• pelsepuuppi

selvä

piirakka uunis, paita valmis, perunat keitetty ja kastike odottaa jäkäris kans tehtynä. enää tarvii kuorii perunat ja pilkoo, avata pari purkkii ja silputa rucola ja sit sekottaa. nyt vois olla hyvä hetki ottaa hiukan tirsaa ettei ilal sit nukahda enne ysii. oon miettiny niinku varmaa monet et mitä johanna tukiaisel on tapahtunu. oon sillee suht pitkän linjan.. tuksun seuraaja ja mul oli jotenki dhokki nähä se nyt marias hetki sit. mä tietty tein omat tarkat analyysit miks turvoksis ja mitä naamal o tapahtunu ja kaikkee muuta. mua oikeesti hiuka teki pahaa se ohjelma, kaikki se mite ihmiset käyttäyty sitä kohtaa. mua kiinnostaa hirvest julkkikset ja mite ne toimii ja mite yleisö suhtautuu niihi ja mite ne jotenki toimii keskenää. ja kivien heittoo on nii helppo harastaa. mul tulee hiuka mielee britney sii vaihees ku sil alko sumenee ja ajeli pääs ja koitti hakkaa sitä kuvaajaa sontikal. mua ellottaa juorulehdet nykyää ja koko se saasta mitä siel liikkuu. mua ellottaa ihmisten tarve sylkee kaikke emikä ei kuulu niitte oma amaailmaa ja ihmisten harhaset uskomukset omast ylemmydestää ku ei o ite jakanu fjöösaa kanerval. ihmiset on aika ilkeitä ja must o huvittavaa mite ranneliikkeeski on mutamat tyypit ku saa mut tosi pinnoil omil mielipiteillää eikä ees mielipiteillää vaa taval länkyttää niist. get off your high horse. samoi mulkulutkuttajii täs kaikki ollaa. oon yks niist dorkist ketkä ostaa luomuu. nyt oon iha liekeis ku sain vapputarjoiluu nii pal luomuu raaka-aineiks, et oikee voi sillai kival omaltunnol syödä. ja eile tein mieltsit pihvit ku oli jauhelihaaki luomuna. mä kovin haluisin uskoo et sil oikeesti on merkitystä. anttilan asenne ja varsinki aseman huomioide oksettaa mua ja hesan keskustelu kouluje kasvisruokapäiväst sai mut melkee alkaa vegaaniks. mä tavallaa tykkään mun pidemmäst tukanhuiskast mut samaa aikaa alan taas näyttää sarjakuvahahmolt ja mietin olisko mun sit otettava kiva kesätukka, selane ihan pikkuruine. oon jopa alanu havittelee et blondiks.. en o ollu blodi ihan sikapitkää aikaa, viimeks vissii 2006 ku oli tekotukkaa liimattu oikee urakalla ja blondattu kulmat ettei näyttäs friikilt. sillonki näytin sarjakuvahahmolt.hiuka aurinko paistaa ja on suht lämmint ja illast tulee taianomainen.. ihanaa. mut nyt torkuil. ylellist vappuu kaikil. elämä on hieno keksintö.
----------
edit. ihan tarkennuksena tuohon ylempään kun puhun täällä elävistä tyypeist en puhu bloggaajista. privana tulleet viestit osottivat pahaa mieltä mut samaa aikaa osotti vääräks sanonnan se koira älähtää johon kalikka kalahtaa koska se koira ei o älähtäny. ei sil et olis ollu tarkotus kehenkää kalahtaa kunhan sanoin.

17 kommenttia

Kolmoisritti

30.4.2010 13:47

Maria ohjelma yrittää jatkaa sen ohjelman formaattia mis oli aikoinaan Jari Sarasvuo ja se yks, joka on muslimiks kääntynyt. Täytyy olla masokisti, joka sinne menee haastateltavaksi tai vastaavaa. Mua inhottaa ihmisten henkilökohtaisten asioiden tonkiminen: juoruformaatti.

pelsepuuppi

30.4.2010 14:10

hyvät pahat ja rumat? ja simo ratalainen joo..

mul meni jo siin vaihees kylmät väreet ku maria sano tukiaisel et se muistuttaa ihan stiina saarsiton maalausta.. must se oli jo alkuu heti aika halpaa. eikä se siit oikee parantunu.

