• pelsepuuppi

täh?

ai jauhee, tein mun kierroksen ranne-blogeis ja mitä häh? aboa huolestunu ettei o kirjottanu mitää järkevää, pelkkää "tyhjänpäiväistä höpinää ja ruuduntäytettä". tämähän laitto pelsen funssaamaan omaa blogiaan ja taas kerran huomaamaan sen ettei joukossa o varmaan yhtään bloggausta mikä ei olis ruuduntäytettä. rokkihomol kriisii ja audinkopoika ei olis tienny marlenea. hirveesti infoo mitä mun kestää jotenki sisäistää. ja ens yön makaan silmät selällää ja mietin rh:n kriisei. tai askartelen audinkopojal auton tyhjäst maitotölkist ku hänel ei autoo oo nyt. mä en tiiä..

mun ei kandeis näin herkäs tilas lukee muitten blogei ku ne aiheuttaa näit tunnekuohui.

yhtäkaikki. kaikil kliffaa loppuiltaa. ja rokkihomo, kyl ne kriisit helppaa. itse kukin potkii samojen kysymysten kans aika ajoin. ku on ruma tyhmä lihava & huono sängys ja samaa aikaan tajuaa ettei osaa oikeesti tehdä mitää täs elämäs se ei o kivaa.
*******
ja unohdin laitta aboal terveisen ku hänestki puhuin et tärkeintä ei ole laatu vaan määrä. ja audinkopoika, jesh tehdään kruisit ku auto valmis. jos mul olis siihe mennes kliffa (ihan oma musta pentu..) ja se vihree sitikka. sit vois ottaa kiihdytyskisaaki.

3 kommenttia

audinkopoika

4.10.2007 21:14

Juuh ...jään ootteleen sitä autoo ;) Pääästän si yhes pärräileen sillä kartsalle...

Rokkihomo

5.10.2007 16:40

"ku on ruma tyhmä lihava & huono sängys"

Joo, oma unettomuuteni ei ole kroonista, ja eipä toki ole haitaksi että itse olen...
...nätti fiksu ja sänkyjen säkenöittäjä.

Painu, Pelse, harjottelemaan, jos huonoksi itses tunnet. No!

pelsepuuppi

5.10.2007 21:10

lähinnä puhuin unettomista öistä kun ajatus seikkailee. sen verran on jotain tullut opittuu vuosien varrella et jotkut on halunnu tavata uudelleenki.

mun unettomuus hyvinkin kroonista. enemmän alkaa olemaa elämäntapa ku ongelma. tulee ja menee, kausittain. ja kausittaista se on itseinhokin. mene samas syklis unettomuuden kans.