• pelsepuuppi

mahtavaa

mulla on suuri rakkaus ja kiinnostus plastiikkakirurgiaan ja aikoinaa mulla oli toisaalla listattuna aika monta eri saittii eriliaisii leikkausjuttuim niinku linkkeinä. mua ihan alkuu kiinnostaa kovin se mitä kaikkee saa tehtyy (mul tuloillaa yläluomet jossai välis duunattavaks) ja et miks ihmiset tekee niit operaatioi ja miksei kukaa laita rajaa vastaa ku raha puhuu. sit mua hirmusesti säälittää ne kaiffarit ku koittaa pysyy nuorina ja nätteinä mut jotai menee viturallee ja naama romahtaa ja pysyy kasas enää nipsuil ja pyykkipojil ku niist tulee vaan heti friikkei tahtomattaa. sit on neketkä vaan on friikkei ihan omast tahdostaa. ja me on must parjaimpii. sit alan miettii et mahtaak esim amanda lepore kelaaa kokaa et milt hän näyttää vanhana tai mennääk siin sil aallol et kaikki rokkarit kuolee 27-vuotiaana, et ei edes olis niin pitkää elämää ja seesteist vanhuutta edes? rn tiä. sit aina funssaa et mis menee rajat et mikä lasketaan taiteeks, et onhan orlan olemas ja sillai, mut et tarvik se heti naamioida taiteeks tai kutsuu ittees taiteilijaks et voi olla friiki ja mutiloida ittees et sitä vosi ajatella taiteena? se ei vissii ihan o performanssitaidetta mut kai silleki joku oma sana löytyy.. ja sit ku on jocelyn sun muuta, ni varmaa monet ajattele et hullu, et syvii psyykkisii ongelmii ja pitäs kastroida mut sit taas kai ihminen omal naamal saa tehdä mitä hauaa? mut jotenki sit taas michael jackson on ihan eri maailmast, ku hänest just tullu vaan pahan näkönen eri mieles ku vaik jocelynist.

kaiken kaikkiaa must on ollu ihanaa ku oon taas luuhannu netis eri sivustoil mis dataa ja kuvaa plastiikkakirurgiast. nii siit tää innostus alko taas ku se joku brassimuija (sheyla hershey, googlasin nimen viel) oli ottanu maailman suurimmat silikonit. sano haastattelus et halus jäädä historiaan ja halus tehdä jotain mikä tekis hänet ittes onnelliseks. täl hetkel hänel on 1,8 gallonaa silikonii etumuksessaan ja uus leikkaus vissii suunnitteil et lisääkamaa viel. se mitä mietin on et miten ihmisen kroppa kestää tollasen? ja ku mähän en oo sillee rintamiehii ni en tajuu yhtää mitä järkee on isois tisseis. lolo ferrari mua säälitti ihan hirveesti ku näin jonkun dokkarin siitä. se oli hirveetä katottavaa. mimmi itke ettei koskaa halunnu niit implanttei ja sit sen mies tappaa sen. ihmisraukka, oikeesti.

ja se pierre&gillesin kirja ku tilsin mitä oon jo kauan kauan kyylänny tuli ja hain sen torstaina ja toin kotii perjantaina (eilene nii..) ja se on vaan mahtava opus. tykkään kovasti, mulle se on täydellisyyttä. ja siinäkin kuva lolosta.