oikeus kieroutuneisiin mielipiteihinsä. (tämäkin kommentti piti sisällään perussuomalaisuutta)

Pakolaisleireissäkin on sisäisiä riitoja, koska sunnit ja shiiat eivät siedä toisiaan. Näiden suuntausten Suomen edustajat eivät suostu edes samaan kuvaan lehtijuttua varten. Ja kummatkaan ei siedä kristittyjä. Siksi pitävät usein puukkohippasia VOKeissa. Siksi ei ole lainkaan yllättävää, että myös Suomi Ensin tai Rajat Kiinni -porukat on välillä eripuraisia siitä, miten olisi paras toimia. Mikään yhdistys tai edes suurempi joukkue ei jää ilman sisäisiä riitoja tai ainakaan erimielisyyksiä. Eduskunnassa rähistään joskus, kuten puolueiden sisälläkin.

Ja jos vielä rähinöintiin palataan, niin Vasemmisto lienee pahin rähinöijä ja poliisintappajiakin ihannoiva porukka. En sitten tiedä millaiset joukot on sinun mielestä niitä parempia ihmisiä..
Ylös
Public eye Vastaa211 / 301 
22.02.2017, 10:24 Enpä ole Saku Timosen kirjoituksista vihaa löytänyt, siis ainakaan mitään ihmisryhmiä tai yksilöitäkään kohtaan. Vihaa kyllä ihan oikeutetusti voi tuntea joidenkin ihmisten ja puolueidenkin tiettyjä toimintatapoja, tekemisiä ja sanomisia kohtaan. Ja sitä ihan puoluekantaan katsomatta.
Kerrohan ihan muutama konkreettinen esimerkki siitä, missä hän olisi osoittanut vihaavansa juuri perussuomalaisia noin yleisesti (enkä hyväksy mitään yleistä "tuntumaa" siitä että näin on, vaan haluan esimerkkejä).
Ylös
TonTon Vastaa212 / 301 
22.02.2017, 11:59
Viestiä on muokattu
Paskahousuksi hän kutsuu joitakin. Aivan kuten täälläkin kutsuttiin jotakuta persua pissahousuksi ;)
Hän on haukkunut suomalaisryhmää rasisteiksi ja terroristeiksi. Ilman syytä. Eikö se kuvaa vihaa??
Lisäksi hän levittää valheellista "uutista" aina, kun se on sopivasti keksitty suomalaisia vastaan kiihottavaksi.
Ylös
Public eye Vastaa213 / 301 
22.02.2017, 12:27 Pystyt varmaan linkittämään mainitsemiisi esimerkkeihin niiden todenperäisyyden ja asiayhteyden osoittamiseksi, muuten noista heitosta on hyvin vaikea päätellä yhtään mitään.
Ylös
TonTon Vastaa214 / 301 
22.02.2017, 13:00 Tässä on joku analysoinut Timosen vihaa.
sakarirajamaki.puheenvuoro.uusisuomi.fi
Ylös
Public eye Vastaa215 / 301 
22.02.2017, 13:23 En nyt ehdi enkä jaksa alkaa setvimään jonkun Sakari Rajamäen ajatustenjuoksua. Näyttää olevan sitoutumaton toimija, joten ei liity myöskään persujen vapaaseen pudotukseen.

Odotan niitä linkkejä Timosen teksteihin, joilla perustelet omat mielipiteesi.
Ylös
TonTon Vastaa216 / 301 
22.02.2017, 13:37
Viestiä on muokattu
Linkit Timosen rasistisiin väitteisiin oli tuossa Rajamäen analyysissä. Timonen väitti Tynkkysen olevan rasisti ja osallistuneen rasistisiin tilaisuuksiin ja väitti myös, että SOO olisi rasistinen.
blogit.image.fi

Mielipiteeni siis perustan asiaan paremmin perehtyneiden analyyseihin.
Ylös
Public eye Vastaa217 / 301 
22.02.2017, 14:11 En edelleenkään ymmärrä väitettäsi Timosen "sairaalloisesta" perussuomalaisia kohtaan.
Omaksi käsityksekseni tuosta ns. "Soldiers of Odin" -porukasta kyllä vastaa tuota rasismin ilmeisyyttä. Eikä Tynkkysen ulostulojen motiiveista voi sanoa sen kummempaa. Tosin hänen suhteensa Perussuomalaisiin puolueena taitaa olla vähintäänkin ongelmallinen. No, kyllä se uusi puolue sieltä pian putkahtaa, varsinkin siinä tapauksessa jos Soini haluaa jatkaa persujen johdossa ja Halla-aho jää toiseksi.
Ylös
TonTon Vastaa218 / 301 
23.02.2017, 07:29
Viestiä on muokattu
Miten mielestäsi SOO vastaa rasismin ilmeisyyttä?
Vasemmisto ja SDP taas vastaa pasifismin ilmeisyyttä tukiessaan väkivaltaa ja tappamista lähes avoimesti.
Timosen sairaalloisuus ilmenee noissa perättömissä väitteissä ja keksittyjen tarinoiden kiihkeissä levityksissä. Lisäksi, onko hänen sivuillaan mitään muita kirjoituksia, kuin persuja haukkuvia?
Ylös
Public eye Vastaa219 / 301 
23.02.2017, 09:13 Persulasien läpi maailma varmaan näyttää juuri tuollaiselta. Kannattaisi lukea joskus muutakin kuin valemedioita, joihin Julkisen sanan neuvostoa välttelevä persujen äänenkannattajakin pitkälti kuuluu.
SOO on perustettu suojelemaan valkoista rotua muunmaalaisilta ja karkottamaan maasta vääränväriset, väärää kieltä puhuvat ja väärää uskontoa tunnustavat ihmiset. Hieman hymyilyttää heidän "suomalaisuutensa", kun nimi on englanninkielinen ja siinä palvotaan muinasigermaanista jumalolentoa (Wotan).
Saku Timonen kirjoittaa usein hallituksen tekemisistä, mikä on luonnollista koska hallitus tämän maan suuntaa on kovasti, tosin vähän mutkitellen, ohjaamassa. Persut ovat (vielä) hallituksessa, joten luonnollisesti he saavat osansa. mutta eivät ole suinkaan ainoita. Tilastoja en aio sinulle allkaa rakentelemaan, katso itse. Minua kiinnostavat enemmän asioiden ja päätösten vaikutukset pienen ihmisen kannalta, riippumatta siitä kuka niistä asioista on päättämässä.
Toivoisin että perustelisit heittojasi vähän paremmin, ilmaan heitettyjä huitaisuja on vaikea kommentoida kun niissä ei ole mitään faktapohjaa.
Ylös
TonTon Vastaa220 / 301 
23.02.2017, 09:53
Viestiä on muokattu
"SOO on perustettu suojelemaan valkoista rotua muunmaalaisilta ja karkottamaan maasta vääränväriset,"

Onko tälle väitteelle jotakin pohjaa? Mistä olet tuon keksinyt?
Hymyilet heidän nimelle, koska oletat heidän vastustavan kaikkea ulkomaalaista.
Odin oli monien jumala, mm. viikinkien jumala. Viikingit lienevät kulkeutuneet pohjolaan Germaniasta. Miksi Odinin pojat on mielestäsi huono nimi suomalaisuutta vaalivalle yhdistykselle?
Miksi pidät suomalaisuutta vaalivaa yhdistystä rasistisena? Onhan meillä monia (kymmeniä) yhdistyksiä, jotka pyrkivät vaalimaan paikallisia (ja suomalaisia) perinteitä. Toistasataa somalien vaalimisyhdistystä, toistasataa venäläisyyttä vaalivaa yhdistystä, kolmisenkymmentä saamelaisuutta vaalivaa yhdistystä, jne.

Kun saamelaisten yhdistys pyrkii ajamaan saamelaisia arvoja, yhteisöllisyyttä ja saamelaisten etuja, et pidä sitä rasistisena? Se pyrkii taistelemaan saamelaisuuden säilymisen puolesta. Taistelemaan!
Mutta jos joku yhdistys uskaltautuu ajamaan suomalaisia arvoja ja suomalaisten etuja, on se rasistinen?

