• pelsepuuppi

kevät

tuntuu et elämä voittaa. joo kylmä ja harmaa, joo pitää mädäntyy töis ku kollegan laps kipeenä, joo raskast on mut ei oikeesti. mun lukemattomat nettiseikkailut tuotti eilen tulosta ja löysin niin mahtavan kuvan. ja muutaman saitin ku olin melkee jo unohtanu et oli olemas, niinku muotii ja ihmisii ja vaattei. odotan et päivät viel pitenee ja et on palkkapäivä ja et saan kaikki asiat kondiksee ja kuntoo. ja sit isken. mul torstaina (..?) eli ens viikolla siis miitinki aamulla ja siihe mennes täytys tehdä kaikkee laskelmaa ja juttuu. onneks numeto just mun vahvuus ja taloudellisuus etu ja voitto. oon ihan liekeis pet shop boysist ja kaivoin esiin vanhoi koulukirjoi ku huomaan et ei muisi pelaa ihan täysin kaikis asiois et materiaalit ja sillai, sidokset. voi oilla et mulla on 6 päivää töitä täl viikol mut i don't really care, se on massia taskuun kaikki tyynni. ja saan (toivottavasti) vihdoin mun kirjahyllyn täl viikol ja kirjat ojoon ja sit oon alkanu kelaa et uudet matot, et toi valkonen ei o mun saastasel elämäntaval se way to go, et haluisin mustat matot ja sit ku on tää mummo-fiksaatio ni haluun ihan räsymatot. mieles kans raitaa ja hiuka enemmä värii ku pelkkä musta vaik musta onki upee väri (ja joo, ei o väri bla bla on se oikeesti) ja sit mulla missio et haluun hirveesti mun asuntoon tuoleja. puisii wanhoi tuoleja. ja puusohvaan joku patja ja upee tyyki siihen pääl. ja sit vois verhoilla samal tai ainaki samantyyppisel tyykil muutaman wanhan tuolin istuinosan. kankaitaki mulla on viljalti et siittä sit vaan alkaa leikkelemää ja mittaamaa, nitomaa ja sisustamaa.

“October 26th 1956: Henry Behrens, the smallest man in the world dances with his pet cat in the doorway of his Worthing home.” oli netist löytyny kuvateksti tuolle. maailman hienoin kuva.

2 kommenttia

mopsi22

24.2.2009 20:28

aa, mulla on kuus hienoo vanhaa puutuolii, tosin kolme ja kolme. toiset sain ku isotäti kuoli, toiset ostin jostai kirpparilt. liimasin kasaa (vähä sinne sun tänne, ku tarttis taas liimata) ja vedin uudet pehmusteet ja laura ashleyn kukkakuosei, toiseen kolmee erilaiset ja toiseen erilaiset. tuolit näytti ihan kivalta valkosen pöydän kans, jonka pääl roikku valaisin, jos samaa puusävyy ku tuoleis :)

ny ovat mätänemäs jossai varastos oottaas, et kaivan ne sieltä. yksiöö ei mahu turhaa tuoleja :(

...musta ei oo väri :P

vai räsymattoja?? en oo fani, paitsi sinne mökille ;)

pelsepuuppi

24.2.2009 21:11

ku oon käyny tukusteluu päässäni esim. mattojen suhtee ja ku hienoi mattoi ei o ihan hirveesti olemas, tai sellasii mitkä kolahtais mulle. sit on tiekkö mattoi ku esim. äiti ite hakannu kangaspuissa mis sillee kans hiuka enemmä.. tarinaa.. ja toisaalta ku oon niin sukkeri et niis monis amtois on kans mun vanhoi vaattei leikattuna matonkuteiks ja mul kolisee tollaset asiat.

halusin kovasti et simppeli, musta-valko-harmaa koti mut täällä onki enemmä lääniä ku alkuu ajattelin ja tänne mahtuu kamaa ja let's face it, mä tykkään kamasta, ihan sikana. ja muhun vetoo ihan homona et yhdistelee eri tyylei ja luo niist harmonisen kokonaisuuden.

niit puutuolei mulla (tai siis meillä..) on. pappan lapsuudenkodista saakka ja aika vähän on aikojen saatos mein perhees luovuttu tavarast eli vanhempien vintti on aika täynnä mööpelii. mä tykkään enemmän vanhasta ku uudesta, yksittäisistä enemmän ku sarjoista ja rujoista enemmän ku näteistä. överistä mieluummi ku hienovarasesta ja epä.. epäsymmetriasta enemmän ku säännöllisyydestä.

kamoi ku mul on jo "ennakkoperintönä" annettu mitkä odottaa et on aika kantaa ne omaan kotii on pappan vanha renginkaappi ja mamman vanha poljettava husqvarna. stuff makes me feel good.