• pelsepuuppi

jeessii

mula on siis kelan paperei ja lekurin lappui, kuten myös palkkakuittei ja muuta sellast shittii kateis jossai. tai ei kateis, ne on melko varmaa samas laatikos mis on kirjoi ladattuna iso nippu ku pakkasin kirjoi ja lehtii toisest huoneest ja nyt mua kummastuttaa ja julmetusti ihmetyttää et mihi perseesee oon ne tuikannu. ja nyt pelkään et eihän ne o jääny yhden muuttoapurin auton takaloosterrii. no se on mun isoveli et ei se o mysteeriin kätketty salaisuus sekää mut juilii tällanen ku kamat kulkeee jossai piilos ja mula ei hajuu mis tärkeet paperit.

mula oli samantapanen pakokauhu päällä ku luulin hetken et on arena homme+ numero 26 kadonnu johonki mut fit fiu, se oliki ajautunu vaa väärään paikkaa ja nyt taas kaikki hurjan okei eikä jää rasittavii koloi lehtipinoihin.

mun taideseinä alkaa näyttää jo aika kliffalt. nyt täytyy vaan kaivaa framil kaikkee kultaraamist upeet tauluu ku mul haaveis et saisin tuon yhden seinän kokonaa kultasten taulujen alle piiloo. ja yhdes antiikkiliikkees nyt hurjat tyhjennyset ja siel olis niit hienoja isoja jeesus-patsaita mist niin kovin tykkään et pitäs mennä vaklaan onk niis kans halvat hinnat. ku sellanen mun kotiini kuuluis saada. ja joku iso kasvi, sellain.. onk se sitruunapuu tai appelsiinipuu mut se olis nätti. ja haluisin juorun keittiöö ja sit sen.. mikä fan se onkaa nimeltää ku puhdistaa ilmaa ja kaikkee ja rönsyilee runsaasti. en tiä mikä vigerpeukalo mus on nostanu päätää. ja itui pitäs alkaa laittaa.
---------------------------
lääkäri oli kiva ja mukava. puhuttiin asioista ohi varsinaisen aiheen, ei paljoa mut sillai lyhyen ytimekkäästi. se aukas mun silmii jos ne nyt niin kiinni on ollukkaa missää välis mut se on jotenki hulluutta et pelsekin tarvii aina aika ajoin ulkopuolisen vahvistaan omia ajatuksiaan. mulla on itäny jo kauan ajatuksii ja ideoita ja haluisin työllistää ite itteni. se ei ees tarvis ihan hyppyä tyhjyyteen, hiukan vaan soukempaa elämää. ku lopulta ku asiaa oikeen oon kelannu ni tajusin et mullahan on kaikki verkostot olemas jo ja ei tarvis muuta ku alkaa touhuumaa. nyt ku uus kämppä ja kaikkee ni moi.

ja luin mopsin maito ruotsi jutun kommentit ja aloin ajattelamaa. sangen harvinaista mut näin kävi. ja omat ajatukset ja .. ajatukset vahvistu ja sai pontta. mähän en tykkää neuvostoliitost tai kommunismist. en tykkää mistää ismist. enkä haluis olla mikää isti.

urbaani sanakirja tarjoo yhen vaihtiksen mun ismiks
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=anti-ism
mut mun täytyy sanoo et en ollenkaa allekirjota ja hyväksy tota ekan merkityksen kaikkii kohtii. miks sen pitäs olla pelkkää vihaa ja katkeruutta ku laittaa ihmisen oleen vastaan ismei? en tajuu. those motherfuckers don't have a clue. ku mul sit taas anti-ism olis enemmä freedom ku hatred. ihan hyvin voin hyväksyy ja sulattaa t mun anti-ismini on ismi siinä ku muutki mut se ei o mulle se issue.

google antaa anti-ism kuvahaun tuloksena esim tällasen kuvan. en ihan ymmärrä..

2 kommenttia

Roope2

5.2.2009 21:51

pelsellä on isoveli, jännää

pelsepuuppi

6.2.2009 07:47

pelsen isoveli on sangen erilainen ku pelse, josko heti perään hiuka samanlainennki. kuljin isoveljen papereil baareis nuorena paljonkin et ainaki joskus ollaa oltu ika samannäkösiä viel kaiken hyvän päälle.