Nykypäivän saamelaisia taistelijoita:
"Ritva Torikka on vasta aikuisena ymmärtänyt saamelaisuuden puolesta taistelemisen arvon."
www.eeva.fi

"Yksi näistä taistelijoista on ivalolainen toimittaja, dokumentaristi, kirjailija ja runoilija Inger-Mari ”Ima” Aikio-Arianaicka."
kirjastolehti.fi

"Suohpanterror taistelee saamelaisten oikeuksien puolesta sosiaalisessa mediassa ja lataa kantaa ottavia ja provosoivia kuvia Facebookiin. "
tahiti.fi

"Muddusjärven poromiehesten lailla monet maailman alkuperäiskansat joutuvat taistelemaan oikeudestaan ikiaikaisiin maihinsa."
yle.fi

"Räppäreillä tuntuu olevan aina oma missionsa. Joku arvostelee yhteiskuntaa, toinen elvistelee omaisuudellaan. Amoc taistelee saamelaisuuden puolesta."
www.city.fi

Miksi suomalaisuuden puolesta ei saa taistella?

Suomalaisen ruoan puolesta yllytetään taistelemaan. Taistelua on myös suomalaisen työn puolesta, suomalaisen siiderin puolesta ja monen muunkin suomalaisen asian puolesta. Suomalaisten arvojen ja tapojen puolesta käydään taistelua jatkuvasti.

Entäs mites Suomen Sotilaallinen Isänmaallinen Puolue? Sen tehtävänä on:
- Suomalaisen Isänmaallisuuden ja perinteisen elämäntavan vaaliminen
- Suomen kielen puhtauden, kauneuden ja itsenäisyyden vaaliminen
- Isänmaallisuuden tuominen osaksi suomalaista nykyarkea, sivistyselämää, kirjallisuutta ja taidetta

Tällainenkin kirjoitus on saanut kannatusta:
"Kaikessa ruokailussa pitää noudattaa säästeliäisyyttä ja kohtuutta. Ruokaa ei sovi tuhlata, sillä jo huomenna voi alkaa Pyhä Sotilaallinen Isänmaallinen Taistelu maahantunkeutujaa vastaan, ja sodan keskellä ruoka on aina niukassa ja tiukassa."
sotilaallinenisanmaallinen.wordpress.com
Ylös
Public eye Vastaa221 / 301 
23.02.2017, 11:21 Ne kuuluisat puurot ja vellit näyttävät taas olevan suloisena sekasotkuna.
SOO:n luonteesta ei jää epäselvyyttä, jos jaksaa hetken selata vaikkapa heidän omaa virallista FB-sivuaan.
Ylös
TonTon Vastaa222 / 301 
23.02.2017, 12:08
Viestiä on muokattu
Paikallisen Odinien FB-sivulla on kuvia, kuinka viikko sitten "häätivät" yhden huumekauppiaan pois ostoskeskuksesta. Sitten oli kuvia SOO-takkisten kokoontumisista ympäri maata.

Sitten kävin SOO Finlandin sivulla. Siellä uutisia Rinkebyn mellakoista. Samoja uutisia IS ja Yle myös uutisoi.
Esim tässä: www.hs.fi ja www.iltalehti.fi

Sitten oli kuvia kokoontumisista. Ja haukuttiin Suomen mediaa, kun vasta nyt se alkaa tekemään uutisia Ruotsin ongelmista.

Voitko antaa jonkun viitteen mitä siellä olevaa materiaalia pidät rasistisena? Mulle jäi todellakin epäselväksi mainitsemasi "ei jää epäselvyyttä" -viittaus.

Ja miksi puurot ja vellit sekoaa, kun vertaa saamelaisten taistelua suomalaisten taisteluun?
Ylös
Public eye Vastaa223 / 301 
23.02.2017, 13:23 Heh... ne persusilmälasit.

Ei tarvitse montaa juttua tai linkkiä lukea SOO:n sivulta - ja varsinkaan niiden lietsomaa kommentointia, jota ei tunnuta haluttavan millään tavoin moderoida.
"Polttohautaan yksitellen jokainen nekeeri ym" "Asematunnellissa tulee vastaan vain vihamielisiä mustia matunaamoja" "Samalla laiil se kyttäki luotia tottelee" "Muistetaanpa keiden kanssa paskalakit jää tänne, kun maa on otettu takaisin valkoiselle rodulle"

Mutta pidä vaan käsityksesi, en minä niille mitään mahda.

Odotan puolestani esimerkejiä Saku Timosen sairaalloisesta persuvihasta.
Ylös
TonTon Vastaa224 / 301 
23.02.2017, 13:45
Viestiä on muokattu
Tuon asematunnelijutun näin. Jos se kuvaa tilannetta, ei se rasismia ole.
Vastaavia poliisin ampumiskehoituksia, ja monen mun ihmisen, löydät Rasmuksen sivuilta.
Lisäksi poliisien murskaamiseen ja vastustamiseen yllytettiin Peli poikki -tapahtumassa. Ja moni kansanedustaja hurrasi yllytykselle.

Mutta pidä vaan käsityksesi.
Ylös
Public eye Vastaa225 / 301 
23.02.2017, 14:32 Entäs se Timosen sairaalloinen persuviha?
Ylös
Public eye Vastaa226 / 301 
23.02.2017, 14:39 ...ja on muuten aika helppo keino kääntää huomio "omien" hölmöilyistä toisaalle väittämällä, että "kun toikin" (varsinkin jos siitä ei esitä mitään näyttöä).

Itselläni ei ole mitään tarvetta puolustella ketään, joka (ehkä) yllyttää väkivaltaan yhtään ketään kohtaan, olivatpa nämä sitten vaikka rajakkeja tai SOO:n jäseniä. Minusta monopoli voimakeinojen käyttöön on oltava viranomaisilla, jotka kantavat niistä myös vastuun. Ja erilaisten sivustojen ylläpitäjillä on oltava halu ja resurssit pitää kuria ryhmässään ja poistaa huutelut, jotka eivät ole sopusoinnussa sivuston tavoitteden kanssa.
Ylös
Havainnoija Vastaa227 / 301 
23.02.2017, 17:22
Viestiä on muokattu
Persujen yksi omatunto

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä on antanut huomautuksen Arja Juvoselle, Ville Taviolle ja Tiina Elovaaralle, koska he äänestivät perjantaina omantuntonsa mukaan kansalaisten tasa-arvon puolesta eli Aa-joukkion aloitetta vastaan.
Persuihin on mahtunut tähän saakka vain yksi omatunto eli Soinin. Kiitokset Juvoselle, Taviolle ja Elovaaralle, jotka uskalsivat asettua diktaattoria vastaan.
yle.fi
Ylös
TonTon Vastaa228 / 301 
23.02.2017, 20:38
Viestiä on muokattu
Ei ole Suomessakaan olemassa puoluetta, joka ei olisi antanut huomautuksia, varoituksia tai sanktioita omilleen. Miksi pitäisi kuvitella PS:n olevan yliluonnollisten ihmisten puolue?
Kumman nyt tuomitset: Huomautuksen vai omantunnon mukaan äänestämisen? Eli tuomitsetko sen, että puolueessa on ihmisiä, vai tuomitsetko sen, että siellä ei saisi olla yksilöitä?
Ylös
smo Vastaa229 / 301 
23.02.2017, 20:43 Timo Soinin "plokista" (16.10.2008)

*** Lainaus alkaa ***

Perussuomalaisessa eduskuntaryhmässä ei ole ryhmäkuria.

Perussuomalaisten valtuustoryhmissä ei ole ryhmäkuria.

Saako jokainen ryhmän jäsen toimia miten haluaa?

Periaatteessa kyllä, kunhan ryhmäkokouksessa etukäteen kertoo asiaa käsiteltäessä, että on eri mieltä ja toimii sen mukaan.

