• pelsepuuppi

valitust

rokkihomo listas biisei ku kaveri oli haastanu sen ja mun täytyy sanoo et mäkään en o koskaa kestäny kuunnella sitä bloody lumiukkoo. must se leffaki ku tulee joulusi on vaan niin ajan haaskaust. ja jos oon ihan rehti ni en o varmaa koskaa ees kattonu sitä kokonaa. mut täytyy kyl kertoo kans etten vois ikinä kuunnella yhtänn nightwishii tai tarjaa hakkaamat päätäni pirenil, terävil esineil. okei se on ihan hauska juutuubis se animaatio nightwishist, väärinkuullut sanat ym.. eh he he.

mut mullahan on tää juttu monii artsui kohtaa ja musiikkii. koko genre, niin sanottu r'n'b on niin omg ja wtf, samaa settii menee mul rap ja hip hop + jazz mitä en vaa kestä yhtään. tai no, en kestä yhtää. muutama biisi vaan kolisee nii et sattuu, mut ne on vaan aika tosi satunnaisii sit. muutamii kotimaisii artsui en .. luen aina haastattelut jos ja kun törmään lehdis ja aina se on sellast rankasuu.. ku mietin aina et onk se sillee hyvin ja huolel rakennettu parodia, et ei ollakaa tosissaa.. jos näin on ni mun täytyy rispektaa sitä tyyppii ja taustavoimii ihan sikana mut kun mutkun.. suomes hiuka tapana alleviivata kaikki ironia ja pasodia et varmaan_kaikki_tajuaa mite hauskaa ja nokkelaa possee me ollaa. muutenki se tuntuu kyl et aika tosissaa ihmiset menee eteenpäi..

mua kans hirveest ärsyttää muutamat artsut niitten imagon takii, ku ollaan niin läpinäkyvää. näit juttui, et omii valintoi. anssi kelan haastiksii en muista yhtää lukeneeni mis se ei jossan välis mainitsis et ku hän on "mustiin pukeutuva kasvissyöjä", von hertzen brossin jamppaa ei o monessakaa kuvas näkyny ilman vesipulloo ja joo joo mahtavaa et ollaa vegee ja absolutistii mut loppupeleis ketä kiinnostaa? ku siit kaikaa vaan niin vahvasti läpi just se et sil ON jotai merkityst, et se ei o vaan oma personal valinta, et sil pitää jotenki koittaa ratsastaa.

mul pari kaverii ku on kasvissyöjii, ei syö lihaa, mut ne ei sano ittees kasvissyöjiks, ne ei me stokka lihatiskil sanoo äänee "yäk". ei koska se on niitte valinta, niil ei o mitää tarvet sellasee. koska se voi olla kans aika loukkaavaa vaikkei se sillaseks o tarkotettu. sama mua henk koht ollu mieles ku pari lepakkokaverii kommentoinu mun homoseksireissui et "hyi". eihän se naisen toosa must mitenkää kiinnostav oo mut mul ei taas tulis mielee mennä kommentoimaa mun kaverin seksi/rakkauselämä et "hyi". seki voi olla aika loukkaavaa. ja toisaalta ku se ei ees oo mulle "hyi", ku en vaan tajuu sitä. siks mul ei ees uskiksii kohtaa nii suurta antipatiaa ku joillai mun kavereil koska mä en vaan tajuu sitä, et on uskos. se on mul jotenki hepreaa. miks sit pitäs välittää siit?

vaik hiuka mua mietityttää jos mccainist tulee pressa ja palinist vara et mitä sit tapahtuu. ja ku täs venäjän kjupees viel ollaa..