• pelsepuuppi

uneton

nukkunu jo jonkun aikaa suht hyvin, saanu unta ku menny sänkyy ja nukkunu ihan sillee jopa puol kasiin kasiin saakka muutaman kerran. mul ei jostain syyst mitään nappei mukana. en käyny lääkäris ennen lähtöö. yleensä stina auttaa mua ees hetken verran täs vaihees mut nyt ei toimi sekää.

hiljasuus on kaikkein tappavin kokemus ku ei saa unta. ja pimeys.

enite mua ärsyttää unettomuudes se et koko maailma kaatuu sillon niskaa. joka ikinen elämän aikana tapahtunu pikkujuttu löytyy jostai, kaikki ihmiset ketä on tuntenu tulee mielee. kouluasiat ja tulevaisuus koulun jälkee, kaikkee muuta ku akuuttei kysymyksii täs vaihees. mä tajuan ja hyväksyn kaikki stressit koulusta ja työstä mut oikeesti, miks kaikki entiset pitää löytyy? ja kaikki ne mokat mitä tullu tehtyy ja sopimattomat riidat, miksei koskaa mieles pyöri acce-reissu tai se tuleva poikaystävä? se täydellinen?

unettomuut on niin vaikee käsittää. mua eniten nyppii neuvot ja viisaudet. viime kerral ku oli paha kausi menos tein kaikki rituaalit mitä neuvotaa tekee, koitin homeopaattisii lääkkei ja whatever. ainut mikä autto oli länsimainen lääketiede.

ja unettomuuden käsittäminen on vaikeinta nille ketkä ei kärsi siitä.

joku viheltelee roxettee mun ikkunan alla. it must have been love. sitä just. mä haluun nukkuu.. onneks koulu alkaa vast kympilt.

1 kommentti

stellagrrrl

4.10.2007 02:30

mäkin hereillä. fellow patient. mäkin nukkunut paremmin viime aikoina. ja nyt taas en.

kämppiksellä hyviä nappeja. hassua, että juuri kun hän sai apua unettomuuteen, oma tauti iski taas päälle... kuuntelin niin asiantuntevasti ja rohkaisin hakemaan apua. miksi ei itse mene? häh? ei mulla ole napei.

eniten ärsyttää unettomuudessa se, että tietää koko seuraavan päivän menevän sekaisin. ja pitäisi nähdä kamuja bakersissa kuoharin ääressä. ja käydä kahvilla. ja kaikkea.