• pelsepuuppi

paul

on kuollu. kaverit oli ihan tihkeissaa et kamalaa mut men muista oikee mitää paulin leffaa tai muuta. kissa kuumalla katolla..? menik oikee? monis wanhois starbois ja leffois on jotai mystist vetovoimaa, sellast glamuurii mitä ei oo es.mes. brad pittis tai kiera knightleys. en tiiä menik noii nimet nyt iha oikee kirjottaen. aik paul tehny sitä kastiket? pastakastiket tai jotai, sinisilmä etiketis? kauhee ku ei ees jaksa googlata ku tulee tänne arvailee ja funssaamaa..
***
okei, oli puolalaist ja unkarilaist alkuperää vanhemmat, en oikee osaa luoda yhteyt italiaa, jos se ees oli pastakastike. ku hetken jo kelasin et skotti, mut se oli sean connery ku oli skotlannist. mun työkaveri oli skotlannis au pairina aikoinaa ja sano et oli kovin luokkatietonen paikka. kaveri oli aika yläluokkases perhees ja isoisä esim. ei tervehtiny hänt tai noteerannu hänen olemassoloo ku kelas et au pair=palvelija=alempi kasti. perhee isä läppäs lapsiaan jos ne vahingos sano jotai skottiaksentil, piti oppii oikee ylöäluokan puhe ettei kukaa vaa luule työläiseks tai muta. must vaan aina outoo pelkästää rikkai syytää luokkaeron ylläpidost, saman asian hoitaa "köyhät". kaveri kerto omasl kohdallans keskustelust perheen lans ruokapöydäs hetken aikaa sit ku hänel menee töitten puolest iha jees, siis taloudellisetsi kans, kun taas siskol ei me ihan niin putkee, ni sisko sano ettei hän voi enää kauaa puhuu veljellee ku se alka aolee liian rikas. hmm.. okei, kaverin siskol kaikkee klappii kyl ajattelus muutenki, mut en usko et on ainoo "alemman luokan" jannu tai gimma kuka kelailee asiaa noin, ja ku men o koskaa tajunnu mite kukaa ajattelee asiaa (tai koko maailmaa) nii mustavalkosesti, tai rahan kautta. tottakai mäki tykkäisin et olis paremmat tulot, etei tarvis ihmetellä mist sais vaik asuntolainan ja rempan tehtyy ja silti vois elää, mut täs mennää. enkä mä osais oikee kuvitella et alkasin blokkaa kaverei niitten tulojen mukaa. siin ei must o mitää järkee. tai ees tarviik näit sanoo äänee ku luulis et lis aika peruskauraa mut ku sit taas ei vissii kuitenkaa oo ihan kaikil itestää selvii juttui, sama ku ulkonäköasiat.

mä en o koskaa tykänny hirveen hintelist tai pienist miehist, must miehen pitää olla sillee mies, raamikas ja parrakas, mut ei karvanen, siit en tykkää. maha iha ok jos sen kantaa kunnial eikä länkytä siit koko ajan niinku mä teen. mun kaverit sanoo etten o liian lihava mut men uskjo niit, kyl mul hiuka on turhaa painolastii messis. osin se johtuu kans .. no, medikaaleist, mut kans omaa laiskuut pelis. en o niin sutki mitä olin joskus ja se kismittää.

mun pitäs saada mun kamat takash hollannist. ei jaksas panostaa vaik siel kaikkee upeet, maiharit ja nahkanen seilorihattu. kyse kuitenki kahdest meilist ku pitäs laittaa, onha se liikaa pyydetty.. meen hakee kahvii lisää. kamujen kans aletaa kuitenki huinimaa pia ja mennää kahvil ja lunssil, ajellaa ja puhutaa eilisillan tapahtumist, muutamist ihmisist ketlä ei kestä yhtää jatust et joku muu vois olla hetken ees huomion keskipiste, ei ees siks et ne on just saanu lapsen. siin on must jotai iak asurullist ja vois olla asiallist kipasta jutelee ihmisten kaa jos sais vaik lääkkeil kierroksii hiuka alaspäin. vaik se nyt onki sit todettu et masennus esim. on tekosyy (for real, en jaksa kommentoida keskuteluihi mitää mut vittu miten ankee läppä se oli..) ja kelasin et.. okei mun ajatus katkes eikä mitää muistikivaa mite mun piti jatkaa tost eteenpäi..? tää just tää ku ei ajattele et kirjottaa vaa. meen hakee kahvii josko se siel palajais. ja elisabeth oikeesti näyttää johnny cashilt tuos kuvas.

1 kommentti

Rokkihomo

28.9.2008 14:02

Paul Newman, 83 -v ja keuhkosyöpä. Olikohan yksi niitä tupakkarahoja aikanaan saaneita -? Kissa kuumalla katolla oli joo se angstinen homoleffa Elizabethin kanssa. Siis Taylorin kanssa, ei tuon Johnny Cashin näköisen. Huomenta myös.