Torontosta

1.5.2010 03:12

Hyvaa viikonloppua ja katso full moon taivaalla.

pelsepuuppi

2.5.2010 09:00

kiitos torontosta. oli kyl ihan huippuviikonloppu ja nyt pitäs viel tää päivä potkii sillee kliffasti eteenpäi. mennää ajelul ja syömä kummipojan kans.

mopsi22

2.5.2010 10:46

mä ainaka tykkään highhorsestani ja ratsastan rintapanssarit kiiltäen omallani! mut kyl mä aika usein löydän itteni sitte mutasesta maasta johon sitä väistämäti putoo ku jauhaa paskaa...tai pudotetaan...:

mopsi22

2.5.2010 10:46

mä ainaka tykkään highhorsestani ja ratsastan rintapanssarit kiiltäen omallani! mut kyl mä aika usein löydän itteni sitte mutasesta maasta johon sitä väistämäti putoo ku jauhaa paskaa...tai pudotetaan...:)

mopsi22

2.5.2010 10:46

sorppa tuli kahteen kertaa, ku on nii vikkelä hiiri mulla

pelsepuuppi

2.5.2010 17:14

vikkelä hiiri on hyvä joskus. ei ehdi liikoi arpomaa. highhorsen kans meno on ihan jees mut jos on sit aina mudas rähmällää ni se kans iha hyvä merkki mutku ksikki ei aina huomaa et ne on mudas. ja sit päästää niihi pudottajii et kuka on kenen herra ja kenen lauluja lauletaa. mä oon niin väsyny just nyt, vappu otti voimil.

mopsi22

2.5.2010 17:28

mä oon niin korkeel highorsel, et mä pudotan itte itteni. oonko mä realisti tasapainonen jalatmaas ihqu homo vai törkeen ylimielinen paska, ota siittä sitte selvä :9

pelsepuuppi

2.5.2010 17:55

mut tietty siin on mun makuu kans se et ei kukaa oikeesti ite huomaa olevana highorsel et vois sillee sanoo et on eli jos sä oot ite et oot ni must se on vaan hyvä. ja täl en meinaa et olisit must törkeen ylimielinen paska. eli ei, en o ottanu siit viel selvää. ja sori mul on noi hymiöt hukas mä en oikeesti aina tajuu kaikkii et mitä ne meinaa..

mopsi22

2.5.2010 18:00

:9 toi on niinku kieli ulkona vaiks nam tai nännännää tai hyvä blowjob (mun tulkinta)

pelsepuuppi

2.5.2010 18:04

okei mä en diggaa yhtää et nännänä mut blowjob kuulostaa jeesilt. kieli poskes kai sit on se viralline versio ja safe to work? mul on joku blokki hymiöi kohtaa sillee et en osaa ite yhtä käyttää niit kerra laitoin yhtee tejstarii ja mul oli monta päivää sen jälkee outo ja kolkko tunne..

mopsi22

2.5.2010 18:26

ehkä ne on meidän nuorempien "mikä toi laatikko on, missä on tommonen pyöritettävä juttu ja numeroita ja kuuluu kilinää ja mikä toi spiraalijohto on ku menee tosta härpättimestä tohon koneeseen?!" juttu...

mopsi22

2.5.2010 18:26

mut joo, sama vähän mulla, mielummin hymyyn päin naamaa ku kaksoispisteellä ja sululla :)

pelsepuuppi

2.5.2010 19:18

se voi olla toi ikäjuttu mut seuraavana mul on se et jos mun tarvii ironiaa ja/tai sarkasmii ja/tai iloa/surua alkaa kirjailee ni mun läppä on epäonnistunu. toisaalta se voi selittää sen ärsyyntynieden lukijoiden armadan mikä mua välil kohtaa. hmm.. (blowjob)

noksu

3.5.2010 09:23

mä oon aina ärsyyntyny kaikesta toisten tuomitsemisesta ja mun inhokkilause onkin "kyl mä ihmettelen" yhdistettynä jonkun toisen elämään. enkä voi myöskään sietää sellaista pilkkaa mitä hyvin usein lehdistö viljelee tiettyjä henkilöitä kohtaan. miksei vaan voi live and let live. ei sitä kukaan varmaan kovin kiiltävä ole jos oikein aletaan zoomaamaan.

samaan aikaan kans luulen, että monesti ylimielisyys kumpuaa epävarmuudesta, et täytyy muita lyödä alas jotta ittellä olis paremmin, surullista kyl tai sitten vaan täyttä mulkkuutta, who knows.

Ja toi (blowjob) tipautti, hahhaaa.

pelsepuuppi

3.5.2010 09:51

toi live and let live on must ihan nerokas keksintö mut se ei aina toimi. oon nyt ollu parina aamuna kattelees keskusteluu south parkist ja new yorkin pommist ja miettiny juurikin tota et live and let live, et kuka tekee mitä ja miks ja kenel ja kuka vastustaa ja kuka komppaa ja kuka on lopulta oikees tai vähiten vääräs. the last man standing?