Epäselvä tilanne

Näytetään bloggaukset tammikuulta 2010.

Snow and the City

Autolla ajaminen on ollut tammikuussa hankalaa. Jos ei ole tullut taivaan täydeltä lunta, sitten on ollut niin kylmää, että auton käynnistyminen on ollut epävarmaa. Kuluneella viikolla keli meni sen verran pöperöiseksi, että siirryin julkisen liikenteen käyttäjäksi. Kun kulkee työmatkan matkustajana, huomaa asioita, joita ei näe, kun keskittyy ajamiseen. Milloin tuokin toimistotalo on tuohon ilmestynyt?

Tipaton tammikuu sujui lähes tipoitta. Kun keli on mitä on, ei tee mieli lähteä viikonloppuna ulos muuta kuin reippailemaan. Mikäpä sen mukavampaa kuin köllötellä lauantai-iltana kotona ja katsella lämpimässä ikkunan läpi uuden lumen kerrostumista vanhojen kerrosten päälle. Viitseliäisyyspisteet niille, jotka uhmaavat säätä ja kerrospukeutuvat klubi-iltaa varten.

Pääkaupunkiseutu hukkuu lumeen, jota ennustetaan tulevan tiistaina jälleen lisää. Hankalaa on, mutta maisemat ovat upeita keskustaa myöten. Alla kuvia päiväkävelyltä, isompi versio klikkaamalla.


Vanhoja ja uusia ryppyjä

Parasta antia matkamessuilla ei ollut tänäkään vuonna matkalöydöt vaan kotimaan osaston perinneherkut. Aitojen karjalaismummojen leipomien piirakoiden ystävänä ilahdutti, että herkusta on kehitetty myös suklainen versio. Paljon markkinapotentiaalia karjalanpiirakalla. Ilman vihjailevaa muotoiluakin.