*** Lainaus päättyy ***

Joissain asioissa näyttää siis ryhmäkurilla olevan merkitystä.
Ylös
Xander Vastaa230 / 301 
23.02.2017, 22:54 Korneinta tässä ryhmäkurijutussa on se, että Perussuomalaisilla pyörii radiossa kuntavaalimainos, jossa sanotaan, että Perussuomalaiset valtuustonjäsenet saavat äänestää omantuntonsa mukaan, ryhmäkuria ei ole. Miten tämä voisi olla totta, jos Perussuomalainen kansanedustaja saa huomautuksen äänestettyään omantuntonsa mukaan? Tai ehkä se saavatkin äänestää omantuntonsa mukaan - kunhan se on yhteneväinen Timo Soinin omantunnon kanssa.
Ylös
JAMPPA Vastaa231 / 301 
23.02.2017, 23:46 Luulen, että pikku-keisari Soinille tässä yhdessä nimenomaisessa asiassa hän vähät välitti siitä, että oli joskus tullut luvanneeksi ettei olisi ryhmäkuria. Tässä asiassa, ja varmaan tulevissa eutanasia-, trans- ja äitiyslaissa, Soini asettaa ryhmäkurin. Viis siitä mitä joskus lupasi. Populismi on populismia: tyhjiä lupauksia pullollaan.

Kuka yllättyi?
Ylös
Didact Vastaa232 / 301 
24.02.2017, 00:39
Viestiä on muokattu
Xander. Tuo mainos on ärsyttänyt minua siitä lähtien kun alkoi pyörimään radiossa. Ei muka ryhmäkuria? Paskanmarjat. Lisäksi kyseisisissä mainoksissa sanotaan esimerkiksi ettei Suomessa saa sanoa että rikollisuus on Suomessa lisääntynyt valtavasti. Kyseenalaistaisin molemmat tuon virkkeen väitteet.
Ylös
Public eye Vastaa233 / 301 
26.02.2017, 11:23 Persujen pudotus jyrkkenee. Sisäinen rapautuminen ottaa uusia kierroksia, kun puolueessa yritetään löytää sitä oikeaa linjaa, jota puolueella ei ole koskaan ollut. Terhi Kiemungin erottaminen nostaa laineita korkealle, Tampereen perussuomalaiset ovat "pöyristyneitä" puoluehallituksen päätöksestä erottaa puolueesta "yhdistyksen keskeinen voimavara". Täytyy varata kunnon lasti popcornia, sillä tässä näytelmässä on vielä monta näytöstä näkemättä, kun jakolinjoja soinilaisten ja halla-aholaisten välillä selkeytetään.
www.iltasanomat.fi
Ylös
Havainnoija Vastaa234 / 301 
27.02.2017, 22:22
Viestiä on muokattu
Arki tai sunnuntai, aina jotain
Sekoilu jatkuu. Tampereen perussuomalaiset päätti, että Terhi Kiemunki jatkaa yhdistyksen puheenjohtajana, vaikka se on yhdistyksen säännöissä kielletty.
Tamperelainen-lehti
www.tamperelainen.fi
Aamulehti
www.aamulehti.fi
Ylös
smo Vastaa235 / 301 
28.02.2017, 05:27
Viestiä on muokattu
Milloinkas perussuomalaisissa olisi säännöistä tai pidetty kiinni? Paitsi avioliittolakikysymyksessä, kun rankaistiin kolmea vääräuskoista.
Ylös
TonTon Vastaa236 / 301 
28.02.2017, 07:58
Viestiä on muokattu
Säännöissä sanotaan, että puheenjohtajan tulee olla puolueen jäsen, kun hänet valitaan tehtävään.
Puheenjohtaja lakkaa olemasta puheenjohtaja vasta, kun yhdistys toteaa yleiskokouksessaan, että puheenjohtaja ei ole enää puheenjohtaja. Vain elin, joka valitsi puheenjohtajan, voi hänet erottaa. Ei puheenjohtajaa voi yhdistyksen ulkopuolinen taho erottaa.
Ylös
TonTon Vastaa237 / 301 
01.03.2017, 13:42 Monilla populistipuolueilla taas kaikenlaisia uusia julkkiksia listoilla.
Perussuomalaisilla vain aitoja ehdokkaita. Vai löytyykö joku?
Ylös
Public eye Vastaa238 / 301 
01.03.2017, 13:48 Ainakin Tampereella näkyy olevan joku Kiemunki, joka ei ole edes puolueen jäsen mutta kovasti hänestä on lehdissä kirjoiteltu, joten ilmiselvä julkkis.
Ylös
Havainnoija Vastaa239 / 301 
04.03.2017, 22:00
Viestiä on muokattu
Ehdokkaita

Eräs Yli-Kyyny ilmeisesti luulee, että valtuustossa päätetään avioliittolaista, adoptiosta ja keinohedelmöityksestä:
vaalit.perussuomalaiset.fi

Tämä vaasalaisehdokas ei liene tyypillinen perussuomalainen:
vaalit.perussuomalaiset.fi
Ylös
JAMPPA Vastaa240 / 301 
07.03.2017, 22:23 YLE kuntavaalit 2017, puheenjohtajatentti:

Havaittavissa Keskustan ja SDP:n lähentymistä. Sipilä ja Rinne liehittelevät toisiaan ihan kunnolla. Ennustaako tämä Persujen lähtöä hallituksesta Soinin kauden päätyttyä?

Persut ulos hallituksesta Soinin lähdön jälkeen, SDP hallitukseen: jos näin kävisi, ei tulisi tarvetta ennenaikaisiin vaaleihin.

Jos SDP:llä olisi selkärankaa, eivätkä ottaisi hallituspaikkaa jolloin ennenaikaiset eduskuntavaalit olisivat käytännössä ainoa mahdollisuus.

No joo... jännät paikat!
Ylös
TonTon Vastaa241 / 301 
09.03.2017, 10:37 Hassua, kun kunnallisvaalikyselyissä kysellään alkoholilaista, eutanasiasta ja muista, jotka eivät kunnallispolitiikkaan kuulu.
Ja sitten te nauratte, kun joku kommentoi niihin :D
Kokoomuksellakin oli joku Cannonball-rikollinen listoilla...
Ylös
Havainnoija Vastaa242 / 301 
11.03.2017, 00:20 Tilannekatsaus

Maistraatti lähetti toissapäivänä ilmoituksen, että minulla on äänioikeus kuntavaaleissa. Toistaiseksi ei ole siis asetettu yläikärajaa.

Mitä puoluetta äänestäisitte kuntavaaleissa?
Taloustutkimuksen haastatteluun osallistui 4 862 eli yli kaksi kertaa enemmän kuin tammikuussa. Epävarmojen/kantaansa kertomattomien osuus oli poikkeuksellisen suuri.
Puolueiden kannatus koko maassa, %
sdp 20,8
kesk 18,9
kok 18,4
vihr 13,7
vas 8,6
ps 8,4
rkp 4,6
krist 4,1
muut 2,5
Perussuomalaisten kannatus on laskenut edelleen.
yle.fi
Uutisen loppupuolella on myös selvitys siitä, mikä puolue kiinnostaisi epävarmoja/kantaansa kertomattomia vai kiinnostaisiko mikään.

Helsinki
Perussuomalaisvaltuutettujen määrä on puolittunut. Viime kuntavaaleissa ps sai 8 valtuutettua, mutta vuosien sekoilun ja riitelyn jälkeen heitä on enää 4 ( www.hs.fi ). Siitä huolimatta näyttää siltä, että vieläkin löytyy niitä, joiden mielestä ps olisi hyvä hoitamaan Helsingin asioita, joskaan prosenttimäärä ei päätä huimaa:
yle.fi

Espoo
Timo Soinin kotikaupungissa persujen kannatus on puolittunut viime vaalituloksesta, ja on kyselytuloksen mukaan enää 5,6 prosenttia:
yle.fi

Vantaa
Kyselytulosten mukaan persujen kannatuksen lasku näyttää pysähtyneen, mutta isojen joukkoon ei ole mahdollisuuksia:
yle.fi

Tampere
Perussuomalaisten ehdokaslistalle ei ollut tunkua (Kiemunki?). En ole ihan varma, mutta muistaakseni ps:n lista täyttyi vain noin 60-prosenttisesti, kun taas muilla (sdp, kok, vihr) ei ollut vaikeuksia saada riittävästi ehdokkaita.

