• pelsepuuppi

maailma

mula on selanen fiilis et ei nappaa työt yhtää enää tuosa firmasa misä ny olen. ei ne nyt o misä välisä NIIN kovin innostanukkaa mut seki pieni kipinän tynkä ku jossai vaihees ollu et wau, kliffa et duunii ja kaikkee ni on kyl pahasti ukahtunu jo tuhkaa. aika kovasti haen uutta duunii koko ajan, mut valitettavaa on se et täs näil nurkil ei niit duunei ihan sillai sikana oo tarjol. ja sit aina on olemas zäännssii et alkas ihan muita asioi touhuumaa ja tekemää. mut haluan lisää massii, enemmän palkkaa, mula sinälää iha vitu maku mitä teen (ei oikeesti) kunha sais enemmä rahaa. moon materialisti ja pinnallinen, tyhmä ku saapas ja koppava mut hey that's me. ja perkele joudun oleen tänää viel yksin töis ku työkaverin laps jossai rokos, en tiiä. harmittaa ihan jo siks et iel sit niin tappavan tylsää yksinää,

laitan aamun ja uuden viikon rullamaa. ei jaksa nyt mitää tanssikipaleita eikä mitää, ei se täst oikee lähde nousuu viel ihan hetkeen.

http://www.youtube.com/watch?v=K-qz-DrQYHs

http://www.youtube.com/watch?v=HcF8_KIoczE

ei maar, jatkan työpaikan hakemist, sit vahaan tukkani ja sit meen hakee avaimet duunii (ku niitäkää mul ei o viel annettu) ja sit töihin touhuumaa. tulee tylsäkin tylsempi päivä..