• pelsepuuppi

keskiviikko

mähän en tosiaan pääse mun uuteen kämppään ennen ku lauantaina eli päätettiin jäädä ekaks illaks amsterdamiin sit huinimaan. pitäs vaan nyt sit joku hotelli varaa. onhan noita. se meinaa sitä etten pääse sinne koulul käymää perjantain ku siel oli ollu joku häppening mut se nyt vaan on sit näin. olin yhteydes jo opeen.

oon ollu tän viimesen pari viikkoo siis vanhemmilla. hermot on ollu aika kireellä mut oon huomannu itessäni jotai slaittisii aikuistumisen merkkei. täl hetkel mua eniten kyrsii yks kaveri kuka ei o oikee hoitanu hommiaan ja odotan palkkoja ja niit ei kuulu ja luvattii hoitaa ennen lähtöö. pitäs varmaan laittaa tiedusteluu. ainaki se on lähdös matkoille pian eli siit sit laskemaa.

tänää pitäs viel ottaa pikanen hengaushetki kavereitten kanssa, pääsen viel kerran kaverin land roverin kyytii ja sit illal sauna ja vanhempien kans loppuilta. kaikki on niin viimistä ja lopullista.. i love it. kun nyt sais viel ne palkat.. muutenki mua kusetettu täs puoltoist vuotta et sais nyt edes ne palkat mitä on luvattu ku muten tehny ilmaseks aina hommi. tyhmä kun olen.

3 kommenttia

audinkopoika

29.8.2007 09:04

Paina päälle vaan niissä palkoissa, koska niit on vaikea sit hoitaa ja vaatia sieltä ulkomailta.
Pidähän kiva ilta :)

stellagrrrl

29.8.2007 10:58

en uskaltanu kysyy sillon, mut mitä sielt paperikassin syövereistä löyty... oliks kaikki ok?

pelsepuuppi

29.8.2007 12:52

tiekkö en oo ees kattonu viel. ei o sillee .. en voi sanoo ettei olis kiinnostanu mut ei vaan jotenki kuitenkaa o pöyhässy. kaik edellee siin hollil. jos tänää tsekkais..