Persujen kananlento?
Toivottavasti mielipidekyselyjen tulokset toteutuvat.
Ylös
human Vastaa243 / 301 
11.03.2017, 17:32
Viestiä on muokattu
uutisissa: "katolilainen Soini haluaa ”terävöittää” maahan­muuttopolitiikkaa: ”Ei voi olla niin, että saat kielteisen päätöksen ja jäät tänne laittomasti”"

Eikös katolilaisille annettu kielteinen turvapaikkapäätös Suomessa silloin uskon"puhdistuksen" aikaan, joten miten on mahdollista että katolilaisia vieläkin maleksii Suomessa?
Ja miten jotain lähi-idän abrahamisten uskomuksen möllöttäjiä ylipäätään on päästetty tänne?

Perin on ristiriitaista tuo haamahmuuttopolitiikka, ainakin eräissä fariseusperseellään olevissa piireissä.
Ylös
TonTon Vastaa244 / 301 
24.03.2017, 13:12 Eihän turvapaikan saaminen riipu uskonnosta mitenkään.
Ylös
Zephyr Vastaa245 / 301 
24.03.2017, 15:18 Humanin/ihmiseläinkunnan pakkomielteisen kieroutuneessa maailmassa uskonto liittyy kaikkeen.
Ylös
Havainnoija Vastaa246 / 301 
24.03.2017, 22:08
Viestiä on muokattu
Rikostaustaisia ehdokkaita

Etelä-Pohjanmaalla perussuomalaisten listoilla oleva kuntavaaliehdokas on tuomittu lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, tuomio lainvoimainen. Lisäksi ehdokkaalla on muutenkin mittava rikosrekisteri, mm. tuomio pahoinpitelystä.
www.iltalehti.fi

Varsinais-Suomessa ps:n listoilla olevalla ehdokkaalla on 25 pahoinpitelytuomiota, tuorein lainvoimainen viime elokuulta. Laitilan ps-paikallisyhdistys ei kuulemma tiennyt ehdokkaan väkivaltataustaa, vaikka se paikkakunnalla oli hyvin tiedossa.
www.iltalehti.fi

Espoossa ps:n ehdokkaana on tapon yrityksestä tuomittu mies, jonka rikosrekisterimerkintä on edelleen voimassa.
www.iltalehti.fi

Itä-Suomessa ps:n listalta pyrkii kaupunginvaltuustoon mies, joka on tuomittu murhasta elinkautiseen vankeuteen.
www.iltalehti.fi

Pirkanmaalla Urjalassa ehdokkaana on mies, joka on tuomittu lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja pahoinpitelystä yhdeksän kuukauden ehdolliseen vankeuteen. Mies on myös Urjalan ps:n paikallisyhdistyksen puheenjohtaja.
yle.fi

Porin ps:n ehdokkaana on mies, jonka rikosrekisteristä löytyy useita lähestymiskieltoja, vangitsemisasioita, virkamiehen väkivaltaista vastustamista ja laiton uhkaus.
www.iltalehti.fi

Mäntsälän valtuustoon pyrkivä ps:n ehdokas tuomittiin aiemmin 7 vuodeksi vankeuteen rikollisjärjestö NBK:n kanssa tehdystä huumerikoksesta.
www.iltalehti.fi

Siinä persujen mainoksessa sanotaan suunnilleen, että ”ei saa sanoa, että rikollisuus on Suomessa lisääntynyt valtavasti”. No ainakin persuedustajilla ja -ehdokkailla on kokemusta oikeussaleista. Lisäksi persujen kuntavaaliohjelmassa lukee, että ”yleistä turvallisuutta heikentävä rikollisuus on kasvussa”.
------
Persujen makkaratempaus
Savonlinnan torilla. Muut puolueet noudattivat sopimusta, jonka mukaan toreilla ei harjoiteta sellaista ilmaisjakelua, joka haittaa kauppiaiden elinkeinoa. Persut eivät sopimuksesta välittäneet
www.is.fi
vaikka heidän kansanedustajansa Kaj Turunen yritti asiaan vaikuttaa
www.is.fi
Ylös
Pete Vastaa247 / 301 
25.03.2017, 19:20
Viestiä on muokattu
En yhtään ihmettelisi, jos Persujen listoilta alkaisi löytyä Bandidoksen, Hell's Angelsien ja "Prosenttijengin" väkeä. (Tarkennus: nimeä "Prosenttijengi" käyttävät itsestään rikolliset, jotka ovat surmanneet toisen ihmisen -murha, tappo jne- ja jotka ylpeilevät sillä. Noin yksi prosentti ihmisistä sotilaat ja poliisit poislukien kuuluvat siihen ryhmään.)
Valitettavasti voisin itse liittyä, mutta enpä taida. Sotilas kun olin, ja Bosniassa oli paha paikka.
Ylös
Pete Vastaa248 / 301 
25.03.2017, 19:26 Ai joo.
Ehkä lääkärit ;D
Ylös
Havainnoija Vastaa249 / 301 
27.03.2017, 19:01 Tampereen kaupunkiliikenne TKL ei esitä bussien infotauluilla persujen vaalivideota, syystäkin:

www.is.fi
Ylös
Havainnoija Vastaa250 / 301 
02.05.2017, 21:44
Viestiä on muokattu
Oikeusjuttuja

Kansanedustaja Leena Meren (ps) avustaja Petri Lehtinen on tehnyt Merestä rikosilmoituksen. Syyte koskee työpaikkakiusaamista, joka vei häneltä työn ja terveyden, Lehtinen sanoo.
www.iltalehti.fi

Seinäjoen kaupunginvaltuutettu Erkki Valtamäki (ps), joka toivoi mm. ”suvakkien” raiskaamista, vastasi kirjoittelustaan Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudessa.
www.iltalehti.fi

Lisäys
Tampereen Perussuomalaiset ry hävisi kiistan kaupungin tukirahoista korkeimmassa hallinto-oikeudessa:
www.tamperelainen.fi
Ylös
Havainnoija Vastaa251 / 301 
04.05.2017, 17:00
Viestiä on muokattu
Tuumasta Toimiin
Entinen kristillisdemokraattien puheenjohtaja Toimi Kankaanniemi, joka on tullut tunnetuksi mm. vaikealaatuisesta homo-ongelmaisuudestaan, seksiviesteistään ja monenmoisesta pösilöinnistä, on valittu perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtajaksi.
www.hs.fi
Kyllä persujen kannatus nyt lisääntyy, joo.
Ylös
Havainnoija Vastaa252 / 301 
17.05.2017, 02:44 Minipuolueeksi?
www.hs.fi

Jukarainen Kuopiosta
www.savonsanomat.fi

Jukaraisen aiempi avautuminen: ”Hintit nimenomaan Häpäisee ja Saastuttaa Yhteiskuntaa ja Moraalia....Hyi..!”
www.savonsanomat.fi

Sillä lailla.
Ylös
Public eye Vastaa253 / 301 
17.05.2017, 11:23 Halla-aho on mielipiteitä sen verran vahvasti jakava henkilö, että hänen tullessaan puheenjohtajaksi häntä vastaan äänestäneet puolueen jäsenet eivät seuraavissa vaaleissa todennäköisesti enää äänestäisi perussuomalaisiakaan.
Ylös
Havainnoija Vastaa254 / 301 
29.05.2017, 22:05 Populistien pulinoita

Timo Soini suunnittelee viimeistä puhettaan:
timosoini.fi
Tässä edellinen ”plokaus”:
timosoini.fi

Joku tästä tosi ikävännäköisestä porukasta valitaan ps:n puheenjohtajaksi:
www.suomenuutiset.fi
---
Iltalukemista: Nuivat tuloo?
yle.fi
Ylös
Havainnoija Vastaa255 / 301 
04.06.2017, 00:53 Timo Soini on närkästynyt, erittäin. Viimeisessä kappaleessa Timo muistelee aikoja, jolloin kaikki oli paljon paremmin.

timosoini.fi
Ylös
Havainnoija Vastaa256 / 301 
06.06.2017, 22:05 Persut ei petä eli tavanomainen sekoilu jatkuu

Hämmentämistä
Perussuomalaisten säännöissä ei ole mainittu, miten puolueen puheenjohtaja valitaan. Työmies Putkonen myöntää näin olevan, mutta sanoo, että sääntöjä korjataan sunnuntain kokouksessa.
www.uusisuomi.fi

Kansanedustaja Kaj Turunen puhuu suunsa puhtaaksi puolueensa oudosta tilanteesta, jossa hänen mukaansa varapuheenjohtajasta voi tulla puheenjohtaja. Turusen mukaan kansanedustajia eroaisi, jos Halla-aho valitaan jne. Turunen sanoo, että tällä hetkellä ”kellun selälläni ja katson taivaan pilviä” ja kertoo palaavansa asiaan savun hälvettyä sunnuntai-iltana.
demokraatti.fi
Ylös
smo Vastaa257 / 301 
10.06.2017, 13:41 Kun Jussi Halla-ahosta nyt tuli puheenjohtaja, niin se jouduttaa yhtä asiaa, nimittäin Perussuomalaisten hajoamista.
Ylös
smo Vastaa258 / 301 
10.06.2017, 17:32 Laura Huhtasaari on valittu perussuomalaisten ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi. Se sama Huhtasaari, joka suhtautuu epäillen evoluutioteoriaan, koska mainittu tieteellinen teoria ole "täydellinen eikä aukoton teoria". Se sama Huhtasaari, joka on liputtanut ns. "älykkään suunnittelun" puolesta.
Ylös
smo Vastaa259 / 301 
10.06.2017, 18:33 Ja toinen varapuheenjohtaja on Teuvo Hakkarainen 636 äänellä.

Alkaa olla todellinen dream team kasassa... :)
Ylös
Havainnoija Vastaa260 / 301 
10.06.2017, 21:08 Niin siinä kävi, että nuivaa suoraa pukkasi: Halla-aho, Huhtasaari, Hakkarainen, Eerola. Surkeita edustajia, ei todellakaan ministeriainesta, kaikki häpeäksi tälle meidän kotimaalle.
Hallituksen kohtalo ja mahdolliset eduskuntavaalit selvinnevät lähiaikoina. Timo Haapala ei kaunistele, kannattaa lukea:

www.is.fi
Ylös
smo Vastaa261 / 301 
12.06.2017, 14:18 Hallitus kaatuu.
Ylös
Mixa Vastaa262 / 301 
12.06.2017, 17:28 Nyt haluaisin nähdä Soinin naaman. Miettii varmaan voiko vitutukseen kuolla. Taitaa häippäistä ambassadooriksi Lontooseen.
Ylös
Havainnoija Vastaa263 / 301 
12.06.2017, 18:04 Soinin ilme hillotolppien haihduttua
demokraatti.fi
Nyt kun Halla-aho jatkaa mamuna Brysselissä, varapuheenjohtaja Huhtasaari joutuu hommiin. Onneksi hänellä on Hakkarainen apunaan.
Ylös
Public eye Vastaa264 / 301 
13.06.2017, 01:26 Käsittääkseni Soini istuu edelleen persujen rahakasan päällä, mukaan lukien puoluetoimiston tilat Helsingin Diana-puiston varrella. Ja tiukasti istuukin, säätiön käskyvaltasuhteita ei tuosta vaan muuteta missään puoluekokouksen huutoäänestyksessä.
Ylös
smo Vastaa265 / 301 
13.06.2017, 12:04 Peli avattu. Ensimmäinen persu puolueesta ulos: Jari Kulmala ( www.karjalainen.fi ).
Ylös
smo Vastaa266 / 301 
13.06.2017, 13:21 Ja nyt kerrotaan perussuomalaisten eduskuntaryhmän hajoamisesta, kun 20 puolueen edustajaa lähtee ja muodostaa oman "Uusi vaihtoehto" -eduskuntaryhmän. Eduskunnassa Simon Elo kertoi, että joukko on päättänyt erota perussuomalaisista, ja arvelee toimenpiteen tuhoavan poliittisen uran ( www.hs.fi ja yle.fi ). Lähtijöiden mukana on Perussuomalaisten entinen puheenjohtaja Timo Soini.
Ylös
Havainnoija Vastaa267 / 301 
13.06.2017, 13:42
Viestiä on muokattu
Uuteen ryhmään ("Uusi vaihtoehto") kuuluvat
ulkoministeri Timo Soini, puolustusministeri Jussi Niinistö, työministeri Jari Lindström, Eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho, sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattila sekä kansanedustajat Simon Elo, Hanna Mäntylä, Vesa-Matti Saarakkala, Kimmo Kivelä, Martti Mölsä, Ari Jalonen, Anne Louhelainen, Kari Kulmala, Ritva Elomaa, Kaj Turunen, Tiina Elovaara, Lea Mäkipää, puhemies Maria Lohela, Reijo Hongisto ja Pentti Oinonen.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä pienenee siis alle puoleen.
---
Korjasin Mattilan tittelin/toimen eli hän on sosiaali- ja terveysministeri.
Ylös
smo Vastaa268 / 301 
13.06.2017, 14:18 Myös Arja Juvonen jättää perussuomalaiset. Kertoi tovi sitten Twitterissä asiasta. Olinkin vähän ihmeissäni, ettei ollut tuolla Havainnoijan listalla. Haluttiinko homoavioliittomyönteinen Juvonen olla ottamatta mukaan uuteen ryhmään? Vai meneekö Juvonen johonkin muuhun puolueeseen, ehkä SDP:hen? Ehkä asia selviää myöhemmin.

***

Mika Niikko on kertonut Helsingin Sanomille, että hänelle ei ollut kerrottu suunnitelmasta uudesta eduskuntaryhmästä. Niikko ei omien sanojensa mukaan kuulu Halla-ahon tukijoihin. Nähdäänkö Niikko rasitteena? Mene tiedä. Ehkä siitäkin vielä kuullaan?

Entä Toimi Kankaanniemi?
Ylös
smo Vastaa269 / 301 
13.06.2017, 14:51 Yle kertoo, että eduskunnan käytävällä myös Veera Ruoho ilmoitti jättävänsä perussuomalaiset ja liittyvänsä Uuteen vaihtoehtoon ( yle.fi ).

Olin jo aikaa sitten varma, että Soinin luovuttua perussuomalaiset hajoaa. Tapahtumat kuitenkin etenivät paljon nopeammin kuin olin villeimpinäkään hetkinäni kuvitellut. Jos Terho olisi valittu puheenjohtajaksi, niin puolue olisi saattanut kitkutella kasassa vielä pitkäänkin, mutta en osannut arvioida Halla-ahon klikin ja muun puolueen välisen railon syvyyttä.
Ylös
smo Vastaa270 / 301 
13.06.2017, 15:21 Ja hallituskriisi sitten peruuntui. Kaikki entiset persuministerit ovat "Uusi vaihtoehto" -eduskuntaryhmässä, ja ainakin tällä erää hallitus voinee jatkaa sellaisenaan. Varmaan puolueiden voimatasapainon muutosten myötä jossain vaiheessa ministeripalleille tehdään jotain.

Halla-aho ei ole tyytyväinen. Hän on sitä mieltä, että "ostettiin ministeripaikoilla hallitukseen kuin Smp:n aikaan".
Ylös
Havainnoija Vastaa271 / 301 
13.06.2017, 15:29
Viestiä on muokattu
Perussuomalaisten eduskuntaryhmästä on tähän mennessä eronnut siis 22 Arja Juvonen ja Veera Ruoho mukaan luettuina eli ps:n ryhmään jää 15. Jussi Halla-ahon johdolla persut pysyi koossa 72 tuntia, saavutus sekin.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän hajoaminen rikkoo myös puolueen valtuustoryhmät Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä uutisen mukaan myös Tampereella ja mahdollisesti myös muissa kaupungeissa. Perussuomalaisten kentällä eli maakunnissa pelätään erovyöryä:
www.hs.fi
---
Sipilä kertoo U-käännöksestä:
www.is.fi
(Meikäläinen ei enää meinaa pysyä mukana tapahtumien vyöryssä.)
---
Lisäys
Toimi Kankaanniemi erosi ps:n eduskuntaryhmän puheenjohtajan tehtävästä:
yle.fi
Ylös
smo Vastaa272 / 301 
13.06.2017, 15:52 Joo, tapahtumat vyöryvät vauhdilla... Sosiaalisessa mediassa halla-aholaiset kipinöivät kiukkua. Tähän Uuteen vaihtoehtoon siirtyneitä haukutaan maanpettureiksi, paskiaisiksi ja ties miksi.
Ylös
SaintJudy Vastaa273 / 301 
13.06.2017, 15:53 Ensimmäistä kertaa maailmanhistoriassa uppoava laiva jättää rotat.
Ylös
Kolmoisritti Vastaa274 / 301 
13.06.2017, 16:30
Viestiä on muokattu
Eivät halunneet menettää omia isoja palkkojaan eivätkä pystejään....tässä näkyy miten palkka ja raha ts. perustoimeentulo vaikuttavat siihen, että hyvinvoinnista pidetään kynsin hampain kiinni tosielämässä.

Huom. he ovat olleet Halla-Ahon kanssa vuosikausia samassa puolueessa ja kuunnelleet häntä ilman vastalauseita. Metkaa sinänsä! Väittivät ettei ole muka sama puolue enää. Tietenkin on. Sama jengi kuin aikaisemmin edelleen.

Nyt kun meinas mennä matto jalkojen alla, kuvio menee uusiksi.

Tämä paljastaa hyvin paljon, mistä elämässä on kysymys eli hyvinvoinnista - ja se evätään sateenkaariväeltä. Tätä tosiasiaa ei niinkuin uppoa homojen kaaliin, et missä mennään ja mikä painaa...ei tajua ei.

Halla-Aho oli oikeassa siinä, että heillä oli demokraattiset vaalit eikä sitä tulosta nämä eronneet hyväksyneet.

Googlatkaa paljon on ministerin palkka. Taitaa olla joku 9000 euroa. Tässä näkee miten raha puhuu. Seuraavaksi ne liittyvät johonkin puolueeseen, jos edes hyväksytään sinne, kääntävät takkinsa ? Puhutaan näistä ns. seteliselkärankaisista. Ovatko nämä niitä?
Ylös
Havainnoija Vastaa275 / 301 
13.06.2017, 22:30 Päivän kuva
”Uusi vaihtoehto” näyttää tyytyväiseltä:
static.ilcdn.fi
---
Nyt ei jaksa puuttua asiakysymyksiin, koska tässä ainutlaatuisessa ja nopeatempoisessa kesänäytelmässä ei ollut tarpeeksi pitkiä väliaikoja, jotta olisi ehtinyt ottaa päivänokoset.
Ylös
Kolmoisritti Vastaa276 / 301 
13.06.2017, 23:17
Viestiä on muokattu
Tässä myös oikeistopuolueet huom. presidentin avulla ( kokoomuslainen presidentti oli aktiivinen ) pelasivat vasemmistopuolueet ulos eli stopattiin ja varmistettiin että oikeistohallitus jatkaa kuten ennenkin. Ilman presidenttiä tässä ei olisi menty näin. Tässä on hyvä esimerkki miten Suomessa presidentti puuttuu kaikkeen.

Tässä on takana nämä pitkään politiikassa mukana olleet kuten Zyskoviz, jotka osaavat reagoida nopeasti ja myös toimivat. Onhan puhelimet olemassa.

Sitten kun puhutaan, että "koko kansan presidentti", niin nyt näki, et on vaan oikeistolaisten presidentti- ei työväestön. Kovanaama.

Hyvä esimerkki, miten kovaa politiikka on ja miten ajetaan vaan oman ryhmän etuja. Piut paut köyhistä ja meistä poloisista. Kyllä tässä rikkaat ovat ensimmäisenä ottamassa. Niinkuin aina ovat! Alleensa polkevat ja yli kävelevät. Siellä ovat rintamalinjat vedetty ja viholliskuvat käytössä.

Nauratti vielä tuo valehteleminen yhdeltä, että "isänmaan puolesta " - ja paskat!
Ylös
Kolmoisritti Vastaa277 / 301 
15.06.2017, 18:09
Viestiä on muokattu
yle.fi


Tässä näkee miten tekopyhiä ihmiset ovat. Itkevät uutisissa muka järkyttyneenä jne vaikka olivat tarkkaan suunnitelleet KAIKEN. Uskovaiset valehtelevat kun palkasta on kyse....ja jengi uskoo, mitä sanovat julkisuudessa: ihmiset valehtelevat niin paljon päin näköä.
Ylös
smo Vastaa278 / 301 
15.06.2017, 18:31 Niin, Kolmoisritti? Tuotako ei tiedettäisi? Ja sitten? Paahtomaissia kuluu, kun tuota viihdyttävää näytelmää seuraa :)
Ylös
Kolmoisritti Vastaa279 / 301 
16.06.2017, 02:54
Viestiä on muokattu
Tässä yksi esimerkki miksi niistä ministeripaikoista pidetään kiinni, jos ette tienneet: kytätään muita virkoja.

"No ei varmasti ole palkintovirka. Kuten totesin, substanssiosaamiseltaan aivan ylivoimainen hakija tähän tehtävään, Petteri Orpo sanoi tänään Ylelle Luxemburgissa, euroryhmän kokouksen alla." ( Uskoo, ken tahtoo )

yle.fi
Ylös
smo Vastaa280 / 301 
16.06.2017, 07:15 Kuulostaa Kolmoisritti perinteiseltä "herravihalta". Varmastikaan kenellekään ei tule yllätyksenä, etteikö noissa vallan kammareissa sompailtaisi itsekkäistä(kin) syistä. Ei siis suurta silmiä avaavaa paljastusta tällä(kään) kertaa. Tämä Stubb-nimitys ei taas mitenkään liity persu-aiheeseen, mutta eiköhän Stubb ole ihan pätevä tehtävään, jossa olennaisimpia avuja on vahva ja hommaan sopiva suhdeverkosto. Tuskin sinustakaan Kolmoisritti hänen sijalleen olisi; vaikkapa jalan polkeminen ja marmatus kommunikaation ykkösvaihtoehtona tuskin edesauttaisivat mahdollisuuksia hoitaa hommaa.

Perussuomalaisten (jo vuosia sitten ennustettu) hajoaminen on johtanut (yhtä ennustettuun) syyttelyyn puolin ja toisin. Nyt ns. loikanneet ovat perustamassa "Uusi vaihtoehto" -eduskuntaryhmän taakse puoluetta. Kannattajakortteja keräillään.
Ylös
Kolmoisritti Vastaa281 / 301 
16.06.2017, 15:52
Viestiä on muokattu
Samalla tavalla naiset ylitulkitsevat toisten asioita. Tästä hyvä esimerkki, kun junassa mies valitti ahtautta, kun työnnetään lasten rattaita keskelle käytävää, niin yksi nainen sanoi, että: " ei pidä lapsista! " . Se ei liittynyt lapsirakkauteen millään tavalla. Minun esimerkkini ei liity millään tavalla mihinkään herravihaan. Älä tulkitse. Pitää enemmän kuunnella eikä vetää mutkia suoriksi.

www.aamulehti.fi
Ylös
human Vastaa282 / 301 
17.06.2017, 15:50 On se radikalisoitunutta farssia tuolla persu-uskontopuolueessa ja kiihkouskovainen bi Sebastian Tynkkynen tietenkin radikaalinan pärsmäröimässä ollut

www.is.fi

Kuten uskonnotkaan eivät kykene yleensä keskustelemaan ja väittelemään uskomusoppinsa ydinasioista, ei siihen kyennyt persutkaan, vaan riitaisasti erkaantuivat kahdeksi uskontopuolueoppisuuntalahkoksi, "fariseus-persuiksi" ja "radikaali-persuiksi". Taitaa olle edessä noilla oppiensa uskonsotamyllerrys, ainakin tragikoominen näytäntökausi.
Ylös
Zephyr Vastaa283 / 301 
17.06.2017, 17:16 "Uskonto, uskonto, uskonto, mutta kun se uskonto", ketä oikeasti kiinnostaa hiton uskonnon sotkemiseen joka asiaan, hesarin (bi)mppa-neuvoja human? Voisi elämä olla helpompaa kun ei joka päivä tarvitsisi pakkomielteillä yhden asian ympärillä. Menepä taas neuvomaan naisia (bi)mppa asioissa hesariin :D
Ylös
Kolmoisritti Vastaa284 / 301 
18.06.2017, 14:41 Lainaus-Ville Niinistö FB:ssa:

Oikeastaan se mikä viime päivinä on hallituspuolueiden toiminnassa eniten harmittanut, on se, että he puhuvat kuin mitään poikkeuksellista ei olisi tapahtunut. Mitään sellaista ei olisi tapahtunut, joka velvoittaisi hallitusta osoittamaan kykyä ajatella koko maan etua, kykyä yhdistää suomalaisia ja luoda vakautta.
Ei. Pääministerin mielestä hallitus vain jatkaa samalla kokoonpanolla. Ministeri Orpon mielestä "sama hyvä hallitus jatkaa, vain ilman häiriköitä".
Myöntäisitte nyt edes, että tämä on Suomen poliittisessa historiassa poikkeuksellista. Ja että teillä on velvollisuus osoittaa Suomen kansalle, että puheet ihmisoikeuksista oli totta ja kaikki ei ollut vain kylmää valtapeliä, jossa Soini ja hänen tukijansa olivat kokoomukselle ja keskustalle vain tarpeellinen tuki omien valtatavoitteiden saavuttamiseksi sotessa tai maakuntauudistuksessa.
Myöntäisitte edes sen. Kantaisitte vastuuta siitä, että teillä on todistustaakka suomalaisille hyvästä hallinnosta ja kyvystä vakaasti ajatella kaikkien suomalaisten etua ja tämän maan demokratian hyvää tulevaisuutta. Jotta luottamus politiikkaan ja päättäjien haluun ajatella ihmisten tulevaisuuden parasta ei murenisi. Sitä minä olen odottanut. Edes sitä. Ja varmaan aika moni muukin on sitä odottanut.
Ylös
Kolmoisritti Vastaa285 / 301 
18.06.2017, 15:03
Viestiä on muokattu
Tässä esimerkki, miten poliitikot "kanavoivat itselleen" tukirahoja ja etsivät omat rikastumiskanavansa.

yle.fi

yle.fi
Ylös
Kolmoisritti Vastaa286 / 301 
18.06.2017, 20:06
Viestiä on muokattu
lainaus Pekka Haavistolta:

"Työttömyysluku Japanissa on ollut 3 prosentin tuntumassa, eli Eurooppaan verrattuna todella pieni. Maassa kävijä ei toisaalta voi olla kiinnittämättä huomiota siihen, että Japanissa on palvelutehtävissä runsaasti henkilökuntaa. Tietyömailla on kylttimiehiä, hotelleissa ovienavaajia ja kaupoissa runsaasti henkilökuntaa. Kun tätä kysyy japanilaisilta he vastaavat, että ovat tottuneet ja haluavat hyvää palvelua.

Mutta kyse on selvästi myös yhteiskuntasopimuksesta, jossa mahdollisuuksien mukaan kurotetaan kohti täystyöllisyyttä ja pidetään yllä myös työpaikkoja, joiden tuottavuus ei ole kovin suuri. Sosiaalinen vastuu korostuu. Tämä ero on hyvin silmiinpistävä Eurooppaan."

---- tässä on minusta selvä hyvä esimerkki miten työllisyyttä voitaisiin hoitaa, jos olisi siihen halua.....
Ylös
vaeltaja2006 Vastaa287 / 301 
19.06.2017, 18:45
Viestiä on muokattu
Osa persuista aikoo perustaa puolueen "sininen tulevaisuus". Esplanadin puistossa kuultua: joku nopeampi ehti jo rekisteröidä nimen itselleen. Nopeat syövät hitaat.
Ylös
vaeltaja2006 Vastaa288 / 301 
19.06.2017, 18:53
Viestiä on muokattu
Katsoin yhdistysrekisteristä, Sininen tulevaisuus on varattu tänään klo 14.51. Muuta tietoa en löytänyt, esim. tietoa varaajasta.
Ylös
Havainnoija Vastaa289 / 301 
19.06.2017, 21:26 Sininentulevaisuus.fin on rekisteröinyt Sampo Terhon avustaja Otto Juote ( twitter.com ). Toistaiseksi sivulla ei ole mitään.
Saas nähdä, kuinka suuren/pienen kannatuksen se kerää
twitter.com
Ylös
Public eye Vastaa290 / 301 
20.06.2017, 10:15 Halla-aholaiset voisivat nyt lopullisesti lakaista maton alle ikävästi SMP:hen ja Soiniin vivahtavan persumenneisyytensä ja kiireenvilkkaa muuttaa nimensä porukan ajatusmaailmaa paremmin kuvaavaan muotoon "Valkoinen tulevaisuus".
Ylös
Havainnoija Vastaa291 / 301 
13.10.2017, 22:30
Viestiä on muokattu
Kuulumisia perussuomalaisista

Oulun kaupunginvaltuutettu Sebastian Tynkkynen, joka toimi aikaisemmin perussuomalaisnuorten puheenjohtajana, joutuu poliisin puheille. Valtakunnansyyttäjävirasto lähetti Tynkkysen someviestit Oulun poliisin tutkittavaksi.
www.uusisuomi.fi

Entinen persuvaltuutettu tuomittiin käräjäoikeudessa
Kangasalan kunnanvaltuutettuna ps:n ryhmässä toiminut ”Irti Setan otteesta” Jani Viinikainen (juttua ja kuvia Viinikaisesta ja Hirvisaaresta kunnollisvaalit-2012.blogspot.fi ) tuomittiin kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Viinikainen tuli muutama vuosi sitten otsikoihin homovihamielisista ulostuloistaan, natsitervehdyksestä hetero-priden yhteydessä uusnatsien kanssa ynnä monenlaisista muista typerehtimisistä. Viinikainen on lisäksi entisen persukansanedustaja James Hirvisaaren kavereita. Hirvisaari, joka on myös tuomittu kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, toi uusnatsina tunnetun Seppo Lehdon tekemään natsitervehdyksen eduskunnan lehterille jne.
www.tamperelainen.fi
Mainituista herroista ja heteropridesta löytyy juttuja ranneliike.netin arkistosta.
Ylös
Havainnoija Vastaa292 / 301 
17.10.2017, 01:28 Populistit toimeliaina

Perussuomalaisten Uudenmaan piirin johtaja siirtyy Elo-Soinin sinisiin:
www.hs.fi
Liikehdintää näyttää olevan muuallakin:
leskinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi

Perussuomalaiset syynäävät sinisten kannattajakortit. Ei ole ilmeisesti mitään tärkeämpää tekemistä.
usvi.puheenvuoro.uusisuomi.fi
Ylös
human Vastaa293 / 301 
18.10.2017, 22:52
Viestiä on muokattu
Keskinäiset vihasaarnaamisethan noilla nyxä-persuilla ja exä-persu-sinisillä lentelevät tuolla somessa ja plokeissaan.

Likeisestihän tuo vertautuu shiiojen ja sunnien keskinäiseen kinasteluun.

- - -

Helsingissä on majoittunut jemeniläisen turvapaikanhakija-homo lesboperheen luo, jotka asuvat samassa talossa, kuin eräs persupoliitiikko. Lesbot häntä varoittivat että älä puhu sille mitään - vaikka se onkin tullut rapussa vastaan ja mulkoillut aika lailla hammasta purren. - Mutta ei toki hätää, sillä kyseinen turvapaikanhakija on hyvinkouluttautunut hammaslääkäri : )
Ylös
Havainnoija Vastaa294 / 301 
19.10.2017, 01:10 Hys, hys

Persujen puoluetoimisto kehottaa vaikenemaan kuntapäättäjiensä rikostuomioista:

www.hs.fi
Ylös
Havainnoija Vastaa295 / 301 
26.11.2017, 00:25 Tuoreimmat kannatuskyselytulokset

Suomi
21,4 % kok
19,0 % sdp
15,7 % vihr
15,1 % kesk
8,8 % vas
8,7 % ps
4,4 % rkp
3,3 % kd
2,0 % muut
1,3 % siniset
TNS, otos 2 434
-----
Ruotsi
30,5 % sosialidemokraatit
18,6 % maltillinen kokoomus
15,0 % ruotsidemokraatit eli Ruotsin persupuolue
12,3 % keskustapuolue
8,3 % vasemmistopuolue
6,1 % liberaalit
3,8 % vihreät
2,9 % kristillisdemokraatit
2,5 % muut
Sifo, otos 11 288 eli aika monta

Ruotsidemokraattien eli Ruotsin persujen jatkuvat skandaalit
www.svt.se
Ylös
Havainnoija Vastaa296 / 301 
27.11.2017, 00:06 Ruotsin persujen mahalasku Norrköpingissä

Edellinen skandaali sattui vajaat pari viikkoa sitten, kun ruotsidemokraattien, joiden ruotsinkielinen lyhenne on SD, kansanedustaja Pavel Gamov törttöili ja kähmi kännissä Venäjällä käydessään. Matkan maksoi kaiken lisäksi Putinin lähipiiri.
www.dn.se

Tänä viikonloppuna SD järjesti valtakunnallisen puoluekokouksen tähtäimessään ensi vuoden parlamenttivaalit. SD:n oli tarkoitus kertoa, että se on hyvä puolue, yhteistyökykyinen, hallituskelpoinen ja rasismiton. Sitten kävi niin, että Borlängen edustaja Martin Strid avasi suunsa ja möläytti, että muslimit eivät ole 100-prosenttisesti ihmisiä: ”I den ena änden av den skalan då är man 100 procent fullt ut människa, human, allt vi lägger in i det begreppet. I den andra ändan då är man 100 procent mohammedan.”
www.dn.se

SD:n puoluekokouksessa päästeltiin muitakin aivopieruja, ehdotettiin mm., että työttömiltä tulee perua Ruotsin kansalaisuus. SD:n kansanedustajista ja paikallispoliitikoista on viime vuosien aikana eronnut tai erotettu niin monta, etten enää pysy laskuissa mukana.
---
Ruotsin ja Suomen persupuolueet ilmoittivat aloittavansa yhteistyön. Saas kuulla, mitä meidän persut möläyttää.
Ylös
Havainnoija Vastaa297 / 301 
09.12.2017, 00:04
Viestiä on muokattu
Perussuomalaisten kuulumisia

Pahoinpitelytuomio
Perussuomalaisten Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtaja ja Vaasan kaupunginvaltuutettu tuomittiin pahoinpitelystä Pohjanmaan käräjäoikeudessa.
www.is.fi

Kiihotus kansanryhmää vastaan
Helsingin hovioikeus vahvisti Olli Sademiehen (ex-ps) saaman tuomion.
www.kaleva.fi

Sen jälkeen kun persujen puoluelehti salli vapaan kommentoinnin, kitinä ja ruikutus huonolla suomella löi ennätykset. Kommentoijilla ei ole mitään käytöstapoja, ei kunnioitusta toisia ihmisiä kohtaan eikä oikeastaan mitään sanottavaa paitsi muiden syyllistäminen. Kaikki on väärin Suomessa, ja syyllisiin kuuluvat tietenkin media, vihervasemmisto, feministit ja muut naiset, suvakit, virkamiehet, Seta ja homot, maahanmuuttajat jne. Perussuomalaisaktiivit kirjoittavat mm. US:n Puheenvuorossa, että persuihin tulee uusia jäseniä ”ovista ja ikkunoista”. Voi miettiä, millaisia jäseniä, koska kannatus ei näytä nousevan. Sitten kun on juttu Laura Huhtasaaresta, niin hurmio on rajatonta. Huhtasaarta kutsutaan mm. Rouva Presidentiksi.
-----
Tietoykkönen julkaisi kannatusmittauksen ehdokkaiden suosiosta ensimmäisellä kierroksella, jos presidentinvaalit järjestettäisiin nyt:
64 % Sauli Niinistö
12 % Pekka Haavisto
3 % Laura Huhtasaari, Merja Kyllönen ja Matti Vanhanen
2 % Tuula Haatainen ja Paavo Väyrynen
1 % Nils Torvalds
www.kaleva.fi
-----
Lisäys

Huhtasaari: Tarvitsemme Trumpin kaltaista henkilöä
www.seurakuntalainen.fi
Ylös
Havainnoija Vastaa298 / 301 
15.12.2017, 22:17
Viestiä on muokattu
Sitä samaa eli perussuomalaiset eivät ole vieläkään oppineet kunnioittamaan maamme lainsäädäntöä:
yle.fi

Ruikutussuom..., tarkoitan perussuomalaisten (ääni)torven pääkirjoitus väittää, että Helsingin Sanomat ei ole uutisväline:
www.suomenuutiset.fi
-----
Perussuomalaisten pikkujoulujen satoa:

Hakkarainen tunkeutui rettelöimään sinisten huoneeseen
www.is.fi

ja ps:n eduskunta-avustaja sai alkoholimyrkytyksen
www.iltalehti.fi

Hakkarainen kävi käsiksi edustaja Veera Ruohoon
www.hs.fi
-----
Hakkarainen yritti pussata edustaja Mikael Jungneria (sattui aiemmin)
demokraatti.fi
Ylös
Havainnoija Vastaa299 / 301 
04.01.2018, 00:07 Aina jotain

Tällä kertaa kyseessä Huhtasaaren kampanjalogo, joka asiantuntijan mukaan on kopio Suomi 100 -tunnuksesta:
www.iltalehti.fi
Sosiaalisessa mediassa on keskusteltu Lauran maailmasta, jossa ihmeolento on luonut esim. eläinlajit. Joku totesi, että ihmeisiin on hyvä uskoa, kun pyrkii pressaksi parin prossan kannatuksella.
-----
Ruotsissa matkitaan Suomea?

Ruotsin persupuolue SD:n kolme kansanedustajaa, Pavel Gamov, Hanna Wigh ja Margareta Larsson, perusti oman eduskuntaryhmän ja yhdistyksen nimeltään Ruotsin puoluepoliittisesti riippumaton lista SVPOL.
SD:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Mattias Karlsson ei nyt tykkää ollenkaan:
www.svt.se
Ylös
Havainnoija Vastaa300 / 301 
19.03.2018, 20:01
Viestiä on muokattu
Perussuomalaisten typerehtiminen ja uhriutuminen eivät ota loppuakseen

Perussuomalaisten voivotus ja kitinä on lisääntynyt. Esimerkkejä olisi vaikka kuinka paljon, mutta tässä vain Laura Huhtasaaren viimeisin. Huhtasaari vaatii huutomerkin kera sananvapautta takaisin, vaikka hän ja kaikki muut saavat ilmaista itseään ihan vapaasti. Huhtasaaren virheitä täynnä oleva kirjoitelma paljastaa taas kerran hänen tietämättömyytensä ja sivistymättömyytensä.
laurahuhtasaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi
-----
Lisäys

Huhtasaaren edellinen: Olen spitaalinen
laurahuhtasaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi

Petteri Ritala vastasi:
valpperi.puheenvuoro.uusisuomi.fi
Ylös
human Vastaa301 / 301 
26.03.2018, 19:33 Äiskien ja iskien geeneihin pureutumisten tuloksethan saanevat maahanmuuttaja-persuissa varmaankin innokasta sydämentykytystä

dynamic.hs.fi

Samalla nuo tiedetutkimustiedot toki kertovat myös siitäkin, miten enemmänkin kouluissakin on ollut silkkaa uskomusopetusta, eikä tietosivistysopetusta.
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy